Влак Люцерн - Цюрих цени от 27,79 лв.

22/05/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

27,94 лв.
36,40 лв.
| Повече ▼

Люцерн до Цюрих с влак

Пътуването от Люцерн до Цюрих от влак е 39,73 km и отнема 0 ч 53 мин. Има 66 връзки на ден, с първото заминаване на 00:30 ч. и последното на 23:54 ч.. Възможно е да пътувате от Люцерн до Цюрих от влак само за 27,79 лв. или за 93,14 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 27,79 лв..

Най-ниската цена27,79 лв.
Продължителност на пътуването0 ч 53 мин
Връзка на ден66
Най-ниската цена27,79 лв.
Най-висока цена93,14 лв.
Първо заминаване00:30 ч.
Последно заминаване23:54 ч.
Разстояние39,73 km
ЗаминаванеЛюцерн
ПристиганеЦюрих
ПревозвачиSBB, Schweizerische Bundesbahnen

Влак Билети от Lucerne до Zurich

Дата на заминаване
сряда, 22 май 2024 г.

Бързо и лесно пътуване от Люцерн до Цюрих с Virail

Кой е най-добрият начин да се стигне от Люцерн до Цюрих? Ако не сте сигурни, не се притеснявайте - Virail може да ви помогне. Единственото нещо, което трябва да направите, е да въведете планираните дати за пътуване и да оставите мощния инструмент за търсене на Virail да се справи с останалото. Ще разгледаме маршрутите, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви дадем всички налични опции. Независимо дали искате да пътувате със самолет, влак, автобус, споделено пътуване или нещо друго, ние ще намерим идеалното решение за вас. Можете да филтрирате резултатите си според цената, времето на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването, брой връзки, еднопосочно или двупосочно пътуване - всичко, което искате. Virail ще ви даде пълна, ясна картина за това как да стигнете от Люцерн до Цюрих, след което ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик, за да завършите резервацията си.

Колко струва да се стигне от Люцерн до Цюрих с влак?

Цените ще варират, когато пътувате от Люцерн до Цюрих. Средно обаче ще платите около 43,79 лв. за билет за влак. Можете да намерите билети за влак на цени до 27,79 лв., но това може да изисква известна гъвкавост с вашите планове за пътуване. Ако търсите ниска цена, може да се наложи да се подготвите да прекарате повече време в транспорт. Също така често можете да намерите по-евтини билети за влак в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Разбира се, цените на билетите често се променят и през годината; очаквайте да платите повече в пиковия сезон. За най-ниските цени обикновено е най-добре да направите резервацията си предварително. Внимавайте обаче, тъй като много доставчици не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети за влак.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Люцерн до Цюрих. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Средно билетът за влак от Люцерн до Цюрих ще ви струва 43,79 лв.. Ако се опитвате да се придържате към определен бюджет, има няколко начина да търсите по-ниски цени на билетите. Например, ако датите ви на пътуване могат да варират, може да откриете, че някои дни от седмицата са по-евтини от други. Пътуването през пиковия сезон обикновено ще струва повече, така че избягвайте това, ако искате да спестите пари. Дори времето от деня може понякога да повлияе на цената на билетите. Можете също така да потърсите непряк маршрут, който може да е по-евтин от директната връзка. Често най-евтините билети за влак могат да бъдат намерени, като резервирате доста преди пътуването. Имайте предвид обаче, че много компании не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети.

Колко време ще отнеме, за да отида от Люцерн до Цюрих с влак?

При разстояние от 39,73 km между Люцерн и Цюрих, обикновено отнема 0 ч 53 мин, за да се завърши пътуването. Тази средна цифра може да варира от ден на ден. Закъсненията могат да бъдат причинени от неочаквани метеорологични условия, пътни работи или строителство, местни събития или други непредвидени обстоятелства. Не забравяйте, че пътуването ви може да отнеме повече от 0 ч 53 мин. Направете плановете си предвид това, за да избегнете разочарование, особено ако пътувате по строг график. Пътуването от Люцерн до Цюрих обхваща разстояние от 39,73 km. Средно можете да очаквате пътуването ви да продължи приблизително 0 ч 53 мин. При резервация на най-бързата опция обаче ще видите, че сте стигнали до вашата дестинация след приблизително 0 ч 41 мин. За по-бързи пътувания потърсете експресни маршрути. Моля, не забравяйте, че те могат да отпътуват само в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Можете също така да откриете, че можете да отидете от Люцерн до Цюрих по-бързо, като направите връзки, вместо да поемете по директен маршрут.

Кои спирки се използват при пътуване от Люцерн до Цюрих?

Можете да тръгнете от Люцерн на спирки като Luzern SGV,Luzern, Brüel,Lucerne Allmend Messe. В края на пътуването ще можете да пристигнете в Цюрих на следните спирки: Zürich HB SZU,Zürich Stadelhofen, Bahnhof,Zurich Altstetten,Zurich Oerlikon,Zürich Enge, Bahnhof. Някои от тези спирки могат да се обслужват само от определени транспортни компании. Поради това може да няма пряка връзка между всички спирки в Люцерн и Цюрих. Планирайте пътуването си внимателно, тъй като може да се наложи да направите друга връзка преди заминаването или след пристигането.

Колко пътувания от Люцерн до Цюрих се извършват всеки ден?

Средно има 66 заминаващи ежедневно от Люцерн до Цюрих. Възможно е обаче да има повече или по-малко в различните дни. Разписанията на доставчиците могат да се променят в определени дни от седмицата или официалните празници, а много от тях също се различават в определени периоди от годината. Някои доставчици променят графика си например през летния сезон. В много натоварени периоди може да има до заминаващи всеки ден. Доставчиците, които пътуват по този маршрут, включват и всеки работи в съответствие със своите специфични графици. Като пътешественик може да предпочетете директно пътуване или може да нямате нищо против да правите смени и връзки. Ако имате тежки куфари, директното пътуване може да е най-доброто; в противен случай може да успеете да спестите пари и да се насладите на повече гъвкавост, като направите смяна по пътя. Всеки ден има средно 60 заминаващи от Люцерн, които пътуват директно до Цюрих. Има 6 пътувания с една или повече смени. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Люцерн до Цюрих. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Lucerne до Zurich

Евтини билети за влак от Люцерн до Цюрих
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Люцерн до Цюрих.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Люцерн до Цюрих, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Люцерн до Цюрих.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Lucerne до Zurich

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Цена при наближаване на датата на заминаване

Железопътните компании може да наложат по-високи цени на билетите с наближаването на датата на заминаване. Цените през следващите дни могат да варират от около 14,21 лв. до 32,15 лв., но може да подлежат на промяна. Нашият съвет е да резервирате възможно най-рано, за да спестите потенциално до 56% от пътуването си!

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от Люцерн до Цюрих

Най-евтините билети за влак Люцерн - Цюрих могат да бъдат намерени само за 16,79 лв., ако имате късмет, или средно за 26,89 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 54,01 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Цюрих с влак

Когато пътувате до Цюрих с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Превозвачи по този маршрут

Научете повече за превозвачите по този маршрут.

Швейцарските федерални железници, или SBB, са железопътната организация на страната. Из цяла Швейцария SBB предлага пътнически железопътни услуги с връзки до нации, включително Германия, Австрия, Италия и Франция. SBB предоставя набор от влакови услуги, включително високоскоростни влакове, регионални влакове и международни влакове, и предлага различни класове обслужване, от стандартни места до луксозни спални кабини.

Услуги на борда SBB от Люцерн до Цюрих
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Люцерн до Цюрих от train.
съоръжения SBB
quiet_zone Тиха зона check
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
accessibility Достъпност check
food_and_drink Храни и напитки check
air_con Климатик check
bicycle Велосипед check
sleeper_couchette спално място check

Люцерн до Цюрих Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
2.78kg
Автобус
2.98kg
Полет
7.95kg
Кола
6.36kg
Какви са емисиите на CO2 за Люцерн до Цюрих с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Люцерн и Цюрих са 2.78kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Люцерн и Цюрих? Като вземете влака между Люцерн и Цюрих, ще спестите 5.17kg CO2 емисии спрямо полет, 0.2kg спрямо автобус и 3.58kg спрямо кола.

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от Люцерн до Цюрих?
Билет влак от Люцерн до Цюрих е 43,79 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 27,79 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Люцерн до Цюрих?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Люцерн до Цюрих е 27,79 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Люцерн и Цюрих от влак?
Люцерн до Цюрих е 39,73 km.
Колко време трае влак между Люцерн и Цюрих?
Люцерн до Цюрих е средно 0 ч 53 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 0 ч 41 мин.
Какви компании работят от Люцерн до Цюрих?
Люцерн до Цюрих се покрива от оператор(и) 1. Можете да намерите на Virail SBB and Schweizerische Bundesbahnen предоставяне на услуги по този маршрут.
Колко влак на ден преминават от Люцерн до Цюрих?
Люцерн до Цюрих има средно 66 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Люцерн до Цюрих?
Най-ранният влак от Люцерн до Цюрих тръгва на 00:30 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Люцерн до Цюрих?
Последният влак от Люцерн до Цюрих тръгва на 23:54 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Люцерн до Цюрих?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 27,79 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Колко директни връзки преминават от Люцерн до Цюрих?
Има средно 60 от Люцерн до Цюрих.
Кое е най-бързото време за пътуване между Люцерн до Цюрих от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Люцерн и Цюрих е 0 ч 41 мин.
Има ли директен влак от Люцерн към Цюрих?
Да, има директен влак между Люцерн и Цюрих.
Какви са емисиите на CO2 за Люцерн до Цюрих от влак?
Пътуването на влак от Люцерн до Цюрих създава 2.78kg CO2 емисии.

Отидете локално от Люцерн

Популярни маршрути

Международни маршрути от Люцерн и близките райони

Други дестинации от Люцерн

Основни маршрути до Цюрих

Свързани маршрути

Други популярни маршрути