Влак Благоевград - Дупница цени от 1,35 лв.

23/06/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

Осигурете билета си днес и се възползвайте от най-добрите оферти!

Днес | Повече ▼
утре | Повече ▼
2 дни | Повече ▼
3 дни | Повече ▼

Благоевград до Дупница с влак

Пътуването от Благоевград до Дупница от влак е 27,86 km и отнема 0 ч 50 мин. Има 19 връзки на ден, с първото заминаване на 00:31 ч. и последното на 22:35 ч.. Възможно е да пътувате от Благоевград до Дупница от влак само за 1,35 лв. или за 2,35 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 1,35 лв..

Най-ниската цена1,35 лв.
Продължителност на пътуването0 ч 50 мин
Връзка на ден19
Най-ниската цена1,35 лв.
Най-висока цена2,35 лв.
Първо заминаване00:31 ч.
Последно заминаване22:35 ч.
Разстояние27,86 km
ЗаминаванеБлагоевград
ПристиганеДупница
ПревозвачиBDZ

Влак Билети от Blagoevgrad до Dupnitsa

Дата на заминаване
неделя, 23 юни 2024 г.

Стигнете от Благоевград до Дупница с Virail

Virail помага на хиляди пътници да планират пътуванията си всяка година. Как? Лесно е. Просто въведете датите, на които планирате да пътувате от Благоевград до Дупница. Нашата мощна търсачка ще разгледа данните от хиляди доставчици на туристически услуги, след което ще ви покаже всички налични маршрути. Можете да изберете да пътувате както искате. Решете за вида транспорт, който искате да използвате, по кое време на деня искате да тръгнете и дали искате директно пътуване или такова с връзки. Когато намерите идеалния маршрут за вас, Virail ще ви пренасочи към уеб страницата на доставчика. Там можете да направите вашата резервация, след това е време да се подготвите за пътуването си.

Колко струват билетите за влак от Благоевград до Дупница?

Когато пътувате от Благоевград до Дупница, можете да очаквате да платите средно около 1,64 лв.. Може да успеете да намерите цени до 1,35 лв., но всичко зависи от това как пътувате. Някои видове транспорт са по-евтини от други и цените ще варират в зависимост от часа, деня от седмицата, сезона и други фактори. За най-евтините билети за влак направете резервацията си доста преди пътуването. Ако можете, пътувайте извън пиковото време, тъй като цените на билетите за влак често биват намалени. Може също да спестите пари, като резервирате пътуване с връзки, а не директен маршрут. Не забравяйте да проверите условията на билета преди резервацията, тъй като понякога по-евтините билети за влак не могат да бъдат сменени или парите за тях да бъдат възстановени. Използвайте Virail, за да проверите възможностите преди резервация, за да сте сигурни, че ще намерите най-ниската цена за пътуването си.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Благоевград до Дупница. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Цените ще варират, когато пътувате от Благоевград до Дупница. Средно обаче ще платите около 1,64 лв. за билет за влак. Ако търсите ниска цена, може да се наложи да се подготвите да прекарате повече време в транспорт. Също така често можете да намерите по-евтини билети за влак в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Разбира се, цените на билетите често се променят и през годината; очаквайте да платите повече в пиковия сезон. За най-ниските цени обикновено е най-добре да направите резервацията си предварително. Внимавайте обаче, тъй като много доставчици не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети за влак.

Колко време ще ми отнеме да пътувам от Благоевград до Дупница с влак?

Пътуването от Благоевград до Дупница с влак обикновено отнема 0 ч 50 мин. Това пътуване обхваща разстояние от 27,86 km. Когато планирате пътуването си, имайте предвид, че 0 ч 50 мин е средна стойност, а времето на маршрута може да варира от ден на ден. Метеорологичните условия, проблеми с транспорта, неочаквани отклонения и местни събития могат да причинят забавяне на пътуването ви. Моля, имайте предвид възможността за тези извънредни събития, когато правите планове за пътуване. Пътуването между Благоевград и Дупница продължава около 27,86 km и обикновено отнема приблизително 0 ч 50 мин. Тази цифра обаче е средна и ще варира в зависимост от редица фактори. В зависимост от избрания от вас начин на транспорт, може да успеете да пристигнете за по-малко време. Най-краткото време, за което можете да завършите това пътуване, е 0 ч 29 мин. Ако се опитвате да стигнете от Благоевград до Дупница възможно най-бързо, потърсете експресни маршрути или услуги без спиране. Директните маршрути не винаги са най-бързият начин за пътуване. Понякога може дори да намерите по-бърз маршрут, който включва връзка в друг град.

Кои спирки мога да използвам по маршрута от Благоевград до Дупница?

Можете да тръгнете от Благоевград на спирки като Blagoevgrad, Bus Station. В края на пътуването ще можете да пристигнете в Дупница на следните спирки: Dupnica, Bus Station. Някои от тези спирки могат да се обслужват само от определени транспортни компании. Поради това може да няма пряка връзка между всички спирки в Благоевград и Дупница. Планирайте пътуването си внимателно, тъй като може да се наложи да направите друга връзка преди заминаването или след пристигането.

Колко пъти на ден има тръгващи от Благоевград за Дупница?

Точният брой на пътуванията от Благоевград до Дупница може да варира според деня. Някои услуги може да работят само в определени дни от седмицата, докато други може да са сезонни. Като цяло, има средно 19 заминаващи всеки ден. Те се изпълняват от редица различни транспортни компании, включително . В особено натоварени дни може да има до заминаващи. Обикновено можете да очаквате да има повече връзки през делничните дни. Много компании правят по-малко пътувания през уикендите или официалните празници. Като пътешественик може да предпочетете да вземете директен маршрут от Благоевград до Дупница. Все пак ще намерите повече налични опции, ако искате да поемете по маршрут с връзки. Те минават през един или повече различни градове и ще трябва да смените превозното средство по пътя. Не всички пътуващи се чувстват комфортно, като правят множество връзки, но ако вас ви устройва, тогава ще се радвате на по-голяма гъвкавост при извършване на вашата резервация. Точният брой на ежедневните заминаващи от Благоевград до Дупница варира, но като цяло можете да очаквате да намерите 14 директни връзки без смяна, заминаващи всеки ден. Пътуващите, които с удоволствие поемат по непряк маршрут, ще намерят средно 5 пътувания с една или повече смени. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Благоевград до Дупница. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Blagoevgrad до Dupnitsa

Евтини билети за влак от Благоевград до Дупница
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Благоевград до Дупница.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Благоевград до Дупница, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Благоевград до Дупница.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Най-доброто време за резервиране на пътуване от Blagoevgrad до Dupnitsa

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от Благоевград до Дупница

Най-евтините билети за влак Благоевград - Дупница могат да бъдат намерени само за 1,31 лв., ако имате късмет, или средно за 1,64 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 2,50 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Дупница с влак

Когато пътувате до Дупница с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда BDZ от Благоевград до Дупница
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Благоевград до Дупница от train.
съоръжения BDZ
quiet_zone Тиха зона check
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
accessibility Достъпност check
food_and_drink Храни и напитки check
air_con Климатик check
bicycle Велосипед check

Благоевград до Дупница Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
1.95kg
Автобус
2.09kg
Полет
5.57kg
Кола
4.46kg
Какви са емисиите на CO2 за Благоевград до Дупница с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Благоевград и Дупница са 1.95kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Благоевград и Дупница? Като вземете влака между Благоевград и Дупница, ще спестите 3.62kg CO2 емисии спрямо полет, 0.14kg спрямо автобус и 2.51kg спрямо кола.

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от Благоевград до Дупница?
Билет влак от Благоевград до Дупница е 1,64 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 1,35 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Благоевград до Дупница?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Благоевград до Дупница е 1,35 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Благоевград и Дупница от влак?
Благоевград до Дупница е 27,86 km.
Колко време трае влак между Благоевград и Дупница?
Благоевград до Дупница е средно 0 ч 50 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 0 ч 29 мин.
Колко влак на ден преминават от Благоевград до Дупница?
Благоевград до Дупница има средно 19 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Благоевград до Дупница?
Най-ранният влак от Благоевград до Дупница тръгва на 00:31 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Благоевград до Дупница?
Последният влак от Благоевград до Дупница тръгва на 22:35 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Благоевград до Дупница?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 1,35 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Колко директни връзки преминават от Благоевград до Дупница?
Има средно 14 от Благоевград до Дупница.
Кое е най-бързото време за пътуване между Благоевград до Дупница от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Благоевград и Дупница е 0 ч 29 мин.
Има ли директен влак от Благоевград към Дупница?
Да, има директен влак между Благоевград и Дупница.
Какви са емисиите на CO2 за Благоевград до Дупница от влак?
Пътуването на влак от Благоевград до Дупница създава 1.95kg CO2 емисии.

Отидете локално от Благоевград

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Благоевград

Международни маршрути от Благоевград и близките райони

Други дестинации от Благоевград

Основни маршрути до Дупница

Свързани маршрути

Други популярни маршрути