Намерете влак от Хасково до София

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в

Детайли за пътуването

Най-добра цена 0,17 лв.
Продължителност на пътуването 5 ч. 30 мин.
връзки на ден 2
Първо заминаване 10:53
Последно отпътуване 11:34
разстояние 202 km

Virail намира за вас най-добрите оферти за влак от Хасково до София

Virail притежава вълшебния трик, с който да намери вашите евтини билети за влак до София. Трябва само да въведете вашите дати за пътуване и да зададете филтрите за отпътуване и цена според предпочитанията си. След като изберете най-добрите опции за пътуване за вашия влак от Хасково до София, virail ще ви пренасочи автоматично към уебсайта на доставчика за покупката.

Коя е най-евтината цена за билети за влак до София?

Чрез предварителна резервация можете да намерите евтини билети за влак от Хасково до София от 0,17 лв.. Въпреки това билети за влак за този маршрут струват средно около 6,30 лв..

Кои фирми обслужват маршрута от Хасково до София?

Virail си сътрудничи с повече от 200 партньора в Европа и по света, сред които и Bdz, обслужващ влаковия маршрут Хасково - София.

Цена на билет - всеки ден

18,19 лв. 18,19 лв. Още 18,19 лв. Още 18,19 лв. Още

Влакове от Хасково до София

За колко време ще отидете от Хасково до София с влак и кога тръгват влаковете?

Първият влак до София тръгва в 10:53, докато последният в 11:34. Пътуването продължава средно 5 ч. 30 мин., но с най-бързите връзки ще бъдете в София за 4 ч. 47 мин..

На кои станции можете да хванете влака до София и къде ще пристигнете?

Влаковете заминават от Хасково от ХАСКОВО и пристигат на СОФИЯ and СОФИЯ СЕВЕР.

Тъй като пътуването между Хасково и София е сравнително кратко, можете да помислите за споделено пътуване или автобус като алтернативни начини за транспорт с най-ниски цени и с подобна продължителност.

Колко влакови връзки съществуват дневно, за да отидете от Хасково до София?

Ако желаете да отидете в София от Хасково с влак, 2 ежедневни връзки са налични. Моля, обърнете внимание, че маршрута са преки линии, докато 2 маршрута включват една или повече смени. Така, ако не искате да сменяте влаковете, силно се препоръчва да изберете оферта с директен маршрут. Въпреки това, моля изберете билет за директна линия, ако предпочитате да останете в същия влак и да избегнете смяна.

Ако искате да пътувате от Хасково до София с влак, има 2 достъпни връзки на ден. Моля, имайте предвид, че сред тези връзки има 2 маршрута с най-малко една смяна, спрямо нула директни линии. Така че ще трябва да хванете друг влак.