Влак Хасково - София цени от 1,70 лв.

Започва от
1,70 лв.

Хасково до София с влак

Пътуването от Хасково до София от влак е 202,37 km и отнема 5 ч 30 мин. Има 2 връзки на ден, с първото заминаване на 11:34 ч. и последното на 11:34 ч.. Възможно е да пътувате от Хасково до София от влак само за 1,70 лв. или за 6,36 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 1,70 лв..

Най-ниската цена1,70 лв.
Продължителност на пътуването5 ч 30 мин
Връзка на ден2
Най-ниската цена1,70 лв.
Най-висока цена6,36 лв.
Първо заминаване11:34 ч.
Последно заминаване11:34 ч.
Разстояние202,37 km
ЗаминаванеХасково
ПристиганеСофия
ПревозвачиBDZ

Влак Билети от Haskovo до Sofia

Дата на заминаване
петък, 23 фев 2024 г.

Стигнете от Хасково до София с Virail

Планирате да пътувате от Хасково до София? Понякога може да е трудно да разберете откъде да започнете - но там идва Virail. Нашата мощна търсачка ще проучи всички опции, налични за вашето пътуване, като претърси над 2000 транспортни компании по целия свят. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите си за пътуване. Мигновено ще ви покажем подробен списък с възможните маршрути, с цялата информация, необходима за вземане на решение. Изберете между автобуси, влакове и други, свързващи или директни, еднопосочни или двупосочни пътувания - каквото предпочитате. Когато видите резултатите си, посочете избраната от вас опция и Virail ще ви пренасочи към уебсайта на доставчика, където можете да завършите резервацията си. Позволете ни да свършим работата за вас и можете просто да се отпуснете и да се насладите на пътуването си.

Колко ще платя за билети за влак от Хасково до София?

Средно билетът за влак от Хасково до София ще ви струва 5,42 лв.. Възможно е обаче да има и по-евтини алтернативи. Virail ще ви покаже най-ниските налични цени за избраните от вас дати на пътуване, които могат да бъдат само до 1,70 лв.. Ако се опитвате да се придържате към определен бюджет, има няколко начина да търсите по-ниски цени на билетите. Например, ако датите ви на пътуване могат да варират, може да откриете, че някои дни от седмицата са по-евтини от други. Пътуването през пиковия сезон обикновено ще струва повече, така че избягвайте това, ако искате да спестите пари. Дори времето от деня може понякога да повлияе на цената на билетите. Можете също така да потърсите непряк маршрут, който може да е по-евтин от директната връзка. Често най-евтините билети за влак могат да бъдат намерени, като резервирате доста преди пътуването. Имайте предвид обаче, че много компании не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Хасково до София. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Когато пътувате от Хасково до София, можете да очаквате да платите средно около 5,42 лв.. Някои видове транспорт са по-евтини от други и цените ще варират в зависимост от часа, деня от седмицата, сезона и други фактори. За най-евтините билети за влак направете резервацията си доста преди пътуването. Ако можете, пътувайте извън пиковото време, тъй като цените на билетите за влак често биват намалени. Може също да спестите пари, като резервирате пътуване с връзки, а не директен маршрут. Не забравяйте да проверите условията на билета преди резервацията, тъй като понякога по-евтините билети за влак не могат да бъдат сменени или парите за тях да бъдат възстановени. Използвайте Virail, за да проверите възможностите преди резервация, за да сте сигурни, че ще намерите най-ниската цена за пътуването си.

Колко време ще отнеме, за да отида от Хасково до София с влак?

Пътуването между Хасково и София с влак е приблизително 202,37 km. Ще ви отнеме около 5 ч 30 мин, за да завършите това пътуване. Тази средна цифра не отчита закъснения, които могат да възникнат по вашия маршрут при извънредни обстоятелства. Ако планирате да правите връзка или да действате по строг график, отделете си достатъчно време. Разстоянието между Хасково и София е около 202,37 km. В зависимост от точния маршрут и компанията, с която пътувате, времето ви за пътуване може да варира. Средно това пътуване ще отнеме около 5 ч 30 мин. Обаче най-бързите маршрути между Хасково и София продължават 5 ч 9 мин. Ако бързината е приоритет за вас, когато пътувате, обърнете внимание на експресни услуги, които могат да ви отведат по-бързо. При резервацията може да е необходима известна гъвкавост. Често тези услуги тръгват само в определен час от деня или дори в определени дни от седмицата. Можете също така да намерите по-бързо пътуване, като поемете по непряк маршрут и се свържете на друга спирка по пътя.

По кое време са първото и последното заминаване от Хасково до София?

Първият заминаващ за деня от Хасково до София тръгва в 11:34 ч., докато последния отпътуващ за деня е в 11:34 ч.. Те са в съответствие със стандартните графици за маршрута между Хасково и София. Разписанията на различните компании обаче могат да варират от ден на ден или от месец на месец, така че тези конкретни заминавания може да не са налични всеки ден. Някои компании могат да променят графика си на официални празници и почивни дни или през летните месеци. Проверете датите на пътуването си, когато правите резервацията си. По принцип първият заминаващ през нощта ще тръгне от Хасково в 11:34 ч., а последният - в 11:34 ч. . Важно е обаче да запомните, че това е обща информация и тези часове на пътуване не са задължително достъпни всеки ден. Разписанията за всеки доставчик по маршрута от Хасково до София могат да се променят от ден на ден или от месец на месец. По-специално, много доставчици предлагат различни графици през делничните и почивните дни. Държавните празници, местните събития и сезонните разписания също могат да доведат до промяна на графиците.

Кои са спирките по маршрута от Хасково до София?

Ще можете да напуснете Хасково, като използвате спирки като . Те ви свързват със спирки, включително в София. Проверете внимателно, преди да направите резервация. Някои или всички тези спирки ще се явят по маршрута, в зависимост от транспортната компания, която използвате за пътуването си. Проверете внимателно, за да видите кой маршрут следва избраната от вас транспортна компания, за да видите дали преминава през спирка, която е удобна за вашите нужди. Може да се наложи да направите кратко пътуване между спирките или в Хасково, или в София, за ваше удобство по време на пътуването.

Колко ежедневни пътувания има от Хасково до София?

Средно има 2 заминаващи ежедневно от Хасково до София. Възможно е обаче да има повече или по-малко в различните дни. Разписанията на доставчиците могат да се променят в определени дни от седмицата или официалните празници, а много от тях също се различават в определени периоди от годината. Някои доставчици променят графика си например през летния сезон. В много натоварени периоди може да има до заминаващи всеки ден. Доставчиците, които пътуват по този маршрут, включват и всеки работи в съответствие със своите специфични графици. Като пътешественик може да предпочетете директно пътуване или може да нямате нищо против да правите смени и връзки. Ако имате тежки куфари, директното пътуване може да е най-доброто; в противен случай може да успеете да спестите пари и да се насладите на повече гъвкавост, като направите смяна по пътя. Всеки ден има средно 0 заминаващи от Хасково, които пътуват директно до София. Има 2 пътувания с една или повече смени. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Хасково до София. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Haskovo до Sofia

Евтини билети за влак от Хасково до София
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Хасково до София.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Хасково до София, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Хасково до София.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Най-доброто време за резервиране на пътуване от Haskovo до Sofia

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от Хасково до София

Най-евтините билети за влак Хасково - София могат да бъдат намерени само за 5,32 лв., ако имате късмет, или средно за 7,05 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 11,33 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до София с влак

Когато пътувате до София с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда BDZ от Хасково до София
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Хасково до София от train.
съоръжения BDZ
quiet_zone Тиха зона check
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
accessibility Достъпност check
food_and_drink Храни и напитки check
air_con Климатик check
bicycle Велосипед check

Хасково до София Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
14.17kg
Автобус
15.18kg
Полет
40.47kg
Кола
32.38kg
Какви са емисиите на CO2 за Хасково до София с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Хасково и София са 14.17kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Хасково и София? Като вземете влака между Хасково и София, ще спестите 26.3kg CO2 емисии спрямо полет, 1.01kg спрямо автобус и 18.21kg спрямо кола.

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от Хасково до София?
Билет влак от Хасково до София е 5,42 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 1,70 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Хасково до София?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Хасково до София е 1,70 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Хасково и София от влак?
Хасково до София е 202,37 km.
Колко време трае влак между Хасково и София?
Хасково до София е средно 5 ч 30 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 5 ч 9 мин.
Колко влак на ден преминават от Хасково до София?
Хасково до София има средно 2 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Хасково до София?
Най-ранният влак от Хасково до София тръгва на 11:34 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Хасково до София?
Последният влак от Хасково до София тръгва на 11:34 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Хасково до София?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 1,70 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кои станции мога да премина от Хасково до София?
Има 1 станция(и), от която можете да се отклоните от Хасково, за да отидете до София. Можете да преминете от Хасково Автогара (Haskovo, Avtogara) и можете да стигнете до Sofia Central Bus Station and Sofia Airport.
Кое е най-бързото време за пътуване между Хасково до София от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Хасково и София е 5 ч 9 мин.
Има ли директен влак от Хасково към София?
Да, има директен влак между Хасково и София.
Какви са емисиите на CO2 за Хасково до София от влак?
Пътуването на влак от Хасково до София създава 14.17kg CO2 емисии.

Отидете локално от Хасково

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Хасково

Международни маршрути от Хасково и близките райони

Други дестинации от Хасково

Основни маршрути до София

Свързани маршрути

Други популярни маршрути