Намерете влак от Пазарджик до Хасково

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в

Детайли за пътуването

Най-добра цена 3,90 лв.
Продължителност на пътуването 3 ч. 14 мин.
връзки на ден 1
Първо заминаване 14:25
Последно отпътуване 14:38
разстояние 105 km

С virail са най-евтините билети за влак от Пазарджик до Хасково

Намирането на перфектната връзка с влак никога не е било толкова лесно: благодарение на virail, ще можете да сравните стотици оферти едновременно, просто като въведете датата на вашето пътуване. Чрез филтрите за цена и заминаване ще имате възможност да ограничите резултатите и да намерите идеалното решение. Резервацията се извършва на уебсайта на доставчика, към който автоматично ще бъдете пренасочени.

Колко струват билетите за влак от Пазарджик до Хасково?

Средната цена на билети за влак от Пазарджик до Хасково е 3,91 лв.. Въпреки това ще можете да намерите по-евтини билети, ако резервирате предварително, или ако можете да бъдете гъвкави с вашите дати: най-евтините билети за влак от Пазарджик до Хасково могат да бъдат около 3,90 лв..

Кои фирми обслужват маршрута от Пазарджик до Хасково?

Ако искате да отидете от Пазарджик до Хасково с влак, има само една връзка на ден. Следователно, моля бъдете особено внимателни, когато избирате своя билет.

Virail намира оферти от много железопътни компании в Европа и по света. Например, той ви показва възможните връзки с влак от Пазарджик до Хасково, предлагани от Bdz.

Влакове от Пазарджик до Хасково

За колко време ще отидете от Пазарджик до Хасково с влак и кога тръгват влаковете?

Първият влак до Хасково тръгва в 14:25, докато последният в 14:38. Пътуването продължава средно 3 ч. 14 мин., но с най-бързите връзки ще бъдете в Хасково за 3 ч. 14 мин..

На кои станции можете да хванете влака до Хасково и къде ще пристигнете?

Влаковете до Хасково ще заминат от ПАЗАРДЖИК и ще пристигнат на ХАСКОВО.

Понякога е възможно да получите по-евтини решения, като разгледате ограничените оферти или програмите за лоялност, предоставени на уебсайтовете на компаниите.

Когато пътувате на такива къси разстояния, можете да вземете под внимание и автобусите и възможностите за споделено пътуване: с малко късмет ще намерите много евтини опции, дори ако резервирате в кратък срок.

Колко връзки дневно има до Хасково от Пазарджик с влак?

1 влакови връзки съществуват дневно до Хасково от Пазарджик. Моля, имайте предвид, че сред тези връзки има директни линии, спрямо 1 маршрута, които имат поне една смяна. Силно ви препоръчваме да изберете билет за директна линия, ако предпочитате да не сменяте влаковете.

Ако трябва да пътувате до Хасково от Пазарджик, моля имайте предвид, че има 1 влакови връзки всеки ден. Моля, имайте предвид, че сред тези връзки има 1 маршрута с най-малко една смяна, спрямо нула директни линии. Така че ще трябва да хванете друг влак.