Влак Пазарджик - Хасково цени от 3,89 лв.

16/07/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Пазарджик до Хасково с влак

Пътуването от Пазарджик до Хасково от влак е 105,25 km и отнема 3 ч 14 мин. Има 1 връзки на ден, с първото заминаване на 14:38 ч. и последното на 14:38 ч.. Възможно е да пътувате от Пазарджик до Хасково от влак само за 3,89 лв. или за 3,89 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 3,89 лв..

Най-ниската цена3,89 лв.
Продължителност на пътуването3 ч 14 мин
Връзка на ден1
Най-ниската цена3,89 лв.
Най-висока цена3,89 лв.
Първо заминаване14:38 ч.
Последно заминаване14:38 ч.
Разстояние105,25 km
ЗаминаванеПазарджик
ПристиганеХасково
ПревозвачиBDZ

Използвайте Virail, за да намерите най-добрия начин за пътуване от Пазарджик до Хасково

Планирате да пътувате от Пазарджик до Хасково? Понякога може да е трудно да разберете откъде да започнете - но там идва Virail. Нашата мощна търсачка ще проучи всички опции, налични за вашето пътуване, като претърси над 2000 транспортни компании по целия свят. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите си за пътуване. Мигновено ще ви покажем подробен списък с възможните маршрути, с цялата информация, необходима за вземане на решение. Изберете между автобуси, влакове и други, свързващи или директни, еднопосочни или двупосочни пътувания - каквото предпочитате. Когато видите резултатите си, посочете избраната от вас опция и Virail ще ви пренасочи към уебсайта на доставчика, където можете да завършите резервацията си. Позволете ни да свършим работата за вас и можете просто да се отпуснете и да се насладите на пътуването си.

Колко ще платя за билети за влак от Пазарджик до Хасково?

Когато пътувате от Пазарджик до Хасково, можете да очаквате да платите средно около 3,89 лв.. Може да успеете да намерите цени до 3,89 лв., но всичко зависи от това как пътувате. Някои видове транспорт са по-евтини от други и цените ще варират в зависимост от часа, деня от седмицата, сезона и други фактори. За най-евтините билети за влак направете резервацията си доста преди пътуването. Ако можете, пътувайте извън пиковото време, тъй като цените на билетите за влак често биват намалени. Може също да спестите пари, като резервирате пътуване с връзки, а не директен маршрут. Не забравяйте да проверите условията на билета преди резервацията, тъй като понякога по-евтините билети за влак не могат да бъдат сменени или парите за тях да бъдат възстановени. Използвайте Virail, за да проверите възможностите преди резервация, за да сте сигурни, че ще намерите най-ниската цена за пътуването си.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Пазарджик до Хасково. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Цените на билетите за влак от Пазарджик до Хасково варират в зависимост от редица фактори, включително колко предварително сте резервирали, вашите дати на пътуване и вид транспорт, който искате да използвате. По определени маршрути може да са налични различни класове, което също ще повлияе на цената. Средната цена на билета за влак е приблизително 3,89 лв.. За най-ниските цени обикновено е най-добре да резервирате възможно най-рано и да обърнете внимание на евтини варианти, като например невъзстановими билети или пътуване извън пиковите часове. Имайте предвид, че някои компании не предлагат възстановяване или промяна на своите билети с по-ниски цени, така че е препоръчително да проверите, преди да завършите транзакцията си.

Колко дълго е пътуването от Пазарджик до Хасково с влак?

При разстояние от 105,25 km между Пазарджик и Хасково, обикновено отнема 3 ч 14 мин, за да се завърши пътуването. Тази средна цифра може да варира от ден на ден. Закъсненията могат да бъдат причинени от неочаквани метеорологични условия, пътни работи или строителство, местни събития или други непредвидени обстоятелства. Не забравяйте, че пътуването ви може да отнеме повече от 3 ч 14 мин. Направете плановете си предвид това, за да избегнете разочарование, особено ако пътувате по строг график. За да стигнете по-бързо от Пазарджик до Хасково, обмислете търсенето на експресна услуга, която има по-малко спирки по пътя. И обратно, маршрутът с връзки може при някои обстоятелства да бъде по-бърз от директното пътуване. Най-бързите маршрути между Пазарджик и Хасково ще завършат пътуването в 3 ч 14 мин. Средно ще ви отнеме около 3 ч 14 мин, за да пътувате 105,25 km между Пазарджик и Хасково.

По кое време на деня мога да пътувам от Пазарджик до Хасково?

Първият заминаващ за деня от Пазарджик до Хасково тръгва в 14:38 ч., докато последния отпътуващ за деня е в 14:38 ч.. Те са в съответствие със стандартните графици за маршрута между Пазарджик и Хасково. Разписанията на различните компании обаче могат да варират от ден на ден или от месец на месец, така че тези конкретни заминавания може да не са налични всеки ден. Някои компании могат да променят графика си на официални празници и почивни дни или през летните месеци. Проверете датите на пътуването си, когато правите резервацията си. Ако искате да тръгнете по-рано, вземете първия отпътуващ за деня от Пазарджик до Хасково, който обикновено тръгва в 14:38 ч.. Последното планирано заминаване през нощта обикновено е в 14:38 ч.. Тези разписания могат да варират в зависимост от деня от седмицата или по различно време на годината.

Кои са спирките по маршрута от Пазарджик до Хасково?

В зависимост от вида на транспорта и доставчика, който сте решили да използвате за пътуването си, ще можете да тръгнете от Пазарджик от следните спирки: Пазарджик, Aвтогара (Pazardžik, Avtogara),Pazardzhik Coach Station. Пристигайки в Хасково, вашият маршрут ще премине през всички или някои от следните спирки: Хасково, Автогара (Haskovo, Avtogara). Не всички транспортни компании обслужват всяка спирка, така че проверете предварително, за да видите точно къде ви отвежда вашият маршрут. Може да се наложи да използвате друг вид транспорт, за да стигнете от една спирка до друга или до крайната ви дестинация, когато пристигнете в Хасково.

Колко пътувания от Пазарджик до Хасково има всеки ден?

Точният брой на пътуванията от Пазарджик до Хасково може да варира според деня. Някои услуги може да работят само в определени дни от седмицата, докато други може да са сезонни. Като цяло, има средно 1 заминаващи всеки ден. Те се изпълняват от редица различни транспортни компании, включително . В особено натоварени дни може да има до заминаващи. Обикновено можете да очаквате да има повече връзки през делничните дни. Много компании правят по-малко пътувания през уикендите или официалните празници. Като пътешественик може да предпочетете да вземете директен маршрут от Пазарджик до Хасково. Все пак ще намерите повече налични опции, ако искате да поемете по маршрут с връзки. Те минават през един или повече различни градове и ще трябва да смените превозното средство по пътя. Не всички пътуващи се чувстват комфортно, като правят множество връзки, но ако вас ви устройва, тогава ще се радвате на по-голяма гъвкавост при извършване на вашата резервация. Точният брой на ежедневните заминаващи от Пазарджик до Хасково варира, но като цяло можете да очаквате да намерите 0 директни връзки без смяна, заминаващи всеки ден. Пътуващите, които с удоволствие поемат по непряк маршрут, ще намерят средно 1 пътувания с една или повече смени. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Пазарджик до Хасково. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание
Евтини билети за влак от Пазарджик до Хасково
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Пазарджик до Хасково.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Пазарджик до Хасково, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Пазарджик до Хасково.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от Пазарджик до Хасково

Най-евтините билети за влак Пазарджик - Хасково могат да бъдат намерени само за 4,58 лв., ако имате късмет, или средно за 11,53 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 16,71 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Хасково с влак

Когато пътувате до Хасково с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда BDZ от Пазарджик до Хасково
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Пазарджик до Хасково от train.
съоръжения BDZ
quiet_zone Тиха зона check
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
accessibility Достъпност check
food_and_drink Храни и напитки check
air_con Климатик check
bicycle Велосипед check

Пазарджик до Хасково Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
7.37kg
Автобус
7.89kg
Полет
21.05kg
Кола
16.84kg
Какви са емисиите на CO2 за Пазарджик до Хасково с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Пазарджик и Хасково са 7.37kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Пазарджик и Хасково? Като вземете влака между Пазарджик и Хасково, ще спестите 13.68kg CO2 емисии спрямо полет, 0.52kg спрямо автобус и 9.47kg спрямо кола.

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от Пазарджик до Хасково?
Билет влак от Пазарджик до Хасково е 3,89 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 3,89 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Пазарджик до Хасково?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Пазарджик до Хасково е 3,89 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Пазарджик и Хасково от влак?
Пазарджик до Хасково е 105,25 km.
Колко време трае влак между Пазарджик и Хасково?
Пазарджик до Хасково е средно 3 ч 14 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 3 ч 14 мин.
Колко влак на ден преминават от Пазарджик до Хасково?
Пазарджик до Хасково има средно 1 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Пазарджик до Хасково?
Най-ранният влак от Пазарджик до Хасково тръгва на 14:38 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Пазарджик до Хасково?
Последният влак от Пазарджик до Хасково тръгва на 14:38 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Пазарджик до Хасково?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 3,89 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кое е най-бързото време за пътуване между Пазарджик до Хасково от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Пазарджик и Хасково е 3 ч 14 мин.
Има ли директен влак от Пазарджик към Хасково?
Да, има директен влак между Пазарджик и Хасково.
Какви са емисиите на CO2 за Пазарджик до Хасково от влак?
Пътуването на влак от Пазарджик до Хасково създава 7.37kg CO2 емисии.

Отидете локално от Пазарджик

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Пазарджик

Международни маршрути от Пазарджик и близките райони

Други дестинации от Пазарджик

Основни маршрути до Хасково

Свързани маршрути

Други популярни маршрути