Намерете влак от Пазарджик до Хасково

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Хасково

Детайли за пътуването

Най-добра цена 6,86лв.
Продължителност на пътуването 3 ч. 14 мин.
Връзки на ден 1
Първо заминаване: 11:19
Последно отпътуване: 11:19
Разстояние 105km

Virail намира за вас най-добрите оферти за влак от Пазарджик до Хасково

Ако търсите най-лесния начин да намерите най-добрата цена за вашия влаков маршрут, virail е това, което търсите. Трябва само да изберете датата и virail ще ви покаже всички връзки, предлагани от нашите партньори: чрез филтриране на резултатите ще намерите идеалното решение за вашия бюджет и график. Virail ще ви пренасочи към уебсайта на компанията за проста и сигурна резервация.

Влакове от Пазарджик до Хасково: с кои фирми можете да пътувате?

Virail намира оферти от много железопътни компании в Европа и по света. Например, той ви показва възможните връзки с влак от Пазарджик до Хасково, предлагани от Bdz.

Колко струват билетите за влак от Пазарджик до Хасково?

Ако имате възможност да резервирате предварително, вероятно ще намерите евтини билети за влак от Пазарджик до Хасково за 3,90 лв.. В случай, че не можете да планирате предварително, билети за влак до Хасково струват средно 4,58 лв..

,

Влакове от Пазарджик до Хасково


Понякога е възможно да получите по-евтини решения, като разгледате ограничените оферти или програмите за лоялност, предоставени на уебсайтовете на компаниите.

Когато пътувате на такива къси разстояния, можете да вземете под внимание и автобусите и възможностите за споделено пътуване: с малко късмет ще намерите много евтини опции, дори ако резервирате в кратък срок.

Кои са станциите за заминаване и пристигане в Пазарджик и Хасково?

Влаковете до Хасково ще заминат от ПАЗАРДЖИК и ще пристигнат на ХАСКОВО.

Колко влакови връзки съществуват дневно, за да отидете от Пазарджик до Хасково?

Ако трябва да пътувате до Хасково от Пазарджик, моля имайте предвид, че има 1 влакови връзки всеки ден. Моля, имайте предвид, че съществуват 1 маршрута с поне една смяна, спрямо 0 директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. В резултат на това изборът на оферта с непряка линия понякога е най-добрият начин за ефективно пътуване, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута, въпреки че пътуването е по-дълго. Въпреки това, моля изберете билет за директна линия, ако предпочитате да останете в един влак и да избегнете смяна.

Колко време ви трябва, за да стигнете до Хасково с влак?

С най-бързите връзки ще бъдете в Хасково за 4 hours and 44 minutes, но средно отнема 4 hours and 44 minutes. Първият влак, водещ до Хасково е в 11:06, докато последният тръгва от Пазарджик в 11:06.