Намерете влак от Велико Търново до Хасково

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в

Детайли за пътуването

Най-добра цена 7,65 лв.
Продължителност на пътуването 7 ч. 9 мин.
връзки на ден 1
Първо заминаване 10:37
Последно отпътуване 10:48
разстояние 128 km

С virail са най-евтините билети за влак от Велико Търново до Хасково

Намирането на перфектната връзка с влак никога не е било толкова лесно: благодарение на virail, ще можете да сравните стотици оферти едновременно, просто като въведете датата на вашето пътуване. Чрез филтрите за цена и заминаване ще имате възможност да ограничите резултатите и да намерите идеалното решение. Резервацията се извършва на уебсайта на доставчика, към който автоматично ще бъдете пренасочени.

Колко е най-евтиният билет за влак от Велико Търново до Хасково?

Ако имате възможност да резервирате предварително, вероятно ще намерите евтини билети за влак от Велико Търново до Хасково за 7,65 лв.. В случай, че не можете да планирате предварително, билети за влак до Хасково струват средно 7,65 лв..

Влакове от Велико Търново до Хасково: с кои фирми можете да пътувате?

Ако искате да отидете от Велико Търново до Хасково с влак, има само една връзка на ден. Следователно, моля бъдете особено внимателни, когато избирате своя билет.

Сред всички наши партньори ще намерите и Bdz, осигуряващ влаковите връзки между Велико Търново и Хасково.

Влакове от Велико Търново до Хасково

Кога заминават влаковете до Хасково и колко време е пътуването?

Средната продължителност на пътуването е 7 ч. 9 мин., но най-бързите връзки ви отвеждат до Хасково за 7 ч. 4 мин.. Първият влак тръгва от Велико Търново в 10:37, докато последният тръгва в 10:48.

Кои станции обслужват железопътната линия Велико Търново - Хасково?

Можете да хванете влака до Хасково на ВЕЛИКО ТЪРНОВО, който пристига на ХАСКОВО.

Когато става дума за къси разстояния, автобусът и споделеното пътуване представляват добра алтернатива на пътуването с влак, особено ако пътувате с ограничен бюджет.

Колко връзки дневно има до Хасково от Велико Търново с влак?

1 влакови връзки съществуват дневно до Хасково от Велико Търново. Моля, имайте предвид, че сред тези връзки има директни линии, спрямо 1 маршрута, които имат поне една смяна. Силно ви препоръчваме да изберете билет за директна линия, ако предпочитате да не сменяте влаковете.

Ако искате да пътувате от Велико Търново до Хасково с влак, има 1 достъпни връзки на ден. Моля, обърнете внимание, че всички тези връзки, т.е. 1 маршрута, имат смяна. Следователно ще трябва да смените влаковете.