Намерете влак от Велико Търново до Хасково

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Хасково

Детайли за пътуването

Най-добра цена 13,45лв.
Продължителност на пътуването 7 ч. 13 мин.
Връзки на ден 2
Първо заминаване: 09:09
Последно отпътуване: 19:29
Разстояние 128km

Най-добрите оферти за вашия влак от Велико Търново до Хасково на virail

Ако търсите най-лесния начин да намерите най-добрата цена за вашия влаков маршрут, virail е това, което търсите. Трябва само да изберете датата и virail ще ви покаже всички връзки, предлагани от нашите партньори: чрез филтриране на резултатите ще намерите идеалното решение за вашия бюджет и график. Virail ще ви пренасочи към уебсайта на компанията за проста и сигурна резервация.

Влакове от Велико Търново до Хасково: с кои фирми можете да пътувате?

Virail си сътрудничи с повече от 200 партньора в Европа и по света, сред които и Bdz, обслужващ влаковия маршрут Велико Търново - Хасково.

Колко е най-евтиният билет за влак от Велико Търново до Хасково?

Билетите за влак от Велико Търново до Хасково струват средно 7,65 лв., но ако можете да резервирате предварително или да изберете по-малко популярни дати и часове, можете да намерите евтини билети за влак от 7,65 лв..

Влакове от Велико Търново до Хасково


За къси разстояния като тези между Велико Търново и Хасково, автобусите и споделеното пътуване са добри алтернативи на влака, благодарение на ниската си цена. Освен това автобусите имат предимството, че стигат до най-малките градове, в които няма жп гара.

От кои станции пътуват влаковете до Хасково?

Влаковете заминават от Велико Търново от ВЕЛИКО ТЪРНОВО и пристигат на ХАСКОВО.

Пътуване с влак до Хасково от Велико Търново: колко връзки дневно има?

Ако трябва да пътувате до Хасково от Велико Търново, моля имайте предвид, че има 1 влакови връзки всеки ден. Моля, имайте предвид, че съществуват 1 маршрута с поне една смяна, спрямо 0 директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. В резултат на това изборът на оферта с непряка линия понякога е най-добрият начин за ефективно пътуване, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута, въпреки че пътуването е по-дълго. Въпреки това, моля изберете билет за директна линия, ако предпочитате да останете в един влак и да избегнете смяна.

За колко време ще отидете от Велико Търново до Хасково с влак и кога тръгват влаковете?

Средната продължителност на пътуването е 8 hours and 28 minutes, но най-бързите връзки ви отвеждат до Хасково за 6 hours and 54 minutes. Първият влак тръгва от Велико Търново в 09:06, докато последният тръгва в 19:06.