Train Illustration

Намерете влак от Карнобат до София

flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

С Влак

Днес

откривам
С Влак

Утре

откривам
С Влак

2 Дни

откривам

Пътуване от Карнобат до София с Virail

Планирате да пътувате от Карнобат до София? Понякога може да е трудно да разберете откъде да започнете - но там идва Virail. Нашата мощна търсачка ще проучи всички опции, налични за вашето пътуване, като претърси над 2000 транспортни компании по целия свят. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите си за пътуване. Мигновено ще ви покажем подробен списък с възможните маршрути, с цялата информация, необходима за вземане на решение. Изберете между автобуси, влакове и други, свързващи или директни, еднопосочни или двупосочни пътувания - каквото предпочитате. Когато видите резултатите си, посочете избраната от вас опция и Virail ще ви пренасочи към уебсайта на доставчика, където можете да завършите резервацията си. Позволете ни да свършим работата за вас и можете просто да се отпуснете и да се насладите на пътуването си.

Карнобат да се София с влак

разстояние 299 km
Заминаване Карнобат
Пристигане София
Превозвачи Bdz

Цена на билет Карнобат - София всеки ден

 
Днес
Още
Утре
27,57 лв.
След 2 дни
25,48 лв.
След 3 дни
25,46 лв.
След 4 дни
Още
След 5 дни
Още
След 6 дни
25,48 лв.

Обобщение на маршрута от Влак

Връзки
-
Превозвачи
1
Минимална цена
-
Максимална цена
-

Карнобат - София

Месечно
Най-

Най -добрите цени за месеца

Най -евтиният билет за

С Автобус

25,48 лв.

Дата
петък 19 август 2022
Union Ivkoni (Юнион Ивкони)-logo
Karnobat Bus Station - София Централна автогара
06:55 - 12:20
Union Ivkoni (Юнион Ивкони)
5 ч. 25 мин.
CO2: 10.53kg
Най-

Колко време ще ми отнеме да пътувам от Карнобат до София с влак?

Разстоянието между Карнобат и София е приблизително 300 km. Като цяло ще ви отнеме около , за да завършите пътуването между двата града. Важно е обаче да запомните, че времето за пътуване може да варира в зависимост от редица фактори, включително сезонни метеорологични условия, местни събития или отклонения. Имайте това предвид, ако възнамерявате да правите по-късна връзка и винаги планирайте съобразно с това.

По кое време на деня мога да пътувам от Карнобат до София?

Ако искате да тръгнете по-рано, вземете първия отпътуващ за деня от Карнобат до София, който обикновено тръгва в . Последното планирано заминаване през нощта обикновено е в . Тези разписания могат да варират в зависимост от деня от седмицата или по различно време на годината.

Кои спирки мога да използвам по маршрута от Карнобат до София?

В зависимост от вида на транспорта и доставчика, който сте решили да използвате за пътуването си, ще можете да тръгнете от Карнобат от следните спирки: КАРНОБАТ. Пристигайки в София, вашият маршрут ще премине през всички или някои от следните спирки: СОФИЯ and СОФИЯ СЕВЕР. Не всички транспортни компании обслужват всяка спирка, така че проверете предварително, за да видите точно къде ви отвежда вашият маршрут. Може да се наложи да използвате друг вид транспорт, за да стигнете от една спирка до друга или до крайната ви дестинация, когато пристигнете в София.

Колко пъти на ден има тръгващи от Карнобат за София?

За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Карнобат до София. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

  • Omio 10% cashback

  • Booking.com 2% cashback

  • Rentalcars.com

2
Дни
:
14
:
35
:
33

Logo
authentication

Влезте или създайте акаунт

Влезте във Virail, за да получите ексклузивни оферти за пътуване