Намерете влак от Габрово до Хасково

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Хасково

Детайли за пътуването

Най-добра цена 5,05лв.
Продължителност на пътуването 10 ч. 10 мин.
Връзки на ден 2
Първо заминаване: 09:05
Последно отпътуване: 18:10
Разстояние 106km

Virail намира за вас най-добрите оферти за влак от Габрово до Хасково

Virail прави всяко пътуване по-лесно: единственото нещо, което трябва да направите, е да посочите датата на пътуването си от Габрово до Хасково. След това ще можете да намерите идеалната възможност за пътуването си чрез филтриране и сортиране на резултатите по цена и заминаване. Virail автоматично ще ви пренасочи към уебсайта на доставчика, за да завършите резервацията си.

Влакове от Габрово до Хасково: с кои фирми можете да пътувате?

Сред всички наши партньори ще намерите и Bdz, осигуряващ влаковите връзки между Габрово и Хасково.

Каква е цената на билетите за влак от Габрово до Хасково?

Предварителната резервация наистина ви позволява да спестите пари: всъщност можете да получите евтини билети за влак от Габрово до Хасково също само за 5,05 лв., докато средната цена е 5,93 лв..

Влакове от Габрово до Хасково


Тъй като пътуването между Габрово и Хасково е сравнително кратко, можете да помислите за споделено пътуване или автобус като алтернативни начини за транспорт с най-ниски цени и с подобна продължителност.

На кои станции можете да хванете влака до Хасково и къде ще пристигнете?

Влаковете до Хасково ще заминат от ГАБРОВО и ще пристигнат на ХАСКОВО.

Колко връзки дневно има до Хасково от Габрово с влак?

Ако трябва да пътувате до Хасково от Габрово, моля имайте предвид, че има 1 влакови връзки всеки ден. Моля, имайте предвид, че съществуват 1 маршрута с поне една смяна, спрямо 0 директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. В резултат на това изборът на оферта с непряка линия понякога е най-добрият начин за ефективно пътуване, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута, въпреки че пътуването е по-дълго. Въпреки това, моля изберете билет за директна линия, ако предпочитате да останете в един влак и да избегнете смяна.

За кога са насрочени първите и последните влакове от Габрово до Хасково

С най-бързите връзки ще бъдете в Хасково за 6 hours and 58 minutes, но средно отнема 9 hours and 10 minutes. Първият влак, водещ до Хасково е в 09:06, докато последният тръгва от Габрово в 18:06.