Намерете влак от Габрово до Хасково

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в

Детайли за пътуването

Най-добра цена 5,05 лв.
Продължителност на пътуването 7 ч. 2 мин.
връзки на ден 1
Първо заминаване 10:50
Последно отпътуване 11:50
разстояние 106 km

Virail намира за вас най-добрите оферти за влак от Габрово до Хасково

Намирането на перфектната връзка с влак никога не е било толкова лесно: благодарение на virail, ще можете да сравните стотици оферти едновременно, просто като въведете датата на вашето пътуване. Чрез филтрите за цена и заминаване ще имате възможност да ограничите резултатите и да намерите идеалното решение. Резервацията се извършва на уебсайта на доставчика, към който автоматично ще бъдете пренасочени.

Коя е най-евтината цена за билети за влак до Хасково?

Билетите за влак от Габрово до Хасково струват средно 5,09 лв., но ако можете да резервирате предварително или да изберете по-малко популярни дати и часове, можете да намерите евтини билети за влак от 5,05 лв..

Кои фирми ви отвеждат от Габрово до Хасково с влак?

Ако искате да отидете от Габрово до Хасково с влак, има само една връзка на ден. Следователно, моля бъдете особено внимателни, когато избирате своя билет.

Сред всички наши партньори ще намерите и Bdz, осигуряващ влаковите връзки между Габрово и Хасково.

Влакове от Габрово до Хасково

Колко време отнема от Габрово до Хасково и кога тръгват влаковете?

Ще ви отнеме 7 ч. 2 мин. да стигнете в Хасково. Най-ранният влак тръгва от Габрово в 10:50, докато последният тръгва в 11:50.

Кои са станциите за заминаване и пристигане в Габрово и Хасково?

Можете да хванете влака до Хасково на ГАБРОВО, който пристига на ХАСКОВО.

Когато пътувате с влак, никога не забравяйте да вземете билета със себе си: уверете се, че сте го отпечатали предварително или изтеглете мобилната версия, ако е позволено.

Когато пътувате на такива къси разстояния, можете да вземете под внимание и автобусите и възможностите за споделено пътуване: с малко късмет ще намерите много евтини опции, дори ако резервирате в кратък срок.

Колко влакови връзки има от Габрово до Хасково всеки ден?

1 влакови връзки съществуват дневно до Хасково от Габрово. Моля, имайте предвид, че сред тези връзки има директни линии, спрямо 1 маршрута, които имат поне една смяна. Силно ви препоръчваме да изберете билет за директна линия, ако предпочитате да не сменяте влаковете.

Ако искате да пътувате от Габрово до Хасково с влак, има 1 достъпни връзки на ден. Моля, имайте предвид, че сред тези връзки има 1 маршрута с най-малко една смяна, спрямо нула директни линии. Така че ще трябва да хванете друг влак.