Намерете влак от Варна до Хасково

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Хасково

Детайли за пътуването

Най-добра цена 8,68лв.
Продължителност на пътуването 7 ч. 16 мин.
Връзки на ден 4
Първо заминаване: 06:36
Последно отпътуване: 23:00
Разстояние 240km

Virail намира за вас най-добрите оферти за влак от Варна до Хасково

Virail прави всяко пътуване по-лесно: единственото нещо, което трябва да направите, е да посочите датата на пътуването си от Варна до Хасково. След това ще можете да намерите идеалната възможност за пътуването си чрез филтриране и сортиране на резултатите по цена и заминаване. Virail автоматично ще ви пренасочи към уебсайта на доставчика, за да завършите резервацията си.

Кои фирми ви отвеждат от Варна до Хасково с влак?

Virail си сътрудничи с повече от 200 партньора в Европа и по света, сред които и Bdz, обслужващ влаковия маршрут Варна - Хасково.

Колко струват нискотарифните билети за влак от Варна до Хасково?

Предварителната резервация наистина ви позволява да спестите пари: всъщност можете да получите евтини билети за влак от Варна до Хасково също само за 8,68 лв., докато средната цена е 13,29 лв..

Влакове от Варна до Хасково


Ако разписанието на влака не се вписва в графика или бюджета ви, автобусът и споделеното пътуване могат да ви предложат времеви и ценови алтернативи, без съществено да променят продължителността на пътуването.

Кои са станциите за заминаване и пристигане в Варна и Хасково?

Влаковете до Хасково ще заминат от ВАРНА - СП. or ВАРНА и ще пристигнат на ХАСКОВО.

Пътуване с влак до Хасково от Варна: колко връзки дневно има?

2 връзки са налични всеки ден за пътуване от Варна до Хасково с влак. Моля, имайте предвид, че има 2 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 0 маршрута, които са директни линии. В резултат на това изборът на оферта с непряка линия понякога е най-добрият начин за ефективно пътуване, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута, въпреки че пътуването е по-дълго. Въпреки това, моля изберете билет за директна линия, ако предпочитате да останете в един влак и да избегнете смяна.

Кога заминават влаковете до Хасково и колко време е пътуването?

Докато първият влак до Хасково тръгва в 06:06, последният е насрочен за 23:06. Средната продължителност на пътуването е 7 hours and 58 minutes, но най-бързите влакове могат да ви отведат до Хасково за 6 hours and 32 minutes.