Влак Варна - Хасково цени от 8,69 лв.

Започва от
8,69 лв.

Варна до Хасково с влак

Пътуването от Варна до Хасково от влак е 240,49 km и отнема 7 ч 26 мин. Има 2 връзки на ден, с първото заминаване на 09:55 ч. и последното на 12:10 ч.. Възможно е да пътувате от Варна до Хасково от влак само за 8,69 лв. или за 9,14 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 8,69 лв..

Най-ниската цена8,69 лв.
Продължителност на пътуването7 ч 26 мин
Връзка на ден2
Най-ниската цена8,69 лв.
Най-висока цена9,14 лв.
Първо заминаване09:55 ч.
Последно заминаване12:10 ч.
Разстояние240,49 km
ЗаминаванеВарна
ПристиганеХасково
ПревозвачиBDZ

Използвайте Virail, за да намерите най-добрия начин за пътуване от Варна до Хасково

Virail помага на хиляди пътници да планират пътуванията си всяка година. Как? Лесно е. Просто въведете датите, на които планирате да пътувате от Варна до Хасково. Нашата мощна търсачка ще разгледа данните от хиляди доставчици на туристически услуги, след което ще ви покаже всички налични маршрути. Можете да изберете да пътувате както искате. Решете за вида транспорт, който искате да използвате, по кое време на деня искате да тръгнете и дали искате директно пътуване или такова с връзки. Когато намерите идеалния маршрут за вас, Virail ще ви пренасочи към уеб страницата на доставчика. Там можете да направите вашата резервация, след това е време да се подготвите за пътуването си.

Колко струват билетите за влак от Варна до Хасково?

Цените на билетите за влак от Варна до Хасково варират в зависимост от редица фактори, включително колко предварително сте резервирали, вашите дати на пътуване и вид транспорт, който искате да използвате. По определени маршрути може да са налични различни класове, което също ще повлияе на цената. Ако са предварително резервирани, най-евтините билети за влак от Варна до Хасково ще струват 8,69 лв.. Средната цена на билета за влак е приблизително 9,06 лв.. За най-ниските цени обикновено е най-добре да резервирате възможно най-рано и да обърнете внимание на евтини варианти, като например невъзстановими билети или пътуване извън пиковите часове. Имайте предвид, че някои компании не предлагат възстановяване или промяна на своите билети с по-ниски цени, така че е препоръчително да проверите, преди да завършите транзакцията си.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Варна до Хасково. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Цените ще варират, когато пътувате от Варна до Хасково. Средно обаче ще платите около 9,06 лв. за билет за влак. Ако търсите ниска цена, може да се наложи да се подготвите да прекарате повече време в транспорт. Също така често можете да намерите по-евтини билети за влак в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Разбира се, цените на билетите често се променят и през годината; очаквайте да платите повече в пиковия сезон. За най-ниските цени обикновено е най-добре да направите резервацията си предварително. Внимавайте обаче, тъй като много доставчици не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети за влак.

Колко време ще отнеме, за да отида от Варна до Хасково с влак?

Средното време за пътуване е 7 ч 26 мин. Това показва колко време отнема преминаването на 240,49 km от Варна до Хасково. Когато планирате пътуването си, не забравяйте, че са възможни забавяния. Някои непланирани събития могат да доведат до това, пътуването ви от Варна до Хасково да отнеме повече от 7 ч 26 мин. Пътуването между Варна и Хасково с влак обикновено отнема 7 ч 26 мин, за да се измине разстояние от 240,49 km. Най-краткото пътуване от Варна до Хасково ще ви отнеме 6 ч 42 мин. Не забравяйте, както винаги, че това време не включва закъснения, които могат да възникнат поради метеорологични условия, строителство или неочаквани отклонения и смущения. Ако бързото пристигане в Хасково е приоритет за вас, потърсете експресни или нон-стоп услуги. Можете също така да откриете, че маршрутът с връзки достига до вашата дестинация по-бързо от някои директни пътувания. Virail ще ви позволи да разгледате всичките възможности и да стигнете до решение, което отговаря на вашите нужди.

По кое време са първото и последното заминаване от Варна до Хасково?

Ако предпочитате да пътувате по-рано, обикновено ще намерите първия отпътуващ от Варна до Хасково, който тръгва в 09:55 ч.. Въпреки че нещата може да се променят в зависимост от деня, като цяло последният заминаващ за деня тръгва в 12:10 ч.. Ако имате известна гъвкавост за деня, в който пътувате, може да намерите повече опции, които са на ваше разположение. Например, някои компании могат да пускат ранни сутрешни маршрути само в делнични дни, когато хората пътуват до работа. Често ще намерите по-малко опции, налични през уикендите или официалните празници. По принцип първият заминаващ през нощта ще тръгне от Варна в 09:55 ч., а последният - в 12:10 ч. . Важно е обаче да запомните, че това е обща информация и тези часове на пътуване не са задължително достъпни всеки ден. Разписанията за всеки доставчик по маршрута от Варна до Хасково могат да се променят от ден на ден или от месец на месец. По-специално, много доставчици предлагат различни графици през делничните и почивните дни. Държавните празници, местните събития и сезонните разписания също могат да доведат до промяна на графиците.

Кои спирки мога да използвам по маршрута от Варна до Хасково?

Можете да тръгнете от Варна на спирки като . В края на пътуването ще можете да пристигнете в Хасково на следните спирки: . Някои от тези спирки могат да се обслужват само от определени транспортни компании. Поради това може да няма пряка връзка между всички спирки в Варна и Хасково. Планирайте пътуването си внимателно, тъй като може да се наложи да направите друга връзка преди заминаването или след пристигането.

Колко пътувания от Варна до Хасково се извършват всеки ден?

Точният брой на пътуванията от Варна до Хасково може да варира според деня. Някои услуги може да работят само в определени дни от седмицата, докато други може да са сезонни. Като цяло, има средно 2 заминаващи всеки ден. Те се изпълняват от редица различни транспортни компании, включително . В особено натоварени дни може да има до заминаващи. Обикновено можете да очаквате да има повече връзки през делничните дни. Много компании правят по-малко пътувания през уикендите или официалните празници. Като пътешественик може да предпочетете да вземете директен маршрут от Варна до Хасково. Все пак ще намерите повече налични опции, ако искате да поемете по маршрут с връзки. Те минават през един или повече различни градове и ще трябва да смените превозното средство по пътя. Не всички пътуващи се чувстват комфортно, като правят множество връзки, но ако вас ви устройва, тогава ще се радвате на по-голяма гъвкавост при извършване на вашата резервация. Точният брой на ежедневните заминаващи от Варна до Хасково варира, но като цяло можете да очаквате да намерите 0 директни връзки без смяна, заминаващи всеки ден. Пътуващите, които с удоволствие поемат по непряк маршрут, ще намерят средно 2 пътувания с една или повече смени. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Варна до Хасково. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание
Евтини билети за влак от Варна до Хасково
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Варна до Хасково.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Варна до Хасково, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Варна до Хасково.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от Варна до Хасково

Най-евтините билети за влак Варна - Хасково могат да бъдат намерени само за 7,91 лв., ако имате късмет, или средно за 10,47 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 16,40 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Хасково с влак

Когато пътувате до Хасково с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда BDZ от Варна до Хасково
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Варна до Хасково от train.
съоръжения BDZ
quiet_zone Тиха зона check
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
accessibility Достъпност check
food_and_drink Храни и напитки check
air_con Климатик check
bicycle Велосипед check

Варна до Хасково Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
16.83kg
Автобус
18.04kg
Полет
48.1kg
Кола
38.48kg
Какви са емисиите на CO2 за Варна до Хасково с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Варна и Хасково са 16.83kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Варна и Хасково? Като вземете влака между Варна и Хасково, ще спестите 31.27kg CO2 емисии спрямо полет, 1.21kg спрямо автобус и 21.65kg спрямо кола.

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от Варна до Хасково?
Билет влак от Варна до Хасково е 9,06 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 8,69 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Варна до Хасково?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Варна до Хасково е 8,69 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Варна и Хасково от влак?
Варна до Хасково е 240,49 km.
Колко време трае влак между Варна и Хасково?
Варна до Хасково е средно 7 ч 26 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 6 ч 42 мин.
Колко влак на ден преминават от Варна до Хасково?
Варна до Хасково има средно 2 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Варна до Хасково?
Най-ранният влак от Варна до Хасково тръгва на 09:55 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Варна до Хасково?
Последният влак от Варна до Хасково тръгва на 12:10 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Варна до Хасково?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 8,69 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кои станции мога да премина от Варна до Хасково?
Има 1 станция(и), от която можете да се отклоните от Варна, за да отидете до Хасково. Можете да преминете от Varna Sveti Ivan Rilski и можете да стигнете до Хасково Автогара (Haskovo, Avtogara).
Кое е най-бързото време за пътуване между Варна до Хасково от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Варна и Хасково е 6 ч 42 мин.
Има ли директен влак от Варна към Хасково?
Да, има директен влак между Варна и Хасково.
Какви са емисиите на CO2 за Варна до Хасково от влак?
Пътуването на влак от Варна до Хасково създава 16.83kg CO2 емисии.

Отидете локално от Варна

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Варна

Други дестинации от Варна

Основни маршрути до Хасково

Свързани маршрути

Други популярни маршрути