Намерете влак от Бургас до Хасково

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Хасково

Детайли за пътуването

Най-добра цена 11,43лв.
Продължителност на пътуването 7 ч. 7 мин.
Връзки на ден 3
Първо заминаване: 07:10
Последно отпътуване: 14:20
Разстояние 170km

Най-добрите оферти за вашия влак от Бургас до Хасково на virail

С virail за миг можете да сравните цените на влаковете от Бургас до Хасково. Това, което трябва да направите, е да изберете датата, на която планирате да заминете и, ако искате, да сортирате и филтрирате резултатите по цена и време. За да резервирате перфектното си пътуване, virail ще ви пренасочи директно към уебсайта на доставчика за изключително безопасна покупка.

Кои железопътни компании предлагат връзки с влак от Бургас до Хасково?

За да стигнете до Хасково с влак, можете да разчитате на Bdz, само като пример сред всички наши партньори.

Коя е най-евтината цена за билети за влак до Хасково?

Чрез предварителна резервация можете да намерите евтини билети за влак от Бургас до Хасково от 6,50 лв.. Въпреки това билети за влак за този маршрут струват средно около 12,45 лв..

Влакове от Бургас до Хасково


Ако има промени във вашия маршрут, уверете се, че винаги имате достатъчно време за преход от едната платформа на другата и никога не забравяйте възможността за забавяне, поради което може да пропуснете втория влак.

Когато пътувате на такива къси разстояния, можете да вземете под внимание и автобусите и възможностите за споделено пътуване: с малко късмет ще намерите много евтини опции, дори ако резервирате в кратък срок.

Кои станции се обслужват от влаковете, пътуващи от Бургас до Хасково?

Влаковете заминават от Бургас от БУРГАС-РАЗПРЕДЕЛИТЕЛНА or БУРГАС и пристигат на ХАСКОВО.

Колко връзки дневно има за пътуване до Хасково от Бургас с влак?

1 връзки са налични всеки ден за пътуване от Бургас до Хасково с влак. Моля, имайте предвид, че има 1 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 0 маршрута, които са директни линии. В резултат на това изборът на оферта с непряка линия понякога е най-добрият начин за ефективно пътуване, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута, въпреки че пътуването е по-дълго. Въпреки това, моля изберете билет за директна линия, ако предпочитате да останете в един влак и да избегнете смяна.

За кога са насрочени първите и последните влакове от Бургас до Хасково

С най-бързите връзки ще бъдете в Хасково за 8 hours and 10 minutes, но средно отнема 10 hours and 39 minutes. Първият влак, водещ до Хасково е в 07:06, докато последният тръгва от Бургас в 14:06.