Влак Бургас - Хасково цени от 6,59 лв.

23/06/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Бургас до Хасково с влак

Пътуването от Бургас до Хасково от влак е 170,01 km и отнема 7 ч 17 мин. Има 2 връзки на ден, с първото заминаване на 09:00 ч. и последното на 13:30 ч.. Възможно е да пътувате от Бургас до Хасково от влак само за 6,59 лв. или за 9,86 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 6,59 лв..

Най-ниската цена6,59 лв.
Продължителност на пътуването7 ч 17 мин
Връзка на ден2
Най-ниската цена6,59 лв.
Най-висока цена9,86 лв.
Първо заминаване09:00 ч.
Последно заминаване13:30 ч.
Разстояние170,01 km
ЗаминаванеБургас
ПристиганеХасково
ПревозвачиBDZ

Пътуване от Бургас до Хасково с Virail

Планирате да пътувате от Бургас до Хасково? Понякога може да е трудно да разберете откъде да започнете - но там идва Virail. Нашата мощна търсачка ще проучи всички опции, налични за вашето пътуване, като претърси над 2000 транспортни компании по целия свят. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите си за пътуване. Мигновено ще ви покажем подробен списък с възможните маршрути, с цялата информация, необходима за вземане на решение. Изберете между автобуси, влакове и други, свързващи или директни, еднопосочни или двупосочни пътувания - каквото предпочитате. Когато видите резултатите си, посочете избраната от вас опция и Virail ще ви пренасочи към уебсайта на доставчика, където можете да завършите резервацията си. Позволете ни да свършим работата за вас и можете просто да се отпуснете и да се насладите на пътуването си.

Колко ще платя за билети за влак от Бургас до Хасково?

Цените на билетите за влак от Бургас до Хасково варират в зависимост от редица фактори, включително колко предварително сте резервирали, вашите дати на пътуване и вид транспорт, който искате да използвате. По определени маршрути може да са налични различни класове, което също ще повлияе на цената. Ако са предварително резервирани, най-евтините билети за влак от Бургас до Хасково ще струват 6,59 лв.. Средната цена на билета за влак е приблизително 8,20 лв.. За най-ниските цени обикновено е най-добре да резервирате възможно най-рано и да обърнете внимание на евтини варианти, като например невъзстановими билети или пътуване извън пиковите часове. Имайте предвид, че някои компании не предлагат възстановяване или промяна на своите билети с по-ниски цени, така че е препоръчително да проверите, преди да завършите транзакцията си.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Бургас до Хасково. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Когато пътувате от Бургас до Хасково, можете да очаквате да платите средно около 8,20 лв.. Някои видове транспорт са по-евтини от други и цените ще варират в зависимост от часа, деня от седмицата, сезона и други фактори. За най-евтините билети за влак направете резервацията си доста преди пътуването. Ако можете, пътувайте извън пиковото време, тъй като цените на билетите за влак често биват намалени. Може също да спестите пари, като резервирате пътуване с връзки, а не директен маршрут. Не забравяйте да проверите условията на билета преди резервацията, тъй като понякога по-евтините билети за влак не могат да бъдат сменени или парите за тях да бъдат възстановени. Използвайте Virail, за да проверите възможностите преди резервация, за да сте сигурни, че ще намерите най-ниската цена за пътуването си.

Колко време отнема пътуването от Бургас до Хасково с влак?

Пътуването от Бургас до Хасково с влак обикновено отнема 7 ч 17 мин. Това пътуване обхваща разстояние от 170,01 km. Когато планирате пътуването си, имайте предвид, че 7 ч 17 мин е средна стойност, а времето на маршрута може да варира от ден на ден. Метеорологичните условия, проблеми с транспорта, неочаквани отклонения и местни събития могат да причинят забавяне на пътуването ви. Моля, имайте предвид възможността за тези извънредни събития, когато правите планове за пътуване. Пътуването между Бургас и Хасково с влак обикновено отнема 7 ч 17 мин, за да се измине разстояние от 170,01 km. Най-краткото пътуване от Бургас до Хасково ще ви отнеме 5 ч 22 мин. Не забравяйте, както винаги, че това време не включва закъснения, които могат да възникнат поради метеорологични условия, строителство или неочаквани отклонения и смущения. Ако бързото пристигане в Хасково е приоритет за вас, потърсете експресни или нон-стоп услуги. Можете също така да откриете, че маршрутът с връзки достига до вашата дестинация по-бързо от някои директни пътувания. Virail ще ви позволи да разгледате всичките възможности и да стигнете до решение, което отговаря на вашите нужди.

Кога тръгват първите и последните заминаващи от Бургас до Хасково?

Ако искате да тръгнете по-рано, вземете първия отпътуващ за деня от Бургас до Хасково, който обикновено тръгва в 09:00 ч.. Последният планиран заминаващ за деня обикновено е в 13:30 ч.. Тези разписания могат да варират в зависимост от деня от седмицата или по различно време на годината. Ако искате да тръгнете по-рано, вземете първия отпътуващ за деня от Бургас до Хасково, който обикновено тръгва в 09:00 ч.. Последното планирано заминаване през нощта обикновено е в 13:30 ч.. Тези разписания могат да варират в зависимост от деня от седмицата или по различно време на годината.

Кои спирки мога да използвам за пътуване от Бургас до Хасково?

В Бургас спирките за заминаване включват Burgas Central West,Burgas South,Burgas. Когато пристигнете в Хасково, може да успеете да слезете на спирки като Хасково, Автогара (Haskovo, Avtogara). Не забравяйте обаче, че точните спирки, обслужвани по всеки маршрут, могат да варират. Различните компании могат да тръгват и пристигат на различни спирки. Освен това, ако пътувате с експресна услуга, броят на спирките може да бъде ограничен и точните спирки, обслужвани по определен маршрут, могат да варират в различни часове от деня или деня от седмицата. Проверете предварително, за да сте сигурни, че тръгвате и пристигате на спирка, която е удобна за вашето пътуване.

Колко пъти на ден има тръгващи от Бургас за Хасково?

Ако искате да стигнете от Бургас до Хасково, можете да пътувате с компании като . Ще откриете максимален брой от заминаващи на ден. Средно има 2 заминаващи на ден. Резервирайте предварително, за да сте сигурни, че пътуването ви ще протече безпроблемно и ще тръгнете в момент, който ви устройва най-добре. Когато пътувате, можете да търсите директни пътувания или други маршрути, които предлагат връзки и смени. Има средно 0 директни пътувания между Бургас и Хасково. Ако нямате нищо против да смените превозното средство по пътя, може да намерите повече опции, които са на ваше разположение. Обикновено има 2 пътувания с поне една смяна. Тези числа могат да варират в зависимост от месеца от годината или деня от седмицата. Някои пътници предпочитат директни маршрути, особено ако носят тежки куфари или се безпокоят да не пропуснат връзка. Други се наслаждават на гъвкавостта, предлагана от пътуванията с връзки. Каквото и да предпочитате, Virail може да ви помогне да намерите правилните опции, които да ви устройват. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Бургас до Хасково. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание
Евтини билети за влак от Бургас до Хасково
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Бургас до Хасково.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Бургас до Хасково, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Бургас до Хасково.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от Бургас до Хасково

Най-евтините билети за влак Бургас - Хасково могат да бъдат намерени само за 5,56 лв., ако имате късмет, или средно за 7,63 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 12,07 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Хасково с влак

Когато пътувате до Хасково с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда BDZ от Бургас до Хасково
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Бургас до Хасково от train.
съоръжения BDZ
quiet_zone Тиха зона check
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
accessibility Достъпност check
food_and_drink Храни и напитки check
air_con Климатик check
bicycle Велосипед check

Бургас до Хасково Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
11.9kg
Автобус
12.75kg
Полет
34kg
Кола
27.2kg
Какви са емисиите на CO2 за Бургас до Хасково с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Бургас и Хасково са 11.9kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Бургас и Хасково? Като вземете влака между Бургас и Хасково, ще спестите 22.1kg CO2 емисии спрямо полет, 0.85kg спрямо автобус и 15.3kg спрямо кола.

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от Бургас до Хасково?
Билет влак от Бургас до Хасково е 8,20 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 6,59 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Бургас до Хасково?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Бургас до Хасково е 6,59 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Бургас и Хасково от влак?
Бургас до Хасково е 170,01 km.
Колко време трае влак между Бургас и Хасково?
Бургас до Хасково е средно 7 ч 17 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 5 ч 22 мин.
Колко влак на ден преминават от Бургас до Хасково?
Бургас до Хасково има средно 2 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Бургас до Хасково?
Най-ранният влак от Бургас до Хасково тръгва на 09:00 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Бургас до Хасково?
Последният влак от Бургас до Хасково тръгва на 13:30 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Бургас до Хасково?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 6,59 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кое е най-бързото време за пътуване между Бургас до Хасково от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Бургас и Хасково е 5 ч 22 мин.
Има ли директен влак от Бургас към Хасково?
Да, има директен влак между Бургас и Хасково.
Какви са емисиите на CO2 за Бургас до Хасково от влак?
Пътуването на влак от Бургас до Хасково създава 11.9kg CO2 емисии.

Отидете локално от Бургас

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Бургас

Други дестинации от Бургас

Основни маршрути до Хасково

Свързани маршрути

Други популярни маршрути