Автобус Хасково - София цени от 25,75 лв.

23/05/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

25,81 лв.
25,79 лв.
25,77 лв.

Хасково до София с автобус

Пътуването от Хасково до София от автобус е 202,37 km и отнема 3 ч 0 мин. Има 4 връзки на ден, с първото заминаване на 05:45 ч. и последното на 17:30 ч.. Възможно е да пътувате от Хасково до София от автобус само за 25,75 лв. или за 31,84 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 25,75 лв..

Най-ниската цена25,75 лв.
Продължителност на пътуването3 ч 0 мин
Връзка на ден4
Най-ниската цена25,75 лв.
Най-висока цена31,84 лв.
Първо заминаване05:45 ч.
Последно заминаване17:30 ч.
Разстояние202,37 km
ЗаминаванеХасково
ПристиганеСофия
ПревозвачиGroup Plus, Grup Plus

Автобус Билети от Haskovo до Sofia

Дата на заминаване
четвъртък, 23 май 2024 г.

Стигнете от Хасково до София с Virail

Планирате да пътувате от Хасково до София? Понякога може да е трудно да разберете откъде да започнете - но там идва Virail. Нашата мощна търсачка ще проучи всички опции, налични за вашето пътуване, като претърси над 2000 транспортни компании по целия свят. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите си за пътуване. Мигновено ще ви покажем подробен списък с възможните маршрути, с цялата информация, необходима за вземане на решение. Изберете между автобуси, влакове и други, свързващи или директни, еднопосочни или двупосочни пътувания - каквото предпочитате. Когато видите резултатите си, посочете избраната от вас опция и Virail ще ви пренасочи към уебсайта на доставчика, където можете да завършите резервацията си. Позволете ни да свършим работата за вас и можете просто да се отпуснете и да се насладите на пътуването си.

Как мога да взема най-евтините автобусни билети за пътуване от Хасково до София?

Цените ще варират, когато пътувате от Хасково до София. Средно обаче ще платите около 28,77 лв. за автобусен билет. Можете да намерите автобусни билети на цени до 25,75 лв., но това може да изисква известна гъвкавост на вашите планове за пътуване. Ако търсите ниска цена, може да се наложи да се подготвите да прекарате повече време в транспорт. Също така често можете да намерите по-евтини автобусни билети в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Разбира се, цените на билетите често се променят и през годината; очаквайте да платите повече в пиковия сезон. За най-ниските цени обикновено е най-добре да направите резервацията си предварително. Внимавайте обаче, тъй като много доставчици не предлагат възстановяване или размяна на най-евтините си автобусни билети.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Хасково до София. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Билет за автобус от Хасково до София ще ви струва средно 28,77 лв.. Ако се опитвате да се придържате към определен бюджет, има няколко начина да търсите по-ниски цени на билетите. Например, ако датите ви на пътуване могат да варират, може да откриете, че някои дни от седмицата са по-евтини от други. Пътуването през пиковия сезон обикновено ще струва повече, така че избягвайте това, ако искате да спестите пари. Дори времето от деня може понякога да повлияе на цената на билетите. Можете също така да потърсите непряк маршрут, който може да е по-евтин от директната връзка. Често най-евтините автобусни билети могат да бъдат намерени като резервирате доста по-рано. Имайте предвид обаче, че много компании не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети.

Колко дълго е пътуването от Хасково до Софияс автобус?

Разстоянието между Хасково и София е приблизително 202,37 km. Като цяло ще ви отнеме около 3 ч 0 мин, за да завършите пътуването между двата града. Важно е обаче да се помни, че времето за пътуване може да варира в зависимост от редица фактори, включително сезонни метеорологични условия, местни събития или отклонения, както и вида на терена, който трябва да бъде преминат. Имайте това предвид, ако възнамерявате да правите по-късна връзка и винаги планирайте съобразно с това. Пътуването между Хасково и София с автобус обикновено отнема 3 ч 0 мин, за да се измине разстояние от 202,37 km. Най-краткото пътуване от Хасково до София ще ви отнеме 3 ч 0 мин. Не забравяйте, както винаги, че това време не включва закъснения, които могат да възникнат поради метеорологични условия, строителство или неочаквани отклонения и смущения. Ако бързото пристигане в София е приоритет за вас, потърсете експресни или нон-стоп услуги. Можете също така да откриете, че маршрутът с връзки достига до вашата дестинация по-бързо от някои директни пътувания. Virail ще ви позволи да разгледате всичките възможности и да стигнете до решение, което отговаря на вашите нужди.

Кога тръгват първите и последните заминаващи от Хасково до София?

Ако предпочитате да пътувате по-рано, обикновено ще намерите първия отпътуващ от Хасково до София, който тръгва в 05:45 ч.. Въпреки че нещата може да се променят в зависимост от деня, като цяло последният заминаващ за деня тръгва в 17:30 ч.. Ако имате известна гъвкавост за деня, в който пътувате, може да намерите повече опции, които са на ваше разположение. Например, някои компании могат да пускат ранни сутрешни маршрути само в делнични дни, когато хората пътуват до работа. Често ще намерите по-малко опции, налични през уикендите или официалните празници. Ако предпочитате да пътувате през нощта, обикновено ще намерите първия заминаващ от Хасково до София, който тръгва в 05:45 ч.. Въпреки че нещата могат да се променят в зависимост от деня, като цяло последното заминаване за нощта е в 17:30 ч.. Ако имате известна гъвкавост за деня, в който пътувате, може да намерите повече опции, достъпни за вас. Например, някои компании могат да пускат ранни сутрешни маршрути само в делнични дни, когато хората пътуват до работа. Често ще намерите по-малко опции, налични през уикендите или официалните празници. toptext h2 Heading plane en Use Virail to find the best way to travel from Хасково to София

Кои са спирките по маршрута от Хасково до София?

В Хасково спирките за заминаване включват Хасково, Автогара (Haskovo, Avtogara). Когато пристигнете в София, може да успеете да слезете на спирки като Sofia Airport Terminal 1,Sofia, Central Bus Station. Не забравяйте обаче, че точните спирки, обслужвани по всеки маршрут, могат да варират. Различните компании могат да тръгват и пристигат на различни спирки. Освен това, ако пътувате с експресна услуга, броят на спирките може да бъде ограничен и точните спирки, обслужвани по определен маршрут, могат да варират в различни часове от деня или деня от седмицата. Проверете предварително, за да сте сигурни, че тръгвате и пристигате на спирка, която е удобна за вашето пътуване.

Колко пътувания от Хасково до София има всеки ден?

Точният брой на пътуванията от Хасково до София може да варира според деня. Някои услуги може да работят само в определени дни от седмицата, докато други може да са сезонни. Като цяло, има средно 4 заминаващи всеки ден. Те се изпълняват от редица различни транспортни компании, включително . В особено натоварени дни може да има до заминаващи. Обикновено можете да очаквате да има повече връзки през делничните дни. Много компании правят по-малко пътувания през уикендите или официалните празници. Като пътешественик може да предпочетете да вземете директен маршрут от Хасково до София. Все пак ще намерите повече налични опции, ако искате да поемете по маршрут с връзки. Те минават през един или повече различни градове и ще трябва да смените превозното средство по пътя. Не всички пътуващи се чувстват комфортно, като правят множество връзки, но ако вас ви устройва, тогава ще се радвате на по-голяма гъвкавост при извършване на вашата резервация. Точният брой на ежедневните заминаващи от Хасково до София варира, но като цяло можете да очаквате да намерите 4 директни връзки без смяна, заминаващи всеки ден. Пътуващите, които с удоволствие поемат по непряк маршрут, ще намерят средно 0 пътувания с една или повече смени. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Хасково до София. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Haskovo до Sofia

Евтини билети за автобус от Хасково до София
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Хасково до София.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Хасково до София, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Хасково до София.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Haskovo до Sofia

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Цена при наближаване на датата на заминаване

Автобусните компании може да наложат по-високи цени на билетите с наближаването на датата на заминаване. Цените през следващите дни могат да варират от около 25,73 лв. до 26,05 лв., но може да подлежат на промяна. Нашият съвет е да резервирате възможно най-рано, за да спестите потенциално до 1% от пътуването си!

Най-доброто време за резервация на евтини автобусни билети от Хасково до София

Най-евтините автобусни билети Хасково - София могат да бъдат намерени само за 19,86 лв., ако имате късмет, или средно за 24,27 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 26,10 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до София с автобус

Когато пътувате до София с автобус, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Превозвачи по този маршрут

Научете повече за превозвачите по този маршрут.

Group Plus е автобусна компания, която работи в Съединените щати. Предлага чартърни автобусни услуги за различни събития като корпоративни събития, училищни екскурзии, сватби и спортни събития. Компанията разполага с автопарк от модерни автобуси, които са оборудвани с удобства като климатик, накланящи се седалки и системи за забавление. Group Plus също така предлага транспортни услуги за летищни трансфери и совалки.

Услуги на борда Group Plus and Grup Plus от Хасково до София
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Хасково до София от bus.
съоръжения Group Plus Grup Plus
wifi WiFi check check
power_sockets Електрически контакти check check
luggage Багаж check check
air_con Климатик check check

Хасково до София Емисии на CO2 от Автобус

Ecology
Влак
14.17kg
Автобус
15.18kg
Полет
40.47kg
Кола
32.38kg

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет автобус от Хасково до София?
Билет автобус от Хасково до София е 28,77 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 25,75 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Хасково до София?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Хасково до София е 25,75 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Хасково и София от автобус?
Хасково до София е 202,37 km.
Колко време трае автобус между Хасково и София?
Хасково до София е средно 3 ч 0 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 3 ч 0 мин.
Какви компании работят от Хасково до София?
Хасково до София се покрива от оператор(и) 1. Можете да намерите на Virail Group Plus and Grup Plus предоставяне на услуги по този маршрут.
Колко автобус на ден преминават от Хасково до София?
Хасково до София има средно 4 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият автобус от Хасково до София?
Най-ранният автобус от Хасково до София тръгва на 05:45 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният автобус от Хасково до София?
Последният автобус от Хасково до София тръгва на 17:30 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Хасково до София?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет автобус, който намерихме, е 25,75 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Колко директни връзки преминават от Хасково до София?
Има средно 4 от Хасково до София.
Кое е най-бързото време за пътуване между Хасково до София от автобус?
Най-бързото време за пътуване с автобус между Хасково и София е 3 ч 0 мин.
Има ли директен автобус от Хасково към София?
Да, има директен автобус между Хасково и София.
Какви са емисиите на CO2 за Хасково до София от автобус?
Пътуването на автобус от Хасково до София създава 15.18kg CO2 емисии.

Отидете локално от Хасково

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Хасково

Международни маршрути от Хасково и близките райони

Други дестинации от Хасково

Основни маршрути до София

Свързани маршрути

Други популярни маршрути