Train Illustration

Намерете автобус от Хасково до София

Тръгване от
9 лв.
flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

С Автобус

Днес

От 20,92 лв.
С Автобус

Утре

От 23,96 лв.
С Автобус

2 Дни

От 24,04 лв.

Пътуването ви от Хасково до София с Virail

Virail помага на хиляди пътници да планират пътуванията си всяка година. Как? Лесно е. Просто въведете датите, на които планирате да пътувате от Хасково до София. Нашата мощна търсачка ще разгледа данните от хиляди доставчици на туристически услуги, след което ще ви покаже всички налични маршрути. Можете да изберете да пътувате както искате. Решете за вида транспорт, който искате да използвате, по кое време на деня искате да тръгнете и дали искате директно пътуване или такова с връзки. Когато намерите идеалния маршрут за вас, Virail ще ви пренасочи към уеб страницата на доставчика. Там можете да направите вашата резервация, след това е време да се подготвите за пътуването си.

Колко струва да се стигне от Хасково до София с автобус?

Билет за автобус от Хасково до София ще ви струва средно 25,57 лв.. Възможно е обаче да има и по-евтини алтернативи. Virail ще ви покаже най-ниските налични цени за избраните от вас дати на пътуване, които могат да бъдат само до 9 лв.. Ако се опитвате да се придържате към определен бюджет, има няколко начина да търсите по-ниски цени на билетите. Например, ако датите ви на пътуване могат да варират, може да откриете, че някои дни от седмицата са по-евтини от други. Пътуването през пиковия сезон обикновено ще струва повече, така че избягвайте това, ако искате да спестите пари. Дори времето от деня може понякога да повлияе на цената на билетите. Можете също така да потърсите непряк маршрут, който може да е по-евтин от директната връзка. Често най-евтините автобусни билети могат да бъдат намерени като резервирате доста по-рано. Имайте предвид обаче, че много компании не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети.Хасково да се София с автобус

Най-добра цена 20,13 лв.
Продължителност на пътуването 3 ч. 9 мин.
връзки на ден 5
Първо заминаване 04:00
Последно отпътуване 17:30
разстояние 202 km
Заминаване Хасково
Пристигане София
Превозвачи Arda Tur, Union Ivkoni (National), Union Ivkoni (Юнион Ивкони), GRUP PLUS GMBH, Group Plus, Group Plus Ltd, Grup Plus, Union Ivkoni, Union ivkoni unibus

Цена на билет Хасково - София всеки ден

 
Днес
20,92 лв.
Утре
23,96 лв.
След 2 дни
24,04 лв.
След 3 дни
24,02 лв.
След 4 дни
24 лв.
След 5 дни
Още
След 6 дни
Още

Обобщение на маршрута от Aвтобус

Връзки
2
Превозвачи
9
Минимална цена
9 лв.
Максимална цена
435,82 лв.

Хасково - София

Месечно
Най-

Най -добрите цени за месеца

Най -евтиният билет за

С Автобус

24,04 лв.

Дата
вторник 23 август 2022
Group Plus Ltd-logo
Хасково Централна автогара - София Централна автогара
17:30 - 20:30
Group Plus Ltd
3 ч.
CO2: 7.12kg
Най-

Колко време ще ми отнеме да пътувам от Хасково до София с автобус?

За да стигнете по-бързо от Хасково до София, обмислете търсенето на експресна услуга, която има по-малко спирки по пътя. И обратно, маршрутът с връзки може при някои обстоятелства да бъде по-бърз от директното пътуване. Най-бързите маршрути между Хасково и София ще завършат пътуването през 2 ч. 59 мин.. Средно ще ви отнеме около 3 ч. 4 мин., за да пътувате 203 km между Хасково и София.

Кога тръгват първите и последните заминаващи от Хасково до София?

Ако искате да тръгнете по-рано, вземете първия отпътуващ за деня от Хасково до София, който обикновено тръгва в 17:30. Последният планиран заминаващ за деня обикновено е в 17:30. Тези разписания могат да варират в зависимост от деня от седмицата или по различно време на годината.

Кои спирки мога да използвам по маршрута от Хасково до София?

В зависимост от вида на транспорта и доставчика, който сте решили да използвате за пътуването си, ще можете да тръгнете от Хасково от следните спирки: Central Bus Station, Haskovo Central Bus Station, Haskovo Haskovo bus station, Suedinenie Blvd 45, Haskovo, Хасково Централна автогара and HASKOVO (BG). Пристигайки в София, вашият маршрут ще премине през всички или някои от следните спирки: Sofia Avtobusna Spirka, Sofia Central Bus Station, Sofia Bus station Central, boulevard Knyahinya Maria Luisa 100, Serdika and Sofia. Не всички транспортни компании обслужват всяка спирка, така че проверете предварително, за да видите точно къде ви отвежда вашият маршрут. Може да се наложи да използвате друг вид транспорт, за да стигнете от една спирка до друга или до крайната ви дестинация, когато пристигнете в София.

Колко ежедневни пътувания има от Хасково до София?

Ще можете да пътувате от Хасково до София, като използвате компании като Arda Tur, Union Ivkoni (National), Union Ivkoni (Юнион Ивкони), GRUP PLUS GMBH, Group Plus, Group Plus Ltd, Grup Plus, Union Ivkoni and Union ivkoni unibus. В комбинация тези доставчици предлагат средно 4 пътувания всеки ден. Тази средна цифра може да не отразява непременно избраните от вас дати на пътуване. В определени дни от седмицата може да има повече или по-малко пътувания. В най-натоварените часове ще има до 10 заминаващи за един ден. Можете да изберете да пътувате от Хасково до София, използвайки както директни, така и непреки маршрути. Тези опции ще ви помогнат да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет, вашия времеви интервал и обстоятелствата на вашето пътуване. Средно има 4 директни връзки от Хасково до София всеки ден. Непряките връзки добавят повече възможности, като ви осигуряват допълнителна гъвкавост при пътуване. Средно на ден ще намерите 0 пътувания с поне една смяна. Тези цифри могат да варират в определени периоди от годината и някои маршрути може да не се изпълняват всеки ден от седмицата.

  • Omio 10% cashback

  • Booking.com 2% cashback

  • Rentalcars.com

2
Дни
:
14
:
35
:
33

Logo
authentication

Влезте или създайте акаунт

Влезте във Virail, за да получите ексклузивни оферти за пътуване