Намерете автобус от Хасково до София

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в

Детайли за пътуването

Най-добра цена 18,19 лв.
Продължителност на пътуването 2 ч. 59 мин.
връзки на ден 5
Първо заминаване 14:31
Последно отпътуване 17:30
разстояние 202 km

Намерете с virail своя автобус от Хасково до София

Virail сравнява за вас повече от 200 доставчика, за да намери решението, което по-добре отговаря на вашите нужди. Можете да филтрирате резултатите според бюджета си, за да намерите най-доброто решение за вашето пътуване от Хасково до София.

Коя е най-ниската цена за автобусни билети от Хасково до София?

Можете да намерите най-евтините автобусни билети от Хасково до София от 18,11 лв., като резервирате предварително. Ако не можете, автобусните билети от Хасково до София струват около 20,11 лв..

Цена на билет - всеки ден

20,20 лв. 18,19 лв. Още Още Още Още Още

Автобуси от Хасково до София

За кога са планирани автобусите от Хасково до София?

Средната продължителност на пътуването е 2 ч. 59 мин., но най-бързите автобусни връзки ще ви закарат до София за :2 ч. 59 мин.. Първият автобус е насрочен за 06:45, а последният за 17:30.

Ако предоставените оферти за автобуси не отговарят на вашите нужди, влаковете и споделеното пътуване могат да представляват добра алтернатива за това разстояние.

Колко връзки дневно има, за да отидете до София от Хасково с автобус?

4.5 връзки са достъпни всеки ден за пътуване от Хасково до София с автобус. Основната част от тези връзки, т.е. 4.5 маршрута, са директни линии, а останалите, т.е. 0 маршрута, включват една или много смени. В резултат, моля вземете билет за директна линия, ако не желаете никаква смяна. Въпреки това, изборът на билет с непряка линия може да бъде по-ефективен, ако искате да стигнете до София в последната минута, особено ако има твърде малко връзки, въпреки че пътуването е по-дълго.

Ако искате да пътувате от Хасково до София с автобус, има 4.5 достъпни връзки на ден. Моля, обърнете внимание, че всички тези връзки, т.е. 4.5 маршрута, са директни линии. Така че никога няма да се наложи да хващате друг автобус.