Автобус Хасково - София цени от 25,77лв.

Започва от
25,77лв.
откривам

Хасково до София с автобус

Пътуването от Хасково до София от автобус е 202,1 km и отнема 3 ч.. Има 4 връзки на ден, с първото заминаване на 06:45 и последното на 18:30. Възможно е да пътувате от Хасково до София от автобус само за 25,77лв. или за 29,70лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 25,77лв..

Най-добра цена 25,77лв.
Продължителност на пътуването 3 ч.
Връзка на ден 4
Най-ниската цена 25,77лв.
Най-висока цена 29,70лв.
Първо заминаване 06:45
Последно заминаване 18:30
Разстояние 202,1 km
Заминаване Хасково
Пристигане София
Превозвачи Grup Plus, Group Plus

Автобус Билети от Хасково до София

  Sep 26
  25,81лв.
  21°
  Sep 27
  25,83лв.
  21°
  Sep 28
  25,83лв.
  20°
  Sep 29
  Още
  24°
  Sep 30
  25,83лв.
  26°
  Oct 01
  Още
  27°
  Oct 02
  Още
  26°
  Oct 03
  25,77лв.
  24°
  Oct 04
  25,85лв.
  17°
  Oct 05
  Още
  18°
  Oct 06
  25,81лв.
  15°
  Oct 07
  Още
  18°
  Oct 08
  Още
  20°
  Oct 09
  Още
  22°
  Oct 10
  Още
  23°
Departure date
Tuesday,Sep 26 2023
21°

Пътуването ви от Хасково до София с Virail

Virail помага на хиляди пътници да планират пътуванията си всяка година. Как? Лесно е. Просто въведете датите, на които планирате да пътувате от Хасково до София. Нашата мощна търсачка ще разгледа данните от хиляди доставчици на туристически услуги, след което ще ви покаже всички налични маршрути. Можете да изберете да пътувате както искате. Решете за вида транспорт, който искате да използвате, по кое време на деня искате да тръгнете и дали искате директно пътуване или такова с връзки. Когато намерите идеалния маршрут за вас, Virail ще ви пренасочи към уеб страницата на доставчика. Там можете да направите вашата резервация, след това е време да се подготвите за пътуването си.

Колко струва да се стигне от Хасково до София с автобус?

Билет за автобус от Хасково до София ще ви струва средно 27,75лв.. Възможно е обаче да има и по-евтини алтернативи. Virail ще ви покаже най-ниските налични цени за избраните от вас дати на пътуване, които могат да бъдат само до 24,05лв.. Ако се опитвате да се придържате към определен бюджет, има няколко начина да търсите по-ниски цени на билетите. Например, ако датите ви на пътуване могат да варират, може да откриете, че някои дни от седмицата са по-евтини от други. Пътуването през пиковия сезон обикновено ще струва повече, така че избягвайте това, ако искате да спестите пари. Дори времето от деня може понякога да повлияе на цената на билетите. Можете също така да потърсите непряк маршрут, който може да е по-евтин от директната връзка. Често най-евтините автобусни билети могат да бъдат намерени като резервирате доста по-рано. Имайте предвид обаче, че много компании не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети.Покажи пълното описание Скриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Хасково до София

 
Sep 26
вторник
21°
25,81лв.
Sep 27
сряда
21°
25,83лв.
Sep 28
четвъртък
20°
25,83лв.
Sep 29
петък
24°
Още
Sep 30
събота
26°
25,83лв.
Oct 01
неделя
27°
Още
Oct 02
понеделник
26°
Още
Евтини билети за от Хасково до София
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Хасково до София.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Хасково до София, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Хасково до София.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от

Най-доброто време за резервиране на пътуване от Хасково до София

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

  понеделник
  вторник
  сряда
  четвъртък
  петък
  събота
  неделя
  понеделник
  вторник
  сряда
  четвъртък
  петък
  събота
  неделя
  понеделник
  вторник
  сряда
  четвъртък
  петък
  събота
  неделя
  понеделник
  вторник
  сряда
  четвъртък
  петък
  събота
  неделя
  понеделник

Цена при наближаване на датата на заминаване

Автобусните компании може да наложат по-високи цени на билетите с наближаването на датата на заминаване. Цените през следващите дни могат да варират от около 26лв. до 26лв., но може да подлежат на промяна. Нашият съвет е да резервирате възможно най-рано, за да спестите потенциално до 1% от пътуването си!

Най-доброто време за резервация на евтини автобусни билети от Хасково до София

Най-евтините автобусни билети Хасково - София могат да бъдат намерени само за 20лв., ако имате късмет, или средно за 24лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 26лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до София с автобус

Когато пътувате до София с автобус, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Превозвачи по този маршрут

Научете повече за превозвачите по този маршрут.

Group Plus е автобусна компания, която работи в Съединените щати. Предлага чартърни автобусни услуги за различни събития като корпоративни събития, училищни екскурзии, сватби и спортни събития. Компанията разполага с автопарк от модерни автобуси, които са оборудвани с удобства като климатик, накланящи се седалки и системи за забавление. Group Plus също така предлага транспортни услуги за летищни трансфери и совалки.

Grup Plus е испанска автобусна компания, която обслужва национални и международни маршрути. Основана през 2003 г., компанията разполага с автопарк от модерни автобуси, оборудвани с климатик, накланящи се седалки и безплатен Wi-Fi. Grup Plus предлага разнообразие от услуги, включително редовни и експресни маршрути, както и чартърни услуги за групи и събития. Компанията оперира в няколко региона на Испания, включително Каталуния, Валенсия, Андалусия и Мадрид, а също така предлага маршрути до Франция, Португалия и Мароко.

Услуги на борда Grup Plus and Group Plus от Хасково до София
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Хасково до София от автобус.
съоръжения Grup Plus Group Plus
WiFi
Електрически контакти
Багаж
Климатик

Хасково до София Емисии на CO2 от Автобус

Ecology
Влак
1.0kg
Автобус
6.8kg
Полет
270.0kg
Кола
26.0kg

често задавани въпроси

Колко струва билет автобус от Хасково до София?
Билет автобус от Хасково до София е 27,75лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 25,77лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Хасково до София?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Хасково до София е 25,77лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Хасково и София от автобус?
Хасково до София е 202,1 km.
Колко време трае автобус между Хасково и София?
Хасково до София е средно 3 ч.. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 3 ч..
Какви компании работят от Хасково до София?
Хасково до София се покрива от оператор(и) 2. Можете да намерите на Virail Grup Plus, Group Plus предоставяне на услуги по този маршрут.
Колко автобус на ден преминават от Хасково до София?
Хасково до София има средно 4 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият автобус от Хасково до София?
Най-ранният автобус от Хасково до София тръгва на 06:45. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният автобус от Хасково до София?
Последният автобус от Хасково до София тръгва на 18:30. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Хасково до София?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет автобус, който намерихме, е 25,77лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кои станции мога да премина от Хасково до София?
Има 4 станция(и), от която можете да се отклоните от Хасково, за да отидете до София. Можете да преминете от Haskovo (bg), Haskovo Central Bus Station, Haskovo Haskovo Bus Station, Suedinenie Blvd 45 and Хасково, Автогара (haskovo, Avtogara) и можете да стигнете до Sofia Avtobusna Spirka, Sofia Central Bus Station, Sofia Bus Station Central, Boulevard Knyahinya Maria Luisa 100, Serdika and Sofia.
Колко директни връзки преминават от Хасково до София?
Има средно 4 от Хасково до София.
Кое е най-бързото време за пътуване между Хасково до София от автобус?
Най-бързото време за пътуване с автобус между Хасково и София е 3 ч..
Има ли директен автобус от Хасково към София?
Да, има директен автобус между Хасково и София.
Какви са емисиите на CO2 за Хасково до София от автобус?
Пътуването на автобус от Хасково до София създава 6.8kg CO2 емисии.

Абонирайте се за нашия бюлетин

Получавайте последните новини, продуктови актуализации и изключителни промоции директно във входящата си поща

Отидете локално от Хасково

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Хасково

Международни маршрути от Хасково и близките райони

Други дестинации от Хасково

Основни маршрути до София

Свързани маршрути

Други популярни маршрути