• Еднопосочен
  • отиване и връщане

търсене на настаняване

Намерете влак от Орешак до София

flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

С Влак

Днес

С Влак

Утре

С Влак

2 Дни

Rentalcars.com

Намерете евтини коли под наем в София

Стигнете от Орешак до София с Virail

Кой е най-добрият начин да се стигне от Орешак до София? Ако не сте сигурни, не се притеснявайте - Virail може да ви помогне. Единственото нещо, което трябва да направите, е да въведете планираните дати за пътуване и да оставите мощния инструмент за търсене на Virail да се справи с останалото. Ще разгледаме маршрутите, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви дадем всички налични опции. Независимо дали искате да пътувате със самолет, влак, автобус, споделено пътуване или нещо друго, ние ще намерим идеалното решение за вас. Можете да филтрирате резултатите си според цената, времето на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването, брой връзки, еднопосочно или двупосочно пътуване - всичко, което искате. Virail ще ви даде пълна, ясна картина за това как да стигнете от Орешак до София, след което ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик, за да завършите резервацията си.

Орешак да се София с влак

разстояние 379 km

Обобщение на маршрута от train

Връзки
-
Превозвачи
-
Минимална цена
-
Максимална цена
-
Bdz-logo
Bdz
Времетраене: 6 ч. 50 мин.
ОРЕШАК - СОФИЯ
10:47 - 17:37
13,44 лв.
Bdz-logo
Bdz
Времетраене: 8 ч. 16 мин.
ОРЕШАК - СОФИЯ СЕВЕР
10:47 - 19:03
14,11 лв.
Bdz-logo
Bdz
Времетраене: 6 ч. 15 мин.
ОРЕШАК - СОФИЯ
17:38 - 23:53
14,69 лв.
Bdz-logo
Bdz
Времетраене: 7 ч. 7 мин.
ОРЕШАК - СОФИЯ СЕВЕР
17:38 - 00:45
14,69 лв.
Bdz-logo
Bdz
Времетраене: 7 ч. 17 мин.
ОРЕШАК - СОФИЯ
12:03 - 19:20
15,36 лв.
Bdz-logo
Bdz
Времетраене: 9 ч. 4 мин.
ОРЕШАК - СОФИЯ
23:43 - 08:47
15,36 лв.
Bdz-logo
Bdz
Времетраене: 10 ч. 17 мин.
ОРЕШАК - СОФИЯ СЕВЕР
23:43 - 10:00
15,86 лв.

Колко време отнема да се стигне от Орешак до София с влак?

Средното време за пътуване е . Това показва колко време отнема преминаването на 380 km от Орешак до София. Когато планирате пътуването си, не забравяйте, че са възможни забавяния. Някои непланирани събития могат да доведат до това, пътуването ви от Орешак до София да отнеме повече от .

По кое време са първото и последното заминаване от Орешак до София?

По принцип първият заминаващ през нощта ще тръгне от Орешак в , а последният - в . Важно е обаче да запомните, че това е обща информация и тези часове на пътуване не са задължително достъпни всеки ден. Разписанията за всеки доставчик по маршрута от Орешак до София могат да се променят от ден на ден или от месец на месец. По-специално, много доставчици предлагат различни графици през делничните и почивните дни. Държавните празници, местните събития и сезонните разписания също могат да доведат до промяна на графиците.

Кои спирки се използват при пътуване от Орешак до София?

В зависимост от вида на транспорта и доставчика, който сте решили да използвате за пътуването си, ще можете да тръгнете от Орешак от следните спирки: ОРЕШАК. Пристигайки в София, вашият маршрут ще премине през всички или някои от следните спирки: СОФИЯ and СОФИЯ СЕВЕР. Не всички транспортни компании обслужват всяка спирка, така че проверете предварително, за да видите точно къде ви отвежда вашият маршрут. Може да се наложи да използвате друг вид транспорт, за да стигнете от една спирка до друга или до крайната ви дестинация, когато пристигнете в София.

Колко пътувания от Орешак до София се извършват всеки ден?

За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Орешак до София. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.