Намерете влак от Асеновград до Пловдив

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Пловдив

Детайли за пътуването

Най-добра цена 1,76лв.
Продължителност на пътуването 23 мин.
Връзки на ден 51
Първо заминаване: 05:30
Последно отпътуване: 23:00
Разстояние 18km

С virail са най-евтините билети за влак от Асеновград до Пловдив

С virail за миг можете да сравните цените на влаковете от Асеновград до Пловдив. Това, което трябва да направите, е да изберете датата, на която планирате да заминете и, ако искате, да сортирате и филтрирате резултатите по цена и време. За да резервирате перфектното си пътуване, virail ще ви пренасочи директно към уебсайта на доставчика за изключително безопасна покупка.

Влакове от Асеновград до Пловдив: с кои фирми можете да пътувате?

Сред всички партньори на virail, вие ще можете да пътувате и с Bdz, обслужващ влаковия маршрут между Асеновград и Пловдив.

Колко струват нискотарифните билети за влак от Асеновград до Пловдив?

Чрез предварителна резервация можете да намерите евтини билети за влак от Асеновград до Пловдив от 1,00 лв.. Въпреки това билети за влак за този маршрут струват средно около 1,15 лв..

Влакове от Асеновград до Пловдив


За къси разстояния като тези между Асеновград и Пловдив, автобусите и споделеното пътуване са добри алтернативи на влака, благодарение на ниската си цена. Освен това автобусите имат предимството, че стигат до най-малките градове, в които няма жп гара.

Кои станции обслужват железопътната линия Асеновград - Пловдив?

Можете да хванете влака до Пловдив на АСЕНОВГРАД, който пристига на ПЛОВДИВ.

Колко връзки дневно има за пътуване до Пловдив от Асеновград с влак?

Ако трябва да пътувате до Пловдив от Асеновград, моля имайте предвид, че има 16 влакови връзки всеки ден. Моля, имайте предвид, че съществуват 0 маршрута с поне една смяна, спрямо 16 директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. В резултат на това изборът на оферта с непряка линия понякога е най-добрият начин за ефективно пътуване, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута, въпреки че пътуването е по-дълго. Въпреки това, моля изберете билет за директна линия, ако предпочитате да останете в един влак и да избегнете смяна.

Колко време отнема от Асеновград до Пловдив и кога тръгват влаковете?

Първият влак до Пловдив тръгва в 05:11, докато последният в 15:11. Пътуването продължава средно 23 minutes, но с най-бързите връзки ще бъдете в Пловдив за 23 minutes.