Намерете влак от Асеновград до Пловдив

Започва от
∞ лв.
откривам
Нашите партньори Най-добрият начин да намерите и сравните билети за влакове, автобуси, споделени пътувания и самолети. Ние работим с повече от 100 партньора, за да ви предложим най-добрите цени на пазара.
references references references references references references references references references references

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

С Влак

Днес

откривам
С Влак

Утре

откривам
С Влак

2 Дни

откривам

Използвайте Virail, за да намерите най-добрия начин за пътуване от Асеновград до Пловдив

Кой е най-добрият начин да се стигне от Асеновград до Пловдив? Ако не сте сигурни, не се притеснявайте - Virail може да ви помогне. Единственото нещо, което трябва да направите, е да въведете планираните дати за пътуване и да оставите мощния инструмент за търсене на Virail да се справи с останалото. Ще разгледаме маршрутите, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви дадем всички налични опции. Независимо дали искате да пътувате със самолет, влак, автобус, споделено пътуване или нещо друго, ние ще намерим идеалното решение за вас. Можете да филтрирате резултатите си според цената, времето на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването, брой връзки, еднопосочно или двупосочно пътуване - всичко, което искате. Virail ще ви даде пълна, ясна картина за това как да стигнете от Асеновград до Пловдив, след което ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик, за да завършите резервацията си.

Асеновград да се Пловдив с влак

Продължителност на пътуването 36 мин.
връзки на ден 16
Първо заминаване 04:44
Последно отпътуване 23:25
разстояние 18 km
Заминаване Асеновград
Пристигане Пловдив
Превозвачи Bdz

Цена на билет Асеновград - Пловдив всеки ден

 
Днес
Още
Утре
Още
След 2 дни
Още
След 3 дни
Още
След 4 дни
Още
След 5 дни
Още
След 6 дни
Още

Обобщение на маршрута от Влак

Връзки
17
Превозвачи
1
Минимална цена
∞ лв.
Максимална цена
-∞ лв.

Асеновград - Пловдив

Месечно

Най -добрите цени за месеца

Колко време отнема пътуването от Асеновград до Пловдив с влак?

Пътуването между Асеновград и Пловдив с влак обикновено отнема 36 мин., за да се измине разстояние от 18 km. Най-краткото пътуване от Асеновград до Пловдив ще ви отнеме 30 мин.. Не забравяйте, както винаги, че това време не включва закъснения, които могат да възникнат поради метеорологични условия, строителство или неочаквани отклонения и смущения. Ако бързото пристигане в Пловдив е приоритет за вас, потърсете експресни или нон-стоп услуги. Можете също така да откриете, че маршрутът с връзки достига до вашата дестинация по-бързо от някои директни пътувания. Virail ще ви позволи да разгледате всичките възможности и да стигнете до решение, което отговаря на вашите нужди.

По кое време са първото и последното заминаване от Асеновград до Пловдив?

Първото пътуване през нощта тръгва от Асеновград в 04:44. Ако предпочитате да пътувате по-късно през тази нощ, последното отпътуване ще бъде в 23:25. Не забравяйте, че това са основните часове на пътуванията между Асеновград и Пловдив. Те обаче са донякъде променливи, тъй като могат да бъдат повлияни от местни събития или празници, пикови сезони или други фактори. Винаги проверявайте предварително датите си за пътуване, за да сте в безопасност.

Кои спирки мога да използвам за пътуване от Асеновград до Пловдив?

Има различни опции за избор, когато пътувате между Асеновград и Пловдив. Можете да започнете пътуването си в Асеновград на спирки като АСЕНОВГРАД and Asenovgrad. Те се свързват със спирки, включително ПЛОВДИВ and Plovdiv в Пловдив. Възможно е да няма пряка връзка между всички спирки на двете местоположения. Някои доставчици ще обслужват само избрани спирки и може да се наложи да пътувате от една спирка до друга в същия град след пристигането, за да стигнете до крайната си дестинация. Virail ще ви покаже както всички директни маршрути, така и всички свързващи услуги, които можете да използвате, за да стигнете от Асеновград до Пловдив.

Колко пъти на ден има пътувания от Асеновград до Пловдив?

Средно има 17 заминаващи ежедневно от Асеновград до Пловдив. Възможно е обаче да има повече или по-малко в различните дни. Разписанията на доставчиците могат да се променят в определени дни от седмицата или официалните празници, а много от тях също се различават в определени периоди от годината. Някои доставчици променят графика си например през летния сезон. В много натоварени периоди може да има до 17 заминаващи всеки ден. Доставчиците, които пътуват по този маршрут, включват Bdz и всеки работи в съответствие със своите специфични графици. Като пътешественик може да предпочетете директно пътуване или може да нямате нищо против да правите смени и връзки. Ако имате тежки куфари, директното пътуване може да е най-доброто; в противен случай може да успеете да спестите пари и да се насладите на повече гъвкавост, като направите смяна по пътя. Всеки ден има средно 6 заминаващи от Асеновград, които пътуват директно до Пловдив. Има 11 пътувания с една или повече смени.

Logo
authentication

Влезте или създайте акаунт

Влезте във Virail, за да получите ексклузивни оферти за пътуване