Намерете влак от Казанлък до Хасково

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Хасково

Детайли за пътуването

Най-добра цена 3,80лв.
Продължителност на пътуването 5 ч. 20 мин.
Връзки на ден 1
Първо заминаване: 10:48
Последно отпътуване: 10:48
Разстояние 77km

Най-добрите оферти за вашия влак от Казанлък до Хасково на virail

Ако търсите най-лесния начин да намерите най-добрата цена за вашия влаков маршрут, virail е това, което търсите. Трябва само да изберете датата и virail ще ви покаже всички връзки, предлагани от нашите партньори: чрез филтриране на резултатите ще намерите идеалното решение за вашия бюджет и график. Virail ще ви пренасочи към уебсайта на компанията за проста и сигурна резервация.

Влакове от Казанлък до Хасково: с кои фирми можете да пътувате?

За да стигнете до Хасково с влак, можете да разчитате на Bdz, само като пример сред всички наши партньори.

Колко струват нискотарифните билети за влак от Казанлък до Хасково?

Средната цена на билети за влак от Казанлък до Хасково е 3,80 лв.. Въпреки това ще можете да намерите по-евтини билети, ако резервирате предварително, или ако можете да бъдете гъвкави с вашите дати: най-евтините билети за влак от Казанлък до Хасково могат да бъдат около 3,80 лв..

Влакове от Казанлък до Хасково


Ако вашите дати за пътуване не са твърди, винаги имайте предвид, че можете да си купите изключително евтини билети за влак, ако избягвате да пътувате през почивните дни и ако решите да пътувате през слабия сезон.

Тъй като пътуването между Казанлък и Хасково е сравнително кратко, можете да помислите за споделено пътуване или автобус като алтернативни начини за транспорт с най-ниски цени и с подобна продължителност.

Кои станции обслужват железопътната линия Казанлък - Хасково?

Влаковете до Хасково заминават от Казанлък от КАЗАНЛЪК и пристигат на ХАСКОВО.

Колко връзки дневно има за пътуване до Хасково от Казанлък с влак?

Ако трябва да пътувате до Хасково от Казанлък, моля имайте предвид, че има 1 влакови връзки всеки ден. Моля, имайте предвид, че съществуват 1 маршрута с поне една смяна, спрямо 0 директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. В резултат на това изборът на оферта с непряка линия понякога е най-добрият начин за ефективно пътуване, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута, въпреки че пътуването е по-дълго. Въпреки това, моля изберете билет за директна линия, ако предпочитате да останете в един влак и да избегнете смяна.

За кога са насрочени първите и последните влакове от Казанлък до Хасково

С най-бързите връзки ще бъдете в Хасково за 5 hours and 15 minutes, но средно отнема 5 hours and 15 minutes. Първият влак, водещ до Хасково е в 10:06, докато последният тръгва от Казанлък в 10:06.