Намерете влак от Казанлък до Хасково

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в

Детайли за пътуването

Най-добра цена 3,80 лв.
Продължителност на пътуването 5 ч. 20 мин.
връзки на ден 1
Първо заминаване 12:26
Последно отпътуване 12:32
разстояние 77 km

С virail са най-евтините билети за влак от Казанлък до Хасково

Намирането на перфектната връзка с влак никога не е било толкова лесно: благодарение на virail, ще можете да сравните стотици оферти едновременно, просто като въведете датата на вашето пътуване. Чрез филтрите за цена и заминаване ще имате възможност да ограничите резултатите и да намерите идеалното решение. Резервацията се извършва на уебсайта на доставчика, към който автоматично ще бъдете пренасочени.

Колко е най-евтиният билет за влак от Казанлък до Хасково?

Предварителната резервация наистина ви позволява да спестите пари: всъщност можете да получите евтини билети за влак от Казанлък до Хасково също само за 3,80 лв., докато средната цена е 3,79 лв..

Кои фирми пътуват от Казанлък до Хасково с влак?

Обичате ли да пътувате с влак до Хасково от Казанлък? Възможно е, но има една ежедневна връзка между тези два града. В резултат, моля обърнете специално внимание, когато избирате вашата оферта.

За да стигнете до Хасково с влак, можете да разчитате на Bdz, само като пример сред всички наши партньори.

Влакове от Казанлък до Хасково

За колко време ще отидете от Казанлък до Хасково с влак и кога тръгват влаковете?

Докато първият влак до Хасково тръгва в 12:26, последният е насрочен за 12:32. Средната продължителност на пътуването е 5 ч. 20 мин., но най-бързите влакове могат да ви отведат до Хасково за 5 ч. 20 мин..

На кои станции можете да хванете влака до Хасково и къде ще пристигнете?

Влаковете до Хасково могат да заминат от КАЗАНЛЪК и да пристигнат на ХАСКОВО.

Тъй като пътуването между Казанлък и Хасково е сравнително кратко, можете да помислите за споделено пътуване или автобус като алтернативни начини за транспорт с най-ниски цени и с подобна продължителност.

Колко връзки дневно има до Хасково от Казанлък с влак?

1 влакови връзки съществуват дневно до Хасково от Казанлък. Моля, имайте предвид, че сред тези връзки има директни линии, спрямо 1 маршрута, които имат поне една смяна. Силно ви препоръчваме да изберете билет за директна линия, ако предпочитате да не сменяте влаковете.

Ако трябва да пътувате до Хасково от Казанлък, моля имайте предвид, че има 1 влакови връзки всеки ден. Моля, имайте предвид, че абсолютно всички тези връзки имат една или повече смени. Затова няма да останете в един влак за цялото пътуване.