Влак Русе - Хасково цени от 5,79 лв.

Започва от
5,79 лв.

Русе до Хасково с влак

Пътуването от Русе до Хасково от влак е 216,65 km и отнема 9 ч 46 мин. Има 3 връзки на ден, с първото заминаване на 08:05 ч. и последното на 09:10 ч.. Възможно е да пътувате от Русе до Хасково от влак само за 5,79 лв. или за 12,21 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 5,79 лв..

Най-ниската цена5,79 лв.
Продължителност на пътуването9 ч 46 мин
Връзка на ден3
Най-ниската цена5,79 лв.
Най-висока цена12,21 лв.
Първо заминаване08:05 ч.
Последно заминаване09:10 ч.
Разстояние216,65 km
ЗаминаванеРусе
ПристиганеХасково
ПревозвачиBDZ

Стигнете от Русе до Хасково с Virail

Знаете ли кой е най-добрият начин да стигнете от Русе до Хасково? Не? Не се притеснявайте, Virail знае. Нашият инструмент за търсене използва данни от хиляди доставчици на туристически услуги, за да ви покаже всички налични маршрути за избраните от вас дати на пътуване. Независимо дали искате да пътувате с влак, автобус, самолет или споделено пътуване, ние можем да помогнем. Филтрирайте резултатите си според вашите лични нужди: решете дали искате еднопосочен или двупосочен билет, потърсете директно пътуване или такова с връзки и изберете часа за деня, в който предпочитате да пътувате. Разгледайте цялата информация и намерете подходящата за вас опция за транспорт. Когато изберете идеалното за вас пътуване, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик на пътувания, където можете да завършите резервацията си. Вашето приключение чака - нека Virail ви помогне днес.

Колко струват билетите за влак от Русе до Хасково?

Когато пътувате от Русе до Хасково, можете да очаквате да платите средно около 10,68 лв.. Може да успеете да намерите цени до 5,79 лв., но всичко зависи от това как пътувате. Някои видове транспорт са по-евтини от други и цените ще варират в зависимост от часа, деня от седмицата, сезона и други фактори. За най-евтините билети за влак направете резервацията си доста преди пътуването. Ако можете, пътувайте извън пиковото време, тъй като цените на билетите за влак често биват намалени. Може също да спестите пари, като резервирате пътуване с връзки, а не директен маршрут. Не забравяйте да проверите условията на билета преди резервацията, тъй като понякога по-евтините билети за влак не могат да бъдат сменени или парите за тях да бъдат възстановени. Използвайте Virail, за да проверите възможностите преди резервация, за да сте сигурни, че ще намерите най-ниската цена за пътуването си.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Русе до Хасково. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Цените на билетите за влак от Русе до Хасково варират в зависимост от редица фактори, включително колко предварително сте резервирали, вашите дати на пътуване и вид транспорт, който искате да използвате. По определени маршрути може да са налични различни класове, което също ще повлияе на цената. Средната цена на билета за влак е приблизително 10,68 лв.. За най-ниските цени обикновено е най-добре да резервирате възможно най-рано и да обърнете внимание на евтини варианти, като например невъзстановими билети или пътуване извън пиковите часове. Имайте предвид, че някои компании не предлагат възстановяване или промяна на своите билети с по-ниски цени, така че е препоръчително да проверите, преди да завършите транзакцията си.

Колко време ще отнеме, за да отида от Русе до Хасково с влак?

Пътуването между Русе и Хасково с влак е приблизително 216,65 km. Ще ви отнеме около 9 ч 46 мин, за да завършите това пътуване. Тази средна цифра не отчита закъснения, които могат да възникнат по вашия маршрут при извънредни обстоятелства. Ако планирате да правите връзка или да действате по строг график, отделете си достатъчно време. Пътуването между Русе и Хасково продължава около 216,65 km и обикновено отнема приблизително 9 ч 46 мин. Тази цифра обаче е средна и ще варира в зависимост от редица фактори. В зависимост от избрания от вас начин на транспорт, може да успеете да пристигнете за по-малко време. Най-краткото време, за което можете да завършите това пътуване, е 9 ч 42 мин. Ако се опитвате да стигнете от Русе до Хасково възможно най-бързо, потърсете експресни маршрути или услуги без спиране. Директните маршрути не винаги са най-бързият начин за пътуване. Понякога може дори да намерите по-бърз маршрут, който включва връзка в друг град.

Кога тръгват заминаващите от Русе до Хасково?

Ако искате да тръгнете по-рано, вземете първия отпътуващ за деня от Русе до Хасково, който обикновено тръгва в 08:05 ч.. Последният планиран заминаващ за деня обикновено е в 09:10 ч.. Тези разписания могат да варират в зависимост от деня от седмицата или по различно време на годината. Първото пътуване през нощта тръгва от Русе в 08:05 ч.. Ако предпочитате да пътувате по-късно през тази нощ, последното отпътуване ще бъде в 09:10 ч.. Не забравяйте, че това са основните часове на пътуванията между Русе и Хасково. Те обаче са донякъде променливи, тъй като могат да бъдат повлияни от местни събития или празници, пикови сезони или други фактори. Винаги проверявайте предварително датите си за пътуване, за да сте в безопасност.

Кои спирки мога да използвам по маршрута от Русе до Хасково?

Можете да тръгнете от Русе на спирки като . В края на пътуването ще можете да пристигнете в Хасково на следните спирки: . Някои от тези спирки могат да се обслужват само от определени транспортни компании. Поради това може да няма пряка връзка между всички спирки в Русе и Хасково. Планирайте пътуването си внимателно, тъй като може да се наложи да направите друга връзка преди заминаването или след пристигането.

Колко пътувания от Русе до Хасково се извършват всеки ден?

Ще можете да пътувате от Русе до Хасково, като използвате компании като . В комбинация тези доставчици предлагат средно 3 пътувания всеки ден. Тази средна цифра може да не отразява непременно избраните от вас дати на пътуване. В определени дни от седмицата може да има повече или по-малко пътувания. В най-натоварените часове ще има до заминаващи за един ден. Можете да изберете да пътувате от Русе до Хасково, използвайки както директни, така и непреки маршрути. Тези опции ще ви помогнат да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет, вашия времеви интервал и обстоятелствата на вашето пътуване. Средно има 0 директни връзки от Русе до Хасково всеки ден. Непряките връзки добавят повече възможности, като ви осигуряват допълнителна гъвкавост при пътуване. Средно на ден ще намерите 3 пътувания с поне една смяна. Тези цифри могат да варират в определени периоди от годината и някои маршрути може да не се изпълняват всеки ден от седмицата. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Русе до Хасково. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание
Евтини билети за влак от Русе до Хасково
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Русе до Хасково.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Русе до Хасково, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Русе до Хасково.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от Русе до Хасково

Най-евтините билети за влак Русе - Хасково могат да бъдат намерени само за 4,58 лв., ако имате късмет, или средно за 11,53 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 16,71 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Хасково с влак

Когато пътувате до Хасково с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда BDZ от Русе до Хасково
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Русе до Хасково от train.
съоръжения BDZ
quiet_zone Тиха зона check
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
accessibility Достъпност check
food_and_drink Храни и напитки check
air_con Климатик check
bicycle Велосипед check

Русе до Хасково Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
15.17kg
Автобус
16.25kg
Полет
43.33kg
Кола
34.66kg
Какви са емисиите на CO2 за Русе до Хасково с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Русе и Хасково са 15.17kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Русе и Хасково? Като вземете влака между Русе и Хасково, ще спестите 28.16kg CO2 емисии спрямо полет, 1.08kg спрямо автобус и 19.49kg спрямо кола.

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от Русе до Хасково?
Билет влак от Русе до Хасково е 10,68 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 5,79 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Русе до Хасково?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Русе до Хасково е 5,79 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Русе и Хасково от влак?
Русе до Хасково е 216,65 km.
Колко време трае влак между Русе и Хасково?
Русе до Хасково е средно 9 ч 46 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 9 ч 42 мин.
Колко влак на ден преминават от Русе до Хасково?
Русе до Хасково има средно 3 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Русе до Хасково?
Най-ранният влак от Русе до Хасково тръгва на 08:05 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Русе до Хасково?
Последният влак от Русе до Хасково тръгва на 09:10 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Русе до Хасково?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 5,79 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кои станции мога да премина от Русе до Хасково?
Има 2 станция(и), от която можете да се отклоните от Русе, за да отидете до Хасково. Можете да преминете от Russe and Ruse Avtogara (Русе, Автогара) и можете да стигнете до Хасково Автогара (Haskovo, Avtogara).
Кое е най-бързото време за пътуване между Русе до Хасково от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Русе и Хасково е 9 ч 42 мин.
Има ли директен влак от Русе към Хасково?
Да, има директен влак между Русе и Хасково.
Какви са емисиите на CO2 за Русе до Хасково от влак?
Пътуването на влак от Русе до Хасково създава 15.17kg CO2 емисии.

Отидете локално от Русе

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Русе

Международни маршрути от Русе и близките райони

Други дестинации от Русе

Основни маршрути до Хасково

Свързани маршрути

Други популярни маршрути