Намерете влак от Сливен до Хасково

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Хасково

Детайли за пътуването

Най-добра цена 4,85лв.
Продължителност на пътуването 6 ч. 1 мин.
Връзки на ден 2
Първо заминаване: 03:55
Последно отпътуване: 08:50
Разстояние 105km

Сравнете най-добрите цени за влак от Сливен до Хасково

Virail прави всяко пътуване по-лесно: единственото нещо, което трябва да направите, е да посочите датата на пътуването си от Сливен до Хасково. След това ще можете да намерите идеалната възможност за пътуването си чрез филтриране и сортиране на резултатите по цена и заминаване. Virail автоматично ще ви пренасочи към уебсайта на доставчика, за да завършите резервацията си.

Кои фирми обслужват маршрута от Сливен до Хасково?

Virail си сътрудничи с повече от 200 партньора в Европа и по света, сред които и Bdz, обслужващ влаковия маршрут Сливен - Хасково.

Колко струват билетите за влак от Сливен до Хасково?

Средната цена на билети за влак от Сливен до Хасково е 7,48 лв.. Въпреки това ще можете да намерите по-евтини билети, ако резервирате предварително, или ако можете да бъдете гъвкави с вашите дати: най-евтините билети за влак от Сливен до Хасково могат да бъдат около 4,85 лв..

Влакове от Сливен до Хасково


Не забравяйте да си купите храна и напитки предварително, ако имате нужда от тях: жп гарите не винаги имат магазини, а кафенетата във влака не винаги са на разположение и често са много скъпи.

Тъй като пътуването между Сливен и Хасково е сравнително кратко, можете да помислите за споделено пътуване или автобус като алтернативни начини за транспорт с най-ниски цени и с подобна продължителност.

Кои са станциите за заминаване и пристигане в Сливен и Хасково?

Можете да хванете влака до Хасково на СЛИВЕН, който пристига на ХАСКОВО.

Колко влакови връзки има от Сливен до Хасково всеки ден?

Ако трябва да пътувате до Хасково от Сливен, моля имайте предвид, че има 1 влакови връзки всеки ден. Моля, имайте предвид, че съществуват 1 маршрута с поне една смяна, спрямо 0 директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. В резултат на това изборът на оферта с непряка линия понякога е най-добрият начин за ефективно пътуване, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута, въпреки че пътуването е по-дълго. Въпреки това, моля изберете билет за директна линия, ако предпочитате да останете в един влак и да избегнете смяна.

За кога са насрочени първите и последните влакове от Сливен до Хасково

Докато първият влак до Хасково тръгва в 03:03, последният е насрочен за 08:03. Средната продължителност на пътуването е 8 hours and 55 minutes, но най-бързите влакове могат да ви отведат до Хасково за 6 hours.