Намерете влак от Бургас до Благоевград

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Благоевград

Детайли за пътуването

Най-добра цена 11,40лв.
Продължителност на пътуването 10 ч. 44 мин.
Връзки на ден 14
Първо заминаване: 05:42
Последно отпътуване: 23:05
Разстояние 363km

Virail намира за вас най-добрите оферти за влак от Бургас до Благоевград

Virail прави всяко пътуване по-лесно: единственото нещо, което трябва да направите, е да посочите датата на пътуването си от Бургас до Благоевград. След това ще можете да намерите идеалната възможност за пътуването си чрез филтриране и сортиране на резултатите по цена и заминаване. Virail автоматично ще ви пренасочи към уебсайта на доставчика, за да завършите резервацията си.

Влакове от Бургас до Благоевград: с кои фирми можете да пътувате?

Сред всички наши партньори ще намерите и Bdz, осигуряващ влаковите връзки между Бургас и Благоевград.

Колко е най-евтиният билет за влак от Бургас до Благоевград?

Предварителната резервация наистина ви позволява да спестите пари: всъщност можете да получите евтини билети за влак от Бургас до Благоевград също само за 11,40 лв., докато средната цена е 15,58 лв..

Влакове от Бургас до Благоевград


Когато пътувате с влак, никога не забравяйте да вземете билета със себе си: уверете се, че сте го отпечатали предварително или изтеглете мобилната версия, ако е позволено.

За къси разстояния като тези между Бургас и Благоевград, автобусите и споделеното пътуване са добри алтернативи на влака, благодарение на ниската си цена. Освен това автобусите имат предимството, че стигат до най-малките градове, в които няма жп гара.

Кои са станциите за заминаване и пристигане в Бургас и Благоевград?

Влаковете до Благоевград заминават от Бургас от БУРГАС-РАЗПРЕДЕЛИТЕЛНА or БУРГАС и пристигат на БЛАГОЕВГРАД or БЛАГОЕВГРАД - СП..

Колко връзки дневно има за пътуване до Благоевград от Бургас с влак?

9 връзки са налични всеки ден за пътуване от Бургас до Благоевград с влак. Моля, имайте предвид, че има 9 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 0 маршрута, които са директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. И все пак, да обмислите избора на билет за директна линия изглежда е най-добрият вариант, ако вашият приоритет е да останете в един влак за цялото пътуване.

Колко време отнема от Бургас до Благоевград и кога тръгват влаковете?

С най-бързите връзки ще бъдете в Благоевград за 10 hours and 51 minutes, но средно отнема 12 hours and 26 minutes. Първият влак, водещ до Благоевград е в 05:08, докато последният тръгва от Бургас в 23:08.