Влак Бургас - Благоевград цени от 24,19 лв.

16/04/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com
Започва от
24,19 лв.

Бургас до Благоевград с влак

Пътуването от Бургас до Благоевград от влак е 363,9 km и отнема 11 ч 30 мин. Има 4 връзки на ден, с първото заминаване на 05:30 ч. и последното на 21:40 ч.. Възможно е да пътувате от Бургас до Благоевград от влак само за 24,19 лв. или за 26,59 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 24,19 лв..

Най-ниската цена24,19 лв.
Продължителност на пътуването11 ч 30 мин
Връзка на ден4
Най-ниската цена24,19 лв.
Най-висока цена26,59 лв.
Първо заминаване05:30 ч.
Последно заминаване21:40 ч.
Разстояние363,9 km
ЗаминаванеБургас
ПристиганеБлагоевград
ПревозвачиBDZ

Влак Билети от Burgas до Blagoevgrad

Дата на заминаване
вторник, 16 апр 2024 г.

Използвайте Virail, за да намерите най-добрия начин за пътуване от Бургас до Благоевград

Планирате да пътувате от Бургас до Благоевград? Понякога може да е трудно да разберете откъде да започнете - но там идва Virail. Нашата мощна търсачка ще проучи всички опции, налични за вашето пътуване, като претърси над 2000 транспортни компании по целия свят. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите си за пътуване. Мигновено ще ви покажем подробен списък с възможните маршрути, с цялата информация, необходима за вземане на решение. Изберете между автобуси, влакове и други, свързващи или директни, еднопосочни или двупосочни пътувания - каквото предпочитате. Когато видите резултатите си, посочете избраната от вас опция и Virail ще ви пренасочи към уебсайта на доставчика, където можете да завършите резервацията си. Позволете ни да свършим работата за вас и можете просто да се отпуснете и да се насладите на пътуването си.

Колко струват билетите за влак от Бургас до Благоевград?

Цените на билетите за влак от Бургас до Благоевград варират в зависимост от редица фактори, включително колко предварително сте резервирали, вашите дати на пътуване и вид транспорт, който искате да използвате. По определени маршрути може да са налични различни класове, което също ще повлияе на цената. Ако са предварително резервирани, най-евтините билети за влак от Бургас до Благоевград ще струват 24,19 лв.. Средната цена на билета за влак е приблизително 25,71 лв.. За най-ниските цени обикновено е най-добре да резервирате възможно най-рано и да обърнете внимание на евтини варианти, като например невъзстановими билети или пътуване извън пиковите часове. Имайте предвид, че някои компании не предлагат възстановяване или промяна на своите билети с по-ниски цени, така че е препоръчително да проверите, преди да завършите транзакцията си.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Бургас до Благоевград. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Средно можете да очаквате да похарчите около 25,71 лв. за билета си за влак. Virail ще ви помогне да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет. Можете да очаквате цените да варират в зависимост от различните доставчици на туристически услуги и начини на транспорт; често по-бързите пътувания ще струват повече от по-бавните маршрути. Ако датите ви на пътуване са гъвкави, може да успеете да намерите по-евтини билети за влак, тъй като цените може да варират малко от ден на ден. Можете също така да намерите по-ниски цени, като резервирате в определени часове на деня, като избягвате трафика в пиковите часове. Друг съвет за пътуващите с ограничен бюджет е да търсят недиректни пътувания. Понякога може да бъде по-евтино да направите смяна или две по пътя, вместо да пътувате по директен маршрут от Бургас до Благоевград.

Колко време отнема да се стигне от Бургас до Благоевград с влак?

Пътуването от Бургас до Благоевград с влак обикновено отнема 11 ч 30 мин. Това пътуване обхваща разстояние от 363,9 km. Когато планирате пътуването си, имайте предвид, че 11 ч 30 мин е средна стойност, а времето на маршрута може да варира от ден на ден. Метеорологичните условия, проблеми с транспорта, неочаквани отклонения и местни събития могат да причинят забавяне на пътуването ви. Моля, имайте предвид възможността за тези извънредни събития, когато правите планове за пътуване. За да стигнете по-бързо от Бургас до Благоевград, обмислете търсенето на експресна услуга, която има по-малко спирки по пътя. И обратно, маршрутът с връзки може при някои обстоятелства да бъде по-бърз от директното пътуване. Най-бързите маршрути между Бургас и Благоевград ще завършат пътуването в 9 ч 10 мин. Средно ще ви отнеме около 11 ч 30 мин, за да пътувате 363,9 km между Бургас и Благоевград.

Кога тръгват заминаващите от Бургас до Благоевград?

По принцип първото отпътуване за деня от Бургас ще бъде в 05:30 ч., а последното - в 21:40 ч.. Важно е обаче да запомните, че това е обща информация и тези часове на пътуване не са задължително достъпни всеки ден. Разписанията за всеки доставчик по маршрута от Бургас до Благоевград могат да се променят от ден на ден или от месец на месец. По-специално, много доставчици предлагат различни графици през делничните и почивните дни. Държавните празници, местните събития и сезонните разписания също могат да доведат до промяна на графиците. Първият отпътуващ през нощта от Бургас до Благоевград тръгва в 05:30 ч., докато последният отпътува в 21:40 ч.. Те са в съответствие със стандартните графици за маршрута между Бургас и Благоевград. Разписанията на различните компании обаче могат да варират от ден на ден или от месец на месец, така че тези конкретни заминавания може да не са налични всеки ден. Някои компании могат да променят графика си на официални празници и почивни дни или през летните месеци. Проверете датите на пътуването си, когато правите резервацията си.

Кои спирки се използват при пътуване от Бургас до Благоевград?

Има различни опции за избор, когато пътувате между Бургас и Благоевград. Можете да започнете пътуването си в Бургас на спирки като Burgas South,Burgas,Burgas Central West. Те се свързват със спирки, включително Blagoevgrad, Bus Station в Благоевград. Възможно е да няма пряка връзка между всички спирки на двете местоположения. Някои доставчици ще обслужват само избрани спирки и може да се наложи да пътувате от една спирка до друга в същия град след пристигането, за да стигнете до крайната си дестинация. Virail ще ви покаже както всички директни маршрути, така и всички свързващи услуги, които можете да използвате, за да стигнете от Бургас до Благоевград.

Колко пъти на ден има тръгващи от Бургас за Благоевград?

Ще можете да пътувате от Бургас до Благоевград, като използвате компании като . В комбинация тези доставчици предлагат средно 4 пътувания всеки ден. Тази средна цифра може да не отразява непременно избраните от вас дати на пътуване. В определени дни от седмицата може да има повече или по-малко пътувания. В най-натоварените часове ще има до заминаващи за един ден. Можете да изберете да пътувате от Бургас до Благоевград, използвайки както директни, така и непреки маршрути. Тези опции ще ви помогнат да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет, вашия времеви интервал и обстоятелствата на вашето пътуване. Средно има 0 директни връзки от Бургас до Благоевград всеки ден. Непряките връзки добавят повече възможности, като ви осигуряват допълнителна гъвкавост при пътуване. Средно на ден ще намерите 4 пътувания с поне една смяна. Тези цифри могат да варират в определени периоди от годината и някои маршрути може да не се изпълняват всеки ден от седмицата. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Бургас до Благоевград. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Burgas до Blagoevgrad

Евтини билети за влак от Бургас до Благоевград
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Бургас до Благоевград.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Бургас до Благоевград, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Бургас до Благоевград.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Burgas до Blagoevgrad

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Цена при наближаване на датата на заминаване

Железопътните компании може да наложат по-високи цени на билетите с наближаването на датата на заминаване. Цените през следващите дни могат да варират от около 21,74 лв. до 25,58 лв., но може да подлежат на промяна. Нашият съвет е да резервирате възможно най-рано, за да спестите потенциално до 15% от пътуването си!

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от Бургас до Благоевград

Най-евтините билети за влак Бургас - Благоевград могат да бъдат намерени само за 0,63 лв., ако имате късмет, или средно за 19,26 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 26,75 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Благоевград с влак

Когато пътувате до Благоевград с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда BDZ от Бургас до Благоевград
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Бургас до Благоевград от train.
съоръжения BDZ
quiet_zone Тиха зона check
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
accessibility Достъпност check
food_and_drink Храни и напитки check
air_con Климатик check
bicycle Велосипед check

Бургас до Благоевград Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
25.47kg
Автобус
27.29kg
Полет
72.78kg
Кола
58.22kg
Какви са емисиите на CO2 за Бургас до Благоевград с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Бургас и Благоевград са 25.47kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Бургас и Благоевград? Като вземете влака между Бургас и Благоевград, ще спестите 47.31kg CO2 емисии спрямо полет, 1.82kg спрямо автобус и 32.75kg спрямо кола.

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от Бургас до Благоевград?
Билет влак от Бургас до Благоевград е 25,71 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 24,19 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Бургас до Благоевград?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Бургас до Благоевград е 24,19 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Бургас и Благоевград от влак?
Бургас до Благоевград е 363,9 km.
Колко време трае влак между Бургас и Благоевград?
Бургас до Благоевград е средно 11 ч 30 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 9 ч 10 мин.
Колко влак на ден преминават от Бургас до Благоевград?
Бургас до Благоевград има средно 4 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Бургас до Благоевград?
Най-ранният влак от Бургас до Благоевград тръгва на 05:30 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Бургас до Благоевград?
Последният влак от Бургас до Благоевград тръгва на 21:40 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Бургас до Благоевград?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 24,19 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кое е най-бързото време за пътуване между Бургас до Благоевград от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Бургас и Благоевград е 9 ч 10 мин.
Има ли директен влак от Бургас към Благоевград?
Да, има директен влак между Бургас и Благоевград.
Какви са емисиите на CO2 за Бургас до Благоевград от влак?
Пътуването на влак от Бургас до Благоевград създава 25.47kg CO2 емисии.

Отидете локално от Бургас

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Бургас

Други дестинации от Бургас

Основни маршрути до Благоевград

Свързани маршрути

Други популярни маршрути