Влак Острава - Прага цени от 14,67 лв.

Започва от
14,67 лв.
откривам

Острава до Прага с влак

Пътуването от Острава до Прага от влак е 277,92 km и отнема 4 ч 31 мин. Има 107 връзки на ден, с първото заминаване на 02:28 ч. и последното на 20:52 ч.. Възможно е да пътувате от Острава до Прага от влак само за 14,67 лв. или за 88,05 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 14,67 лв..

Най-ниската цена14,67 лв.
Продължителност на пътуването4 ч 31 мин
Връзка на ден107
Най-ниската цена14,67 лв.
Най-висока цена88,05 лв.
Първо заминаване02:28 ч.
Последно заминаване20:52 ч.
Разстояние277,92 km
ЗаминаванеОстрава
ПристиганеПрага
ПревозвачиDopravni, RegioJet

Влак Билети от Ostrava до Prague

Дата на заминаване
петък, 1 дек 2023 г.

Пътуване от Острава до Прага с Virail

Virail помага на хиляди пътници да планират пътуванията си всяка година. Как? Лесно е. Просто въведете датите, на които планирате да пътувате от Острава до Прага. Нашата мощна търсачка ще разгледа данните от хиляди доставчици на туристически услуги, след което ще ви покаже всички налични маршрути. Можете да изберете да пътувате както искате. Решете за вида транспорт, който искате да използвате, по кое време на деня искате да тръгнете и дали искате директно пътуване или такова с връзки. Когато намерите идеалния маршрут за вас, Virail ще ви пренасочи към уеб страницата на доставчика. Там можете да направите вашата резервация, след това е време да се подготвите за пътуването си.

Колко струва да се стигне от Острава до Прага с влак?

Най-евтините билети за влак от Острава до Прага струват 14,67 лв.. Средно можете да очаквате да похарчите около 40,01 лв. за билета си за влак. Virail ще ви помогне да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет. Можете да очаквате цените да варират в зависимост от различните доставчици на туристически услуги и начини на транспорт; често по-бързите пътувания ще струват повече от по-бавните маршрути. Ако датите ви на пътуване са гъвкави, може да успеете да намерите по-евтини билети за влак, тъй като цените може да варират малко от ден на ден. Можете също така да намерите по-ниски цени, като резервирате в определени часове на деня, като избягвате трафика в пиковите часове. Друг съвет за пътуващите с ограничен бюджет е да търсят недиректни пътувания. Понякога може да бъде по-евтино да направите смяна или две по пътя, вместо да пътувате по директен маршрут от Острава до Прага.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Острава до Прага. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Цените ще варират, когато пътувате от Острава до Прага. Средно обаче ще платите около 40,01 лв. за билет за влак. Ако търсите ниска цена, може да се наложи да се подготвите да прекарате повече време в транспорт. Също така често можете да намерите по-евтини билети за влак в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Разбира се, цените на билетите често се променят и през годината; очаквайте да платите повече в пиковия сезон. За най-ниските цени обикновено е най-добре да направите резервацията си предварително. Внимавайте обаче, тъй като много доставчици не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети за влак.

Колко време ще отнеме, за да отида от Острава до Прага с влак?

Средното време за пътуване е 4 ч 31 мин. Това показва колко време отнема преминаването на 277,92 km от Острава до Прага. Когато планирате пътуването си, не забравяйте, че са възможни забавяния. Някои непланирани събития могат да доведат до това, пътуването ви от Острава до Прага да отнеме повече от 4 ч 31 мин. Пътуването между Острава и Прага продължава около 277,92 km и обикновено отнема приблизително 4 ч 31 мин. Тази цифра обаче е средна и ще варира в зависимост от редица фактори. В зависимост от избрания от вас начин на транспорт, може да успеете да пристигнете за по-малко време. Най-краткото време, за което можете да завършите това пътуване, е 3 ч 10 мин. Ако се опитвате да стигнете от Острава до Прага възможно най-бързо, потърсете експресни маршрути или услуги без спиране. Директните маршрути не винаги са най-бързият начин за пътуване. Понякога може дори да намерите по-бърз маршрут, който включва връзка в друг град.

Кои спирки мога да използвам за пътуване от Острава до Прага?

Ще можете да напуснете Острава, като използвате спирки като . Те ви свързват със спирки, включително в Прага. Проверете внимателно, преди да направите резервация. Някои или всички тези спирки ще се явят по маршрута, в зависимост от транспортната компания, която използвате за пътуването си. Проверете внимателно, за да видите кой маршрут следва избраната от вас транспортна компания, за да видите дали преминава през спирка, която е удобна за вашите нужди. Може да се наложи да направите кратко пътуване между спирките или в Острава, или в Прага, за ваше удобство по време на пътуването.

Колко пътувания от Острава до Прага се извършват всеки ден?

Маршрутът от Острава до Прага се обслужва от компании, включително . От този списък на транспортните компании има до заминаващи всеки ден. Точният брой обаче ще варира. Пътуванията с тръгване от Острава са средно 107 пъти на ден. Това число включва всички транспортни компании, които обслужват маршрута. Когато пътувате от Острава до Прага, можете да изберете да използвате непряк маршрут, включващ връзки. Ако предпочитате да не правите това, ще намерите средно 56 директни пътувания всеки ден. Непряките маршрути обаче отварят повече възможности за пътниците с гъвкави планове. Средно има 51 пътувания с една или повече смени всеки ден. Всички тези числа са средни. Те могат леко да варират в зависимост от деня от седмицата, сезона от годината, местните празници и други фактори. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Острава до Прага. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Ostrava до Prague

Евтини билети за влак от Острава до Прага
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Острава до Прага.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Острава до Прага, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Острава до Прага.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от

Най-доброто време за резервиране на пътуване от Ostrava до Prague

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Цена при наближаване на датата на заминаване

Железопътните компании може да наложат по-високи цени на билетите с наближаването на датата на заминаване. Цените през следващите дни могат да варират от около 16,24 лв. до 25,73 лв., но може да подлежат на промяна. Нашият съвет е да резервирате възможно най-рано, за да спестите потенциално до 37% от пътуването си!

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от Острава до Прага

Най-евтините билети за влак Острава - Прага могат да бъдат намерени само за 22,44 лв., ако имате късмет, или средно за 30,54 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 41,66 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Прага с влак

Когато пътувате до Прага с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Превозвачи по този маршрут

Научете повече за превозвачите по този маршрут.

RegioJet е частна железопътна компания, която оперира в няколко европейски страни, включително Чехия, Словакия, Полша и Австрия. Компанията е основана през 2009 г. и започва да работи в Чехия през 2011 г. RegioJet предлага различни видове влакови услуги, включително влакове на дълги разстояния, регионални влакове и автобуси.

Типове билети и съоръжения от Острава до Прага

Сравнете различните видове билети и удобствата, предоставени от RegioJet при пътуване от Острава до Прага.

Standard

Стандартният билет предлага баланс между достъпност и комфорт. Пътниците могат да очакват плюшени места за сядане и безплатен Wi-Fi, което го прави чудесен избор за пътуващите с ограничен бюджет.
wifi WiFi
power_sockets Електрически контакти
luggage Багаж
accessibility Достъпност
food_and_drink Храни и напитки
air_con Климатик
bicycle Велосипед

Low cost

Low cost е най-достъпната опция за тези, които искат да пътуват без никакви допълнителни удобства. Пътниците обаче все още могат да се насладят на безплатен Wi-Fi и спокойно пътуване.
wifi WiFi
luggage Багаж
accessibility Достъпност
food_and_drink Храни и напитки
air_con Климатик
bicycle Велосипед

Relax

Пътниците, които искат да пътуват луксозно, могат да изберат билет Relax, който предлага просторни кожени седалки и релаксираща атмосфера. Това е чудесен вариант за тези, които искат да се отпуснат по време на пътуването си.
wifi WiFi
power_sockets Електрически контакти
luggage Багаж
accessibility Достъпност
food_and_drink Храни и напитки
air_con Климатик
bicycle Велосипед

Business

Бизнес билетът гарантира поверителност и комфорт, с приоритетно обслужване и услужлив персонал на борда. Това е идеален избор за тези, които искат безпроблемно пътуване без стрес.
wifi WiFi
quiet_zone Тиха зона
power_sockets Електрически контакти
luggage Багаж
accessibility Достъпност
food_and_drink Храни и напитки
air_con Климатик
bicycle Велосипед

Описание на съоръжението

Научете повече за различните съоръжения, налични на борда на всеки превозвач по този маршрут.

quiet_zone Тиха зона open icon close icon
Пътниците в бизнес класа могат да се възползват от тихо купе за спокойно пътуване.
wifi WiFi open icon close icon
Поддържайте връзка с безплатния WiFi на борда. Използвайте приложението Regiojet или екраните в по-новите влакове за забавление.
power_sockets Електрически контакти open icon close icon
Всяка седалка е оборудвана със собствен електрически контакт.
luggage Багаж open icon close icon
Чувствайте се свободни да вземете със себе си багаж, който е лесен за товарене. Ако чантите ви не се побират под или над седалката ви, не се притеснявайте! Екипът е тук, за да ви помогне да намерите място, което няма да пречи на другите. Само предупреждение, моля, уверете се, че никой от вашите артикули не е опасен за безопасността на всички.
food_and_drink Храни и напитки open icon close icon
На борда е достъпно разнообразно меню от напитки и закуски чрез приложението Regiojet. Всички пътници получават безплатна бутилка вода, докато тези в Relax или Business Class получават безплатно италианско кафе или ментов чай.
accessibility Достъпност open icon close icon
Влаковете Regiojet имат определени места за ползватели на инвалидни колички.
air_con Климатик open icon close icon
Всички автобуси са оборудвани с климатик.
bicycle Велосипед open icon close icon
RegioJet позволява превоз на велосипеди, малки скутери и детски колички във влаковете си с предварителна резервация и ограничения. Велосипедите и малките тротинетки трябва да се поставят на стелажи или в запазени отделения, докато детските колички, които не могат да се сгъват, могат да бъдат транспортирани в началото или края на влаковата композиция или на специално запазени места. Екипажът обаче може да откаже транспортиране поради съображения за безопасност или пространство.
Услуги на борда Dopravni, RegioJet and Leo Express от Острава до Прага
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Острава до Прага от train.
съоръжения Dopravni RegioJet Leo Express
wifi WiFi check check check
power_sockets Електрически контакти check check check
accessibility Достъпност check check check
food_and_drink Храни и напитки check check check
air_con Климатик check check check
bicycle Велосипед check check check
quiet_zone Тиха зона cross check check
luggage Багаж cross check check
sleeper_couchette спално място cross cross check

Острава до Прага Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
19.45kg
Автобус
20.84kg
Полет
55.58kg
Кола
44.47kg
Какви са емисиите на CO2 за Острава до Прага с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Острава и Прага са 19.45kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Острава и Прага? Като вземете влака между Острава и Прага, ще спестите 36.13kg CO2 емисии спрямо полет, 1.39kg спрямо автобус и 25.02kg спрямо кола.

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от Острава до Прага?
Билет влак от Острава до Прага е 40,01 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 14,67 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Острава до Прага?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Острава до Прага е 14,67 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Острава и Прага от влак?
Острава до Прага е 277,92 km.
Колко време трае влак между Острава и Прага?
Острава до Прага е средно 4 ч 31 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 3 ч 10 мин.
Какви компании работят от Острава до Прага?
Острава до Прага се покрива от оператор(и) 2. Можете да намерите на Virail Dopravni, RegioJet and Leo Express предоставяне на услуги по този маршрут.
Колко влак на ден преминават от Острава до Прага?
Острава до Прага има средно 107 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Острава до Прага?
Най-ранният влак от Острава до Прага тръгва на 02:28 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Острава до Прага?
Последният влак от Острава до Прага тръгва на 20:52 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Острава до Прага?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 14,67 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Колко директни връзки преминават от Острава до Прага?
Има средно 56 от Острава до Прага.
Кое е най-бързото време за пътуване между Острава до Прага от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Острава и Прага е 3 ч 10 мин.
Има ли директен влак от Острава към Прага?
Да, има директен влак между Острава и Прага.
Какви са емисиите на CO2 за Острава до Прага от влак?
Пътуването на влак от Острава до Прага създава 19.45kg CO2 емисии.

Отидете локално от Острава

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Острава

Международни маршрути от Острава и близките райони

Други дестинации от Острава

Основни маршрути до Прага

Свързани маршрути

Други популярни маршрути