Влак Русе - Благоевград цени от 23,15 лв.

16/04/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com
Започва от
23,15 лв.

Русе до Благоевград с влак

Пътуването от Русе до Благоевград от влак е 310,9 km и отнема 10 ч 16 мин. Има 8 връзки на ден, с първото заминаване на 05:45 ч. и последното на 23:13 ч.. Възможно е да пътувате от Русе до Благоевград от влак само за 23,15 лв. или за 24,34 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 23,15 лв..

Най-ниската цена23,15 лв.
Продължителност на пътуването10 ч 16 мин
Връзка на ден8
Най-ниската цена23,15 лв.
Най-висока цена24,34 лв.
Първо заминаване05:45 ч.
Последно заминаване23:13 ч.
Разстояние310,9 km
ЗаминаванеРусе
ПристиганеБлагоевград
ПревозвачиBDZ

Влак Билети от Rousse до Blagoevgrad

Дата на заминаване
вторник, 16 апр 2024 г.

Бързо и лесно пътуване от Русе до Благоевград с Virail

Инструментът за търсене на Virail ще ви предостави опциите, от които се нуждаете, когато искате да отидете от Русе до Благоевград. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите на вашето планирано пътуване и нека ние се погрижим за всичко останало. Нашата търсачка върши тежката работа, търсейки сред хиляди маршрути, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви покаже опции за пътуване с влак, автобус, самолет или споделено пътуване. Можете да филтрирате резултатите според вашите нужди. Има редица опции за филтриране, включително цена, еднопосочно или двупосочно пътуване, време на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването или брой връзки. Скоро ще намерите най-добрия избор за вашето пътуване. Когато сте готови, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на доставчика, за да завършите резервацията. Без значение къде отивате, стигнете там с Virail.

Как мога да намеря най-евтините билети за влак, за да стигна от Русе до Благоевград?

Цените ще варират, когато пътувате от Русе до Благоевград. Средно обаче ще платите около 23,72 лв. за билет за влак. Можете да намерите билети за влак на цени до 23,15 лв., но това може да изисква известна гъвкавост с вашите планове за пътуване. Ако търсите ниска цена, може да се наложи да се подготвите да прекарате повече време в транспорт. Също така често можете да намерите по-евтини билети за влак в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Разбира се, цените на билетите често се променят и през годината; очаквайте да платите повече в пиковия сезон. За най-ниските цени обикновено е най-добре да направите резервацията си предварително. Внимавайте обаче, тъй като много доставчици не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети за влак.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Русе до Благоевград. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Средно билетът за влак от Русе до Благоевград ще ви струва 23,72 лв.. Ако се опитвате да се придържате към определен бюджет, има няколко начина да търсите по-ниски цени на билетите. Например, ако датите ви на пътуване могат да варират, може да откриете, че някои дни от седмицата са по-евтини от други. Пътуването през пиковия сезон обикновено ще струва повече, така че избягвайте това, ако искате да спестите пари. Дори времето от деня може понякога да повлияе на цената на билетите. Можете също така да потърсите непряк маршрут, който може да е по-евтин от директната връзка. Често най-евтините билети за влак могат да бъдат намерени, като резервирате доста преди пътуването. Имайте предвид обаче, че много компании не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети.

Колко време ще ми отнеме да пътувам от Русе до Благоевград с влак?

Разстоянието между Русе и Благоевград е приблизително 310,9 km. Като цяло ще ви отнеме около 10 ч 16 мин, за да завършите пътуването между двата града. Важно е обаче да запомните, че времето за пътуване може да варира в зависимост от редица фактори, включително сезонни метеорологични условия, местни събития или отклонения. Имайте това предвид, ако възнамерявате да правите по-късна връзка и винаги планирайте съобразно с това. Пътуването между Русе и Благоевград продължава около 310,9 km и обикновено отнема приблизително 10 ч 16 мин. Тази цифра обаче е средна и ще варира в зависимост от редица фактори. В зависимост от избрания от вас начин на транспорт, може да успеете да пристигнете за по-малко време. Най-краткото време, за което можете да завършите това пътуване, е 8 ч 31 мин. Ако се опитвате да стигнете от Русе до Благоевград възможно най-бързо, потърсете експресни маршрути или услуги без спиране. Директните маршрути не винаги са най-бързият начин за пътуване. Понякога може дори да намерите по-бърз маршрут, който включва връзка в друг град.

Кога тръгват заминаващите от Русе до Благоевград?

По принцип първото отпътуване за деня от Русе ще бъде в 05:45 ч., а последното - в 23:13 ч.. Важно е обаче да запомните, че това е обща информация и тези часове на пътуване не са задължително достъпни всеки ден. Разписанията за всеки доставчик по маршрута от Русе до Благоевград могат да се променят от ден на ден или от месец на месец. По-специално, много доставчици предлагат различни графици през делничните и почивните дни. Държавните празници, местните събития и сезонните разписания също могат да доведат до промяна на графиците. Първият отпътуващ през нощта от Русе до Благоевград тръгва в 05:45 ч., докато последният отпътува в 23:13 ч.. Те са в съответствие със стандартните графици за маршрута между Русе и Благоевград. Разписанията на различните компании обаче могат да варират от ден на ден или от месец на месец, така че тези конкретни заминавания може да не са налични всеки ден. Някои компании могат да променят графика си на официални празници и почивни дни или през летните месеци. Проверете датите на пътуването си, когато правите резервацията си.

Кои спирки се използват при пътуване от Русе до Благоевград?

Можете да тръгнете от Русе на спирки като Ruse, Ruse (Centralna Avtogara),Ruse(BG)-Tovarna. В края на пътуването ще можете да пристигнете в Благоевград на следните спирки: Blagoevgrad, Bus Station. Някои от тези спирки могат да се обслужват само от определени транспортни компании. Поради това може да няма пряка връзка между всички спирки в Русе и Благоевград. Планирайте пътуването си внимателно, тъй като може да се наложи да направите друга връзка преди заминаването или след пристигането.

Колко ежедневни пътувания има от Русе до Благоевград?

Маршрутът от Русе до Благоевград се обслужва от компании, включително . От този списък на транспортните компании има до заминаващи всеки ден. Точният брой обаче ще варира. Пътуванията с тръгване от Русе са средно 8 пъти на ден. Това число включва всички транспортни компании, които обслужват маршрута. Когато пътувате от Русе до Благоевград, можете да изберете да използвате непряк маршрут, включващ връзки. Ако предпочитате да не правите това, ще намерите средно 0 директни пътувания всеки ден. Непряките маршрути обаче отварят повече възможности за пътниците с гъвкави планове. Средно има 8 пътувания с една или повече смени всеки ден. Всички тези числа са средни. Те могат леко да варират в зависимост от деня от седмицата, сезона от годината, местните празници и други фактори. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Русе до Благоевград. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Rousse до Blagoevgrad

Евтини билети за влак от Русе до Благоевград
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Русе до Благоевград.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Русе до Благоевград, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Русе до Благоевград.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Rousse до Blagoevgrad

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от Русе до Благоевград

Най-евтините билети за влак Русе - Благоевград могат да бъдат намерени само за 23,19 лв., ако имате късмет, или средно за 23,57 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 25,85 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Благоевград с влак

Когато пътувате до Благоевград с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда BDZ от Русе до Благоевград
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Русе до Благоевград от train.
съоръжения BDZ
quiet_zone Тиха зона check
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
accessibility Достъпност check
food_and_drink Храни и напитки check
air_con Климатик check
bicycle Велосипед check

Русе до Благоевград Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
21.76kg
Автобус
23.32kg
Полет
62.18kg
Кола
49.74kg
Какви са емисиите на CO2 за Русе до Благоевград с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Русе и Благоевград са 21.76kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Русе и Благоевград? Като вземете влака между Русе и Благоевград, ще спестите 40.42kg CO2 емисии спрямо полет, 1.56kg спрямо автобус и 27.98kg спрямо кола.

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от Русе до Благоевград?
Билет влак от Русе до Благоевград е 23,72 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 23,15 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Русе до Благоевград?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Русе до Благоевград е 23,15 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Русе и Благоевград от влак?
Русе до Благоевград е 310,9 km.
Колко време трае влак между Русе и Благоевград?
Русе до Благоевград е средно 10 ч 16 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 8 ч 31 мин.
Колко влак на ден преминават от Русе до Благоевград?
Русе до Благоевград има средно 8 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Русе до Благоевград?
Най-ранният влак от Русе до Благоевград тръгва на 05:45 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Русе до Благоевград?
Последният влак от Русе до Благоевград тръгва на 23:13 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Русе до Благоевград?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 23,15 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кое е най-бързото време за пътуване между Русе до Благоевград от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Русе и Благоевград е 8 ч 31 мин.
Има ли директен влак от Русе към Благоевград?
Да, има директен влак между Русе и Благоевград.
Какви са емисиите на CO2 за Русе до Благоевград от влак?
Пътуването на влак от Русе до Благоевград създава 21.76kg CO2 емисии.

Отидете локално от Русе

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Русе

Международни маршрути от Русе и близките райони

Други дестинации от Русе

Основни маршрути до Благоевград

Свързани маршрути

Други популярни маршрути