Влак Русе - Благоевград цени от 23,21лв.

Започва от
23,21лв.
откривам

Русе до Благоевград с влак

Пътуването от Русе до Благоевград от влак е 310,5 km и отнема 9 ч. 55 мин.. Има 5 връзки на ден, с първото заминаване на 07:05 и последното на 00:27. Възможно е да пътувате от Русе до Благоевград от влак само за 23,21лв. или за 34,66лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 23,21лв..

Най-добра цена 23,21лв.
Продължителност на пътуването 9 ч. 55 мин.
Връзка на ден 5
Най-ниската цена 23,21лв.
Най-висока цена 34,66лв.
Първо заминаване 07:05
Последно заминаване 00:27
Разстояние 310,5 km
Заминаване Русе
Пристигане Благоевград
Превозвачи BDZ

Влак Билети от Русе до Благоевград

  Sep 26
  Още
  24°
  Sep 27
  Още
  23°
  Sep 28
  Още
  24°
  Sep 29
  Още
  25°
  Sep 30
  Още
  26°
  Oct 01
  Още
  27°
  Oct 02
  Още
  27°
  Oct 03
  Още
  28°
  Oct 04
  Още
  28°
  Oct 05
  Още
  23°
  Oct 06
  Още
  17°
  Oct 07
  Още
  11°
  Oct 08
  Още
  12°
  Oct 09
  Още
  19°
  Oct 10
  Още
  21°
Departure date
Tuesday,Sep 26 2023
24°

Пътуването ви от Русе до Благоевград с Virail

Планирате да пътувате от Русе до Благоевград? Понякога може да е трудно да разберете откъде да започнете - но там идва Virail. Нашата мощна търсачка ще проучи всички опции, налични за вашето пътуване, като претърси над 2000 транспортни компании по целия свят. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите си за пътуване. Мигновено ще ви покажем подробен списък с възможните маршрути, с цялата информация, необходима за вземане на решение. Изберете между автобуси, влакове и други, свързващи или директни, еднопосочни или двупосочни пътувания - каквото предпочитате. Когато видите резултатите си, посочете избраната от вас опция и Virail ще ви пренасочи към уебсайта на доставчика, където можете да завършите резервацията си. Позволете ни да свършим работата за вас и можете просто да се отпуснете и да се насладите на пътуването си.

Колко струват билетите за влак от Русе до Благоевград?

Цените ще варират, когато пътувате от Русе до Благоевград. Средно обаче ще платите около 26,67лв. за билет за влак. Можете да намерите билети за влак на цени до 23,20лв., но това може да изисква известна гъвкавост с вашите планове за пътуване. Ако търсите ниска цена, може да се наложи да се подготвите да прекарате повече време в транспорт. Също така често можете да намерите по-евтини билети за влак в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Разбира се, цените на билетите често се променят и през годината; очаквайте да платите повече в пиковия сезон. За най-ниските цени обикновено е най-добре да направите резервацията си предварително. Внимавайте обаче, тъй като много доставчици не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети за влак.Покажи пълното описание Скриване на пълното описание
Евтини билети за от Русе до Благоевград
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Русе до Благоевград.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Русе до Благоевград, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Русе до Благоевград.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от

Най-доброто време за резервиране на пътуване от Русе до Благоевград

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

  понеделник
  вторник
  сряда
  четвъртък
  петък
  събота
  неделя
  понеделник
  вторник
  сряда
  четвъртък
  петък
  събота
  неделя
  понеделник
  вторник
  сряда
  четвъртък
  петък
  събота
  неделя
  понеделник
  вторник
  сряда
  четвъртък
  петък
  събота
  неделя
  понеделник

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от Русе до Благоевград

Най-евтините билети за влак Русе - Благоевград могат да бъдат намерени само за 5лв., ако имате късмет, или средно за 12лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 17лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Благоевград с влак

Когато пътувате до Благоевград с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Превозвачи по този маршрут

Научете повече за превозвачите по този маршрут.

БДЖ означава Български държавни железници, която е националната железопътна компания на България. Основана е през 1888 г. и оперира пътнически и товарни влакове в цялата страна, както и международни услуги до съседни страни. БДЖ оперира по няколко направления, сред които София, Варна, Пазарджик, Ямбол, Велико Търново, Добрич, Видин, Ловеч или Силистра.

Услуги на борда BDZ от Русе до Благоевград
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Русе до Благоевград от влак.
съоръжения BDZ
Тиха зона
WiFi
Електрически контакти
Багаж
Достъпност
Храни и напитки
Климатик
Велосипед

Русе до Благоевград Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
3.8kg
Автобус
24.8kg
Полет
991.6kg
Кола
95.6kg
Какви са емисиите на CO2 за Русе до Благоевград с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Русе и Благоевград са 3.8kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Русе и Благоевград? Като вземете влака между Русе и Благоевград, ще спестите 987.9kg CO2 емисии спрямо полет, 21.0kg спрямо автобус и 91.9kg спрямо кола.

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от Русе до Благоевград?
Билет влак от Русе до Благоевград е 25,91лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 23,21лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Русе до Благоевград?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Русе до Благоевград е 23,21лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Русе и Благоевград от влак?
Русе до Благоевград е 310,5 km.
Колко време трае влак между Русе и Благоевград?
Русе до Благоевград е средно 11 ч. 1 мин.. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 9 ч. 55 мин..
Какви компании работят от Русе до Благоевград?
Русе до Благоевград се покрива от оператор(и) 1. Можете да намерите на Virail BDZ предоставяне на услуги по този маршрут.
Колко влак на ден преминават от Русе до Благоевград?
Русе до Благоевград има средно 5 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Русе до Благоевград?
Най-ранният влак от Русе до Благоевград тръгва на 07:05. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Русе до Благоевград?
Последният влак от Русе до Благоевград тръгва на 00:27. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Русе до Благоевград?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 23,21лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кои станции мога да премина от Русе до Благоевград?
Има 3 станция(и), от която можете да се отклоните от Русе, за да отидете до Благоевград. Можете да преминете от Ruse (bg) Razpredelitelna, Ruse-tovarnasp. and Ruse и можете да стигнете до Blagoevgrad.
Кое е най-бързото време за пътуване между Русе до Благоевград от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Русе и Благоевград е 9 ч. 55 мин..
Има ли директен влак от Русе към Благоевград?
Да, има директен влак между Русе и Благоевград.
Какви са емисиите на CO2 за Русе до Благоевград от влак?
Пътуването на влак от Русе до Благоевград създава 3.8kg CO2 емисии.

Абонирайте се за нашия бюлетин

Получавайте последните новини, продуктови актуализации и изключителни промоции директно във входящата си поща

Отидете локално от Русе

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Русе

Други дестинации от Русе

Основни маршрути до Благоевград

Свързани маршрути

Други популярни маршрути