Намерете влак от Ловеч до Плевен

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Плевен

Детайли за пътуването

Най-добра цена 4,04лв.
Продължителност на пътуването 2 ч. 42 мин.
Връзки на ден 28
Първо заминаване: 05:59
Последно отпътуване: 18:11
Разстояние 33km

Virail намира за вас най-добрите оферти за влак от Ловеч до Плевен

Virail прави всяко пътуване по-лесно: единственото нещо, което трябва да направите, е да посочите датата на пътуването си от Ловеч до Плевен. След това ще можете да намерите идеалната възможност за пътуването си чрез филтриране и сортиране на резултатите по цена и заминаване. Virail автоматично ще ви пренасочи към уебсайта на доставчика, за да завършите резервацията си.

Кои фирми ви отвеждат от Ловеч до Плевен с влак?

Сред всички наши партньори ще намерите и Bdz, осигуряващ влаковите връзки между Ловеч и Плевен.

Колко е най-евтиният билет за влак от Ловеч до Плевен?

Ако имате възможност да резервирате предварително, вероятно ще намерите евтини билети за влак от Ловеч до Плевен за 2,30 лв.. В случай, че не можете да планирате предварително, билети за влак до Плевен струват средно 5,88 лв..

,

Влакове от Ловеч до Плевен


Не забравяйте да си купите храна и напитки предварително, ако имате нужда от тях: жп гарите не винаги имат магазини, а кафенетата във влака не винаги са на разположение и често са много скъпи.

Когато става дума за къси разстояния, автобусът и споделеното пътуване представляват добра алтернатива на пътуването с влак, особено ако пътувате с ограничен бюджет.

Кои са станциите за заминаване и пристигане в Ловеч и Плевен?

Влаковете до Плевен могат да заминат от ЛОВЕЧ - ЮГ or ЛОВЕЧ-СЕВЕР и да пристигнат на ПЛЕВЕН.

Колко влакови връзки съществуват дневно, за да отидете от Ловеч до Плевен?

24 връзки са налични всеки ден за пътуване от Ловеч до Плевен с влак. Моля, имайте предвид, че има 24 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 0 маршрута, които са директни линии. Следователно, моля обърнете внимание, че дори ако пътуването е по-дълго, билетът с една смяна е понякога много по-ефективен, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последния момент. Силно ви препоръчваме да изберете билет за директна линия, ако предпочитате да не сменяте влаковете.

Кога заминават влаковете до Плевен и колко време е пътуването?

Средната продължителност на пътуването е 2 hours and 16 minutes, но най-бързите връзки ви отвеждат до Плевен за 1 hour and 28 minutes. Първият влак тръгва от Ловеч в 05:11, докато последният тръгва в 18:11.