Намерете влак от Варна до Благоевград

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Благоевград

Детайли за пътуването

Най-добра цена 23,55лв.
Продължителност на пътуването 12 ч.
Връзки на ден 26
Първо заминаване: 04:25
Последно отпътуване: 23:00
Разстояние 416km

С virail са най-евтините билети за влак от Варна до Благоевград

Virail притежава вълшебния трик, с който да намери вашите евтини билети за влак до Благоевград. Трябва само да въведете вашите дати за пътуване и да зададете филтрите за отпътуване и цена според предпочитанията си. След като изберете най-добрите опции за пътуване за вашия влак от Варна до Благоевград, virail ще ви пренасочи автоматично към уебсайта на доставчика за покупката.

Кои железопътни компании предлагат връзки с влак от Варна до Благоевград?

За да стигнете до Благоевград с влак, можете да разчитате на Bdz, само като пример сред всички наши партньори.

Колко струват нискотарифните билети за влак от Варна до Благоевград?

Ако имате възможност да резервирате предварително, вероятно ще намерите евтини билети за влак от Варна до Благоевград за 13,40 лв.. В случай, че не можете да планирате предварително, билети за влак до Благоевград струват средно 28,00 лв..

,

Влакове от Варна до Благоевград


Ако разписанието на влака не се вписва в графика или бюджета ви, автобусът и споделеното пътуване могат да ви предложат времеви и ценови алтернативи, без съществено да променят продължителността на пътуването.

На кои станции можете да хванете влака до Благоевград и къде ще пристигнете?

Влаковете до Благоевград могат да заминат от ВАРНА - СП. or ВАРНА и да пристигнат на БЛАГОЕВГРАД - СП. or БЛАГОЕВГРАД.

Колко влакови връзки има от Варна до Благоевград всеки ден?

12 връзки са налични всеки ден за пътуване от Варна до Благоевград с влак. Моля, имайте предвид, че има 12 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 0 маршрута, които са директни линии. В резултат на това изборът на оферта с непряка линия понякога е най-добрият начин за ефективно пътуване, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута, въпреки че пътуването е по-дълго. Въпреки това, моля изберете билет за директна линия, ако предпочитате да останете в един влак и да избегнете смяна.

Кога заминават влаковете до Благоевград и колко време е пътуването?

Средната продължителност на пътуването е 11 hours and 34 minutes, но най-бързите връзки ви отвеждат до Благоевград за 10 hours and 20 minutes. Първият влак тръгва от Варна в 04:11, докато последният тръгва в 22:11.