Влак Варна - Благоевград цени от 7,22 лв.

Започва от
7,22 лв.

Варна до Благоевград с влак

Пътуването от Варна до Благоевград от влак е 416,51 km и отнема 11 ч 50 мин. Има 6 връзки на ден, с първото заминаване на 04:50 ч. и последното на 23:50 ч.. Възможно е да пътувате от Варна до Благоевград от влак само за 7,22 лв. или за 33,70 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 7,22 лв..

Най-ниската цена7,22 лв.
Продължителност на пътуването11 ч 50 мин
Връзка на ден6
Най-ниската цена7,22 лв.
Най-висока цена33,70 лв.
Първо заминаване04:50 ч.
Последно заминаване23:50 ч.
Разстояние416,51 km
ЗаминаванеВарна
ПристиганеБлагоевград
ПревозвачиBDZ

Влак Билети от Varna до Blagoevgrad

Дата на заминаване
понеделник, 26 фев 2024 г.

Стигнете от Варна до Благоевград с Virail

Планирате да пътувате от Варна до Благоевград? Понякога може да е трудно да разберете откъде да започнете - но там идва Virail. Нашата мощна търсачка ще проучи всички опции, налични за вашето пътуване, като претърси над 2000 транспортни компании по целия свят. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите си за пътуване. Мигновено ще ви покажем подробен списък с възможните маршрути, с цялата информация, необходима за вземане на решение. Изберете между автобуси, влакове и други, свързващи или директни, еднопосочни или двупосочни пътувания - каквото предпочитате. Когато видите резултатите си, посочете избраната от вас опция и Virail ще ви пренасочи към уебсайта на доставчика, където можете да завършите резервацията си. Позволете ни да свършим работата за вас и можете просто да се отпуснете и да се насладите на пътуването си.

Колко струва да се стигне от Варна до Благоевград с влак?

Когато пътувате от Варна до Благоевград, можете да очаквате да платите средно около 28,88 лв.. Може да успеете да намерите цени до 7,22 лв., но всичко зависи от това как пътувате. Някои видове транспорт са по-евтини от други и цените ще варират в зависимост от часа, деня от седмицата, сезона и други фактори. За най-евтините билети за влак направете резервацията си доста преди пътуването. Ако можете, пътувайте извън пиковото време, тъй като цените на билетите за влак често биват намалени. Може също да спестите пари, като резервирате пътуване с връзки, а не директен маршрут. Не забравяйте да проверите условията на билета преди резервацията, тъй като понякога по-евтините билети за влак не могат да бъдат сменени или парите за тях да бъдат възстановени. Използвайте Virail, за да проверите възможностите преди резервация, за да сте сигурни, че ще намерите най-ниската цена за пътуването си.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Варна до Благоевград. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Когато пътувате от Варна до Благоевград, можете да очаквате да платите средно около 28,88 лв.. Някои видове транспорт са по-евтини от други и цените ще варират в зависимост от часа, деня от седмицата, сезона и други фактори. За най-евтините билети за влак направете резервацията си доста преди пътуването. Ако можете, пътувайте извън пиковото време, тъй като цените на билетите за влак често биват намалени. Може също да спестите пари, като резервирате пътуване с връзки, а не директен маршрут. Не забравяйте да проверите условията на билета преди резервацията, тъй като понякога по-евтините билети за влак не могат да бъдат сменени или парите за тях да бъдат възстановени. Използвайте Virail, за да проверите възможностите преди резервация, за да сте сигурни, че ще намерите най-ниската цена за пътуването си.

Колко време ще отнеме, за да отида от Варна до Благоевград с влак?

Пътуването от Варна до Благоевград с влак обикновено отнема 11 ч 50 мин. Това пътуване обхваща разстояние от 416,51 km. Когато планирате пътуването си, имайте предвид, че 11 ч 50 мин е средна стойност, а времето на маршрута може да варира от ден на ден. Метеорологичните условия, проблеми с транспорта, неочаквани отклонения и местни събития могат да причинят забавяне на пътуването ви. Моля, имайте предвид възможността за тези извънредни събития, когато правите планове за пътуване. За да стигнете по-бързо от Варна до Благоевград, обмислете търсенето на експресна услуга, която има по-малко спирки по пътя. И обратно, маршрутът с връзки може при някои обстоятелства да бъде по-бърз от директното пътуване. Най-бързите маршрути между Варна и Благоевград ще завършат пътуването в 9 ч 50 мин. Средно ще ви отнеме около 11 ч 50 мин, за да пътувате 416,51 km между Варна и Благоевград.

Кои спирки мога да използвам за пътуване от Варна до Благоевград?

В Варна спирките за заминаване включват . Когато пристигнете в Благоевград, може да успеете да слезете на спирки като . Не забравяйте обаче, че точните спирки, обслужвани по всеки маршрут, могат да варират. Различните компании могат да тръгват и пристигат на различни спирки. Освен това, ако пътувате с експресна услуга, броят на спирките може да бъде ограничен и точните спирки, обслужвани по определен маршрут, могат да варират в различни часове от деня или деня от седмицата. Проверете предварително, за да сте сигурни, че тръгвате и пристигате на спирка, която е удобна за вашето пътуване.

Колко пътувания от Варна до Благоевград има всеки ден?

Маршрутът от Варна до Благоевград се обслужва от компании, включително . От този списък на транспортните компании има до заминаващи всеки ден. Точният брой обаче ще варира. Пътуванията с тръгване от Варна са средно 6 пъти на ден. Това число включва всички транспортни компании, които обслужват маршрута. Когато пътувате от Варна до Благоевград, можете да изберете да използвате непряк маршрут, включващ връзки. Ако предпочитате да не правите това, ще намерите средно 0 директни пътувания всеки ден. Непряките маршрути обаче отварят повече възможности за пътниците с гъвкави планове. Средно има 6 пътувания с една или повече смени всеки ден. Всички тези числа са средни. Те могат леко да варират в зависимост от деня от седмицата, сезона от годината, местните празници и други фактори. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Варна до Благоевград. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Varna до Blagoevgrad

Евтини билети за влак от Варна до Благоевград
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Варна до Благоевград.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Варна до Благоевград, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Варна до Благоевград.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Varna до Blagoevgrad

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Цена при наближаване на датата на заминаване

Железопътните компании може да наложат по-високи цени на билетите с наближаването на датата на заминаване. Цените през следващите дни могат да варират от около 18,47 лв. до 29,70 лв., но може да подлежат на промяна. Нашият съвет е да резервирате възможно най-рано, за да спестите потенциално до 38% от пътуването си!

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от Варна до Благоевград

Най-евтините билети за влак Варна - Благоевград могат да бъдат намерени само за 10,96 лв., ако имате късмет, или средно за 24,04 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 30,13 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Благоевград с влак

Когато пътувате до Благоевград с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда BDZ от Варна до Благоевград
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Варна до Благоевград от train.
съоръжения BDZ
quiet_zone Тиха зона check
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
accessibility Достъпност check
food_and_drink Храни и напитки check
air_con Климатик check
bicycle Велосипед check

Варна до Благоевград Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
29.16kg
Автобус
31.24kg
Полет
83.3kg
Кола
66.64kg
Какви са емисиите на CO2 за Варна до Благоевград с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Варна и Благоевград са 29.16kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Варна и Благоевград? Като вземете влака между Варна и Благоевград, ще спестите 54.14kg CO2 емисии спрямо полет, 2.08kg спрямо автобус и 37.48kg спрямо кола.

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от Варна до Благоевград?
Билет влак от Варна до Благоевград е 28,88 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 7,22 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Варна до Благоевград?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Варна до Благоевград е 7,22 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Варна и Благоевград от влак?
Варна до Благоевград е 416,51 km.
Колко време трае влак между Варна и Благоевград?
Варна до Благоевград е средно 11 ч 50 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 9 ч 50 мин.
Колко влак на ден преминават от Варна до Благоевград?
Варна до Благоевград има средно 6 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Варна до Благоевград?
Най-ранният влак от Варна до Благоевград тръгва на 04:50 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Варна до Благоевград?
Последният влак от Варна до Благоевград тръгва на 23:50 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Варна до Благоевград?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 7,22 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кои станции мога да премина от Варна до Благоевград?
Има 1 станция(и), от която можете да се отклоните от Варна, за да отидете до Благоевград. Можете да преминете от Varna Sveti Ivan Rilski и можете да стигнете до Blagoevgrad Bus Station.
Кое е най-бързото време за пътуване между Варна до Благоевград от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Варна и Благоевград е 9 ч 50 мин.
Има ли директен влак от Варна към Благоевград?
Да, има директен влак между Варна и Благоевград.
Какви са емисиите на CO2 за Варна до Благоевград от влак?
Пътуването на влак от Варна до Благоевград създава 29.16kg CO2 емисии.

Отидете локално от Варна

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Варна

Други дестинации от Варна

Основни маршрути до Благоевград

Свързани маршрути

Други популярни маршрути