Намерете влак от Пазарджик до Благоевград

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в

Детайли за пътуването

разстояние 104 km

Най-добрите оферти за вашия влак от Пазарджик до Благоевград на virail

Ако търсите най-лесния начин да намерите най-добрата цена за вашия влаков маршрут, virail е това, което търсите. Трябва само да изберете датата и virail ще ви покаже всички връзки, предлагани от нашите партньори: чрез филтриране на резултатите ще намерите идеалното решение за вашия бюджет и график. Virail ще ви пренасочи към уебсайта на компанията за проста и сигурна резервация.

Кои фирми пътуват от Пазарджик до Благоевград с влак?

Ако искате да отидете от Пазарджик до Благоевград с влак, има само една връзка на ден. Следователно, моля бъдете особено внимателни, когато избирате своя билет.

Virail намира оферти от много железопътни компании в Европа и по света. Например, той ви показва възможните връзки с влак от Пазарджик до Благоевград, предлагани от Bdz.

Влакове от Пазарджик до Благоевград

За кога са насрочени първите и последните влакове от Пазарджик до Благоевград

Първият влак до Благоевград тръгва в , докато последният в . За да стигнете от Пазарджик до Благоевград с влак, ще са ви нужни .

На кои станции можете да хванете влака до Благоевград и къде ще пристигнете?

Влаковете до Благоевград могат да заминат от ПАЗАРДЖИК и да пристигнат на БЛАГОЕВГРАД and БЛАГОЕВГРАД - СП..

Ако има промени във вашия маршрут, уверете се, че винаги имате достатъчно време за преход от едната платформа на другата и никога не забравяйте възможността за забавяне, поради което може да пропуснете втория влак.

Тъй като пътуването между Пазарджик и Благоевград е сравнително кратко, можете да помислите за споделено пътуване или автобус като алтернативни начини за транспорт с най-ниски цени и с подобна продължителност.

Колко връзки дневно има до Благоевград от Пазарджик с влак?