Намерете автобус от Благоевград до София

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в

Детайли за пътуването

Най-добра цена 9,99 лв.
Продължителност на пътуването 1 ч. 53 мин.
връзки на ден 11
Първо заминаване 13:20
Последно отпътуване 19:10
разстояние 78 km

Virail ще намери за вас най-добрите оферти за автобус от Благоевград до София

Благодарение на virail можете да намерите най-добрите оферти за автобусни билети от Благоевград до София в няколко стъпки. След като въведете датата на пътуването си, можете да филтрирате резултатите си, за да намерите този, който ви устройва.

Колко струват автобусните билети от Благоевград до София?

Ако имате възможност, резервирайте предварително или се опитайте да бъдете гъвкави, когато избирате датите. По този начин ще намерите евтини автобусни билети от Благоевград до София от 9,87 лв., докато средната цена е 10,23 лв..

Цена на билет - всеки ден

9,99 лв. 9,99 лв. 9,99 лв. 9,99 лв. 9,99 лв. Още 10,01 лв.

Автобуси от Благоевград до София

За кога са планирани автобусите от Благоевград до София?

Най-ранният час, в който можете да тръгнете от Благоевград е в 13:20, докато последният автобус е в 19:10. Пътуването отнема средно 1 ч. 51 мин., но може и да продължи :1 ч. 20 мин. с най-бързите връзки.

Ако предоставените оферти за автобуси не отговарят на вашите нужди, влаковете и споделеното пътуване могат да представляват добра алтернатива за това разстояние.

Колко връзки дневно има, за да отидете до София от Благоевград с автобус?

Ако искате да пътувате от Благоевград до София с автобус, има 9 достъпни връзки на ден. Моля, имайте предвид, че сред тези връзки има 9 директни линии, спрямо 0 маршрута, които имат поне една смяна. Моля, обърнете внимание, че дори ако пътуването е по-дълго, билетът с една смяна е понякога много по-ефективен, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последния момент.

Ако искате да пътувате от Благоевград до София с автобус, има 9 достъпни връзки на ден. Моля, обърнете внимание, че всички тези връзки, т.е. 9 маршрута, са директни линии. Следователно никога няма да се наложи да сменяте автобусите.