Намерете влак от Дралфа до Русе

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

Детайли за пътуването

Най-добра цена 4,95лв.
Продължителност на пътуването 4 ч. 38 мин.
Връзки на ден 12
Първо заминаване: 08:39
Последно отпътуване: 17:46
Разстояние 69km

Virail намира за вас най-добрите оферти за влак от Дралфа до Русе

Намирането на перфектната връзка с влак никога не е било толкова лесно: благодарение на virail, ще можете да сравните стотици оферти едновременно, просто като въведете датата на вашето пътуване. Чрез филтрите за цена и заминаване ще имате възможност да ограничите резултатите и да намерите идеалното решение. Резервацията се извършва на уебсайта на доставчика, към който автоматично ще бъдете пренасочени.

Кои фирми обслужват маршрута от Дралфа до Русе?

Сред всички партньори на virail, вие ще можете да пътувате и с Bdz, обслужващ влаковия маршрут между Дралфа и Русе.

Колко струват билетите за влак от Дралфа до Русе?

Средната цена на билети за влак от Дралфа до Русе е 7,50 лв.. Въпреки това ще можете да намерите по-евтини билети, ако резервирате предварително, или ако можете да бъдете гъвкави с вашите дати: най-евтините билети за влак от Дралфа до Русе могат да бъдат около 4,95 лв..

Влакове от Дралфа до Русе


Понякога е възможно да получите по-евтини решения, като разгледате ограничените оферти или програмите за лоялност, предоставени на уебсайтовете на компаниите.

Когато става дума за къси разстояния, автобусът и споделеното пътуване представляват добра алтернатива на пътуването с влак, особено ако пътувате с ограничен бюджет.

Кои станции се обслужват от влаковете, пътуващи от Дралфа до Русе?

Можете да хванете влака до Русе на ДРАЛФА, който пристига на РУСЕ ТОВАРНА-СП., РУСЕ or РУСЕ РАЗПРЕДЕЛИТЕЛНА.

Колко влакови връзки съществуват дневно, за да отидете от Дралфа до Русе?

Ако трябва да пътувате до Русе от Дралфа, моля имайте предвид, че има 12 влакови връзки всеки ден. Моля, имайте предвид, че съществуват 12 маршрута с поне една смяна, спрямо 0 директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. В резултат на това изборът на оферта с непряка линия понякога е най-добрият начин за ефективно пътуване, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута, въпреки че пътуването е по-дълго. Въпреки това, моля изберете билет за директна линия, ако предпочитате да останете в един влак и да избегнете смяна.

Колко време отнема от Дралфа до Русе и кога тръгват влаковете?

Средната продължителност на пътуването е 5 hours and 33 minutes, но най-бързите връзки ви отвеждат до Русе за 4 hours and 9 minutes. Първият влак тръгва от Дралфа в 12:08, докато последният тръгва в 17:08.