Влак Прага - Острава цени от 14,64 лв.

22/05/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

25,44 лв.
25,28 лв.
25,28 лв.

Прага до Острава с влак

Пътуването от Прага до Острава от влак е 277,92 km и отнема 3 ч 43 мин. Има 74 връзки на ден, с първото заминаване на 05:50 ч. и последното на 21:52 ч.. Възможно е да пътувате от Прага до Острава от влак само за 14,64 лв. или за 96,27 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 14,64 лв..

Най-ниската цена14,64 лв.
Продължителност на пътуването3 ч 43 мин
Връзка на ден74
Най-ниската цена14,64 лв.
Най-висока цена96,27 лв.
Първо заминаване05:50 ч.
Последно заминаване21:52 ч.
Разстояние277,92 km
ЗаминаванеПрага
ПристиганеОстрава
ПревозвачиLeo Express, RegioJet

Влак Билети от Prague до Ostrava

Дата на заминаване
сряда, 22 май 2024 г.

Бързо и лесно пътуване от Прага до Острава с Virail

Virail помага на хиляди пътници да планират пътуванията си всяка година. Как? Лесно е. Просто въведете датите, на които планирате да пътувате от Прага до Острава. Нашата мощна търсачка ще разгледа данните от хиляди доставчици на туристически услуги, след което ще ви покаже всички налични маршрути. Можете да изберете да пътувате както искате. Решете за вида транспорт, който искате да използвате, по кое време на деня искате да тръгнете и дали искате директно пътуване или такова с връзки. Когато намерите идеалния маршрут за вас, Virail ще ви пренасочи към уеб страницата на доставчика. Там можете да направите вашата резервация, след това е време да се подготвите за пътуването си.

Как мога да намеря най-евтините билети за влак, за да стигна от Прага до Острава?

Цените на билетите за влак от Прага до Острава варират в зависимост от редица фактори, включително колко предварително сте резервирали, вашите дати на пътуване и вид транспорт, който искате да използвате. По определени маршрути може да са налични различни класове, което също ще повлияе на цената. Ако са предварително резервирани, най-евтините билети за влак от Прага до Острава ще струват 14,64 лв.. Средната цена на билета за влак е приблизително 42,21 лв.. За най-ниските цени обикновено е най-добре да резервирате възможно най-рано и да обърнете внимание на евтини варианти, като например невъзстановими билети или пътуване извън пиковите часове. Имайте предвид, че някои компании не предлагат възстановяване или промяна на своите билети с по-ниски цени, така че е препоръчително да проверите, преди да завършите транзакцията си.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Прага до Острава. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Когато пътувате от Прага до Острава, можете да очаквате да платите средно около 42,21 лв.. Някои видове транспорт са по-евтини от други и цените ще варират в зависимост от часа, деня от седмицата, сезона и други фактори. За най-евтините билети за влак направете резервацията си доста преди пътуването. Ако можете, пътувайте извън пиковото време, тъй като цените на билетите за влак често биват намалени. Може също да спестите пари, като резервирате пътуване с връзки, а не директен маршрут. Не забравяйте да проверите условията на билета преди резервацията, тъй като понякога по-евтините билети за влак не могат да бъдат сменени или парите за тях да бъдат възстановени. Използвайте Virail, за да проверите възможностите преди резервация, за да сте сигурни, че ще намерите най-ниската цена за пътуването си.

Колко време отнема да се стигне от Прага до Острава с влак?

При разстояние от 277,92 km между Прага и Острава, обикновено отнема 3 ч 43 мин, за да се завърши пътуването. Тази средна цифра може да варира от ден на ден. Закъсненията могат да бъдат причинени от неочаквани метеорологични условия, пътни работи или строителство, местни събития или други непредвидени обстоятелства. Не забравяйте, че пътуването ви може да отнеме повече от 3 ч 43 мин. Направете плановете си предвид това, за да избегнете разочарование, особено ако пътувате по строг график. Пътуването между Прага и Острава с влак обикновено отнема 3 ч 43 мин, за да се измине разстояние от 277,92 km. Най-краткото пътуване от Прага до Острава ще ви отнеме 3 ч 7 мин. Не забравяйте, както винаги, че това време не включва закъснения, които могат да възникнат поради метеорологични условия, строителство или неочаквани отклонения и смущения. Ако бързото пристигане в Острава е приоритет за вас, потърсете експресни или нон-стоп услуги. Можете също така да откриете, че маршрутът с връзки достига до вашата дестинация по-бързо от някои директни пътувания. Virail ще ви позволи да разгледате всичките възможности и да стигнете до решение, което отговаря на вашите нужди.

Кога тръгват първите и последните заминаващи от Прага до Острава?

Ако предпочитате да пътувате по-рано, обикновено ще намерите първия отпътуващ от Прага до Острава, който тръгва в 05:50 ч.. Въпреки че нещата може да се променят в зависимост от деня, като цяло последният заминаващ за деня тръгва в 21:52 ч.. Ако имате известна гъвкавост за деня, в който пътувате, може да намерите повече опции, които са на ваше разположение. Например, някои компании могат да пускат ранни сутрешни маршрути само в делнични дни, когато хората пътуват до работа. Често ще намерите по-малко опции, налични през уикендите или официалните празници. Ако искате да тръгнете по-рано, вземете първия отпътуващ за деня от Прага до Острава, който обикновено тръгва в 05:50 ч.. Последното планирано заминаване през нощта обикновено е в 21:52 ч.. Тези разписания могат да варират в зависимост от деня от седмицата или по различно време на годината.

Кои спирки мога да използвам по маршрута от Прага до Острава?

Има различни опции за избор, когато пътувате между Прага и Острава. Можете да започнете пътуването си в Прага на спирки като Prague, Hlavni nadrazi,Prague UAN Florenc,Prague - Zličín,Ruzyne International Airport,Praha Liben,Prague (Černý Most),Praha Holesovice,Praha Masarykovo nadrazi,Praha-Vysochany. Те се свързват със спирки, включително Ostrava ÚAN,Ostrava Hlavni Nadrazi,Ostrava, Nádraží,Ostrava, Svinov,OSTRAVA в Острава. Възможно е да няма пряка връзка между всички спирки на двете местоположения. Някои доставчици ще обслужват само избрани спирки и може да се наложи да пътувате от една спирка до друга в същия град след пристигането, за да стигнете до крайната си дестинация. Virail ще ви покаже както всички директни маршрути, така и всички свързващи услуги, които можете да използвате, за да стигнете от Прага до Острава.

Колко пъти на ден има тръгващи от Прага за Острава?

Маршрутът от Прага до Острава се обслужва от компании, включително . От този списък на транспортните компании има до заминаващи всеки ден. Точният брой обаче ще варира. Пътуванията с тръгване от Прага са средно 74 пъти на ден. Това число включва всички транспортни компании, които обслужват маршрута. Когато пътувате от Прага до Острава, можете да изберете да използвате непряк маршрут, включващ връзки. Ако предпочитате да не правите това, ще намерите средно 53 директни пътувания всеки ден. Непряките маршрути обаче отварят повече възможности за пътниците с гъвкави планове. Средно има 21 пътувания с една или повече смени всеки ден. Всички тези числа са средни. Те могат леко да варират в зависимост от деня от седмицата, сезона от годината, местните празници и други фактори. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Прага до Острава. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Prague до Ostrava

Евтини билети за влак от Прага до Острава
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Прага до Острава.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Прага до Острава, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Прага до Острава.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Prague до Ostrava

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Цена при наближаване на датата на заминаване

Железопътните компании може да наложат по-високи цени на билетите с наближаването на датата на заминаване. Цените през следващите дни могат да варират от около 19,98 лв. до 27,55 лв., но може да подлежат на промяна. Нашият съвет е да резервирате възможно най-рано, за да спестите потенциално до 27% от пътуването си!

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от Прага до Острава

Най-евтините билети за влак Прага - Острава могат да бъдат намерени само за 23,72 лв., ако имате късмет, или средно за 25,23 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 27,24 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Острава с влак

Когато пътувате до Острава с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Превозвачи по този маршрут

Научете повече за превозвачите по този маршрут.

Leo Express е базирана в Чехия транспортна компания, която предлага автобусни и влакови услуги в цяла Европа. Компанията е основана през 2010 г. и оттогава разшири дейността си, за да включи маршрути в Чехия, Словакия, Полша, Украйна, Хърватия, Унгария и Австрия. Leo Express разшири услугите си от Прага до Острава през 2012 г. и оттогава се разрасна, за да осигури влаков и автобусен транспорт в цялата страна и до международни дестинации като Берлин, Варшава, Краков, Будапеща и Братислава. Компанията оперира и междуградски влакове, свързващи Прага с Острава, и международни влакове на дълги разстояния, пътуващи от Берлин до Щутгарт.

Услуги на борда Leo Express and RegioJet от Прага до Острава
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Прага до Острава от train.
съоръжения Leo Express RegioJet
quiet_zone Тиха зона check check
wifi WiFi check check
power_sockets Електрически контакти check check
luggage Багаж check check
accessibility Достъпност check check
food_and_drink Храни и напитки check check
air_con Климатик check check
bicycle Велосипед check check
sleeper_couchette спално място check cross

Прага до Острава Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
19.45kg
Автобус
20.84kg
Полет
55.58kg
Кола
44.47kg
Какви са емисиите на CO2 за Прага до Острава с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Прага и Острава са 19.45kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Прага и Острава? Като вземете влака между Прага и Острава, ще спестите 36.13kg CO2 емисии спрямо полет, 1.39kg спрямо автобус и 25.02kg спрямо кола.

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от Прага до Острава?
Билет влак от Прага до Острава е 42,21 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 14,64 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Прага до Острава?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Прага до Острава е 14,64 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Прага и Острава от влак?
Прага до Острава е 277,92 km.
Колко време трае влак между Прага и Острава?
Прага до Острава е средно 3 ч 43 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 3 ч 7 мин.
Какви компании работят от Прага до Острава?
Прага до Острава се покрива от оператор(и) 1. Можете да намерите на Virail Leo Express and RegioJet предоставяне на услуги по този маршрут.
Колко влак на ден преминават от Прага до Острава?
Прага до Острава има средно 74 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Прага до Острава?
Най-ранният влак от Прага до Острава тръгва на 05:50 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Прага до Острава?
Последният влак от Прага до Острава тръгва на 21:52 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Прага до Острава?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 14,64 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Колко директни връзки преминават от Прага до Острава?
Има средно 53 от Прага до Острава.
Кое е най-бързото време за пътуване между Прага до Острава от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Прага и Острава е 3 ч 7 мин.
Има ли директен влак от Прага към Острава?
Да, има директен влак между Прага и Острава.
Какви са емисиите на CO2 за Прага до Острава от влак?
Пътуването на влак от Прага до Острава създава 19.45kg CO2 емисии.

Отидете локално от Прага

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Прага

Международни маршрути от Прага и близките райони

Други дестинации от Прага

Основни маршрути до Острава

Свързани маршрути

Други популярни маршрути