Влак Щутгарт - Кьолн цени от 29,16лв.

Започва от
29,16лв.
откривам

Щутгарт до Кьолн с влак

Пътуването от Щутгарт до Кьолн от влак е 287,5 km и отнема 2 ч. 2 мин.. Има 1606 връзки на ден, с първото заминаване на 01:11 и последното на 00:51. Възможно е да пътувате от Щутгарт до Кьолн от влак само за 29,16лв. или за 280,21лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 29,16лв..

Най-добра цена 29,16лв.
Продължителност на пътуването 2 ч. 2 мин.
Връзка на ден 1606
Най-ниската цена 29,16лв.
Най-висока цена 280,21лв.
Първо заминаване 01:11
Последно заминаване 00:51
Разстояние 287,5 km
Заминаване Щутгарт
Пристигане Кьолн
Превозвачи DB - Regional Express, SWEG Bahn Stuttgart,

Влак Билети от Щутгарт до Кьолн

  Sep 26
  29,16лв.
  24°
  Sep 27
  Още
  25°
  Sep 28
  Още
  25°
  Sep 29
  Още
  27°
  Sep 30
  46,92лв.
  25°
  Oct 01
  Още
  23°
  Oct 02
  Още
  25°
  Oct 03
  Още
  20°
  Oct 04
  Още
  16°
  Oct 05
  Още
  19°
  Oct 06
  Още
  23°
  Oct 07
  38,94лв.
  25°
  Oct 08
  Още
  24°
  Oct 09
  Още
  23°
  Oct 10
  Още
  21°
Departure date
Tuesday,Sep 26 2023
24°

Стигнете от Щутгарт до Кьолн с Virail

Virail помага на хиляди пътници да планират пътуванията си всяка година. Как? Лесно е. Просто въведете датите, на които планирате да пътувате от Щутгарт до Кьолн. Нашата мощна търсачка ще разгледа данните от хиляди доставчици на туристически услуги, след което ще ви покаже всички налични маршрути. Можете да изберете да пътувате както искате. Решете за вида транспорт, който искате да използвате, по кое време на деня искате да тръгнете и дали искате директно пътуване или такова с връзки. Когато намерите идеалния маршрут за вас, Virail ще ви пренасочи към уеб страницата на доставчика. Там можете да направите вашата резервация, след това е време да се подготвите за пътуването си.

Как мога да взема най-евтините билети за влак, за да пътувам от Щутгарт до Кьолн?

Средно билетът за влак от Щутгарт до Кьолн ще ви струва 106,33лв.. Възможно е обаче да има и по-евтини алтернативи. Virail ще ви покаже най-ниските налични цени за избраните от вас дати на пътуване, които могат да бъдат само до 25,24лв.. Ако се опитвате да се придържате към определен бюджет, има няколко начина да търсите по-ниски цени на билетите. Например, ако датите ви на пътуване могат да варират, може да откриете, че някои дни от седмицата са по-евтини от други. Пътуването през пиковия сезон обикновено ще струва повече, така че избягвайте това, ако искате да спестите пари. Дори времето от деня може понякога да повлияе на цената на билетите. Можете също така да потърсите непряк маршрут, който може да е по-евтин от директната връзка. Често най-евтините билети за влак могат да бъдат намерени, като резервирате доста преди пътуването. Имайте предвид обаче, че много компании не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети.Покажи пълното описание Скриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Щутгарт до Кьолн

 
Sep 26
вторник
24°
29,16лв.
131,01лв.
45,01лв.
Sep 27
сряда
25°
Още
Още
Още
Sep 28
четвъртък
25°
Още
Още
Още
Sep 29
петък
27°
Още
Още
Още
Sep 30
събота
25°
46,92лв.
127,15лв.
70,45лв.
Oct 01
неделя
23°
Още
Още
Още
Oct 02
понеделник
25°
Още
Още
Още
Евтини билети за от Щутгарт до Кьолн
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Щутгарт до Кьолн.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Щутгарт до Кьолн, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Щутгарт до Кьолн.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от

Най-доброто време за резервиране на пътуване от Щутгарт до Кьолн

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

  понеделник
  вторник
  сряда
  четвъртък
  петък
  събота
  неделя
  понеделник
  вторник
  сряда
  четвъртък
  петък
  събота
  неделя
  понеделник
  вторник
  сряда
  четвъртък
  петък
  събота
  неделя
  понеделник
  вторник
  сряда
  четвъртък
  петък
  събота
  неделя
  понеделник

Цена при наближаване на датата на заминаване

Железопътните компании може да наложат по-високи цени на билетите с наближаването на датата на заминаване. Цените през следващите дни могат да варират от около 25лв. до 113лв., но може да подлежат на промяна. Нашият съвет е да резервирате възможно най-рано, за да спестите потенциално до 78% от пътуването си!

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от Щутгарт до Кьолн

Най-евтините билети за влак Щутгарт - Кьолн могат да бъдат намерени само за 50лв., ако имате късмет, или средно за 61лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 102лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Кьолн с влак

Когато пътувате до Кьолн с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Превозвачи по този маршрут

Научете повече за превозвачите по този маршрут.

ÖBB Railjet е високоскоростна влакова услуга, управлявана от Австрийските федерални железници (ÖBB). Той свързва големи австрийски градове с места в Унгария, Германия, Швейцария и Чехия. Super Sparpreis, Sparpreis и Flexpreis са опции за тарифи, които определят гъвкавостта на билета и свързаните с него разходи, а Standard, First и Business са нивата на обслужване и комфорт, предлагани във влака.

National Express е британска мултинационална компания за обществен транспорт, която управлява автобусни и железопътни услуги в Обединеното кралство, Европа, Северна Африка и Северна Америка. Компанията е основана през 1972 г. и е със седалище в Бирмингам, Великобритания. National Express управлява флот от над 1600 автобуса, обслужващи над 900 дестинации в Обединеното кралство. Компанията също оперира железопътни услуги в Обединеното кралство, включително франчайза за Източна Англия.

Flixtrain е европейска евтина пътническа железопътна услуга, която предлага достъпни и удобни пътувания с влак до различни дестинации в Германия. Той е собственост и се управлява от FlixMobility, компанията майка на FlixBus, която е популярна услуга за автобусен транспорт в Европа. Flixtrain работи по няколко маршрута, включително Берлин до Щутгарт, Берлин до Кьолн и Хамбург до Кьолн, между другото.

HLB Hessenbahn е немска железопътна компания, която управлява регионални пътнически влакове в провинция Хесен. Компанията е основана през 2005 г. и е дъщерно дружество на HLB Basis AG. HLB Hessenbahn работи по няколко линии в региона, включително железопътната линия Франкфурт-Кьонигщайн, железопътната линия Taunus и железопътната линия Main-Lahn. Компанията оперира и с Frankfurt Airport Express, който осигурява директни връзки между летище Франкфурт и няколко града в региона. HLB Hessenbahn се ангажира да предоставя безопасни, надеждни и екологични транспортни услуги на своите пътници.

MittelrheinBahn е регионална железопътна компания, която оперира в региона на долината на Рейн в Германия. Това е дъщерно дружество на Transdev, глобална транспортна компания. MittelrheinBahn работи по няколко маршрута, включително линията Кобленц-Майнц, линията Кобленц-Триер и линията Кобленц-Бинген. Влаковете на компанията са модерни и удобни, с удобства като климатик, безплатен Wi-Fi и тоалетни на борда. MittelrheinBahn също предлага различни опции за билети, включително единични билети, дневни билети и групови билети. Компанията се ангажира да предоставя надеждни и ефективни услуги на своите пътници и играе важна роля в свързването на общностите в региона на долината на Рейн.

FlixBus, компания за автобуси на дълги разстояния, работи както в Европа, така и в Съединените щати. Основан през 2013 г., той се разрасна до един от най-големите автобусни оператори в Европа, свързващ над 2500 дестинации в 30 държави. С произход от Германия, FlixBus бързо се разшири до съседни страни, включително Франция, Италия, Дания, Холандия и Хърватия, като същевременно предлага редовни услуги до Норвегия, Испания и Англия. С достъпни цени и удобни удобства като безплатен Wi-Fi, електрически контакти и бордови тоалетни, FlixBus осигурява удобно и приятно пътуване.

Типове билети и съоръжения от Щутгарт до Кьолн

Сравнете различните видове билети и удобствата, предоставени от EuroCity, FlixTrain и Railjet при пътуване от Щутгарт до Кьолн.

Second Class

С влаковете Eurocity на Deutsche Bahn билетът за втора класа ви гарантира по-достъпно пътуване. По време на пътуването си имате достъп до основни съоръжения като електрически контакти, климатик и бар-карета.

WiFi
Електрически контакти
Багаж
Достъпност
Храни и напитки
Климатик
Велосипед

First Class

Ако искате да подобрите изживяването си при пътуване на по-тихо място с допълнителни услуги като регулируеми седалки, повече място за краката, кетъринг услуги и избор на места, можете да изберете първокласните билети за влаковете Eurocity на Deutsche Bahn.

WiFi
Електрически контакти
Багаж
Достъпност
Храни и напитки
Климатик
Велосипед

Standard

Стандартният билет на FlixTrain е обикновен билет / билет за втора класа. Стандартният билет на Flixtrain ви предлага удобна седалка, гарантиран Wi-Fi, достъп до електрически контакти и един ръчен и един чекиран багаж с ограничения за размера.

WiFi
Електрически контакти
Багаж
Достъпност
Велосипед

Economy Class

Икономичната класа предлага седалки с отворен план с електрически контакти и рафтове за багаж.

WiFi
Тиха зона
Електрически контакти
Багаж
Достъпност
Храни и напитки
Климатик
Велосипед

First Class

Първата класа разполага с накланящи се кожени седалки, маси, електрически контакти и възможност за поръчка на храна и напитки.

WiFi
Тиха зона
Електрически контакти
Багаж
Достъпност
Храни и напитки
Климатик
Велосипед

Business Class

Бизнес класата предлага още по-удобни места за сядане, безплатна напитка за добре дошли и възможност за поръчка на храна и напитки от менюто на ресторанта, но се предлага само по избрани маршрути и срещу допълнителна такса.

WiFi
Тиха зона
Електрически контакти
Багаж
Достъпност
Храни и напитки
Климатик
Велосипед

Second Class

Втората класа на Deutshce Bahn гарантира комфортно пътуване със стандартни места за сядане с безплатен Wi-Fi, електрически контакт и. Пътниците от втора класа могат да закупят храна и напитки от вагон-бара/бистрото или вагон-ресторанта.

WiFi
Електрически контакти
Багаж
Достъпност
Храни и напитки
Климатик
Велосипед

First Class

Пътуването в първа класа с Deutsche Bahn осигурява луксозно изживяване с удобни седалки и много удобства като просторни места за сядане с персонализирано обслужване на седалката и ексклузивен достъп до салоните на основните гари. Пътниците в първа класа могат да получат поръчките си до местата им, но ако не искате да чакате, можете също да вечеряте във вагон-ресторанта или да закупите храна и напитки от вагон-бара/бистрото.

WiFi
Тиха зона
Електрически контакти
Багаж
Достъпност
Храни и напитки
Климатик
Велосипед

Second Class

Във влаковете SBB Intercity, в допълнение към основните удобства за билет за втора класа, има семейна зона, специално проектирана да предложи комфорт за семейства с деца. Ако огладнеете по време на пътуването, можете да се насладите на вкусни ястия във вагона на ресторанта.

WiFi
Електрически контакти
Багаж
Достъпност
Храни и напитки
Климатик
Велосипед

First Class

В първа класа на SBB Intercity можете да се възползвате от персонален електрически контакт, по-удобни седалки и по-голямо пространство за багаж. Някои IC влакове също предлагат тихи зони и бизнес зони.

WiFi
Тиха зона
Електрически контакти
Багаж
Достъпност
Храни и напитки
Климатик
Велосипед
Услуги на борда DB - Regional Express, National Express и EuroCity от Щутгарт до Кьолн
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Щутгарт до Кьолн от влак.
съоръжения DB - Regional Express National Express EuroCity DB - InterCity Express (ICE) HLB Hessenbahn DB - Intercity Railjet MittelrheinBahn FlixBus DB - Regionalbahn FlixTrain
Тиха зона
WiFi
Електрически контакти
Достъпност
Храни и напитки
Климатик
Велосипед
спално място
Багаж

Щутгарт до Кьолн Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
1.2kg
Автобус
8.1kg
Полет
323.0kg
Кола
31.2kg
Какви са емисиите на CO2 за Щутгарт до Кьолн с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Щутгарт и Кьолн са 1.2kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Щутгарт и Кьолн? Като вземете влака между Щутгарт и Кьолн, ще спестите 321.7kg CO2 емисии спрямо полет, 6.9kg спрямо автобус и 29.9kg спрямо кола.

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от Щутгарт до Кьолн?
Билет влак от Щутгарт до Кьолн е 117,23лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 29,16лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Щутгарт до Кьолн?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Щутгарт до Кьолн е 29,16лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Щутгарт и Кьолн от влак?
Щутгарт до Кьолн е 287,5 km.
Колко време трае влак между Щутгарт и Кьолн?
Щутгарт до Кьолн е средно 3 ч. 35 мин.. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 2 ч. 2 мин..
Какви компании работят от Щутгарт до Кьолн?
Щутгарт до Кьолн се покрива от оператор(и) 13. Можете да намерите на Virail DB - Regional Express, SWEG Bahn Stuttgart, National Express, EuroCity, Go-Ahead Baden-Württemberg, DB - InterCity Express (ICE), HLB Hessenbahn, DB - Intercity, Railjet, MittelrheinBahn, FlixBus, DB - Regionalbahn, FlixTrain предоставяне на услуги по този маршрут.
Колко влак на ден преминават от Щутгарт до Кьолн?
Щутгарт до Кьолн има средно 1606 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Щутгарт до Кьолн?
Най-ранният влак от Щутгарт до Кьолн тръгва на 01:11. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Щутгарт до Кьолн?
Последният влак от Щутгарт до Кьолн тръгва на 00:51. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Щутгарт до Кьолн?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 29,16лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кои станции мога да премина от Щутгарт до Кьолн?
Има 8 станция(и), от която можете да се отклоните от Щутгарт, за да отидете до Кьолн. Можете да преминете от Stuttgart Hbf, Obertürkheim Bahnhof (göppinger Str.), Stuttgart, Kornwestheim Pbf, Bad Cannstatt Wilhelmsplatz, Stuttgart, Ohmstraße (zuffenhausen Bf), Stuttgart, Stuttgart-zuffenhausen, Stuttgart-vaihingen and Stuttgart-bad Cannstatt и можете да стигнете до Köln Hbf, Köln Messe/deutz Gl.11-12, Köln, Hbf (breslauer Platz), Deutz Bahnhof Deutz/messe Lanxess Arena, Köln, Mülheim Bahnhof, Köln and Köln, Flughafen.
Колко директни връзки преминават от Щутгарт до Кьолн?
Има средно 16 от Щутгарт до Кьолн.
Кое е най-бързото време за пътуване между Щутгарт до Кьолн от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Щутгарт и Кьолн е 2 ч. 2 мин..
Има ли директен влак от Щутгарт към Кьолн?
Да, има директен влак между Щутгарт и Кьолн.
Какви са емисиите на CO2 за Щутгарт до Кьолн от влак?
Пътуването на влак от Щутгарт до Кьолн създава 1.2kg CO2 емисии.

Абонирайте се за нашия бюлетин

Получавайте последните новини, продуктови актуализации и изключителни промоции директно във входящата си поща

Отидете локално от Щутгарт

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Щутгарт

Международни маршрути от Щутгарт и близките райони

Други дестинации от Щутгарт

Основни маршрути до Кьолн

Свързани маршрути

Други популярни маршрути