Влак Щутгарт - Кьолн цени от 29,16 лв.

22/05/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

60,07 лв.
85,02 лв.
77,65 лв.

Щутгарт до Кьолн с влак

Пътуването от Щутгарт до Кьолн от влак е 287,86 km и отнема 3 ч 55 мин. Има 8 връзки на ден, с първото заминаване на 00:11 ч. и последното на 08:25 ч.. Възможно е да пътувате от Щутгарт до Кьолн от влак само за 29,16 лв. или за 136,78 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 29,16 лв..

Най-ниската цена29,16 лв.
Продължителност на пътуването3 ч 55 мин
Връзка на ден8
Най-ниската цена29,16 лв.
Най-висока цена136,78 лв.
Първо заминаване00:11 ч.
Последно заминаване08:25 ч.
Разстояние287,86 km
ЗаминаванеЩутгарт
ПристиганеКьолн
ПревозвачиDB - Regional Express, SWEG Bahn StuttgartОще

Влак Билети от Stuttgart до Cologne

Дата на заминаване
сряда, 22 май 2024 г.

Пътуване от Щутгарт до Кьолн с Virail

Кой е най-добрият начин да се стигне от Щутгарт до Кьолн? Ако не сте сигурни, не се притеснявайте - Virail може да ви помогне. Единственото нещо, което трябва да направите, е да въведете планираните дати за пътуване и да оставите мощния инструмент за търсене на Virail да се справи с останалото. Ще разгледаме маршрутите, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви дадем всички налични опции. Независимо дали искате да пътувате със самолет, влак, автобус, споделено пътуване или нещо друго, ние ще намерим идеалното решение за вас. Можете да филтрирате резултатите си според цената, времето на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването, брой връзки, еднопосочно или двупосочно пътуване - всичко, което искате. Virail ще ви даде пълна, ясна картина за това как да стигнете от Щутгарт до Кьолн, след което ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик, за да завършите резервацията си.

Колко ще платя за билети за влак от Щутгарт до Кьолн?

Средно билетът за влак от Щутгарт до Кьолн ще ви струва 60,29 лв.. Възможно е обаче да има и по-евтини алтернативи. Virail ще ви покаже най-ниските налични цени за избраните от вас дати на пътуване, които могат да бъдат само до 29,16 лв.. Ако се опитвате да се придържате към определен бюджет, има няколко начина да търсите по-ниски цени на билетите. Например, ако датите ви на пътуване могат да варират, може да откриете, че някои дни от седмицата са по-евтини от други. Пътуването през пиковия сезон обикновено ще струва повече, така че избягвайте това, ако искате да спестите пари. Дори времето от деня може понякога да повлияе на цената на билетите. Можете също така да потърсите непряк маршрут, който може да е по-евтин от директната връзка. Често най-евтините билети за влак могат да бъдат намерени, като резервирате доста преди пътуването. Имайте предвид обаче, че много компании не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Щутгарт до Кьолн. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Цените на билетите за влак от Щутгарт до Кьолн варират в зависимост от редица фактори, включително колко предварително сте резервирали, вашите дати на пътуване и вид транспорт, който искате да използвате. По определени маршрути може да са налични различни класове, което също ще повлияе на цената. Средната цена на билета за влак е приблизително 60,29 лв.. За най-ниските цени обикновено е най-добре да резервирате възможно най-рано и да обърнете внимание на евтини варианти, като например невъзстановими билети или пътуване извън пиковите часове. Имайте предвид, че някои компании не предлагат възстановяване или промяна на своите билети с по-ниски цени, така че е препоръчително да проверите, преди да завършите транзакцията си.

Колко време ще ми отнеме да пътувам от Щутгарт до Кьолн с влак?

Разстоянието между Щутгарт и Кьолн е приблизително 287,86 km. Като цяло ще ви отнеме около 3 ч 55 мин, за да завършите пътуването между двата града. Важно е обаче да запомните, че времето за пътуване може да варира в зависимост от редица фактори, включително сезонни метеорологични условия, местни събития или отклонения. Имайте това предвид, ако възнамерявате да правите по-късна връзка и винаги планирайте съобразно с това. За да стигнете по-бързо от Щутгарт до Кьолн, обмислете търсенето на експресна услуга, която има по-малко спирки по пътя. И обратно, маршрутът с връзки може при някои обстоятелства да бъде по-бърз от директното пътуване. Най-бързите маршрути между Щутгарт и Кьолн ще завършат пътуването в 2 ч 13 мин. Средно ще ви отнеме около 3 ч 55 мин, за да пътувате 287,86 km между Щутгарт и Кьолн.

Кои спирки се използват при пътуване от Щутгарт до Кьолн?

Има различни опции за избор, когато пътувате между Щутгарт и Кьолн. Можете да започнете пътуването си в Щутгарт на спирки като Zuffenhausen, Stuttgart,Vaihingen Rathaus, Stuttgart,Bad Cannstatt, Stuttgart,Echterdingen,Kornwestheim,Obertürkheim, Stuttgart,Postdörfle, Stuttgart. Те се свързват със спирки, включително Cologne Bonn Airport,Koeln Messe/deutz,Köln-Mülheim ,Köln, Hbf в Кьолн. Възможно е да няма пряка връзка между всички спирки на двете местоположения. Някои доставчици ще обслужват само избрани спирки и може да се наложи да пътувате от една спирка до друга в същия град след пристигането, за да стигнете до крайната си дестинация. Virail ще ви покаже както всички директни маршрути, така и всички свързващи услуги, които можете да използвате, за да стигнете от Щутгарт до Кьолн.

Колко пъти на ден има пътувания от Щутгарт до Кьолн?

Маршрутът от Щутгарт до Кьолн се обслужва от компании, включително . От този списък на транспортните компании има до заминаващи всеки ден. Точният брой обаче ще варира. Пътуванията с тръгване от Щутгарт са средно 8 пъти на ден. Това число включва всички транспортни компании, които обслужват маршрута. Когато пътувате от Щутгарт до Кьолн, можете да изберете да използвате непряк маршрут, включващ връзки. Ако предпочитате да не правите това, ще намерите средно 1 директни пътувания всеки ден. Непряките маршрути обаче отварят повече възможности за пътниците с гъвкави планове. Средно има 7 пътувания с една или повече смени всеки ден. Всички тези числа са средни. Те могат леко да варират в зависимост от деня от седмицата, сезона от годината, местните празници и други фактори. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Щутгарт до Кьолн. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Stuttgart до Cologne

Евтини билети за влак от Щутгарт до Кьолн
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Щутгарт до Кьолн.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Щутгарт до Кьолн, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Щутгарт до Кьолн.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Stuttgart до Cologne

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Цена при наближаване на датата на заминаване

Железопътните компании може да наложат по-високи цени на билетите с наближаването на датата на заминаване. Цените през следващите дни могат да варират от около 27,98 лв. до 141,48 лв., но може да подлежат на промяна. Нашият съвет е да резервирате възможно най-рано, за да спестите потенциално до 80% от пътуването си!

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от Щутгарт до Кьолн

Най-евтините билети за влак Щутгарт - Кьолн могат да бъдат намерени само за 43,48 лв., ако имате късмет, или средно за 78,29 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 219,36 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Кьолн с влак

Когато пътувате до Кьолн с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Превозвачи по този маршрут

Научете повече за превозвачите по този маршрут.

Regional Express (Rex) е австралийска авиокомпания, която изпълнява редовни регионални полети до над 60 дестинации в Австралия. Авиокомпанията е основана през 2002 г. и има седалище в Mascot, Нов Южен Уелс. Rex управлява флотилия от над 60 самолета, включително турбовитлови Saab 340 и самолети Boeing 737-800NG. Основният фокус на авиокомпанията е върху предоставянето на достъпни въздушни пътувания до регионалните общности, със силен акцент върху безопасността, надеждността и обслужването на клиентите. Rex предлага и програма за редовни пътници, Rex Business Flyer, и има партньорства с други авиокомпании като Qantas и Virgin Australia.

Въпреки че не са толкова бързи като високоскоростните влакове ICE, влаковете InterCity на Deutsche Bahn могат да се похвалят със скорост до 200 км/ч, предлагайки просторни вагони и възможности за хранене. Опериращи по множество германски маршрути, като например Кьолн-Хамбург, тези влакове се простират и до международни дестинации, включително Амстердам и Люксембург. Някои маршрути дори разполагат с двуетажни влакове.

Типове билети и съоръжения от Щутгарт до Кьолн

Сравнете различните видове билети и удобствата, предоставени от DB - Intercity при пътуване от Щутгарт до Кьолн.

Second Class

Ако пътувате на втора класа във влак на Deutsche Bahn IC, можете да се насладите на удобства като контактни гнезда, безплатен Wi-Fi, сгъваеми маси и удобни седалки през целия път. Не забравяйте да посетите бистрата кола, ако искате нещо за пиене или ядене, въпреки че имайте предвид, че те може да не са налични във някои IC влакове.

wifi WiFi
power_sockets Електрически контакти
luggage Багаж
accessibility Достъпност
food_and_drink Храни и напитки
air_con Климатик
bicycle Велосипед

First Class

В първа класа на SBB Intercity можете да се възползвате от персонален електрически контакт, по-удобни седалки и по-голямо пространство за багаж. Някои IC влакове също предлагат тихи зони и бизнес зони.
wifi WiFi
quiet_zone Тиха зона
power_sockets Електрически контакти
luggage Багаж
accessibility Достъпност
food_and_drink Храни и напитки
air_con Климатик
bicycle Велосипед

Описание на съоръжението

Научете повече за различните съоръжения, налични на борда на всеки превозвач по този маршрут.

wifi WiFi open icon close icon
Deutsche Bahn пуска безплатен WiFi в своите IC влакове, като някои вече предлагат услугата.
power_sockets Електрически контакти open icon close icon
Всички седалки и в двата класа имат електрически контакти във влаковете DB IC.
luggage Багаж open icon close icon
Във влаковете IC можете да носите произволно количество багаж без ограничения. Съхранявайте малки чанти или в горните рафтове, или под седалките. За по-големи багажни предмети използвайте рафтовете в отделенията или близо до външните врати.
accessibility Достъпност open icon close icon
Службата за мобилност на Deutsche Bahn предоставя помощ при качване, слизане и трансфери с влак. Персоналът е на разположение, за да отговори на въпроси и да осигури безпроблемно пътуване.
food_and_drink Храни и напитки open icon close icon
Във влаковете DB IC има ресторант за хранене или бистро за закуски. Можете да хапнете в бистрото или на мястото си. Пътниците в първа класа получават безплатна храна на мястото си. Менюто се променя, но винаги има местна храна, включително вегетариански и вегански избор.
air_con Климатик open icon close icon
Междуградските влакове имат климатизирани секции.
bicycle Велосипед open icon close icon
За влакове IC се изискват билет и резервация за велосипеди, като разходите за резервация са включени. Велосипедите обикновено се съхраняват във вагони втора класа, въпреки че вашето място може да е другаде.
Услуги на борда DB - Regional Express, DB - Intercity and DB - InterCity Express (ICE) от Щутгарт до Кьолн
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Щутгарт до Кьолн от train.
съоръжения DB - Regional Express DB - Intercity DB - InterCity Express (ICE)
quiet_zone Тиха зона check cross check
wifi WiFi check check check
power_sockets Електрически контакти check check check
accessibility Достъпност check cross check
food_and_drink Храни и напитки check check check
air_con Климатик check cross check
bicycle Велосипед check cross check
sleeper_couchette спално място check cross check
luggage Багаж cross check check

Щутгарт до Кьолн Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
20.15kg
Автобус
21.59kg
Полет
57.57kg
Кола
46.06kg
Какви са емисиите на CO2 за Щутгарт до Кьолн с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Щутгарт и Кьолн са 20.15kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Щутгарт и Кьолн? Като вземете влака между Щутгарт и Кьолн, ще спестите 37.42kg CO2 емисии спрямо полет, 1.44kg спрямо автобус и 25.91kg спрямо кола.

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от Щутгарт до Кьолн?
Билет влак от Щутгарт до Кьолн е 60,29 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 29,16 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Щутгарт до Кьолн?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Щутгарт до Кьолн е 29,16 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Щутгарт и Кьолн от влак?
Щутгарт до Кьолн е 287,86 km.
Колко време трае влак между Щутгарт и Кьолн?
Щутгарт до Кьолн е средно 3 ч 55 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 2 ч 13 мин.
Какви компании работят от Щутгарт до Кьолн?
Щутгарт до Кьолн се покрива от оператор(и) 4. Можете да намерите на Virail DB - Regional Express, SWEG Bahn Stuttgart, Go-Ahead Baden-Württemberg, DB - Intercity and DB - InterCity Express (ICE) предоставяне на услуги по този маршрут.
Колко влак на ден преминават от Щутгарт до Кьолн?
Щутгарт до Кьолн има средно 8 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Щутгарт до Кьолн?
Най-ранният влак от Щутгарт до Кьолн тръгва на 00:11 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Щутгарт до Кьолн?
Последният влак от Щутгарт до Кьолн тръгва на 08:25 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Щутгарт до Кьолн?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 29,16 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Колко директни връзки преминават от Щутгарт до Кьолн?
Има средно 1 от Щутгарт до Кьолн.
Кое е най-бързото време за пътуване между Щутгарт до Кьолн от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Щутгарт и Кьолн е 2 ч 13 мин.
Има ли директен влак от Щутгарт към Кьолн?
Да, има директен влак между Щутгарт и Кьолн.
Какви са емисиите на CO2 за Щутгарт до Кьолн от влак?
Пътуването на влак от Щутгарт до Кьолн създава 20.15kg CO2 емисии.

Отидете локално от Щутгарт

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Щутгарт

Международни маршрути от Щутгарт и близките райони

Други дестинации от Щутгарт

Основни маршрути до Кьолн

Свързани маршрути

Други популярни маршрути