Намерете влак от Монтана до Благоевград

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в

Детайли за пътуването

разстояние 156 km

Най-добрите оферти за вашия влак от Монтана до Благоевград на virail

Virail прави всяко пътуване по-лесно: единственото нещо, което трябва да направите, е да посочите датата на пътуването си от Монтана до Благоевград. След това ще можете да намерите идеалната възможност за пътуването си чрез филтриране и сортиране на резултатите по цена и заминаване. Virail автоматично ще ви пренасочи към уебсайта на доставчика, за да завършите резервацията си.

Кои фирми пътуват от Монтана до Благоевград с влак?

Ако искате да отидете от Монтана до Благоевград с влак, има само една връзка на ден. Следователно, моля бъдете особено внимателни, когато избирате своя билет.

Virail намира оферти от много железопътни компании в Европа и по света. Например, той ви показва възможните връзки с влак от Монтана до Благоевград, предлагани от Bdz.

Влакове от Монтана до Благоевград

За кога са насрочени първите и последните влакове от Монтана до Благоевград

Първият влак до Благоевград тръгва в , докато последният в . За да стигнете от Монтана до Благоевград с влак, ще са ви нужни .

Кои са станциите за заминаване и пристигане в Монтана и Благоевград?

Влаковете до Благоевград заминават от Монтана от МОНТАНА и пристигат на БЛАГОЕВГРАД - СП. and БЛАГОЕВГРАД.

Когато пътувате с влак, никога не забравяйте да вземете билета със себе си: уверете се, че сте го отпечатали предварително или изтеглете мобилната версия, ако е позволено.

За къси разстояния като тези между Монтана и Благоевград, автобусите и споделеното пътуване са добри алтернативи на влака, благодарение на ниската си цена. Освен това автобусите имат предимството, че стигат до най-малките градове, в които няма жп гара.

Колко връзки дневно има за пътуване до Благоевград от Монтана с влак?