Намерете влак от Сливен до Благоевград

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Благоевград

Детайли за пътуването

Най-добра цена 17,31лв.
Продължителност на пътуването 9 ч. 40 мин.
Връзки на ден 8
Първо заминаване: 00:47
Последно отпътуване: 10:00
Разстояние 276km

Сравнете най-добрите цени за влак от Сливен до Благоевград

Намирането на перфектната връзка с влак никога не е било толкова лесно: благодарение на virail, ще можете да сравните стотици оферти едновременно, просто като въведете датата на вашето пътуване. Чрез филтрите за цена и заминаване ще имате възможност да ограничите резултатите и да намерите идеалното решение. Резервацията се извършва на уебсайта на доставчика, към който автоматично ще бъдете пренасочени.

Кои фирми пътуват от Сливен до Благоевград с влак?

Virail намира оферти от много железопътни компании в Европа и по света. Например, той ви показва възможните връзки с влак от Сливен до Благоевград, предлагани от Bdz.

Колко е най-евтиният билет за влак от Сливен до Благоевград?

Ако имате възможност да резервирате предварително, вероятно ще намерите евтини билети за влак от Сливен до Благоевград за 9,85 лв.. В случай, че не можете да планирате предварително, билети за влак до Благоевград струват средно 16,43 лв..

,

Влакове от Сливен до Благоевград


Когато пътувате с влак, никога не забравяйте да вземете билета със себе си: уверете се, че сте го отпечатали предварително или изтеглете мобилната версия, ако е позволено.

Когато пътувате на такива къси разстояния, можете да вземете под внимание и автобусите и възможностите за споделено пътуване: с малко късмет ще намерите много евтини опции, дори ако резервирате в кратък срок.

Кои станции обслужват железопътната линия Сливен - Благоевград?

Влаковете заминават от Сливен от СЛИВЕН и пристигат на БЛАГОЕВГРАД or БЛАГОЕВГРАД - СП..

Пътуване с влак до Благоевград от Сливен: колко връзки дневно има?

5 връзки са налични всеки ден за пътуване от Сливен до Благоевград с влак. Моля, имайте предвид, че има 5 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 0 маршрута, които са директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. И все пак, да обмислите избора на билет за директна линия изглежда е най-добрият вариант, ако вашият приоритет е да останете в един влак за цялото пътуване.

Колко време отнема от Сливен до Благоевград и кога тръгват влаковете?

Необходими са средно 11 hours and 15 minutes да стигнете до Благоевград с влак, но ще ви отнеме 9 hours and 15 minutes с най-бързите влакове. Първият е наличен в 00:11, докато последният тръгва от Сливен в 10:11.