Влак Сливен - Благоевград цени от 18,88 лв.

16/07/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

Осигурете билета си днес и се възползвайте от най-добрите оферти!

Днес | Повече ▼
утре | Повече ▼
2 дни | Повече ▼
3 дни | Повече ▼

Сливен до Благоевград с влак

Пътуването от Сливен до Благоевград от влак е 275,88 km и отнема 9 ч 13 мин. Има 3 връзки на ден, с първото заминаване на 01:18 ч. и последното на 21:14 ч.. Възможно е да пътувате от Сливен до Благоевград от влак само за 18,88 лв. или за 23,97 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 18,88 лв..

Най-ниската цена18,88 лв.
Продължителност на пътуването9 ч 13 мин
Връзка на ден3
Най-ниската цена18,88 лв.
Най-висока цена23,97 лв.
Първо заминаване01:18 ч.
Последно заминаване21:14 ч.
Разстояние275,88 km
ЗаминаванеСливен
ПристиганеБлагоевград
ПревозвачиBDZ

Влак Билети от Сливен до Благоевград

Дата на заминаване
вторник, 16 юли 2024 г.

Бързо и лесно пътуване от Сливен до Благоевград с Virail

Планирате да пътувате от Сливен до Благоевград? Понякога може да е трудно да разберете откъде да започнете - но там идва Virail. Нашата мощна търсачка ще проучи всички опции, налични за вашето пътуване, като претърси над 2000 транспортни компании по целия свят. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите си за пътуване. Мигновено ще ви покажем подробен списък с възможните маршрути, с цялата информация, необходима за вземане на решение. Изберете между автобуси, влакове и други, свързващи или директни, еднопосочни или двупосочни пътувания - каквото предпочитате. Когато видите резултатите си, посочете избраната от вас опция и Virail ще ви пренасочи към уебсайта на доставчика, където можете да завършите резервацията си. Позволете ни да свършим работата за вас и можете просто да се отпуснете и да се насладите на пътуването си.

Колко струва да се стигне от Сливен до Благоевград с влак?

Когато пътувате от Сливен до Благоевград, можете да очаквате да платите средно около 20,62 лв.. Може да успеете да намерите цени до 18,88 лв., но всичко зависи от това как пътувате. Някои видове транспорт са по-евтини от други и цените ще варират в зависимост от часа, деня от седмицата, сезона и други фактори. За най-евтините билети за влак направете резервацията си доста преди пътуването. Ако можете, пътувайте извън пиковото време, тъй като цените на билетите за влак често биват намалени. Може също да спестите пари, като резервирате пътуване с връзки, а не директен маршрут. Не забравяйте да проверите условията на билета преди резервацията, тъй като понякога по-евтините билети за влак не могат да бъдат сменени или парите за тях да бъдат възстановени. Използвайте Virail, за да проверите възможностите преди резервация, за да сте сигурни, че ще намерите най-ниската цена за пътуването си.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Сливен до Благоевград. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Цените ще варират, когато пътувате от Сливен до Благоевград. Средно обаче ще платите около 20,62 лв. за билет за влак. Ако търсите ниска цена, може да се наложи да се подготвите да прекарате повече време в транспорт. Също така често можете да намерите по-евтини билети за влак в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Разбира се, цените на билетите често се променят и през годината; очаквайте да платите повече в пиковия сезон. За най-ниските цени обикновено е най-добре да направите резервацията си предварително. Внимавайте обаче, тъй като много доставчици не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети за влак.

Колко време ще ми отнеме да пътувам от Сливен до Благоевград с влак?

Пътуването от Сливен до Благоевград с влак обикновено отнема 9 ч 13 мин. Това пътуване обхваща разстояние от 275,88 km. Когато планирате пътуването си, имайте предвид, че 9 ч 13 мин е средна стойност, а времето на маршрута може да варира от ден на ден. Метеорологичните условия, проблеми с транспорта, неочаквани отклонения и местни събития могат да причинят забавяне на пътуването ви. Моля, имайте предвид възможността за тези извънредни събития, когато правите планове за пътуване. За да стигнете по-бързо от Сливен до Благоевград, обмислете търсенето на експресна услуга, която има по-малко спирки по пътя. И обратно, маршрутът с връзки може при някои обстоятелства да бъде по-бърз от директното пътуване. Най-бързите маршрути между Сливен и Благоевград ще завършат пътуването в 7 ч 47 мин. Средно ще ви отнеме около 9 ч 13 мин, за да пътувате 275,88 km между Сливен и Благоевград.

Кои спирки мога да използвам за пътуване от Сливен до Благоевград?

Ще можете да напуснете Сливен, като използвате спирки като Sliven, Avtogara (Сливен, Aвтогара). Те ви свързват със спирки, включително Blagoevgrad, Bus Station в Благоевград. Проверете внимателно, преди да направите резервация. Някои или всички тези спирки ще се явят по маршрута, в зависимост от транспортната компания, която използвате за пътуването си. Проверете внимателно, за да видите кой маршрут следва избраната от вас транспортна компания, за да видите дали преминава през спирка, която е удобна за вашите нужди. Може да се наложи да направите кратко пътуване между спирките или в Сливен, или в Благоевград, за ваше удобство по време на пътуването.

Колко ежедневни пътувания има от Сливен до Благоевград?

Маршрутът от Сливен до Благоевград се обслужва от компании, включително . От този списък на транспортните компании има до заминаващи всеки ден. Точният брой обаче ще варира. Пътуванията с тръгване от Сливен са средно 3 пъти на ден. Това число включва всички транспортни компании, които обслужват маршрута. Когато пътувате от Сливен до Благоевград, можете да изберете да използвате непряк маршрут, включващ връзки. Ако предпочитате да не правите това, ще намерите средно 0 директни пътувания всеки ден. Непряките маршрути обаче отварят повече възможности за пътниците с гъвкави планове. Средно има 3 пътувания с една или повече смени всеки ден. Всички тези числа са средни. Те могат леко да варират в зависимост от деня от седмицата, сезона от годината, местните празници и други фактори. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Сливен до Благоевград. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Сливен до Благоевград

Евтини билети за влак от Сливен до Благоевград
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Сливен до Благоевград.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Сливен до Благоевград, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Сливен до Благоевград.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Сливен до Благоевград

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от Сливен до Благоевград

Най-евтините билети за влак Сливен - Благоевград могат да бъдат намерени само за 8,06 лв., ако имате късмет, или средно за 15,50 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 20,47 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Благоевград с влак

Когато пътувате до Благоевград с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда BDZ от Сливен до Благоевград
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Сливен до Благоевград от train.
съоръжения BDZ
quiet_zone Тиха зона check
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
accessibility Достъпност check
food_and_drink Храни и напитки check
air_con Климатик check
bicycle Велосипед check

Сливен до Благоевград Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
19.31kg
Автобус
20.69kg
Полет
55.18kg
Кола
44.14kg
Какви са емисиите на CO2 за Сливен до Благоевград с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Сливен и Благоевград са 19.31kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Сливен и Благоевград? Като вземете влака между Сливен и Благоевград, ще спестите 35.87kg CO2 емисии спрямо полет, 1.38kg спрямо автобус и 24.83kg спрямо кола.

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от Сливен до Благоевград?
Билет влак от Сливен до Благоевград е 20,62 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 18,88 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Сливен до Благоевград?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Сливен до Благоевград е 18,88 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Сливен и Благоевград от влак?
Сливен до Благоевград е 275,88 km.
Колко време трае влак между Сливен и Благоевград?
Сливен до Благоевград е средно 9 ч 13 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 7 ч 47 мин.
Колко влак на ден преминават от Сливен до Благоевград?
Сливен до Благоевград има средно 3 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Сливен до Благоевград?
Най-ранният влак от Сливен до Благоевград тръгва на 01:18 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Сливен до Благоевград?
Последният влак от Сливен до Благоевград тръгва на 21:14 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Сливен до Благоевград?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 18,88 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кое е най-бързото време за пътуване между Сливен до Благоевград от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Сливен и Благоевград е 7 ч 47 мин.
Има ли директен влак от Сливен към Благоевград?
Да, има директен влак между Сливен и Благоевград.
Какви са емисиите на CO2 за Сливен до Благоевград от влак?
Пътуването на влак от Сливен до Благоевград създава 19.31kg CO2 емисии.

Отидете локално от Сливен

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Сливен

Международни маршрути от Сливен и близките райони

Други дестинации от Сливен

Основни маршрути до Благоевград

Свързани маршрути

Други популярни маршрути