Автобус Бургас - Димитровград, Област Хасково цени от 42,09 лв.

16/07/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

Осигурете билета си днес и се възползвайте от най-добрите оферти!

Днес | Повече ▼
утре | Повече ▼
2 дни | Повече ▼
3 дни | Повече ▼

Бургас до Димитровград, Област Хасково с автобус

Пътуването от Бургас до Димитровград, Област Хасково от автобус е 162 km и отнема 10 ч 30 мин. Има 1 връзки на ден, с първото заминаване на 08:15 ч. и последното на 08:15 ч.. Възможно е да пътувате от Бургас до Димитровград, Област Хасково от автобус само за 42,09 лв. или за 44,52 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 42,09 лв..

Най-ниската цена42,09 лв.
Продължителност на пътуването10 ч 30 мин
Връзка на ден1
Най-ниската цена42,09 лв.
Най-висока цена44,52 лв.
Първо заминаване08:15 ч.
Последно заминаване08:15 ч.
Разстояние162 km
ЗаминаванеБургас
ПристиганеДимитровград, Област Хасково
ПревозвачиUnion Ivkoni

Автобус Билети от Бургас до Димитровград, Област Хасково

Дата на заминаване
вторник, 16 юли 2024 г.

Стигнете от Бургас до Димитровград, Област Хасково с Virail

Знаете ли кой е най-добрият начин да стигнете от Бургас до Димитровград, Област Хасково? Не? Не се притеснявайте, Virail знае. Нашият инструмент за търсене използва данни от хиляди доставчици на туристически услуги, за да ви покаже всички налични маршрути за избраните от вас дати на пътуване. Независимо дали искате да пътувате с влак, автобус, самолет или споделено пътуване, ние можем да помогнем. Филтрирайте резултатите си според вашите лични нужди: решете дали искате еднопосочен или двупосочен билет, потърсете директно пътуване или такова с връзки и изберете часа за деня, в който предпочитате да пътувате. Разгледайте цялата информация и намерете подходящата за вас опция за транспорт. Когато изберете идеалното за вас пътуване, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик на пътувания, където можете да завършите резервацията си. Вашето приключение чака - нека Virail ви помогне днес.

Как мога да намеря най-евтините автобусни билети, за да стигна от Бургас до Димитровград, Област Хасково?

Билет за автобус от Бургас до Димитровград, Област Хасково ще ви струва средно 42,54 лв.. Възможно е обаче да има и по-евтини алтернативи. Virail ще ви покаже най-ниските налични цени за избраните от вас дати на пътуване, които могат да бъдат само до 42,09 лв.. Ако се опитвате да се придържате към определен бюджет, има няколко начина да търсите по-ниски цени на билетите. Например, ако датите ви на пътуване могат да варират, може да откриете, че някои дни от седмицата са по-евтини от други. Пътуването през пиковия сезон обикновено ще струва повече, така че избягвайте това, ако искате да спестите пари. Дори времето от деня може понякога да повлияе на цената на билетите. Можете също така да потърсите непряк маршрут, който може да е по-евтин от директната връзка. Често най-евтините автобусни билети могат да бъдат намерени като резервирате доста по-рано. Имайте предвид обаче, че много компании не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Бургас до Димитровград, Област Хасково. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Средно можете да очаквате да похарчите около 42,54 лв. за вашия автобусен билет. Virail ще ви помогне да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет. Можете да очаквате цените да варират в зависимост от различните доставчици на туристически услуги и начини на транспорт; често по-бързите пътувания ще струват повече от по-бавните маршрути. Ако вашите дати за пътуване не са твърди, може да успеете да намерите по-евтини автобусни билети, тъй като цените може да варират леко от ден на ден. Можете също така да намерите по-ниски цени, като резервирате в определени часове на деня, като избягвате трафика в пиковите часове. Друг съвет за пътуващите с ограничен бюджет е да търсят недиректни пътувания. Понякога може да бъде по-евтино да направите смяна или две по пътя, вместо да пътувате по директен маршрут от Бургас до Димитровград, Област Хасково.

Колко време ще отнеме, за да отида от Бургас до Димитровград, Област Хасково с автобус?

Разстоянието между Бургас и Димитровград, Област Хасково е приблизително 162 km. Като цяло ще ви отнеме около 10 ч 30 мин, за да завършите пътуването между двата града. Важно е обаче да се помни, че времето за пътуване може да варира в зависимост от редица фактори, включително сезонни метеорологични условия, местни събития или отклонения, както и вида на терена, който трябва да бъде преминат. Имайте това предвид, ако възнамерявате да правите по-късна връзка и винаги планирайте съобразно с това. Пътуването между Бургас и Димитровград, Област Хасково с автобус обикновено отнема 10 ч 30 мин, за да се измине разстояние от 162 km. Най-краткото пътуване от Бургас до Димитровград, Област Хасково ще ви отнеме 10 ч 30 мин. Не забравяйте, както винаги, че това време не включва закъснения, които могат да възникнат поради метеорологични условия, строителство или неочаквани отклонения и смущения. Ако бързото пристигане в Димитровград, Област Хасково е приоритет за вас, потърсете експресни или нон-стоп услуги. Можете също така да откриете, че маршрутът с връзки достига до вашата дестинация по-бързо от някои директни пътувания. Virail ще ви позволи да разгледате всичките възможности и да стигнете до решение, което отговаря на вашите нужди.

По кое време са първото и последното заминаване от Бургас до Димитровград, Област Хасково?

Първото пътуване за деня тръгва от Бургас в 08:15 ч.. Ако предпочитате да пътувате по-късно през деня, последният заминаващ ще бъде в 08:15 ч.. Не забравяйте, че това са основните часове на пътуванията между Бургас и Димитровград, Област Хасково. Те обаче са донякъде променливи, тъй като могат да бъдат повлияни от местни събития или празници, пикови сезони или други фактори. Винаги проверявайте предварително датите си за пътуване, за да сте в безопасност. Първото пътуване през нощта тръгва от Бургас в 08:15 ч.. Ако предпочитате да пътувате по-късно през тази нощ, последното отпътуване ще бъде в 08:15 ч.. Не забравяйте, че това са основните часове на пътуванията между Бургас и Димитровград, Област Хасково. Те обаче са донякъде променливи, тъй като могат да бъдат повлияни от местни събития или празници, пикови сезони или други фактори. Винаги проверявайте предварително датите си за пътуване, за да сте в безопасност.

Кои спирки мога да използвам за пътуване от Бургас до Димитровград, Област Хасково?

В зависимост от вида на транспорта и доставчика, който сте решили да използвате за пътуването си, ще можете да тръгнете от Бургас от следните спирки: Burgas,Burgas South,Burgas Central West. Пристигайки в Димитровград, Област Хасково, вашият маршрут ще премине през всички или някои от следните спирки: Dimitrovgrad(BG). Не всички транспортни компании обслужват всяка спирка, така че проверете предварително, за да видите точно къде ви отвежда вашият маршрут. Може да се наложи да използвате друг вид транспорт, за да стигнете от една спирка до друга или до крайната ви дестинация, когато пристигнете в Димитровград, Област Хасково.

Колко ежедневни пътувания има от Бургас до Димитровград, Област Хасково?

Ако искате да стигнете от Бургас до Димитровград, Област Хасково, можете да пътувате с компании като . Ще откриете максимален брой от заминаващи на ден. Средно има 1 заминаващи на ден. Резервирайте предварително, за да сте сигурни, че пътуването ви ще протече безпроблемно и ще тръгнете в момент, който ви устройва най-добре. Когато пътувате, можете да търсите директни пътувания или други маршрути, които предлагат връзки и смени. Има средно 1 директни пътувания между Бургас и Димитровград, Област Хасково. Ако нямате нищо против да смените превозното средство по пътя, може да намерите повече опции, които са на ваше разположение. Обикновено има 0 пътувания с поне една смяна. Тези числа могат да варират в зависимост от месеца от годината или деня от седмицата. Някои пътници предпочитат директни маршрути, особено ако носят тежки куфари или се безпокоят да не пропуснат връзка. Други се наслаждават на гъвкавостта, предлагана от пътуванията с връзки. Каквото и да предпочитате, Virail може да ви помогне да намерите правилните опции, които да ви устройват. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Бургас до Димитровград, Област Хасково. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Бургас до Димитровград, Област Хасково

Евтини билети за автобус от Бургас до Димитровград, Област Хасково
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Бургас до Димитровград, Област Хасково.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Бургас до Димитровград, Област Хасково, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Бургас до Димитровград, Област Хасково.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Най-доброто време за резервиране на пътуване от Бургас до Димитровград, Област Хасково

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Най-доброто време за резервация на евтини автобусни билети от Бургас до Димитровград, Област Хасково

Най-евтините автобусни билети Бургас - Димитровград, Област Хасково могат да бъдат намерени само за 21,88 лв., ако имате късмет, или средно за 24,10 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 26,30 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Димитровград, Област Хасково с автобус

Когато пътувате до Димитровград, Област Хасково с автобус, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда Union Ivkoni от Бургас до Димитровград, Област Хасково
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Бургас до Димитровград, Област Хасково от bus.
съоръжения Union Ivkoni
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
air_con Климатик check

Бургас до Димитровград, Област Хасково Емисии на CO2 от Автобус

Ecology
Влак
11.34kg
Автобус
12.15kg
Полет
32.4kg
Кола
25.92kg

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет автобус от Бургас до Димитровград, Област Хасково?
Билет автобус от Бургас до Димитровград, Област Хасково е 42,54 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 42,09 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Бургас до Димитровград, Област Хасково?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Бургас до Димитровград, Област Хасково е 42,09 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Бургас и Димитровград, Област Хасково от автобус?
Бургас до Димитровград, Област Хасково е 162 km.
Колко време трае автобус между Бургас и Димитровград, Област Хасково?
Бургас до Димитровград, Област Хасково е средно 10 ч 30 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 10 ч 30 мин.
Колко автобус на ден преминават от Бургас до Димитровград, Област Хасково?
Бургас до Димитровград, Област Хасково има средно 1 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият автобус от Бургас до Димитровград, Област Хасково?
Най-ранният автобус от Бургас до Димитровград, Област Хасково тръгва на 08:15 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният автобус от Бургас до Димитровград, Област Хасково?
Последният автобус от Бургас до Димитровград, Област Хасково тръгва на 08:15 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Бургас до Димитровград, Област Хасково?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет автобус, който намерихме, е 42,09 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Колко директни връзки преминават от Бургас до Димитровград, Област Хасково?
Има средно 1 от Бургас до Димитровград, Област Хасково.
Кое е най-бързото време за пътуване между Бургас до Димитровград, Област Хасково от автобус?
Най-бързото време за пътуване с автобус между Бургас и Димитровград, Област Хасково е 10 ч 30 мин.
Има ли директен автобус от Бургас към Димитровград, Област Хасково?
Да, има директен автобус между Бургас и Димитровград, Област Хасково.
Какви са емисиите на CO2 за Бургас до Димитровград, Област Хасково от автобус?
Пътуването на автобус от Бургас до Димитровград, Област Хасково създава 12.15kg CO2 емисии.

Отидете локално от Бургас

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Бургас

Международни маршрути от Бургас и близките райони

Други дестинации от Бургас

Основни маршрути до Димитровград, Област Хасково

Свързани маршрути

Други популярни маршрути