Намерете автобус от Поморие до Димитровград, Област Хасково

24/07/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Поморие до Димитровград, Област Хасково с автобус

Пътуването от Поморие до Димитровград, Област Хасково от автобус е 177,55 km и отнема 4 ч 15 мин. Има 1 връзки на ден, с първото заминаване на 13:15 ч. и последното на 13:15 ч.. Възможно е да пътувате от Поморие до Димитровград, Област Хасково от автобус само за или за . Най-добрата цена за това пътуване е .

Продължителност на пътуването4 ч 15 мин
Връзка на ден1
Първо заминаване13:15 ч.
Последно заминаване13:15 ч.
Разстояние177,55 km
ЗаминаванеПоморие
ПристиганеДимитровград, Област Хасково
Превозвачиarda_tur_national_

Стигнете от Поморие до Димитровград, Област Хасково с Virail

Virail помага на хиляди пътници да планират пътуванията си всяка година. Как? Лесно е. Просто въведете датите, на които планирате да пътувате от Поморие до Димитровград, Област Хасково. Нашата мощна търсачка ще разгледа данните от хиляди доставчици на туристически услуги, след което ще ви покаже всички налични маршрути. Можете да изберете да пътувате както искате. Решете за вида транспорт, който искате да използвате, по кое време на деня искате да тръгнете и дали искате директно пътуване или такова с връзки. Когато намерите идеалния маршрут за вас, Virail ще ви пренасочи към уеб страницата на доставчика. Там можете да направите вашата резервация, след това е време да се подготвите за пътуването си.

Колко ще платя за автобусни билети от Поморие до Димитровград, Област Хасково?

Най-евтините автобусни билети от Поморие до Димитровград, Област Хасково струват . Средно можете да очаквате да похарчите около за вашия автобусен билет. Virail ще ви помогне да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет. Можете да очаквате цените да варират в зависимост от различните доставчици на туристически услуги и начини на транспорт; често по-бързите пътувания ще струват повече от по-бавните маршрути. Ако вашите дати за пътуване не са твърди, може да успеете да намерите по-евтини автобусни билети, тъй като цените може да варират леко от ден на ден. Можете също така да намерите по-ниски цени, като резервирате в определени часове на деня, като избягвате трафика в пиковите часове. Друг съвет за пътуващите с ограничен бюджет е да търсят недиректни пътувания. Понякога може да бъде по-евтино да направите смяна или две по пътя, вместо да пътувате по директен маршрут от Поморие до Димитровград, Област Хасково.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Поморие до Димитровград, Област Хасково. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Билет за автобус от Поморие до Димитровград, Област Хасково ще ви струва средно . Ако се опитвате да се придържате към определен бюджет, има няколко начина да търсите по-ниски цени на билетите. Например, ако датите ви на пътуване могат да варират, може да откриете, че някои дни от седмицата са по-евтини от други. Пътуването през пиковия сезон обикновено ще струва повече, така че избягвайте това, ако искате да спестите пари. Дори времето от деня може понякога да повлияе на цената на билетите. Можете също така да потърсите непряк маршрут, който може да е по-евтин от директната връзка. Често най-евтините автобусни билети могат да бъдат намерени като резервирате доста по-рано. Имайте предвид обаче, че много компании не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети.

Колко време ще ми отнеме да пътувам от Поморие до Димитровград, Област Хасково с автобус?

Средното време за пътуване е 4 ч 15 мин. Това показва колко време отнема преминаването на 177,55 km от Поморие до Димитровград, Област Хасково. Когато планирате пътуването си, не забравяйте, че са възможни забавяния. Някои непланирани събития могат да доведат до това, пътуването ви от Поморие до Димитровград, Област Хасково да отнеме повече от 4 ч 15 мин. Пътуването между Поморие и Димитровград, Област Хасково продължава около 177,55 km и обикновено отнема приблизително 4 ч 15 мин. Тази цифра обаче е средна и ще варира в зависимост от редица фактори. В зависимост от избрания от вас начин на транспорт, може да успеете да пристигнете за по-малко време. Най-краткото време, за което можете да завършите това пътуване, е 4 ч 15 мин. Ако се опитвате да стигнете от Поморие до Димитровград, Област Хасково възможно най-бързо, потърсете експресни маршрути или услуги без спиране. Директните маршрути не винаги са най-бързият начин за пътуване. Понякога може дори да намерите по-бърз маршрут, който включва връзка в друг град.

Кога тръгват първите и последните заминаващи от Поморие до Димитровград, Област Хасково?

Първото пътуване за деня тръгва от Поморие в 13:15 ч.. Ако предпочитате да пътувате по-късно през деня, последният заминаващ ще бъде в 13:15 ч.. Не забравяйте, че това са основните часове на пътуванията между Поморие и Димитровград, Област Хасково. Те обаче са донякъде променливи, тъй като могат да бъдат повлияни от местни събития или празници, пикови сезони или други фактори. Винаги проверявайте предварително датите си за пътуване, за да сте в безопасност. Ако искате да тръгнете по-рано, вземете първия отпътуващ за деня от Поморие до Димитровград, Област Хасково, който обикновено тръгва в 13:15 ч.. Последното планирано заминаване през нощта обикновено е в 13:15 ч.. Тези разписания могат да варират в зависимост от деня от седмицата или по различно време на годината.

Кои са спирките по маршрута от Поморие до Димитровград, Област Хасково?

Има различни опции за избор, когато пътувате между Поморие и Димитровград, Област Хасково. Можете да започнете пътуването си в Поморие на спирки като Pomorie Festa Hotel,Pomorie (Поморие). Те се свързват със спирки, включително Dimitrovgrad(BG) в Димитровград, Област Хасково. Възможно е да няма пряка връзка между всички спирки на двете местоположения. Някои доставчици ще обслужват само избрани спирки и може да се наложи да пътувате от една спирка до друга в същия град след пристигането, за да стигнете до крайната си дестинация. Virail ще ви покаже както всички директни маршрути, така и всички свързващи услуги, които можете да използвате, за да стигнете от Поморие до Димитровград, Област Хасково.

Колко пътувания от Поморие до Димитровград, Област Хасково има всеки ден?

Ако искате да стигнете от Поморие до Димитровград, Област Хасково, можете да пътувате с компании като . Ще откриете максимален брой от заминаващи на ден. Средно има 1 заминаващи на ден. Резервирайте предварително, за да сте сигурни, че пътуването ви ще протече безпроблемно и ще тръгнете в момент, който ви устройва най-добре. Когато пътувате, можете да търсите директни пътувания или други маршрути, които предлагат връзки и смени. Има средно 1 директни пътувания между Поморие и Димитровград, Област Хасково. Ако нямате нищо против да смените превозното средство по пътя, може да намерите повече опции, които са на ваше разположение. Обикновено има 0 пътувания с поне една смяна. Тези числа могат да варират в зависимост от месеца от годината или деня от седмицата. Някои пътници предпочитат директни маршрути, особено ако носят тежки куфари или се безпокоят да не пропуснат връзка. Други се наслаждават на гъвкавостта, предлагана от пътуванията с връзки. Каквото и да предпочитате, Virail може да ви помогне да намерите правилните опции, които да ви устройват. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Поморие до Димитровград, Област Хасково. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание
Евтини билети за автобус от Поморие до Димитровград, Област Хасково
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Поморие до Димитровград, Област Хасково.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Поморие до Димитровград, Област Хасково, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Поморие до Димитровград, Област Хасково.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Най-доброто време за резервация на евтини автобусни билети от Поморие до Димитровград, Област Хасково

Най-евтините автобусни билети Поморие - Димитровград, Област Хасково могат да бъдат намерени само за 15,15 лв., ако имате късмет, или средно за 20,64 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 24,69 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Димитровград, Област Хасково с автобус

Когато пътувате до Димитровград, Област Хасково с автобус, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Поморие до Димитровград, Област Хасково Емисии на CO2 от Автобус

Ecology
Влак
12.43kg
Автобус
13.32kg
Полет
35.51kg
Кола
28.41kg

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Какво е разстоянието между Поморие и Димитровград, Област Хасково от автобус?
Поморие до Димитровград, Област Хасково е 177,55 km.
Колко време трае автобус между Поморие и Димитровград, Област Хасково?
Поморие до Димитровград, Област Хасково е средно 4 ч 15 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 4 ч 15 мин.
Колко автобус на ден преминават от Поморие до Димитровград, Област Хасково?
Поморие до Димитровград, Област Хасково има средно 1 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият автобус от Поморие до Димитровград, Област Хасково?
Най-ранният автобус от Поморие до Димитровград, Област Хасково тръгва на 13:15 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният автобус от Поморие до Димитровград, Област Хасково?
Последният автобус от Поморие до Димитровград, Област Хасково тръгва на 13:15 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Колко директни връзки преминават от Поморие до Димитровград, Област Хасково?
Има средно 1 от Поморие до Димитровград, Област Хасково.
Кое е най-бързото време за пътуване между Поморие до Димитровград, Област Хасково от автобус?
Най-бързото време за пътуване с автобус между Поморие и Димитровград, Област Хасково е 4 ч 15 мин.
Има ли директен автобус от Поморие към Димитровград, Област Хасково?
Да, има директен автобус между Поморие и Димитровград, Област Хасково.
Какви са емисиите на CO2 за Поморие до Димитровград, Област Хасково от автобус?
Пътуването на автобус от Поморие до Димитровград, Област Хасково създава 13.32kg CO2 емисии.

Отидете локално от Поморие

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Поморие

Международни маршрути от Поморие и близките райони

Други дестинации от Поморие

Основни маршрути до Димитровград, Област Хасково

Свързани маршрути

Други популярни маршрути