Автобус Хасково - Варна цени от 27,40 лв.

Започва от
27,40 лв.

Хасково до Варна с автобус

Пътуването от Хасково до Варна от автобус е 240,49 km и отнема 45 ч 1 мин. Има 1 връзки на ден, с първото заминаване на 04:00 ч. и последното на 14:30 ч.. Възможно е да пътувате от Хасково до Варна от автобус само за 27,40 лв. или за 209,16 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 27,40 лв..

Най-ниската цена27,40 лв.
Продължителност на пътуването45 ч 1 мин
Връзка на ден1
Най-ниската цена27,40 лв.
Най-висока цена209,16 лв.
Първо заминаване04:00 ч.
Последно заминаване14:30 ч.
Разстояние240,49 km
ЗаминаванеХасково
ПристиганеВарна
Превозвачиarda_tur_national_, Union Ivkoni

Стигнете от Хасково до Варна с Virail

Virail помага на хиляди пътници да планират пътуванията си всяка година. Как? Лесно е. Просто въведете датите, на които планирате да пътувате от Хасково до Варна. Нашата мощна търсачка ще разгледа данните от хиляди доставчици на туристически услуги, след което ще ви покаже всички налични маршрути. Можете да изберете да пътувате както искате. Решете за вида транспорт, който искате да използвате, по кое време на деня искате да тръгнете и дали искате директно пътуване или такова с връзки. Когато намерите идеалния маршрут за вас, Virail ще ви пренасочи към уеб страницата на доставчика. Там можете да направите вашата резервация, след това е време да се подготвите за пътуването си.

Как мога да взема най-евтините автобусни билети за пътуване от Хасково до Варна?

Когато пътувате от Хасково до Варна, можете да очаквате да платите средно около 187,85 лв.. Може да успеете да намерите цени до 27,40 лв., но всичко зависи от това как пътувате. Някои видове транспорт са по-евтини от други и цените ще варират в зависимост от часа, деня от седмицата, сезона и други фактори. За най-евтините автобусни билети направете резервацията си по-рано. Ако можете, пътувайте извън пиковото време, тъй като цените на автобусните билети често биват намалени. Може също да спестите пари, като резервирате пътуване с връзки, а не директен маршрут. Не забравяйте да проверите условията на билета преди резервацията, тъй като понякога по-евтините автобусни билети не могат да бъдат променени или възстановена сумата за тях. Използвайте Virail, за да проверите възможностите преди резервация, за да сте сигурни, че ще намерите най-ниската цена за пътуването си.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Хасково до Варна. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Цените ще варират, когато пътувате от Хасково до Варна. Средно обаче ще платите около 187,85 лв. за автобусен билет. Ако търсите ниска цена, може да се наложи да се подготвите да прекарате повече време в транспорт. Също така често можете да намерите по-евтини автобусни билети в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Разбира се, цените на билетите често се променят и през годината; очаквайте да платите повече в пиковия сезон. За най-ниските цени обикновено е най-добре да направите резервацията си предварително. Внимавайте обаче, тъй като много доставчици не предлагат възстановяване или размяна на най-евтините си автобусни билети.

Колко време отнема пътуването от Хасково до Варна с автобус?

При разстояние от 240,49 km между Хасково и Варна, обикновено отнема 45 ч 1 мин, за да се завърши пътуването. Тази средна цифра може да варира от ден на ден. Закъсненията могат да бъдат причинени от неочаквани метеорологични условия, пътни работи или строителство, местни събития или други непредвидени обстоятелства. Не забравяйте, че пътуването ви може да отнеме повече от 45 ч 1 мин. Направете плановете си предвид това, за да избегнете разочарование, особено ако пътувате по строг график. Пътуването от Хасково до Варна обхваща разстояние от 240,49 km. Средно можете да очаквате пътуването ви да продължи приблизително 45 ч 1 мин. При резервация на най-бързата опция обаче ще видите, че сте стигнали до вашата дестинация след приблизително 7 ч 0 мин. За по-бързи пътувания потърсете експресни маршрути. Моля, не забравяйте, че те могат да отпътуват само в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Можете също така да откриете, че можете да отидете от Хасково до Варна по-бързо, като направите връзки, вместо да поемете по директен маршрут.

Кои спирки мога да използвам за пътуване от Хасково до Варна?

Можете да тръгнете от Хасково на спирки като . В края на пътуването ще можете да пристигнете в Варна на следните спирки: . Някои от тези спирки могат да се обслужват само от определени транспортни компании. Поради това може да няма пряка връзка между всички спирки в Хасково и Варна. Планирайте пътуването си внимателно, тъй като може да се наложи да направите друга връзка преди заминаването или след пристигането.

Колко пътувания от Хасково до Варна има всеки ден?

Ако искате да стигнете от Хасково до Варна, можете да пътувате с компании като . Ще откриете максимален брой от заминаващи на ден. Средно има 1 заминаващи на ден. Резервирайте предварително, за да сте сигурни, че пътуването ви ще протече безпроблемно и ще тръгнете в момент, който ви устройва най-добре. Когато пътувате, можете да търсите директни пътувания или други маршрути, които предлагат връзки и смени. Има средно 1 директни пътувания между Хасково и Варна. Ако нямате нищо против да смените превозното средство по пътя, може да намерите повече опции, които са на ваше разположение. Обикновено има 0 пътувания с поне една смяна. Тези числа могат да варират в зависимост от месеца от годината или деня от седмицата. Някои пътници предпочитат директни маршрути, особено ако носят тежки куфари или се безпокоят да не пропуснат връзка. Други се наслаждават на гъвкавостта, предлагана от пътуванията с връзки. Каквото и да предпочитате, Virail може да ви помогне да намерите правилните опции, които да ви устройват. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Хасково до Варна. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание
Евтини билети за автобус от Хасково до Варна
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Хасково до Варна.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Хасково до Варна, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Хасково до Варна.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Най-доброто време за резервация на евтини автобусни билети от Хасково до Варна

Най-евтините автобусни билети Хасково - Варна могат да бъдат намерени само за 27,40 лв., ако имате късмет, или средно за 75,67 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 206,81 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Варна с автобус

Когато пътувате до Варна с автобус, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда Union Ivkoni от Хасково до Варна
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Хасково до Варна от bus.
съоръжения Union Ivkoni
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
air_con Климатик check

Хасково до Варна Емисии на CO2 от Автобус

Ecology
Влак
16.83kg
Автобус
18.04kg
Полет
48.1kg
Кола
38.48kg

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет автобус от Хасково до Варна?
Билет автобус от Хасково до Варна е 187,85 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 27,40 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Хасково до Варна?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Хасково до Варна е 27,40 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Хасково и Варна от автобус?
Хасково до Варна е 240,49 km.
Колко време трае автобус между Хасково и Варна?
Хасково до Варна е средно 45 ч 1 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 7 ч 0 мин.
Какви компании работят от Хасково до Варна?
Хасково до Варна се покрива от оператор(и) 1. Можете да намерите на Virail arda_tur_national_ and Union Ivkoni предоставяне на услуги по този маршрут.
Колко автобус на ден преминават от Хасково до Варна?
Хасково до Варна има средно 1 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият автобус от Хасково до Варна?
Най-ранният автобус от Хасково до Варна тръгва на 04:00 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният автобус от Хасково до Варна?
Последният автобус от Хасково до Варна тръгва на 14:30 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Хасково до Варна?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет автобус, който намерихме, е 27,40 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кои станции мога да премина от Хасково до Варна?
Има 1 станция(и), от която можете да се отклоните от Хасково, за да отидете до Варна. Можете да преминете от Хасково Автогара (Haskovo, Avtogara) и можете да стигнете до Varna Sveti Ivan Rilski.
Колко директни връзки преминават от Хасково до Варна?
Има средно 1 от Хасково до Варна.
Кое е най-бързото време за пътуване между Хасково до Варна от автобус?
Най-бързото време за пътуване с автобус между Хасково и Варна е 7 ч 0 мин.
Има ли директен автобус от Хасково към Варна?
Да, има директен автобус между Хасково и Варна.
Какви са емисиите на CO2 за Хасково до Варна от автобус?
Пътуването на автобус от Хасково до Варна създава 18.04kg CO2 емисии.

Отидете локално от Хасково

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Хасково

Международни маршрути от Хасково и близките райони

Други дестинации от Хасково

Основни маршрути до Варна

Свързани маршрути

Други популярни маршрути