Автобус Варна - Димитровград, Област Хасково цени от 27,34 лв.

23/06/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

Осигурете билета си днес и се възползвайте от най-добрите оферти!

Днес | Повече ▼
утре | Повече ▼
2 дни | Повече ▼
3 дни | Повече ▼

Варна до Димитровград, Област Хасково с автобус

Пътуването от Варна до Димитровград, Област Хасково от автобус е 229,91 km и отнема 6 ч 30 мин. Има 1 връзки на ден, с първото заминаване на 11:00 ч. и последното на 11:00 ч.. Възможно е да пътувате от Варна до Димитровград, Област Хасково от автобус само за 27,34 лв. или за 27,43 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 27,34 лв..

Най-ниската цена27,34 лв.
Продължителност на пътуването6 ч 30 мин
Връзка на ден1
Най-ниската цена27,34 лв.
Най-висока цена27,43 лв.
Първо заминаване11:00 ч.
Последно заминаване11:00 ч.
Разстояние229,91 km
ЗаминаванеВарна
ПристиганеДимитровград, Област Хасково
Превозвачиarda_tur_national_

Автобус Билети от Varna до Dimitrovgrad, Oblast Khaskovo

Дата на заминаване
неделя, 23 юни 2024 г.

Пътуване от Варна до Димитровград, Област Хасково с Virail

Знаете ли кой е най-добрият начин да стигнете от Варна до Димитровград, Област Хасково? Не? Не се притеснявайте, Virail знае. Нашият инструмент за търсене използва данни от хиляди доставчици на туристически услуги, за да ви покаже всички налични маршрути за избраните от вас дати на пътуване. Независимо дали искате да пътувате с влак, автобус, самолет или споделено пътуване, ние можем да помогнем. Филтрирайте резултатите си според вашите лични нужди: решете дали искате еднопосочен или двупосочен билет, потърсете директно пътуване или такова с връзки и изберете часа за деня, в който предпочитате да пътувате. Разгледайте цялата информация и намерете подходящата за вас опция за транспорт. Когато изберете идеалното за вас пътуване, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик на пътувания, където можете да завършите резервацията си. Вашето приключение чака - нека Virail ви помогне днес.

Колко ще платя за автобусни билети от Варна до Димитровград, Област Хасково?

Когато пътувате от Варна до Димитровград, Област Хасково, можете да очаквате да платите средно около 27,38 лв.. Може да успеете да намерите цени до 27,34 лв., но всичко зависи от това как пътувате. Някои видове транспорт са по-евтини от други и цените ще варират в зависимост от часа, деня от седмицата, сезона и други фактори. За най-евтините автобусни билети направете резервацията си по-рано. Ако можете, пътувайте извън пиковото време, тъй като цените на автобусните билети често биват намалени. Може също да спестите пари, като резервирате пътуване с връзки, а не директен маршрут. Не забравяйте да проверите условията на билета преди резервацията, тъй като понякога по-евтините автобусни билети не могат да бъдат променени или възстановена сумата за тях. Използвайте Virail, за да проверите възможностите преди резервация, за да сте сигурни, че ще намерите най-ниската цена за пътуването си.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Варна до Димитровград, Област Хасково. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Средно можете да очаквате да похарчите около 27,38 лв. за вашия автобусен билет. Virail ще ви помогне да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет. Можете да очаквате цените да варират в зависимост от различните доставчици на туристически услуги и начини на транспорт; често по-бързите пътувания ще струват повече от по-бавните маршрути. Ако вашите дати за пътуване не са твърди, може да успеете да намерите по-евтини автобусни билети, тъй като цените може да варират леко от ден на ден. Можете също така да намерите по-ниски цени, като резервирате в определени часове на деня, като избягвате трафика в пиковите часове. Друг съвет за пътуващите с ограничен бюджет е да търсят недиректни пътувания. Понякога може да бъде по-евтино да направите смяна или две по пътя, вместо да пътувате по директен маршрут от Варна до Димитровград, Област Хасково.

Колко време отнема пътуването от Варна до Димитровград, Област Хасково с автобус?

При разстояние от 229,91 km между Варна и Димитровград, Област Хасково, обикновено отнема 6 ч 30 мин, за да се завърши пътуването. Тази средна цифра може да варира от ден на ден. Закъсненията могат да бъдат причинени от неочаквани метеорологични условия, пътни работи или строителство, местни събития или други непредвидени обстоятелства. Не забравяйте, че пътуването ви може да отнеме повече от 6 ч 30 мин. Направете плановете си предвид това, за да избегнете разочарование, особено ако пътувате по строг график. Пътуването от Варна до Димитровград, Област Хасково обхваща разстояние от 229,91 km. Средно можете да очаквате пътуването ви да продължи приблизително 6 ч 30 мин. При резервация на най-бързата опция обаче ще видите, че сте стигнали до вашата дестинация след приблизително 6 ч 30 мин. За по-бързи пътувания потърсете експресни маршрути. Моля, не забравяйте, че те могат да отпътуват само в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Можете също така да откриете, че можете да отидете от Варна до Димитровград, Област Хасково по-бързо, като направите връзки, вместо да поемете по директен маршрут.

По кое време са първото и последното заминаване от Варна до Димитровград, Област Хасково?

Първият заминаващ за деня от Варна до Димитровград, Област Хасково тръгва в 11:00 ч., докато последния отпътуващ за деня е в 11:00 ч.. Те са в съответствие със стандартните графици за маршрута между Варна и Димитровград, Област Хасково. Разписанията на различните компании обаче могат да варират от ден на ден или от месец на месец, така че тези конкретни заминавания може да не са налични всеки ден. Някои компании могат да променят графика си на официални празници и почивни дни или през летните месеци. Проверете датите на пътуването си, когато правите резервацията си. Първото пътуване през нощта тръгва от Варна в 11:00 ч.. Ако предпочитате да пътувате по-късно през тази нощ, последното отпътуване ще бъде в 11:00 ч.. Не забравяйте, че това са основните часове на пътуванията между Варна и Димитровград, Област Хасково. Те обаче са донякъде променливи, тъй като могат да бъдат повлияни от местни събития или празници, пикови сезони или други фактори. Винаги проверявайте предварително датите си за пътуване, за да сте в безопасност.

Кои спирки се използват при пътуване от Варна до Димитровград, Област Хасково?

Ще можете да напуснете Варна, като използвате спирки като Varna Airport, VAR,Varna Coach Station. Те ви свързват със спирки, включително Dimitrovgrad(BG) в Димитровград, Област Хасково. Проверете внимателно, преди да направите резервация. Някои или всички тези спирки ще се явят по маршрута, в зависимост от транспортната компания, която използвате за пътуването си. Проверете внимателно, за да видите кой маршрут следва избраната от вас транспортна компания, за да видите дали преминава през спирка, която е удобна за вашите нужди. Може да се наложи да направите кратко пътуване между спирките или в Варна, или в Димитровград, Област Хасково, за ваше удобство по време на пътуването.

Колко пътувания от Варна до Димитровград, Област Хасково се извършват всеки ден?

Маршрутът от Варна до Димитровград, Област Хасково се обслужва от компании, включително . От този списък на транспортните компании има до заминаващи всеки ден. Точният брой обаче ще варира. Пътуванията с тръгване от Варна са средно 1 пъти на ден. Това число включва всички транспортни компании, които обслужват маршрута. Когато пътувате от Варна до Димитровград, Област Хасково, можете да изберете да използвате непряк маршрут, включващ връзки. Ако предпочитате да не правите това, ще намерите средно 1 директни пътувания всеки ден. Непряките маршрути обаче отварят повече възможности за пътниците с гъвкави планове. Средно има 0 пътувания с една или повече смени всеки ден. Всички тези числа са средни. Те могат леко да варират в зависимост от деня от седмицата, сезона от годината, местните празници и други фактори. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Варна до Димитровград, Област Хасково. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Varna до Dimitrovgrad, Oblast Khaskovo

Евтини билети за автобус от Варна до Димитровград, Област Хасково
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Варна до Димитровград, Област Хасково.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Варна до Димитровград, Област Хасково, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Варна до Димитровград, Област Хасково.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Най-доброто време за резервиране на пътуване от Varna до Dimitrovgrad, Oblast Khaskovo

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Най-доброто време за резервация на евтини автобусни билети от Варна до Димитровград, Област Хасково

Най-евтините автобусни билети Варна - Димитровград, Област Хасково могат да бъдат намерени само за 21,88 лв., ако имате късмет, или средно за 24,08 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 26,30 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Димитровград, Област Хасково с автобус

Когато пътувате до Димитровград, Област Хасково с автобус, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Варна до Димитровград, Област Хасково Емисии на CO2 от Автобус

Ecology
Влак
16.09kg
Автобус
17.24kg
Полет
45.98kg
Кола
36.79kg

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет автобус от Варна до Димитровград, Област Хасково?
Билет автобус от Варна до Димитровград, Област Хасково е 27,38 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 27,34 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Варна до Димитровград, Област Хасково?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Варна до Димитровград, Област Хасково е 27,34 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Варна и Димитровград, Област Хасково от автобус?
Варна до Димитровград, Област Хасково е 229,91 km.
Колко време трае автобус между Варна и Димитровград, Област Хасково?
Варна до Димитровград, Област Хасково е средно 6 ч 30 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 6 ч 30 мин.
Колко автобус на ден преминават от Варна до Димитровград, Област Хасково?
Варна до Димитровград, Област Хасково има средно 1 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият автобус от Варна до Димитровград, Област Хасково?
Най-ранният автобус от Варна до Димитровград, Област Хасково тръгва на 11:00 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният автобус от Варна до Димитровград, Област Хасково?
Последният автобус от Варна до Димитровград, Област Хасково тръгва на 11:00 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Варна до Димитровград, Област Хасково?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет автобус, който намерихме, е 27,34 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Колко директни връзки преминават от Варна до Димитровград, Област Хасково?
Има средно 1 от Варна до Димитровград, Област Хасково.
Кое е най-бързото време за пътуване между Варна до Димитровград, Област Хасково от автобус?
Най-бързото време за пътуване с автобус между Варна и Димитровград, Област Хасково е 6 ч 30 мин.
Има ли директен автобус от Варна към Димитровград, Област Хасково?
Да, има директен автобус между Варна и Димитровград, Област Хасково.
Какви са емисиите на CO2 за Варна до Димитровград, Област Хасково от автобус?
Пътуването на автобус от Варна до Димитровград, Област Хасково създава 17.24kg CO2 емисии.

Отидете локално от Варна

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Варна

Международни маршрути от Варна и близките райони

Други дестинации от Варна

Основни маршрути до Димитровград, Област Хасково

Свързани маршрути

Други популярни маршрути