• Еднопосочен
  • отиване и връщане

търсене на настаняване

Намерете автобус от Варна до Димитровград, Област Хасково

flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

С Автобус

Днес

С Автобус

Утре

С Автобус

2 Дни

Rentalcars.com

Намерете евтини коли под наем в Димитровград, Област Хасково

Пътуване от Варна до Димитровград, Област Хасково с Virail

Кой е най-добрият начин да се стигне от Варна до Димитровград, Област Хасково? Ако не сте сигурни, не се притеснявайте - Virail може да ви помогне. Единственото нещо, което трябва да направите, е да въведете планираните дати за пътуване и да оставите мощния инструмент за търсене на Virail да се справи с останалото. Ще разгледаме маршрутите, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви дадем всички налични опции. Независимо дали искате да пътувате със самолет, влак, автобус, споделено пътуване или нещо друго, ние ще намерим идеалното решение за вас. Можете да филтрирате резултатите си според цената, времето на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването, брой връзки, еднопосочно или двупосочно пътуване - всичко, което искате. Virail ще ви даде пълна, ясна картина за това как да стигнете от Варна до Димитровград, Област Хасково, след което ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик, за да завършите резервацията си.

Варна да се Димитровград, Област Хасково с автобус

разстояние 230 km

Обобщение на маршрута от bus

Връзки
-
Превозвачи
1
Минимална цена
-
Максимална цена
-
Arda - Tur National (Арда-Тур)-logo
Arda - Tur National (Арда-Тур)
Времетраене: 6 ч. 30 мин.
Varna Bus station, Vladislav Varnenchik St 158 - Dimitrovgrad Bus station, Dimitar Blagoyev boulevard 8
11:00 - 17:30
27,33 лв.

Колко време отнема да се стигне от Варна до Димитровград, Област Хасково с автобус?

Пътуването между Варна и Димитровград, Област Хасково с автобус е приблизително 230 km. Ще ви отнеме около , за да завършите това пътуване. Тази средна цифра не отчита закъснения, които могат да възникнат по вашия маршрут при извънредни обстоятелства. Ако планирате да правите връзка или да действате по строг график, отделете си достатъчно време.

Кога тръгват първите и последните заминаващи от Варна до Димитровград, Област Хасково?

Ако искате да тръгнете по-рано, вземете първия отпътуващ за деня от Варна до Димитровград, Област Хасково, който обикновено тръгва в . Последното планирано заминаване през нощта обикновено е в . Тези разписания могат да варират в зависимост от деня от седмицата или по различно време на годината.

Кои спирки мога да използвам за пътуване от Варна до Димитровград, Област Хасково?

Можете да тръгнете от Варна на спирки като Varna Bus station, Vladislav Varnenchik St 158 and Варна Централна автогара. В края на пътуването ще можете да пристигнете в Димитровград, Област Хасково на следните спирки: Dimitrovgrad Bus station, Dimitar Blagoyev boulevard 8 and Dimitrovgrad Bus Station. Някои от тези спирки могат да се обслужват само от определени транспортни компании. Поради това може да няма пряка връзка между всички спирки в Варна и Димитровград, Област Хасково. Планирайте пътуването си внимателно, тъй като може да се наложи да направите друга връзка преди заминаването или след пристигането.

Колко пъти на ден има пътувания от Варна до Димитровград, Област Хасково?

За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Варна до Димитровград, Област Хасково. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.