Автобус Слънчев бряг - Димитровград, Област Хасково цени от 23,48 лв.

16/07/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Слънчев бряг до Димитровград, Област Хасково с автобус

Пътуването от Слънчев бряг до Димитровград, Област Хасково от автобус е 187,58 km и отнема 4 ч 23 мин. Има 1 връзки на ден, с първото заминаване на 12:50 ч. и последното на 16:15 ч.. Възможно е да пътувате от Слънчев бряг до Димитровград, Област Хасково от автобус само за 23,48 лв. или за 24,46 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 23,48 лв..

Най-ниската цена23,48 лв.
Продължителност на пътуването4 ч 23 мин
Връзка на ден1
Най-ниската цена23,48 лв.
Най-висока цена24,46 лв.
Първо заминаване12:50 ч.
Последно заминаване16:15 ч.
Разстояние187,58 km
ЗаминаванеСлънчев бряг
ПристиганеДимитровград, Област Хасково
ПревозвачиArda Tur, arda_tur_national_

Пътуването ви от Слънчев бряг до Димитровград, Област Хасково с Virail

Инструментът за търсене на Virail ще ви предостави опциите, от които се нуждаете, когато искате да отидете от Слънчев бряг до Димитровград, Област Хасково. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите на вашето планирано пътуване и нека ние се погрижим за всичко останало. Нашата търсачка върши тежката работа, търсейки сред хиляди маршрути, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви покаже опции за пътуване с влак, автобус, самолет или споделено пътуване. Можете да филтрирате резултатите според вашите нужди. Има редица опции за филтриране, включително цена, еднопосочно или двупосочно пътуване, време на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването или брой връзки. Скоро ще намерите най-добрия избор за вашето пътуване. Когато сте готови, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на доставчика, за да завършите резервацията. Без значение къде отивате, стигнете там с Virail.

Колко струва да се стигне от Слънчев бряг до Димитровград, Област Хасково с автобус?

Билет за автобус от Слънчев бряг до Димитровград, Област Хасково ще ви струва средно 23,81 лв.. Възможно е обаче да има и по-евтини алтернативи. Virail ще ви покаже най-ниските налични цени за избраните от вас дати на пътуване, които могат да бъдат само до 23,48 лв.. Ако се опитвате да се придържате към определен бюджет, има няколко начина да търсите по-ниски цени на билетите. Например, ако датите ви на пътуване могат да варират, може да откриете, че някои дни от седмицата са по-евтини от други. Пътуването през пиковия сезон обикновено ще струва повече, така че избягвайте това, ако искате да спестите пари. Дори времето от деня може понякога да повлияе на цената на билетите. Можете също така да потърсите непряк маршрут, който може да е по-евтин от директната връзка. Често най-евтините автобусни билети могат да бъдат намерени като резервирате доста по-рано. Имайте предвид обаче, че много компании не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Слънчев бряг до Димитровград, Област Хасково. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Билет за автобус от Слънчев бряг до Димитровград, Област Хасково ще ви струва средно 23,81 лв.. Ако се опитвате да се придържате към определен бюджет, има няколко начина да търсите по-ниски цени на билетите. Например, ако датите ви на пътуване могат да варират, може да откриете, че някои дни от седмицата са по-евтини от други. Пътуването през пиковия сезон обикновено ще струва повече, така че избягвайте това, ако искате да спестите пари. Дори времето от деня може понякога да повлияе на цената на билетите. Можете също така да потърсите непряк маршрут, който може да е по-евтин от директната връзка. Често най-евтините автобусни билети могат да бъдат намерени като резервирате доста по-рано. Имайте предвид обаче, че много компании не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети.

Колко дълго е пътуването от Слънчев бряг до Димитровград, Област Хасковос автобус?

Пътуването от Слънчев бряг до Димитровград, Област Хасково с автобус обикновено отнема 4 ч 23 мин. Това пътуване обхваща разстояние от 187,58 km. Когато планирате пътуването си, имайте предвид, че 4 ч 23 мин е средна стойност, а времето на маршрута може да варира от ден на ден. Метеорологичните условия, проблеми с транспорта, неочаквани отклонения и местни събития могат да причинят забавяне на пътуването ви. Моля, имайте предвид възможността за тези извънредни събития, когато правите планове за пътуване. Пътуването от Слънчев бряг до Димитровград, Област Хасково обхваща разстояние от 187,58 km. Средно можете да очаквате пътуването ви да продължи приблизително 4 ч 23 мин. При резервация на най-бързата опция обаче ще видите, че сте стигнали до вашата дестинация след приблизително 3 ч 55 мин. За по-бързи пътувания потърсете експресни маршрути. Моля, не забравяйте, че те могат да отпътуват само в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Можете също така да откриете, че можете да отидете от Слънчев бряг до Димитровград, Област Хасково по-бързо, като направите връзки, вместо да поемете по директен маршрут.

В колко часа са заминаващите от Слънчев бряг до Димитровград, Област Хасково?

Първият заминаващ за деня от Слънчев бряг до Димитровград, Област Хасково тръгва в 12:50 ч., докато последния отпътуващ за деня е в 16:15 ч.. Те са в съответствие със стандартните графици за маршрута между Слънчев бряг и Димитровград, Област Хасково. Разписанията на различните компании обаче могат да варират от ден на ден или от месец на месец, така че тези конкретни заминавания може да не са налични всеки ден. Някои компании могат да променят графика си на официални празници и почивни дни или през летните месеци. Проверете датите на пътуването си, когато правите резервацията си. Ако искате да тръгнете по-рано, вземете първия отпътуващ за деня от Слънчев бряг до Димитровград, Област Хасково, който обикновено тръгва в 12:50 ч.. Последното планирано заминаване през нощта обикновено е в 16:15 ч.. Тези разписания могат да варират в зависимост от деня от седмицата или по различно време на годината.

Кои са спирките по маршрута от Слънчев бряг до Димитровград, Област Хасково?

В зависимост от вида на транспорта и доставчика, който сте решили да използвате за пътуването си, ще можете да тръгнете от Слънчев бряг от следните спирки: Sunny Beach. Пристигайки в Димитровград, Област Хасково, вашият маршрут ще премине през всички или някои от следните спирки: Dimitrovgrad(BG). Не всички транспортни компании обслужват всяка спирка, така че проверете предварително, за да видите точно къде ви отвежда вашият маршрут. Може да се наложи да използвате друг вид транспорт, за да стигнете от една спирка до друга или до крайната ви дестинация, когато пристигнете в Димитровград, Област Хасково.

Колко пътувания от Слънчев бряг до Димитровград, Област Хасково има всеки ден?

Точният брой на пътуванията от Слънчев бряг до Димитровград, Област Хасково може да варира според деня. Някои услуги може да работят само в определени дни от седмицата, докато други може да са сезонни. Като цяло, има средно 1 заминаващи всеки ден. Те се изпълняват от редица различни транспортни компании, включително . В особено натоварени дни може да има до заминаващи. Обикновено можете да очаквате да има повече връзки през делничните дни. Много компании правят по-малко пътувания през уикендите или официалните празници. Като пътешественик може да предпочетете да вземете директен маршрут от Слънчев бряг до Димитровград, Област Хасково. Все пак ще намерите повече налични опции, ако искате да поемете по маршрут с връзки. Те минават през един или повече различни градове и ще трябва да смените превозното средство по пътя. Не всички пътуващи се чувстват комфортно, като правят множество връзки, но ако вас ви устройва, тогава ще се радвате на по-голяма гъвкавост при извършване на вашата резервация. Точният брой на ежедневните заминаващи от Слънчев бряг до Димитровград, Област Хасково варира, но като цяло можете да очаквате да намерите 1 директни връзки без смяна, заминаващи всеки ден. Пътуващите, които с удоволствие поемат по непряк маршрут, ще намерят средно 0 пътувания с една или повече смени. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Слънчев бряг до Димитровград, Област Хасково. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание
Евтини билети за автобус от Слънчев бряг до Димитровград, Област Хасково
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Слънчев бряг до Димитровград, Област Хасково.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Слънчев бряг до Димитровград, Област Хасково, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Слънчев бряг до Димитровград, Област Хасково.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Най-доброто време за резервация на евтини автобусни билети от Слънчев бряг до Димитровград, Област Хасково

Най-евтините автобусни билети Слънчев бряг - Димитровград, Област Хасково могат да бъдат намерени само за 21,88 лв., ако имате късмет, или средно за 24,01 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 26,30 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Димитровград, Област Хасково с автобус

Когато пътувате до Димитровград, Област Хасково с автобус, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Превозвачи по този маршрут

Научете повече за превозвачите по този маршрут.

Arda Tur е турска автобусна компания, която извършва междуградски и международни автобусни превози. Компанията е основана през 1998 г. и оттогава се е разраснала до един от водещите автобусни оператори в Турция. Арда Тур оперира с модерен парк от автобуси, които са оборудвани с климатик, удобни седалки и бордови системи за забавление. Маршрутите на компанията покриват големи градове в Турция, както и международни дестинации в Европа и Близкия изток. Arda Tur е известна със своята надеждна услуга, достъпни цени и ангажираност към безопасността на пътниците. Компанията също така предлага онлайн услуги за резервация и продажба на билети, което улеснява пътниците да планират своите пътувания.

Услуги на борда Arda Tur от Слънчев бряг до Димитровград, Област Хасково
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Слънчев бряг до Димитровград, Област Хасково от bus.
съоръжения Arda Tur
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
food_and_drink Храни и напитки check
air_con Климатик check
bicycle Велосипед check

Слънчев бряг до Димитровград, Област Хасково Емисии на CO2 от Автобус

Ecology
Влак
13.13kg
Автобус
14.07kg
Полет
37.52kg
Кола
30.01kg

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет автобус от Слънчев бряг до Димитровград, Област Хасково?
Билет автобус от Слънчев бряг до Димитровград, Област Хасково е 23,81 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 23,48 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Слънчев бряг до Димитровград, Област Хасково?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Слънчев бряг до Димитровград, Област Хасково е 23,48 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Слънчев бряг и Димитровград, Област Хасково от автобус?
Слънчев бряг до Димитровград, Област Хасково е 187,58 km.
Колко време трае автобус между Слънчев бряг и Димитровград, Област Хасково?
Слънчев бряг до Димитровград, Област Хасково е средно 4 ч 23 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 3 ч 55 мин.
Какви компании работят от Слънчев бряг до Димитровград, Област Хасково?
Слънчев бряг до Димитровград, Област Хасково се покрива от оператор(и) 1. Можете да намерите на Virail Arda Tur and arda_tur_national_ предоставяне на услуги по този маршрут.
Колко автобус на ден преминават от Слънчев бряг до Димитровград, Област Хасково?
Слънчев бряг до Димитровград, Област Хасково има средно 1 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият автобус от Слънчев бряг до Димитровград, Област Хасково?
Най-ранният автобус от Слънчев бряг до Димитровград, Област Хасково тръгва на 12:50 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният автобус от Слънчев бряг до Димитровград, Област Хасково?
Последният автобус от Слънчев бряг до Димитровград, Област Хасково тръгва на 16:15 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Слънчев бряг до Димитровград, Област Хасково?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет автобус, който намерихме, е 23,48 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Колко директни връзки преминават от Слънчев бряг до Димитровград, Област Хасково?
Има средно 1 от Слънчев бряг до Димитровград, Област Хасково.
Кое е най-бързото време за пътуване между Слънчев бряг до Димитровград, Област Хасково от автобус?
Най-бързото време за пътуване с автобус между Слънчев бряг и Димитровград, Област Хасково е 3 ч 55 мин.
Има ли директен автобус от Слънчев бряг към Димитровград, Област Хасково?
Да, има директен автобус между Слънчев бряг и Димитровград, Област Хасково.
Какви са емисиите на CO2 за Слънчев бряг до Димитровград, Област Хасково от автобус?
Пътуването на автобус от Слънчев бряг до Димитровград, Област Хасково създава 14.07kg CO2 емисии.

Отидете локално от Слънчев бряг

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Слънчев бряг

Международни маршрути от Слънчев бряг и близките райони

Други дестинации от Слънчев бряг

Основни маршрути до Димитровград, Област Хасково

Свързани маршрути

Други популярни маршрути