Train Illustration

Намерете автобус от Стара Загора до Димитровград, Област Хасково

Тръгване от
33,54 лв.
flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

С Автобус

Днес

откривам
С Автобус

Утре

откривам
С Автобус

2 Дни

откривам

Стигнете от Стара Загора до Димитровград, Област Хасково с Virail

Virail помага на хиляди пътници да планират пътуванията си всяка година. Как? Лесно е. Просто въведете датите, на които планирате да пътувате от Стара Загора до Димитровград, Област Хасково. Нашата мощна търсачка ще разгледа данните от хиляди доставчици на туристически услуги, след което ще ви покаже всички налични маршрути. Можете да изберете да пътувате както искате. Решете за вида транспорт, който искате да използвате, по кое време на деня искате да тръгнете и дали искате директно пътуване или такова с връзки. Когато намерите идеалния маршрут за вас, Virail ще ви пренасочи към уеб страницата на доставчика. Там можете да направите вашата резервация, след това е време да се подготвите за пътуването си.

Колко ще платя за автобусни билети от Стара Загора до Димитровград, Област Хасково?

Цените ще варират, когато пътувате от Стара Загора до Димитровград, Област Хасково. Средно обаче ще платите около 37,79 лв. за автобусен билет. Можете да намерите автобусни билети на цени до 33,54 лв., но това може да изисква известна гъвкавост на вашите планове за пътуване. Ако търсите ниска цена, може да се наложи да се подготвите да прекарате повече време в транспорт. Също така често можете да намерите по-евтини автобусни билети в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Разбира се, цените на билетите често се променят и през годината; очаквайте да платите повече в пиковия сезон. За най-ниските цени обикновено е най-добре да направите резервацията си предварително. Внимавайте обаче, тъй като много доставчици не предлагат възстановяване или размяна на най-евтините си автобусни билети.Стара Загора да се Димитровград, Област Хасково с автобус

Най-добра цена 33,54 лв.
Продължителност на пътуването 7 ч.
връзки на ден 2
Първо заминаване 11:45
Последно отпътуване 11:45
разстояние 43 km
Заминаване Стара Загора
Пристигане Димитровград, Област Хасково
Превозвачи Arda - Tur National (Арда-Тур), Union Ivkoni (Юнион Ивкони), Union Ivkoni

Обобщение на маршрута от Aвтобус

Връзки
2
Превозвачи
3
Минимална цена
33,54 лв.
Максимална цена
39,76 лв.

Стара Загора - Димитровград, Област Хасково

Месечно

Най -добрите цени за месеца

Колко време отнема да се стигне от Стара Загора до Димитровград, Област Хасково с автобус?

Пътуването от Стара Загора до Димитровград, Област Хасково с автобус обикновено отнема 7 ч.. Това пътуване обхваща разстояние от 43 km. Когато планирате пътуването си, имайте предвид, че 7 ч. е средна стойност, а времето на маршрута може да варира от ден на ден. Метеорологичните условия, проблеми с транспорта, неочаквани отклонения и местни събития могат да причинят забавяне на пътуването ви. Моля, имайте предвид възможността за тези извънредни събития, когато правите планове за пътуване.

Кога тръгват заминаващите от Стара Загора до Димитровград, Област Хасково?

По принцип първото отпътуване за деня от Стара Загора ще бъде в 11:45, а последното - в 11:45. Важно е обаче да запомните, че това е обща информация и тези часове на пътуване не са задължително достъпни всеки ден. Разписанията за всеки доставчик по маршрута от Стара Загора до Димитровград, Област Хасково могат да се променят от ден на ден или от месец на месец. По-специално, много доставчици предлагат различни графици през делничните и почивните дни. Държавните празници, местните събития и сезонните разписания също могат да доведат до промяна на графиците.

Кои спирки се използват при пътуване от Стара Загора до Димитровград, Област Хасково?

В зависимост от вида на транспорта и доставчика, който сте решили да използвате за пътуването си, ще можете да тръгнете от Стара Загора от следните спирки: Stara Zagora Bus Station, Boulevard Slavjansky, Стара Загора Централна автогара and STARA ZAGORA. Пристигайки в Димитровград, Област Хасково, вашият маршрут ще премине през всички или някои от следните спирки: Dimitrovgrad Bus station, Dimitar Blagoyev boulevard 8 and Dimitrovgrad Bus Station. Не всички транспортни компании обслужват всяка спирка, така че проверете предварително, за да видите точно къде ви отвежда вашият маршрут. Може да се наложи да използвате друг вид транспорт, за да стигнете от една спирка до друга или до крайната ви дестинация, когато пристигнете в Димитровград, Област Хасково.

Колко пъти на ден има тръгващи от Стара Загора за Димитровград, Област Хасково?

Маршрутът от Стара Загора до Димитровград, Област Хасково се обслужва от компании, включително Arda - Tur National (Арда-Тур), Union Ivkoni (Юнион Ивкони) and Union Ivkoni. От този списък на транспортните компании има до 2 заминаващи всеки ден. Точният брой обаче ще варира. Пътуванията с тръгване от Стара Загора са средно 2 пъти на ден. Това число включва всички транспортни компании, които обслужват маршрута. Когато пътувате от Стара Загора до Димитровград, Област Хасково, можете да изберете да използвате непряк маршрут, включващ връзки. Ако предпочитате да не правите това, ще намерите средно 2 директни пътувания всеки ден. Непряките маршрути обаче отварят повече възможности за пътниците с гъвкави планове. Средно има 0 пътувания с една или повече смени всеки ден. Всички тези числа са средни. Те могат леко да варират в зависимост от деня от седмицата, сезона от годината, местните празници и други фактори.

  • Omio 10% cashback

  • Booking.com 2% cashback

  • Rentalcars.com

2
Дни
:
14
:
35
:
33

Logo
authentication

Влезте или създайте акаунт

Влезте във Virail, за да получите ексклузивни оферти за пътуване