Влак Пловдив - Монтана цени от 7,75 лв.

23/06/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

Осигурете билета си днес и се възползвайте от най-добрите оферти!

Днес | Повече ▼
утре | Повече ▼
2 дни | Повече ▼
3 дни | Повече ▼

Пловдив до Монтана с влак

Пътуването от Пловдив до Монтана от влак е 187,81 km и отнема 8 ч 28 мин. Има 5 връзки на ден, с първото заминаване на 01:26 ч. и последното на 18:51 ч.. Възможно е да пътувате от Пловдив до Монтана от влак само за 7,75 лв. или за 17,28 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 7,75 лв..

Най-ниската цена7,75 лв.
Продължителност на пътуването8 ч 28 мин
Връзка на ден5
Най-ниската цена7,75 лв.
Най-висока цена17,28 лв.
Първо заминаване01:26 ч.
Последно заминаване18:51 ч.
Разстояние187,81 km
ЗаминаванеПловдив
ПристиганеМонтана
ПревозвачиBDZ

Влак Билети от Plovdiv до Montana

Дата на заминаване
неделя, 23 юни 2024 г.

Пътуване от Пловдив до Монтана с Virail

Кой е най-добрият начин да се стигне от Пловдив до Монтана? Ако не сте сигурни, не се притеснявайте - Virail може да ви помогне. Единственото нещо, което трябва да направите, е да въведете планираните дати за пътуване и да оставите мощния инструмент за търсене на Virail да се справи с останалото. Ще разгледаме маршрутите, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви дадем всички налични опции. Независимо дали искате да пътувате със самолет, влак, автобус, споделено пътуване или нещо друго, ние ще намерим идеалното решение за вас. Можете да филтрирате резултатите си според цената, времето на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването, брой връзки, еднопосочно или двупосочно пътуване - всичко, което искате. Virail ще ви даде пълна, ясна картина за това как да стигнете от Пловдив до Монтана, след което ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик, за да завършите резервацията си.

Как мога да намеря най-евтините билети за влак, за да стигна от Пловдив до Монтана?

Цените ще варират, когато пътувате от Пловдив до Монтана. Средно обаче ще платите около 15,38 лв. за билет за влак. Можете да намерите билети за влак на цени до 7,75 лв., но това може да изисква известна гъвкавост с вашите планове за пътуване. Ако търсите ниска цена, може да се наложи да се подготвите да прекарате повече време в транспорт. Също така често можете да намерите по-евтини билети за влак в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Разбира се, цените на билетите често се променят и през годината; очаквайте да платите повече в пиковия сезон. За най-ниските цени обикновено е най-добре да направите резервацията си предварително. Внимавайте обаче, тъй като много доставчици не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети за влак.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Пловдив до Монтана. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Цените на билетите за влак от Пловдив до Монтана варират в зависимост от редица фактори, включително колко предварително сте резервирали, вашите дати на пътуване и вид транспорт, който искате да използвате. По определени маршрути може да са налични различни класове, което също ще повлияе на цената. Средната цена на билета за влак е приблизително 15,38 лв.. За най-ниските цени обикновено е най-добре да резервирате възможно най-рано и да обърнете внимание на евтини варианти, като например невъзстановими билети или пътуване извън пиковите часове. Имайте предвид, че някои компании не предлагат възстановяване или промяна на своите билети с по-ниски цени, така че е препоръчително да проверите, преди да завършите транзакцията си.

Колко време отнема пътуването от Пловдив до Монтана с влак?

Средното време за пътуване е 8 ч 28 мин. Това показва колко време отнема преминаването на 187,81 km от Пловдив до Монтана. Когато планирате пътуването си, не забравяйте, че са възможни забавяния. Някои непланирани събития могат да доведат до това, пътуването ви от Пловдив до Монтана да отнеме повече от 8 ч 28 мин. За да стигнете по-бързо от Пловдив до Монтана, обмислете търсенето на експресна услуга, която има по-малко спирки по пътя. И обратно, маршрутът с връзки може при някои обстоятелства да бъде по-бърз от директното пътуване. Най-бързите маршрути между Пловдив и Монтана ще завършат пътуването в 6 ч 48 мин. Средно ще ви отнеме около 8 ч 28 мин, за да пътувате 187,81 km между Пловдив и Монтана.

Кои спирки мога да използвам за пътуване от Пловдив до Монтана?

Ще можете да напуснете Пловдив, като използвате спирки като Plovdiv Central Train Station. Те ви свързват със спирки, включително Montana(BG) в Монтана. Проверете внимателно, преди да направите резервация. Някои или всички тези спирки ще се явят по маршрута, в зависимост от транспортната компания, която използвате за пътуването си. Проверете внимателно, за да видите кой маршрут следва избраната от вас транспортна компания, за да видите дали преминава през спирка, която е удобна за вашите нужди. Може да се наложи да направите кратко пътуване между спирките или в Пловдив, или в Монтана, за ваше удобство по време на пътуването.

Колко пъти на ден има пътувания от Пловдив до Монтана?

Ако искате да стигнете от Пловдив до Монтана, можете да пътувате с компании като . Ще откриете максимален брой от заминаващи на ден. Средно има 5 заминаващи на ден. Резервирайте предварително, за да сте сигурни, че пътуването ви ще протече безпроблемно и ще тръгнете в момент, който ви устройва най-добре. Когато пътувате, можете да търсите директни пътувания или други маршрути, които предлагат връзки и смени. Има средно 0 директни пътувания между Пловдив и Монтана. Ако нямате нищо против да смените превозното средство по пътя, може да намерите повече опции, които са на ваше разположение. Обикновено има 5 пътувания с поне една смяна. Тези числа могат да варират в зависимост от месеца от годината или деня от седмицата. Някои пътници предпочитат директни маршрути, особено ако носят тежки куфари или се безпокоят да не пропуснат връзка. Други се наслаждават на гъвкавостта, предлагана от пътуванията с връзки. Каквото и да предпочитате, Virail може да ви помогне да намерите правилните опции, които да ви устройват. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Пловдив до Монтана. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Plovdiv до Montana

Евтини билети за влак от Пловдив до Монтана
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Пловдив до Монтана.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Пловдив до Монтана, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Пловдив до Монтана.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Plovdiv до Montana

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Цена при наближаване на датата на заминаване

Железопътните компании може да наложат по-високи цени на билетите с наближаването на датата на заминаване. Цените през следващите дни могат да варират от около 15,22 лв. до 15,69 лв., но може да подлежат на промяна. Нашият съвет е да резервирате възможно най-рано, за да спестите потенциално до 3% от пътуването си!

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от Пловдив до Монтана

Най-евтините билети за влак Пловдив - Монтана могат да бъдат намерени само за 7,20 лв., ако имате късмет, или средно за 13,15 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 17,16 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Монтана с влак

Когато пътувате до Монтана с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда BDZ от Пловдив до Монтана
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Пловдив до Монтана от train.
съоръжения BDZ
quiet_zone Тиха зона check
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
accessibility Достъпност check
food_and_drink Храни и напитки check
air_con Климатик check
bicycle Велосипед check

Пловдив до Монтана Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
13.15kg
Автобус
14.09kg
Полет
37.56kg
Кола
30.05kg
Какви са емисиите на CO2 за Пловдив до Монтана с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Пловдив и Монтана са 13.15kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Пловдив и Монтана? Като вземете влака между Пловдив и Монтана, ще спестите 24.41kg CO2 емисии спрямо полет, 0.94kg спрямо автобус и 16.9kg спрямо кола.

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от Пловдив до Монтана?
Билет влак от Пловдив до Монтана е 15,38 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 7,75 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Пловдив до Монтана?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Пловдив до Монтана е 7,75 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Пловдив и Монтана от влак?
Пловдив до Монтана е 187,81 km.
Колко време трае влак между Пловдив и Монтана?
Пловдив до Монтана е средно 8 ч 28 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 6 ч 48 мин.
Колко влак на ден преминават от Пловдив до Монтана?
Пловдив до Монтана има средно 5 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Пловдив до Монтана?
Най-ранният влак от Пловдив до Монтана тръгва на 01:26 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Пловдив до Монтана?
Последният влак от Пловдив до Монтана тръгва на 18:51 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Пловдив до Монтана?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 7,75 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кое е най-бързото време за пътуване между Пловдив до Монтана от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Пловдив и Монтана е 6 ч 48 мин.
Има ли директен влак от Пловдив към Монтана?
Да, има директен влак между Пловдив и Монтана.
Какви са емисиите на CO2 за Пловдив до Монтана от влак?
Пътуването на влак от Пловдив до Монтана създава 13.15kg CO2 емисии.

Отидете локално от Пловдив

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Пловдив

Международни маршрути от Пловдив и близките райони

Други дестинации от Пловдив

Основни маршрути до Монтана

Свързани маршрути

Други популярни маршрути