Намерете влак от Пловдив до Велико Търново

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в

Детайли за пътуването

Най-добра цена 5,25 лв.
Продължителност на пътуването 6 ч. 4 мин.
връзки на ден 7
Първо заминаване 07:10
Последно отпътуване 02:50
разстояние 126 km

Сравнете най-добрите цени за влак от Пловдив до Велико Търново

С virail за миг можете да сравните цените на влаковете от Пловдив до Велико Търново. Това, което трябва да направите, е да изберете датата, на която планирате да заминете и, ако искате, да сортирате и филтрирате резултатите по цена и време. За да резервирате перфектното си пътуване, virail ще ви пренасочи директно към уебсайта на доставчика за изключително безопасна покупка.

Колко струват билетите за влак от Пловдив до Велико Търново?

Ако имате възможност да резервирате предварително, вероятно ще намерите евтини билети за влак от Пловдив до Велико Търново за 5,25 лв.. В случай, че не можете да планирате предварително, билети за влак до Велико Търново струват средно 7,08 лв..

Кои фирми обслужват маршрута от Пловдив до Велико Търново?

Virail намира оферти от много железопътни компании в Европа и по света. Например, той ви показва възможните връзки с влак от Пловдив до Велико Търново, предлагани от Bdz.

Влакове от Пловдив до Велико Търново

За кога са насрочени първите и последните влакове от Пловдив до Велико Търново

Докато първият влак до Велико Търново тръгва в 07:10, последният е насрочен за 02:50. Средната продължителност на пътуването е 6 ч. 4 мин., но най-бързите влакове могат да ви отведат до Велико Търново за 4 ч. 58 мин..

Кои са станциите за заминаване и пристигане в Пловдив и Велико Търново?

Влаковете до Велико Търново ще заминат от ПЛОВДИВ и ще пристигнат на ВЕЛИКО ТЪРНОВО.

За къси разстояния като тези между Пловдив и Велико Търново, автобусите и споделеното пътуване са добри алтернативи на влака, благодарение на ниската си цена. Освен това автобусите имат предимството, че стигат до най-малките градове, в които няма жп гара.

Колко връзки дневно има за пътуване до Велико Търново от Пловдив с влак?

Ако желаете да отидете в Велико Търново от Пловдив с влак, 7 ежедневни връзки са налични. Моля, cобърнете внимание, че маршрута са преки линии, докато 7 маршрута включват една или повече смени. Така, ако не искате да сменяте влаковете, силно се препоръчва да изберете оферта с директен маршрут. Въпреки това, изборът на билет с непряка линия може да бъде по-ефективен, ако искате да стигнете до Велико Търново в последната минута, особено ако има твърде малко връзки, въпреки че пътуването е по-дълго.

Ако трябва да пътувате до Велико Търново от Пловдив, моля имайте предвид, че има 7 влакови връзки всеки ден. Моля, имайте предвид, че абсолютно всички тези връзки имат една или повече смени. Затова няма да останете в един влак за цялото пътуване.