• Еднопосочен
  • отиване и връщане

търсене на настаняване

Намерете влак от Пловдив до Велико Търново

flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

С Влак

Днес

С Влак

Утре

С Влак

2 Дни

Rentalcars.com

Намерете евтини коли под наем в Велико Търново

Стигнете от Пловдив до Велико Търново с Virail

Планирате да пътувате от Пловдив до Велико Търново? Понякога може да е трудно да разберете откъде да започнете - но там идва Virail. Нашата мощна търсачка ще проучи всички опции, налични за вашето пътуване, като претърси над 2000 транспортни компании по целия свят. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите си за пътуване. Мигновено ще ви покажем подробен списък с възможните маршрути, с цялата информация, необходима за вземане на решение. Изберете между автобуси, влакове и други, свързващи или директни, еднопосочни или двупосочни пътувания - каквото предпочитате. Когато видите резултатите си, посочете избраната от вас опция и Virail ще ви пренасочи към уебсайта на доставчика, където можете да завършите резервацията си. Позволете ни да свършим работата за вас и можете просто да се отпуснете и да се насладите на пътуването си.

Пловдив да се Велико Търново с влак

разстояние 126 km

Обобщение на маршрута от Влак

Връзки
-
Превозвачи
1
Минимална цена
-
Максимална цена
-

Пловдив - Велико Търново

Месечно

Най -добрите цени за месеца

Bdz-logo
Bdz
Времетраене: 6 ч. 20 мин.
ПЛОВДИВ - ВЕЛИКО ТЪРНОВО
12:50 - 19:10
5,32 лв.
Bdz-logo
Bdz
Времетраене: 5 ч. 11 мин.
ПЛОВДИВ - ВЕЛИКО ТЪРНОВО
20:00 - 01:11
5,32 лв.
Bdz-logo
Bdz
Времетраене: 5 ч. 49 мин.
ПЛОВДИВ - ВЕЛИКО ТЪРНОВО
10:25 - 16:14
5,72 лв.
Bdz-logo
Bdz
Времетраене: 5 ч. 9 мин.
ПЛОВДИВ - ВЕЛИКО ТЪРНОВО
17:00 - 22:09
5,82 лв.
Bdz-logo
Bdz
Времетраене: 4 ч. 58 мин.
ПЛОВДИВ - ВЕЛИКО ТЪРНОВО
08:10 - 13:08
5,92 лв.
Bdz-logo
Bdz
Времетраене: 8 ч. 57 мин.
ПЛОВДИВ - ВЕЛИКО ТЪРНОВО
02:50 - 11:47
12,82 лв.

Колко време ще ми отнеме да пътувам от Пловдив до Велико Търново с влак?

При разстояние от 127 km между Пловдив и Велико Търново, обикновено отнема , за да се завърши пътуването. Тази средна цифра може да варира от ден на ден. Закъсненията могат да бъдат причинени от неочаквани метеорологични условия, пътни работи или строителство, местни събития или други непредвидени обстоятелства. Не забравяйте, че пътуването ви може да отнеме повече от . Направете плановете си предвид това, за да избегнете разочарование, особено ако пътувате по строг график.

В колко часа са заминаващите от Пловдив до Велико Търново?

Първото пътуване през нощта тръгва от Пловдив в . Ако предпочитате да пътувате по-късно през тази нощ, последното отпътуване ще бъде в . Не забравяйте, че това са основните часове на пътуванията между Пловдив и Велико Търново. Те обаче са донякъде променливи, тъй като могат да бъдат повлияни от местни събития или празници, пикови сезони или други фактори. Винаги проверявайте предварително датите си за пътуване, за да сте в безопасност.

Кои спирки мога да използвам за пътуване от Пловдив до Велико Търново?

Можете да тръгнете от Пловдив на спирки като ПЛОВДИВ. В края на пътуването ще можете да пристигнете в Велико Търново на следните спирки: ВЕЛИКО ТЪРНОВО. Някои от тези спирки могат да се обслужват само от определени транспортни компании. Поради това може да няма пряка връзка между всички спирки в Пловдив и Велико Търново. Планирайте пътуването си внимателно, тъй като може да се наложи да направите друга връзка преди заминаването или след пристигането.

Колко ежедневни пътувания има от Пловдив до Велико Търново?

За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Пловдив до Велико Търново. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.