Намерете влак от Пловдив до Велико Търново

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в

Детайли за пътуването

Най-добра цена 5 лв.
Продължителност на пътуването 6 ч. 52 мин.
Връзки на ден 18
Първо заминаване: 06:03
Последно отпътуване: 00:52
Разстояние 126km

С virail са най-евтините билети за влак от Пловдив до Велико Търново

Намирането на перфектната връзка с влак никога не е било толкова лесно: благодарение на virail, ще можете да сравните стотици оферти едновременно, просто като въведете датата на вашето пътуване. Чрез филтрите за цена и заминаване ще имате възможност да ограничите резултатите и да намерите идеалното решение. Резервацията се извършва на уебсайта на доставчика, към който автоматично ще бъдете пренасочени.

Кои фирми обслужват маршрута от Пловдив до Велико Търново?

Virail намира оферти от много железопътни компании в Европа и по света. Например, той ви показва възможните връзки с влак от Пловдив до Велико Търново, предлагани от Bdz.

Колко струват нискотарифните билети за влак от Пловдив до Велико Търново?

Чрез предварителна резервация можете да намерите евтини билети за влак от Пловдив до Велико Търново от 5,25 лв.. Въпреки това билети за влак за този маршрут струват средно около 15,23 лв..

Влакове от Пловдив до Велико Търново


Ако разписанието на влака не се вписва в графика или бюджета ви, автобусът и споделеното пътуване могат да ви предложат времеви и ценови алтернативи, без съществено да променят продължителността на пътуването.

На кои станции можете да хванете влака до Велико Търново и къде ще пристигнете?

Влаковете заминават от Пловдив от ПЛОВДИВ и пристигат на ВЕЛИКО ТЪРНОВО.

Колко влакови връзки има от Пловдив до Велико Търново всеки ден?

6 връзки са налични всеки ден за пътуване от Пловдив до Велико Търново с влак. Моля, имайте предвид, че има 6 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 0 маршрута, които са директни линии. Следователно, моля обърнете внимание, че дори ако пътуването е по-дълго, билетът с една смяна е понякога много по-ефективен, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последния момент. Силно ви препоръчваме да изберете билет за директна линия, ако предпочитате да не сменяте влаковете.

За кога са насрочени първите и последните влакове от Пловдив до Велико Търново

Необходими са средно 6 hours and 48 minutes да стигнете до Велико Търново с влак, но ще ви отнеме 5 hours and 1 minute с най-бързите влакове. Първият е наличен в 06:11, докато последният тръгва от Пловдив в 00:11.