Намерете влак от Пловдив до Велико Търново

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в

Детайли за пътуването

разстояние 126 km

Сравнете най-добрите цени за влак от Пловдив до Велико Търново

С virail за миг можете да сравните цените на влаковете от Пловдив до Велико Търново. Това, което трябва да направите, е да изберете датата, на която планирате да заминете и, ако искате, да сортирате и филтрирате резултатите по цена и време. За да резервирате перфектното си пътуване, virail ще ви пренасочи директно към уебсайта на доставчика за изключително безопасна покупка.

Кои фирми обслужват маршрута от Пловдив до Велико Търново?

Virail намира оферти от много железопътни компании в Европа и по света. Например, той ви показва възможните връзки с влак от Пловдив до Велико Търново, предлагани от Bdz.

Влакове от Пловдив до Велико Търново

За кога са насрочени първите и последните влакове от Пловдив до Велико Търново

Първият влак до Велико Търново тръгва в , докато последният в . За да стигнете от Пловдив до Велико Търново с влак, ще са ви нужни .

Кои са станциите за заминаване и пристигане в Пловдив и Велико Търново?

Влаковете до Велико Търново ще заминат от ПЛОВДИВ и ще пристигнат на ВЕЛИКО ТЪРНОВО.

За къси разстояния като тези между Пловдив и Велико Търново, автобусите и споделеното пътуване са добри алтернативи на влака, благодарение на ниската си цена. Освен това автобусите имат предимството, че стигат до най-малките градове, в които няма жп гара.

Колко връзки дневно има за пътуване до Велико Търново от Пловдив с влак?

Обичате ли да пътувате с влак до Велико Търново от Пловдив? Възможно е, но има една ежедневна връзка между тези два града. В резултат, моля обърнете специално внимание, когато избирате вашата оферта.