Влак Пловдив - Велико Търново цени от 5,24 лв.

20/07/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Пловдив до Велико Търново с влак

Пътуването от Пловдив до Велико Търново от влак е 126,22 km и отнема 6 ч 14 мин. Има 7 връзки на ден, с първото заминаване на 01:50 ч. и последното на 20:00 ч.. Възможно е да пътувате от Пловдив до Велико Търново от влак само за 5,24 лв. или за 12,82 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 5,24 лв..

Най-ниската цена5,24 лв.
Продължителност на пътуването6 ч 14 мин
Връзка на ден7
Най-ниската цена5,24 лв.
Най-висока цена12,82 лв.
Първо заминаване01:50 ч.
Последно заминаване20:00 ч.
Разстояние126,22 km
ЗаминаванеПловдив
ПристиганеВелико Търново
ПревозвачиBDZ

Използвайте Virail, за да намерите най-добрия начин за пътуване от Пловдив до Велико Търново

Знаете ли кой е най-добрият начин да стигнете от Пловдив до Велико Търново? Не? Не се притеснявайте, Virail знае. Нашият инструмент за търсене използва данни от хиляди доставчици на туристически услуги, за да ви покаже всички налични маршрути за избраните от вас дати на пътуване. Независимо дали искате да пътувате с влак, автобус, самолет или споделено пътуване, ние можем да помогнем. Филтрирайте резултатите си според вашите лични нужди: решете дали искате еднопосочен или двупосочен билет, потърсете директно пътуване или такова с връзки и изберете часа за деня, в който предпочитате да пътувате. Разгледайте цялата информация и намерете подходящата за вас опция за транспорт. Когато изберете идеалното за вас пътуване, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик на пътувания, където можете да завършите резервацията си. Вашето приключение чака - нека Virail ви помогне днес.

Как мога да взема най-евтините билети за влак, за да пътувам от Пловдив до Велико Търново?

Когато пътувате от Пловдив до Велико Търново, можете да очаквате да платите средно около 7,34 лв.. Може да успеете да намерите цени до 5,24 лв., но всичко зависи от това как пътувате. Някои видове транспорт са по-евтини от други и цените ще варират в зависимост от часа, деня от седмицата, сезона и други фактори. За най-евтините билети за влак направете резервацията си доста преди пътуването. Ако можете, пътувайте извън пиковото време, тъй като цените на билетите за влак често биват намалени. Може също да спестите пари, като резервирате пътуване с връзки, а не директен маршрут. Не забравяйте да проверите условията на билета преди резервацията, тъй като понякога по-евтините билети за влак не могат да бъдат сменени или парите за тях да бъдат възстановени. Използвайте Virail, за да проверите възможностите преди резервация, за да сте сигурни, че ще намерите най-ниската цена за пътуването си.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Пловдив до Велико Търново. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Цените ще варират, когато пътувате от Пловдив до Велико Търново. Средно обаче ще платите около 7,34 лв. за билет за влак. Ако търсите ниска цена, може да се наложи да се подготвите да прекарате повече време в транспорт. Също така често можете да намерите по-евтини билети за влак в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Разбира се, цените на билетите често се променят и през годината; очаквайте да платите повече в пиковия сезон. За най-ниските цени обикновено е най-добре да направите резервацията си предварително. Внимавайте обаче, тъй като много доставчици не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети за влак.

Колко време отнема да се стигне от Пловдив до Велико Търново с влак?

При разстояние от 126,22 km между Пловдив и Велико Търново, обикновено отнема 6 ч 14 мин, за да се завърши пътуването. Тази средна цифра може да варира от ден на ден. Закъсненията могат да бъдат причинени от неочаквани метеорологични условия, пътни работи или строителство, местни събития или други непредвидени обстоятелства. Не забравяйте, че пътуването ви може да отнеме повече от 6 ч 14 мин. Направете плановете си предвид това, за да избегнете разочарование, особено ако пътувате по строг график. Пътуването от Пловдив до Велико Търново обхваща разстояние от 126,22 km. Средно можете да очаквате пътуването ви да продължи приблизително 6 ч 14 мин. При резервация на най-бързата опция обаче ще видите, че сте стигнали до вашата дестинация след приблизително 4 ч 58 мин. За по-бързи пътувания потърсете експресни маршрути. Моля, не забравяйте, че те могат да отпътуват само в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Можете също така да откриете, че можете да отидете от Пловдив до Велико Търново по-бързо, като направите връзки, вместо да поемете по директен маршрут.

Кои са спирките по маршрута от Пловдив до Велико Търново?

В Пловдив спирките за заминаване включват Plovdiv Central Train Station. Когато пристигнете в Велико Търново, може да успеете да слезете на спирки като Veliko Tarnovo Vasil Levski. Не забравяйте обаче, че точните спирки, обслужвани по всеки маршрут, могат да варират. Различните компании могат да тръгват и пристигат на различни спирки. Освен това, ако пътувате с експресна услуга, броят на спирките може да бъде ограничен и точните спирки, обслужвани по определен маршрут, могат да варират в различни часове от деня или деня от седмицата. Проверете предварително, за да сте сигурни, че тръгвате и пристигате на спирка, която е удобна за вашето пътуване.

Колко пъти на ден има тръгващи от Пловдив за Велико Търново?

Точният брой на пътуванията от Пловдив до Велико Търново може да варира според деня. Някои услуги може да работят само в определени дни от седмицата, докато други може да са сезонни. Като цяло, има средно 7 заминаващи всеки ден. Те се изпълняват от редица различни транспортни компании, включително . В особено натоварени дни може да има до заминаващи. Обикновено можете да очаквате да има повече връзки през делничните дни. Много компании правят по-малко пътувания през уикендите или официалните празници. Като пътешественик може да предпочетете да вземете директен маршрут от Пловдив до Велико Търново. Все пак ще намерите повече налични опции, ако искате да поемете по маршрут с връзки. Те минават през един или повече различни градове и ще трябва да смените превозното средство по пътя. Не всички пътуващи се чувстват комфортно, като правят множество връзки, но ако вас ви устройва, тогава ще се радвате на по-голяма гъвкавост при извършване на вашата резервация. Точният брой на ежедневните заминаващи от Пловдив до Велико Търново варира, но като цяло можете да очаквате да намерите 0 директни връзки без смяна, заминаващи всеки ден. Пътуващите, които с удоволствие поемат по непряк маршрут, ще намерят средно 7 пътувания с една или повече смени. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Пловдив до Велико Търново. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание
Евтини билети за влак от Пловдив до Велико Търново
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Пловдив до Велико Търново.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Пловдив до Велико Търново, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Пловдив до Велико Търново.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от Пловдив до Велико Търново

Най-евтините билети за влак Пловдив - Велико Търново могат да бъдат намерени само за 5,32 лв., ако имате късмет, или средно за 7,54 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 10,80 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Велико Търново с влак

Когато пътувате до Велико Търново с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда BDZ от Пловдив до Велико Търново
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Пловдив до Велико Търново от train.
съоръжения BDZ
quiet_zone Тиха зона check
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
accessibility Достъпност check
food_and_drink Храни и напитки check
air_con Климатик check
bicycle Велосипед check

Пловдив до Велико Търново Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
8.84kg
Автобус
9.47kg
Полет
25.24kg
Кола
20.2kg
Какви са емисиите на CO2 за Пловдив до Велико Търново с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Пловдив и Велико Търново са 8.84kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Пловдив и Велико Търново? Като вземете влака между Пловдив и Велико Търново, ще спестите 16.4kg CO2 емисии спрямо полет, 0.63kg спрямо автобус и 11.36kg спрямо кола.

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от Пловдив до Велико Търново?
Билет влак от Пловдив до Велико Търново е 7,34 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 5,24 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Пловдив до Велико Търново?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Пловдив до Велико Търново е 5,24 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Пловдив и Велико Търново от влак?
Пловдив до Велико Търново е 126,22 km.
Колко време трае влак между Пловдив и Велико Търново?
Пловдив до Велико Търново е средно 6 ч 14 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 4 ч 58 мин.
Колко влак на ден преминават от Пловдив до Велико Търново?
Пловдив до Велико Търново има средно 7 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Пловдив до Велико Търново?
Най-ранният влак от Пловдив до Велико Търново тръгва на 01:50 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Пловдив до Велико Търново?
Последният влак от Пловдив до Велико Търново тръгва на 20:00 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Пловдив до Велико Търново?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 5,24 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кое е най-бързото време за пътуване между Пловдив до Велико Търново от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Пловдив и Велико Търново е 4 ч 58 мин.
Има ли директен влак от Пловдив към Велико Търново?
Да, има директен влак между Пловдив и Велико Търново.
Какви са емисиите на CO2 за Пловдив до Велико Търново от влак?
Пътуването на влак от Пловдив до Велико Търново създава 8.84kg CO2 емисии.

Отидете локално от Пловдив

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Пловдив

Международни маршрути от Пловдив и близките райони

Други дестинации от Пловдив

Основни маршрути до Велико Търново

Свързани маршрути

Други популярни маршрути