Намерете влак от Пловдив до Стара Загора

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в

Детайли за пътуването

Най-добра цена 2,90 лв.
Продължителност на пътуването 1 ч. 56 мин.
връзки на ден 13
Първо заминаване 04:45
Последно отпътуване 02:50
разстояние 80 km

Евтини билети за влак от Пловдив до Стара Загора на virail

Намирането на перфектната връзка с влак никога не е било толкова лесно: благодарение на virail, ще можете да сравните стотици оферти едновременно, просто като въведете датата на вашето пътуване. Чрез филтрите за цена и заминаване ще имате възможност да ограничите резултатите и да намерите идеалното решение. Резервацията се извършва на уебсайта на доставчика, към който автоматично ще бъдете пренасочени.

Колко струват нискотарифните билети за влак от Пловдив до Стара Загора?

Билетите за влак от Пловдив до Стара Загора струват средно 3,28 лв., но ако можете да резервирате предварително или да изберете по-малко популярни дати и часове, можете да намерите евтини билети за влак от 2,90 лв..

Кои железопътни компании предлагат връзки с влак от Пловдив до Стара Загора?

Сред всички партньори на virail, вие ще можете да пътувате и с Bdz, обслужващ влаковия маршрут между Пловдив и Стара Загора.

Цена на билет - всеки ден

7,90 лв. 7,90 лв. Още 7,90 лв. 7,90 лв. Още 7,90 лв.

Влакове от Пловдив до Стара Загора

Кога заминават влаковете до Стара Загора и колко време е пътуването?

С най-бързите връзки ще бъдете в Стара Загора за 1 ч. 34 мин., но средно отнема 1 ч. 56 мин.. Първият влак, водещ до Стара Загора е в 04:45, докато последният тръгва от Пловдив в 02:50.

На кои станции можете да хванете влака до Стара Загора и къде ще пристигнете?

Влаковете до Стара Загора ще заминат от ПЛОВДИВ и ще пристигнат на СТАРА ЗАГОРА.

Ако вашите дати за пътуване не са твърди, винаги имайте предвид, че можете да си купите изключително евтини билети за влак, ако избягвате да пътувате през почивните дни и ако решите да пътувате през слабия сезон.

Тъй като пътуването между Пловдив и Стара Загора е сравнително кратко, можете да помислите за споделено пътуване или автобус като алтернативни начини за транспорт с най-ниски цени и с подобна продължителност.

Колко връзки дневно има за пътуване до Стара Загора от Пловдив с влак?

13 влакови връзки съществуват дневно до Стара Загора от Пловдив. Моля, имайте предвид, че сред тези връзки има 12 директни линии, спрямо 1 маршрута, които имат поне една смяна. Въпреки това, изборът на билет с непряка линия може да бъде по-ефективен, ако искате да стигнете до Стара Загора в последната минута, особено ако има твърде малко връзки, въпреки че пътуването е по-дълго.

Ако искате да пътувате от Пловдив до Стара Загора с влак, има 13 достъпни връзки на ден. Моля, обърнете внимание, че всички тези връзки, т.е. 12 маршрута, са директни линии. Няма връзка със смяна. Следователно никога няма да се наложи да сменяте влаковете.