Влак Пловдив - Стара Загора цени от 12,93 лв.

23/06/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

Осигурете билета си днес и се възползвайте от най-добрите оферти!

Днес | Повече ▼
утре | Повече ▼
2 дни | Повече ▼
3 дни | Повече ▼

Пловдив до Стара Загора с влак

Пътуването от Пловдив до Стара Загора от влак е 79,91 km и отнема 2 ч 41 мин. Има 10 връзки на ден, с първото заминаване на 00:04 ч. и последното на 23:44 ч.. Възможно е да пътувате от Пловдив до Стара Загора от влак само за 12,93 лв. или за 13,03 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 12,93 лв..

Най-ниската цена12,93 лв.
Продължителност на пътуването2 ч 41 мин
Връзка на ден10
Най-ниската цена12,93 лв.
Най-висока цена13,03 лв.
Първо заминаване00:04 ч.
Последно заминаване23:44 ч.
Разстояние79,91 km
ЗаминаванеПловдив
ПристиганеСтара Загора
ПревозвачиBDZ

Влак Билети от Plovdiv до Stara Zagora

Дата на заминаване
неделя, 23 юни 2024 г.

Използвайте Virail, за да намерите най-добрия начин за пътуване от Пловдив до Стара Загора

Инструментът за търсене на Virail ще ви предостави опциите, от които се нуждаете, когато искате да отидете от Пловдив до Стара Загора. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите на вашето планирано пътуване и нека ние се погрижим за всичко останало. Нашата търсачка върши тежката работа, търсейки сред хиляди маршрути, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви покаже опции за пътуване с влак, автобус, самолет или споделено пътуване. Можете да филтрирате резултатите според вашите нужди. Има редица опции за филтриране, включително цена, еднопосочно или двупосочно пътуване, време на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването или брой връзки. Скоро ще намерите най-добрия избор за вашето пътуване. Когато сте готови, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на доставчика, за да завършите резервацията. Без значение къде отивате, стигнете там с Virail.

Колко струва да се стигне от Пловдив до Стара Загора с влак?

Цените на билетите за влак от Пловдив до Стара Загора варират в зависимост от редица фактори, включително колко предварително сте резервирали, вашите дати на пътуване и вид транспорт, който искате да използвате. По определени маршрути може да са налични различни класове, което също ще повлияе на цената. Ако са предварително резервирани, най-евтините билети за влак от Пловдив до Стара Загора ще струват 12,93 лв.. Средната цена на билета за влак е приблизително 12,95 лв.. За най-ниските цени обикновено е най-добре да резервирате възможно най-рано и да обърнете внимание на евтини варианти, като например невъзстановими билети или пътуване извън пиковите часове. Имайте предвид, че някои компании не предлагат възстановяване или промяна на своите билети с по-ниски цени, така че е препоръчително да проверите, преди да завършите транзакцията си.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Пловдив до Стара Загора. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Средно можете да очаквате да похарчите около 12,95 лв. за билета си за влак. Virail ще ви помогне да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет. Можете да очаквате цените да варират в зависимост от различните доставчици на туристически услуги и начини на транспорт; често по-бързите пътувания ще струват повече от по-бавните маршрути. Ако датите ви на пътуване са гъвкави, може да успеете да намерите по-евтини билети за влак, тъй като цените може да варират малко от ден на ден. Можете също така да намерите по-ниски цени, като резервирате в определени часове на деня, като избягвате трафика в пиковите часове. Друг съвет за пътуващите с ограничен бюджет е да търсят недиректни пътувания. Понякога може да бъде по-евтино да направите смяна или две по пътя, вместо да пътувате по директен маршрут от Пловдив до Стара Загора.

Колко време ще отнеме, за да отида от Пловдив до Стара Загора с влак?

Разстоянието между Пловдив и Стара Загора е приблизително 79,91 km. Като цяло ще ви отнеме около 2 ч 41 мин, за да завършите пътуването между двата града. Важно е обаче да запомните, че времето за пътуване може да варира в зависимост от редица фактори, включително сезонни метеорологични условия, местни събития или отклонения. Имайте това предвид, ако възнамерявате да правите по-късна връзка и винаги планирайте съобразно с това. Пътуването от Пловдив до Стара Загора обхваща разстояние от 79,91 km. Средно можете да очаквате пътуването ви да продължи приблизително 2 ч 41 мин. При резервация на най-бързата опция обаче ще видите, че сте стигнали до вашата дестинация след приблизително 2 ч 1 мин. За по-бързи пътувания потърсете експресни маршрути. Моля, не забравяйте, че те могат да отпътуват само в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Можете също така да откриете, че можете да отидете от Пловдив до Стара Загора по-бързо, като направите връзки, вместо да поемете по директен маршрут.

Кои спирки мога да използвам за пътуване от Пловдив до Стара Загора?

Можете да тръгнете от Пловдив на спирки като Plovdiv Central Train Station. В края на пътуването ще можете да пристигнете в Стара Загора на следните спирки: Stara Zagora AG. Някои от тези спирки могат да се обслужват само от определени транспортни компании. Поради това може да няма пряка връзка между всички спирки в Пловдив и Стара Загора. Планирайте пътуването си внимателно, тъй като може да се наложи да направите друга връзка преди заминаването или след пристигането.

Колко ежедневни пътувания има от Пловдив до Стара Загора?

Точният брой на пътуванията от Пловдив до Стара Загора може да варира според деня. Някои услуги може да работят само в определени дни от седмицата, докато други може да са сезонни. Като цяло, има средно 10 заминаващи всеки ден. Те се изпълняват от редица различни транспортни компании, включително . В особено натоварени дни може да има до заминаващи. Обикновено можете да очаквате да има повече връзки през делничните дни. Много компании правят по-малко пътувания през уикендите или официалните празници. Като пътешественик може да предпочетете да вземете директен маршрут от Пловдив до Стара Загора. Все пак ще намерите повече налични опции, ако искате да поемете по маршрут с връзки. Те минават през един или повече различни градове и ще трябва да смените превозното средство по пътя. Не всички пътуващи се чувстват комфортно, като правят множество връзки, но ако вас ви устройва, тогава ще се радвате на по-голяма гъвкавост при извършване на вашата резервация. Точният брой на ежедневните заминаващи от Пловдив до Стара Загора варира, но като цяло можете да очаквате да намерите 6 директни връзки без смяна, заминаващи всеки ден. Пътуващите, които с удоволствие поемат по непряк маршрут, ще намерят средно 4 пътувания с една или повече смени. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Пловдив до Стара Загора. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Plovdiv до Stara Zagora

Евтини билети за влак от Пловдив до Стара Загора
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Пловдив до Стара Загора.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Пловдив до Стара Загора, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Пловдив до Стара Загора.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Plovdiv до Stara Zagora

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Цена при наближаване на датата на заминаване

Железопътните компании може да наложат по-високи цени на билетите с наближаването на датата на заминаване. Цените през следващите дни могат да варират от около 10,08 лв. до 10,57 лв., но може да подлежат на промяна. Нашият съвет е да резервирате възможно най-рано, за да спестите потенциално до 5% от пътуването си!

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от Пловдив до Стара Загора

Най-евтините билети за влак Пловдив - Стара Загора могат да бъдат намерени само за 3,09 лв., ако имате късмет, или средно за 9,65 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 12,17 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Стара Загора с влак

Когато пътувате до Стара Загора с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда BDZ от Пловдив до Стара Загора
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Пловдив до Стара Загора от train.
съоръжения BDZ
quiet_zone Тиха зона check
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
accessibility Достъпност check
food_and_drink Храни и напитки check
air_con Климатик check
bicycle Велосипед check

Пловдив до Стара Загора Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
5.59kg
Автобус
5.99kg
Полет
15.98kg
Кола
12.79kg
Какви са емисиите на CO2 за Пловдив до Стара Загора с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Пловдив и Стара Загора са 5.59kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Пловдив и Стара Загора? Като вземете влака между Пловдив и Стара Загора, ще спестите 10.39kg CO2 емисии спрямо полет, 0.4kg спрямо автобус и 7.2kg спрямо кола.

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от Пловдив до Стара Загора?
Билет влак от Пловдив до Стара Загора е 12,95 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 12,93 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Пловдив до Стара Загора?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Пловдив до Стара Загора е 12,93 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Пловдив и Стара Загора от влак?
Пловдив до Стара Загора е 79,91 km.
Колко време трае влак между Пловдив и Стара Загора?
Пловдив до Стара Загора е средно 2 ч 41 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 2 ч 1 мин.
Колко влак на ден преминават от Пловдив до Стара Загора?
Пловдив до Стара Загора има средно 10 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Пловдив до Стара Загора?
Най-ранният влак от Пловдив до Стара Загора тръгва на 00:04 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Пловдив до Стара Загора?
Последният влак от Пловдив до Стара Загора тръгва на 23:44 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Пловдив до Стара Загора?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 12,93 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Колко директни връзки преминават от Пловдив до Стара Загора?
Има средно 6 от Пловдив до Стара Загора.
Кое е най-бързото време за пътуване между Пловдив до Стара Загора от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Пловдив и Стара Загора е 2 ч 1 мин.
Има ли директен влак от Пловдив към Стара Загора?
Да, има директен влак между Пловдив и Стара Загора.
Какви са емисиите на CO2 за Пловдив до Стара Загора от влак?
Пътуването на влак от Пловдив до Стара Загора създава 5.59kg CO2 емисии.

Отидете локално от Пловдив

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Пловдив

Международни маршрути от Пловдив и близките райони

Други дестинации от Пловдив

Основни маршрути до Стара Загора

Свързани маршрути

Други популярни маршрути