Намерете влак от Пловдив до Стара Загора

Започва от
∞ лв.
откривам
Нашите партньори Най-добрият начин да намерите и сравните билети за влакове, автобуси, споделени пътувания и самолети. Ние работим с повече от 100 партньора, за да ви предложим най-добрите цени на пазара.
references references references references references references references references references references

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

С Влак

Днес

откривам
С Влак

Утре

откривам
С Влак

2 Дни

откривам

Бързо и лесно пътуване от Пловдив до Стара Загора с Virail

Кой е най-добрият начин да се стигне от Пловдив до Стара Загора? Ако не сте сигурни, не се притеснявайте - Virail може да ви помогне. Единственото нещо, което трябва да направите, е да въведете планираните дати за пътуване и да оставите мощния инструмент за търсене на Virail да се справи с останалото. Ще разгледаме маршрутите, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви дадем всички налични опции. Независимо дали искате да пътувате със самолет, влак, автобус, споделено пътуване или нещо друго, ние ще намерим идеалното решение за вас. Можете да филтрирате резултатите си според цената, времето на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването, брой връзки, еднопосочно или двупосочно пътуване - всичко, което искате. Virail ще ви даде пълна, ясна картина за това как да стигнете от Пловдив до Стара Загора, след което ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик, за да завършите резервацията си.

Пловдив да се Стара Загора с влак

Продължителност на пътуването 2 ч. 19 мин.
връзки на ден 7
Първо заминаване 00:06
Последно отпътуване 01:41
разстояние 80 km
Заминаване Пловдив
Пристигане Стара Загора
Превозвачи Bdz

Цена на билет Пловдив - Стара Загора всеки ден

 
Днес
Още
14,03 лв.
Утре
Още
13,97 лв.
След 2 дни
Още
14,03 лв.
След 3 дни
Още
Още
След 4 дни
Още
Още
След 5 дни
Още
13,97 лв.
След 6 дни
Още
Още

Обобщение на маршрута от Влак

Връзки
11
Превозвачи
1
Минимална цена
∞ лв.
Максимална цена
-∞ лв.

Пловдив - Стара Загора

Месечно

Най -добрите цени за месеца

Колко време отнема да се стигне от Пловдив до Стара Загора с влак?

Пътуването между Пловдив и Стара Загора с влак обикновено отнема 2 ч. 33 мин., за да се измине разстояние от 80 km. Най-краткото пътуване от Пловдив до Стара Загора ще ви отнеме 1 ч. 43 мин.. Не забравяйте, както винаги, че това време не включва закъснения, които могат да възникнат поради метеорологични условия, строителство или неочаквани отклонения и смущения. Ако бързото пристигане в Стара Загора е приоритет за вас, потърсете експресни или нон-стоп услуги. Можете също така да откриете, че маршрутът с връзки достига до вашата дестинация по-бързо от някои директни пътувания. Virail ще ви позволи да разгледате всичките възможности и да стигнете до решение, което отговаря на вашите нужди.

Кога тръгват първите и последните заминаващи от Пловдив до Стара Загора?

Първото пътуване през нощта тръгва от Пловдив в 00:06. Ако предпочитате да пътувате по-късно през тази нощ, последното отпътуване ще бъде в 01:41. Не забравяйте, че това са основните часове на пътуванията между Пловдив и Стара Загора. Те обаче са донякъде променливи, тъй като могат да бъдат повлияни от местни събития или празници, пикови сезони или други фактори. Винаги проверявайте предварително датите си за пътуване, за да сте в безопасност.

Кои са спирките по маршрута от Пловдив до Стара Загора?

Има различни опции за избор, когато пътувате между Пловдив и Стара Загора. Можете да започнете пътуването си в Пловдив на спирки като ПЛОВДИВ and plovdiv. Те се свързват със спирки, включително СТАРА ЗАГОРА, stara-zagora and StaraZagora в Стара Загора. Възможно е да няма пряка връзка между всички спирки на двете местоположения. Някои доставчици ще обслужват само избрани спирки и може да се наложи да пътувате от една спирка до друга в същия град след пристигането, за да стигнете до крайната си дестинация. Virail ще ви покаже както всички директни маршрути, така и всички свързващи услуги, които можете да използвате, за да стигнете от Пловдив до Стара Загора.

Колко пътувания от Пловдив до Стара Загора се извършват всеки ден?

Маршрутът от Пловдив до Стара Загора се обслужва от компании, включително Bdz. От този списък на транспортните компании има до 11 заминаващи всеки ден. Точният брой обаче ще варира. Пътуванията с тръгване от Пловдив са средно 9 пъти на ден. Това число включва всички транспортни компании, които обслужват маршрута. Когато пътувате от Пловдив до Стара Загора, можете да изберете да използвате непряк маршрут, включващ връзки. Ако предпочитате да не правите това, ще намерите средно 5 директни пътувания всеки ден. Непряките маршрути обаче отварят повече възможности за пътниците с гъвкави планове. Средно има 4 пътувания с една или повече смени всеки ден. Всички тези числа са средни. Те могат леко да варират в зависимост от деня от седмицата, сезона от годината, местните празници и други фактори.

Logo
authentication

Влезте или създайте акаунт

Влезте във Virail, за да получите ексклузивни оферти за пътуване