Намерете влак от Пловдив до Стара Загора

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в

Детайли за пътуването

Най-добра цена 5 лв.
Продължителност на пътуването 1 ч. 56 мин.
Връзки на ден 60
Първо заминаване: 02:44
Последно отпътуване: 00:52
Разстояние 80km

Евтини билети за влак от Пловдив до Стара Загора на virail

Virail притежава вълшебния трик, с който да намери вашите евтини билети за влак до Стара Загора. Трябва само да въведете вашите дати за пътуване и да зададете филтрите за отпътуване и цена според предпочитанията си. След като изберете най-добрите опции за пътуване за вашия влак от Пловдив до Стара Загора, virail ще ви пренасочи автоматично към уебсайта на доставчика за покупката.

Влакове от Пловдив до Стара Загора: с кои фирми можете да пътувате?

Сред всички партньори на virail, вие ще можете да пътувате и с Bdz, обслужващ влаковия маршрут между Пловдив и Стара Загора.

Колко струват билетите за влак от Пловдив до Стара Загора?

Средната цена на билети за влак от Пловдив до Стара Загора е 4,08 лв.. Въпреки това ще можете да намерите по-евтини билети, ако резервирате предварително, или ако можете да бъдете гъвкави с вашите дати: най-евтините билети за влак от Пловдив до Стара Загора могат да бъдат около 2,85 лв..

Цена на билет Пловдив - Стара Загора всеки ден

Днес Утре След 2 дни След 3 дни След 4 дни След 5 дни След 6 дни
10 лв.10 лв.10 лв.12 лв. Още Още Още

Влакове от Пловдив до Стара Загора


За къси разстояния като тези между Пловдив и Стара Загора, автобусите и споделеното пътуване са добри алтернативи на влака, благодарение на ниската си цена. Освен това автобусите имат предимството, че стигат до най-малките градове, в които няма жп гара.

Кои станции обслужват железопътната линия Пловдив - Стара Загора?

Влаковете до Стара Загора заминават от Пловдив от ПЛОВДИВ и пристигат на СТАРА ЗАГОРА.

Колко влакови връзки съществуват дневно, за да отидете от Пловдив до Стара Загора?

Ако трябва да пътувате до Стара Загора от Пловдив, моля имайте предвид, че има 13 влакови връзки всеки ден. Моля, имайте предвид, че съществуват 1 маршрута с поне една смяна, спрямо 12 директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. Следователно, моля обърнете внимание, че дори ако пътуването е по-дълго, билетът с една смяна е понякога много по-ефективен, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последния момент. Силно ви препоръчваме да изберете билет за директна линия, ако предпочитате да не сменяте влаковете.

За колко време ще отидете от Пловдив до Стара Загора с влак и кога тръгват влаковете?

Средната продължителност на пътуването е 1 hour and 55 minutes, но най-бързите връзки ви отвеждат до Стара Загора за 1 hour and 39 minutes. Първият влак тръгва от Пловдив в 06:11, докато последният тръгва в 00:11.