Влак Пловдив - Огняново цени от 1,06 лв.

16/07/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Пловдив до Огняново с влак

Пътуването от Пловдив до Огняново от влак е 305,99 km и отнема 0 ч 29 мин. Има 9 връзки на ден, с първото заминаване на 00:15 ч. и последното на 23:15 ч.. Възможно е да пътувате от Пловдив до Огняново от влак само за 1,06 лв. или за 3,82 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 1,06 лв..

Най-ниската цена1,06 лв.
Продължителност на пътуването0 ч 29 мин
Връзка на ден9
Най-ниската цена1,06 лв.
Най-висока цена3,82 лв.
Първо заминаване00:15 ч.
Последно заминаване23:15 ч.
Разстояние305,99 km
ЗаминаванеПловдив
ПристиганеОгняново
ПревозвачиBDZ

Пътуването ви от Пловдив до Огняново с Virail

Планирате да пътувате от Пловдив до Огняново? Понякога може да е трудно да разберете откъде да започнете - но там идва Virail. Нашата мощна търсачка ще проучи всички опции, налични за вашето пътуване, като претърси над 2000 транспортни компании по целия свят. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите си за пътуване. Мигновено ще ви покажем подробен списък с възможните маршрути, с цялата информация, необходима за вземане на решение. Изберете между автобуси, влакове и други, свързващи или директни, еднопосочни или двупосочни пътувания - каквото предпочитате. Когато видите резултатите си, посочете избраната от вас опция и Virail ще ви пренасочи към уебсайта на доставчика, където можете да завършите резервацията си. Позволете ни да свършим работата за вас и можете просто да се отпуснете и да се насладите на пътуването си.

Колко струва да се стигне от Пловдив до Огняново с влак?

Цените ще варират, когато пътувате от Пловдив до Огняново. Средно обаче ще платите около 1,27 лв. за билет за влак. Можете да намерите билети за влак на цени до 1,06 лв., но това може да изисква известна гъвкавост с вашите планове за пътуване. Ако търсите ниска цена, може да се наложи да се подготвите да прекарате повече време в транспорт. Също така често можете да намерите по-евтини билети за влак в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Разбира се, цените на билетите често се променят и през годината; очаквайте да платите повече в пиковия сезон. За най-ниските цени обикновено е най-добре да направите резервацията си предварително. Внимавайте обаче, тъй като много доставчици не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети за влак.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Пловдив до Огняново. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Цените на билетите за влак от Пловдив до Огняново варират в зависимост от редица фактори, включително колко предварително сте резервирали, вашите дати на пътуване и вид транспорт, който искате да използвате. По определени маршрути може да са налични различни класове, което също ще повлияе на цената. Средната цена на билета за влак е приблизително 1,27 лв.. За най-ниските цени обикновено е най-добре да резервирате възможно най-рано и да обърнете внимание на евтини варианти, като например невъзстановими билети или пътуване извън пиковите часове. Имайте предвид, че някои компании не предлагат възстановяване или промяна на своите билети с по-ниски цени, така че е препоръчително да проверите, преди да завършите транзакцията си.

Колко време отнема пътуването от Пловдив до Огняново с влак?

Разстоянието между Пловдив и Огняново е приблизително 305,99 km. Като цяло ще ви отнеме около 0 ч 29 мин, за да завършите пътуването между двата града. Важно е обаче да запомните, че времето за пътуване може да варира в зависимост от редица фактори, включително сезонни метеорологични условия, местни събития или отклонения. Имайте това предвид, ако възнамерявате да правите по-късна връзка и винаги планирайте съобразно с това. Пътуването между Пловдив и Огняново продължава около 305,99 km и обикновено отнема приблизително 0 ч 29 мин. Тази цифра обаче е средна и ще варира в зависимост от редица фактори. В зависимост от избрания от вас начин на транспорт, може да успеете да пристигнете за по-малко време. Най-краткото време, за което можете да завършите това пътуване, е 0 ч 25 мин. Ако се опитвате да стигнете от Пловдив до Огняново възможно най-бързо, потърсете експресни маршрути или услуги без спиране. Директните маршрути не винаги са най-бързият начин за пътуване. Понякога може дори да намерите по-бърз маршрут, който включва връзка в друг град.

Кои спирки мога да използвам, когато пътувам от Пловдив до Огняново с влак?

Ще можете да напуснете Пловдив, като използвате спирки като Plovdiv Central Train Station. Те ви свързват със спирки, включително в Огняново. Проверете внимателно, преди да направите резервация. Някои или всички тези спирки ще се явят по маршрута, в зависимост от транспортната компания, която използвате за пътуването си. Проверете внимателно, за да видите кой маршрут следва избраната от вас транспортна компания, за да видите дали преминава през спирка, която е удобна за вашите нужди. Може да се наложи да направите кратко пътуване между спирките или в Пловдив, или в Огняново, за ваше удобство по време на пътуването.

Колко ежедневни пътувания има от Пловдив до Огняново?

Средно има 9 заминаващи ежедневно от Пловдив до Огняново. Възможно е обаче да има повече или по-малко в различните дни. Разписанията на доставчиците могат да се променят в определени дни от седмицата или официалните празници, а много от тях също се различават в определени периоди от годината. Някои доставчици променят графика си например през летния сезон. В много натоварени периоди може да има до заминаващи всеки ден. Доставчиците, които пътуват по този маршрут, включват и всеки работи в съответствие със своите специфични графици. Като пътешественик може да предпочетете директно пътуване или може да нямате нищо против да правите смени и връзки. Ако имате тежки куфари, директното пътуване може да е най-доброто; в противен случай може да успеете да спестите пари и да се насладите на повече гъвкавост, като направите смяна по пътя. Всеки ден има средно 8 заминаващи от Пловдив, които пътуват директно до Огняново. Има 1 пътувания с една или повече смени. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Пловдив до Огняново. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание
Евтини билети за влак от Пловдив до Огняново
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Пловдив до Огняново.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Пловдив до Огняново, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Пловдив до Огняново.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от Пловдив до Огняново

Най-евтините билети за влак Пловдив - Огняново могат да бъдат намерени само за 4,58 лв., ако имате късмет, или средно за 11,53 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 16,71 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Огняново с влак

Когато пътувате до Огняново с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда BDZ от Пловдив до Огняново
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Пловдив до Огняново от train.
съоръжения BDZ
quiet_zone Тиха зона check
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
accessibility Достъпност check
food_and_drink Храни и напитки check
air_con Климатик check
bicycle Велосипед check

Пловдив до Огняново Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
21.42kg
Автобус
22.95kg
Полет
61.2kg
Кола
48.96kg
Какви са емисиите на CO2 за Пловдив до Огняново с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Пловдив и Огняново са 21.42kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Пловдив и Огняново? Като вземете влака между Пловдив и Огняново, ще спестите 39.78kg CO2 емисии спрямо полет, 1.53kg спрямо автобус и 27.54kg спрямо кола.

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от Пловдив до Огняново?
Билет влак от Пловдив до Огняново е 1,27 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 1,06 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Пловдив до Огняново?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Пловдив до Огняново е 1,06 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Пловдив и Огняново от влак?
Пловдив до Огняново е 305,99 km.
Колко време трае влак между Пловдив и Огняново?
Пловдив до Огняново е средно 0 ч 29 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 0 ч 25 мин.
Колко влак на ден преминават от Пловдив до Огняново?
Пловдив до Огняново има средно 9 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Пловдив до Огняново?
Най-ранният влак от Пловдив до Огняново тръгва на 00:15 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Пловдив до Огняново?
Последният влак от Пловдив до Огняново тръгва на 23:15 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Пловдив до Огняново?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 1,06 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Колко директни връзки преминават от Пловдив до Огняново?
Има средно 8 от Пловдив до Огняново.
Кое е най-бързото време за пътуване между Пловдив до Огняново от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Пловдив и Огняново е 0 ч 25 мин.
Има ли директен влак от Пловдив към Огняново?
Да, има директен влак между Пловдив и Огняново.
Какви са емисиите на CO2 за Пловдив до Огняново от влак?
Пътуването на влак от Пловдив до Огняново създава 21.42kg CO2 емисии.

Отидете локално от Пловдив

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Пловдив

Международни маршрути от Пловдив и близките райони

Други дестинации от Пловдив

Основни маршрути до Огняново

Свързани маршрути

Други популярни маршрути