Намерете влак от Пловдив до Сандански

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Сандански

Детайли за пътуването

Най-добра цена 8,15лв.
Продължителност на пътуването 7 ч. 35 мин.
Връзки на ден 4
Първо заминаване: 03:20
Последно отпътуване: 13:10
Разстояние 138km

Най-добрите оферти за вашия влак от Пловдив до Сандански на virail

С virail за миг можете да сравните цените на влаковете от Пловдив до Сандански. Това, което трябва да направите, е да изберете датата, на която планирате да заминете и, ако искате, да сортирате и филтрирате резултатите по цена и време. За да резервирате перфектното си пътуване, virail ще ви пренасочи директно към уебсайта на доставчика за изключително безопасна покупка.

Кои железопътни компании предлагат връзки с влак от Пловдив до Сандански?

Virail намира оферти от много железопътни компании в Европа и по света. Например, той ви показва възможните връзки с влак от Пловдив до Сандански, предлагани от Bdz.

Колко струват нискотарифните билети за влак от Пловдив до Сандански?

Чрез предварителна резервация можете да намерите евтини билети за влак от Пловдив до Сандански от 8,15 лв.. Въпреки това билети за влак за този маршрут струват средно около 12,63 лв..

Влакове от Пловдив до Сандански


За къси разстояния като тези между Пловдив и Сандански, автобусите и споделеното пътуване са добри алтернативи на влака, благодарение на ниската си цена. Освен това автобусите имат предимството, че стигат до най-малките градове, в които няма жп гара.

Кои станции обслужват железопътната линия Пловдив - Сандански?

Влаковете заминават от Пловдив от ПЛОВДИВ и пристигат на САНДАНСКИ.

Пътуване с влак до Сандански от Пловдив: колко връзки дневно има?

4 връзки са налични всеки ден за пътуване от Пловдив до Сандански с влак. Моля, имайте предвид, че има 4 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 0 маршрута, които са директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. И все пак, да обмислите избора на билет за директна линия изглежда е най-добрият вариант, ако вашият приоритет е да останете в един влак за цялото пътуване.

За колко време ще отидете от Пловдив до Сандански с влак и кога тръгват влаковете?

Докато първият влак до Сандански тръгва в 03:06, последният е насрочен за 13:06. Средната продължителност на пътуването е 7 hours and 46 minutes, но най-бързите влакове могат да ви отведат до Сандански за 6 hours and 37 minutes.