Намерете влак от Пловдив до Перник

Започва от
∞ лв.
откривам
Нашите партньори Най-добрият начин да намерите и сравните билети за влакове, автобуси, споделени пътувания и самолети. Ние работим с повече от 100 партньора, за да ви предложим най-добрите цени на пазара.
references references references references references references references references references references

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

С Влак

Днес

откривам
С Влак

Утре

откривам
С Влак

2 Дни

откривам

Използвайте Virail, за да намерите най-добрия начин за пътуване от Пловдив до Перник

Знаете ли кой е най-добрият начин да стигнете от Пловдив до Перник? Не? Не се притеснявайте, Virail знае. Нашият инструмент за търсене използва данни от хиляди доставчици на туристически услуги, за да ви покаже всички налични маршрути за избраните от вас дати на пътуване. Независимо дали искате да пътувате с влак, автобус, самолет или споделено пътуване, ние можем да помогнем. Филтрирайте резултатите си според вашите лични нужди: решете дали искате еднопосочен или двупосочен билет, потърсете директно пътуване или такова с връзки и изберете часа за деня, в който предпочитате да пътувате. Разгледайте цялата информация и намерете подходящата за вас опция за транспорт. Когато изберете идеалното за вас пътуване, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик на пътувания, където можете да завършите резервацията си. Вашето приключение чака - нека Virail ви помогне днес.

Пловдив да се Перник с влак

Продължителност на пътуването 4 ч. 31 мин.
връзки на ден 13
Първо заминаване 03:08
Последно отпътуване 19:43
разстояние 150 km
Заминаване Пловдив
Пристигане Перник
Превозвачи Bdz

Обобщение на маршрута от Влак

Връзки
13
Превозвачи
1
Минимална цена
∞ лв.
Максимална цена
-∞ лв.

Пловдив - Перник

Месечно

Най -добрите цени за месеца

Колко време отнема пътуването от Пловдив до Перник с влак?

Пътуването между Пловдив и Перник продължава около 150 km и обикновено отнема приблизително 4 ч. 31 мин.. Тази цифра обаче е средна и ще варира в зависимост от редица фактори. В зависимост от избрания от вас начин на транспорт, може да успеете да пристигнете за по-малко време. Най-краткото време, за което можете да завършите това пътуване, е 3 ч. 42 мин.. Ако се опитвате да стигнете от Пловдив до Перник възможно най-бързо, потърсете експресни маршрути или услуги без спиране. Директните маршрути не винаги са най-бързият начин за пътуване. Понякога може дори да намерите по-бърз маршрут, който включва връзка в друг град.

В колко часа са заминаващите от Пловдив до Перник?

Първият отпътуващ през нощта от Пловдив до Перник тръгва в 03:08, докато последният отпътува в 19:43. Те са в съответствие със стандартните графици за маршрута между Пловдив и Перник. Разписанията на различните компании обаче могат да варират от ден на ден или от месец на месец, така че тези конкретни заминавания може да не са налични всеки ден. Някои компании могат да променят графика си на официални празници и почивни дни или през летните месеци. Проверете датите на пътуването си, когато правите резервацията си.

Кои са спирките по маршрута от Пловдив до Перник?

Ще можете да напуснете Пловдив, като използвате спирки като Plovdiv. Те ви свързват със спирки, включително Pernik в Перник. Проверете внимателно, преди да направите резервация. Някои или всички тези спирки ще се явят по маршрута, в зависимост от транспортната компания, която използвате за пътуването си. Проверете внимателно, за да видите кой маршрут следва избраната от вас транспортна компания, за да видите дали преминава през спирка, която е удобна за вашите нужди. Може да се наложи да направите кратко пътуване между спирките или в Пловдив, или в Перник, за ваше удобство по време на пътуването.

Колко пътувания от Пловдив до Перник се извършват всеки ден?

Ако искате да стигнете от Пловдив до Перник, можете да пътувате с компании като Bdz. Ще откриете максимален брой от 13 заминаващи на ден. Средно има 13 заминаващи на ден. Резервирайте предварително, за да сте сигурни, че пътуването ви ще протече безпроблемно и ще тръгнете в момент, който ви устройва най-добре. Когато пътувате, можете да търсите директни пътувания или други маршрути, които предлагат връзки и смени. Има средно директни пътувания между Пловдив и Перник. Ако нямате нищо против да смените превозното средство по пътя, може да намерите повече опции, които са на ваше разположение. Обикновено има 13 пътувания с поне една смяна. Тези числа могат да варират в зависимост от месеца от годината или деня от седмицата. Някои пътници предпочитат директни маршрути, особено ако носят тежки куфари или се безпокоят да не пропуснат връзка. Други се наслаждават на гъвкавостта, предлагана от пътуванията с връзки. Каквото и да предпочитате, Virail може да ви помогне да намерите правилните опции, които да ви устройват.

Logo
authentication

Влезте или създайте акаунт

Влезте във Virail, за да получите ексклузивни оферти за пътуване