Влак Пловдив - Перник цени от 10,18лв.

Започва от
10,18лв.
откривам

Пловдив до Перник с влак

Пътуването от Пловдив до Перник от влак е 149,6 km и отнема 3 ч. 48 мин.. Има 11 връзки на ден, с първото заминаване на 03:45 и последното на 20:25. Възможно е да пътувате от Пловдив до Перник от влак само за 10,18лв. или за 12,01лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 10,18лв..

Най-добра цена 10,18лв.
Продължителност на пътуването 3 ч. 48 мин.
Връзка на ден 11
Най-ниската цена 10,18лв.
Най-висока цена 12,01лв.
Първо заминаване 03:45
Последно заминаване 20:25
Разстояние 149,6 km
Заминаване Пловдив
Пристигане Перник
Превозвачи BDZ

Влак Билети от Пловдив до Перник

  Sep 26
  Още
  22°
  Sep 27
  Още
  21°
  Sep 28
  Още
  23°
  Sep 29
  Още
  25°
  Sep 30
  Още
  26°
  Oct 01
  Още
  26°
  Oct 02
  Още
  28°
  Oct 03
  Още
  29°
  Oct 04
  Още
  29°
  Oct 05
  Още
  30°
  Oct 06
  Още
  28°
  Oct 07
  Още
  26°
  Oct 08
  Още
  26°
  Oct 09
  Още
  23°
  Oct 10
  Още
  15°
Departure date
Tuesday,Sep 26 2023
22°

Използвайте Virail, за да намерите най-добрия начин за пътуване от Пловдив до Перник

Знаете ли кой е най-добрият начин да стигнете от Пловдив до Перник? Не? Не се притеснявайте, Virail знае. Нашият инструмент за търсене използва данни от хиляди доставчици на туристически услуги, за да ви покаже всички налични маршрути за избраните от вас дати на пътуване. Независимо дали искате да пътувате с влак, автобус, самолет или споделено пътуване, ние можем да помогнем. Филтрирайте резултатите си според вашите лични нужди: решете дали искате еднопосочен или двупосочен билет, потърсете директно пътуване или такова с връзки и изберете часа за деня, в който предпочитате да пътувате. Разгледайте цялата информация и намерете подходящата за вас опция за транспорт. Когато изберете идеалното за вас пътуване, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик на пътувания, където можете да завършите резервацията си. Вашето приключение чака - нека Virail ви помогне днес.

Колко ще платя за билети за влак от Пловдив до Перник?

Когато пътувате от Пловдив до Перник, можете да очаквате да платите средно около 10,47лв.. Може да успеете да намерите цени до 10,20лв., но всичко зависи от това как пътувате. Някои видове транспорт са по-евтини от други и цените ще варират в зависимост от часа, деня от седмицата, сезона и други фактори. За най-евтините билети за влак направете резервацията си доста преди пътуването. Ако можете, пътувайте извън пиковото време, тъй като цените на билетите за влак често биват намалени. Може също да спестите пари, като резервирате пътуване с връзки, а не директен маршрут. Не забравяйте да проверите условията на билета преди резервацията, тъй като понякога по-евтините билети за влак не могат да бъдат сменени или парите за тях да бъдат възстановени. Използвайте Virail, за да проверите възможностите преди резервация, за да сте сигурни, че ще намерите най-ниската цена за пътуването си.Покажи пълното описание Скриване на пълното описание
Евтини билети за от Пловдив до Перник
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Пловдив до Перник.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Пловдив до Перник, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Пловдив до Перник.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от Пловдив до Перник

Най-евтините билети за влак Пловдив - Перник могат да бъдат намерени само за 5лв., ако имате късмет, или средно за 12лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 17лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Перник с влак

Когато пътувате до Перник с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Превозвачи по този маршрут

Научете повече за превозвачите по този маршрут.

БДЖ означава Български държавни железници, която е националната железопътна компания на България. Основана е през 1888 г. и оперира пътнически и товарни влакове в цялата страна, както и международни услуги до съседни страни. БДЖ оперира по няколко направления, сред които София, Варна, Пазарджик, Ямбол, Велико Търново, Добрич, Видин, Ловеч или Силистра.

Услуги на борда BDZ от Пловдив до Перник
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Пловдив до Перник от влак.
съоръжения BDZ
Тиха зона
WiFi
Електрически контакти
Багаж
Достъпност
Храни и напитки
Климатик
Велосипед

Пловдив до Перник Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
1.5kg
Автобус
10.1kg
Полет
404.0kg
Кола
39.0kg
Какви са емисиите на CO2 за Пловдив до Перник с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Пловдив и Перник са 1.5kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Пловдив и Перник? Като вземете влака между Пловдив и Перник, ще спестите 402.5kg CO2 емисии спрямо полет, 8.6kg спрямо автобус и 37.4kg спрямо кола.

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от Пловдив до Перник?
Билет влак от Пловдив до Перник е 10,35лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 10,18лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Пловдив до Перник?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Пловдив до Перник е 10,18лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Пловдив и Перник от влак?
Пловдив до Перник е 149,6 km.
Колко време трае влак между Пловдив и Перник?
Пловдив до Перник е средно 4 ч. 29 мин.. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 3 ч. 48 мин..
Какви компании работят от Пловдив до Перник?
Пловдив до Перник се покрива от оператор(и) 1. Можете да намерите на Virail BDZ предоставяне на услуги по този маршрут.
Колко влак на ден преминават от Пловдив до Перник?
Пловдив до Перник има средно 11 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Пловдив до Перник?
Най-ранният влак от Пловдив до Перник тръгва на 03:45. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Пловдив до Перник?
Последният влак от Пловдив до Перник тръгва на 20:25. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Пловдив до Перник?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 10,18лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кои станции мога да премина от Пловдив до Перник?
Има 1 станция(и), от която можете да се отклоните от Пловдив, за да отидете до Перник. Можете да преминете от Plovdiv и можете да стигнете до Pernik.
Кое е най-бързото време за пътуване между Пловдив до Перник от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Пловдив и Перник е 3 ч. 48 мин..
Има ли директен влак от Пловдив към Перник?
Да, има директен влак между Пловдив и Перник.
Какви са емисиите на CO2 за Пловдив до Перник от влак?
Пътуването на влак от Пловдив до Перник създава 1.5kg CO2 емисии.

Абонирайте се за нашия бюлетин

Получавайте последните новини, продуктови актуализации и изключителни промоции директно във входящата си поща

Отидете локално от Пловдив

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Пловдив

Международни маршрути от Пловдив и близките райони

Други дестинации от Пловдив

Основни маршрути до Перник

Свързани маршрути

Други популярни маршрути