Намерете влак от Пловдив до Перник

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в

Детайли за пътуването

Най-добра цена 4,45 лв.
Продължителност на пътуването 4 ч. 11 мин.
връзки на ден 11
Първо заминаване 05:08
Последно отпътуване 22:00
разстояние 150 km

Най-добрите оферти за вашия влак от Пловдив до Перник на virail

Virail прави всяко пътуване по-лесно: единственото нещо, което трябва да направите, е да посочите датата на пътуването си от Пловдив до Перник. След това ще можете да намерите идеалната възможност за пътуването си чрез филтриране и сортиране на резултатите по цена и заминаване. Virail автоматично ще ви пренасочи към уебсайта на доставчика, за да завършите резервацията си.

Колко струват нискотарифните билети за влак от Пловдив до Перник?

Предварителната резервация наистина ви позволява да спестите пари: всъщност можете да получите евтини билети за влак от Пловдив до Перник също само за 4,45 лв., докато средната цена е 5,12 лв..

Влакове от Пловдив до Перник: с кои фирми можете да пътувате?

Сред всички наши партньори ще намерите и Bdz, осигуряващ влаковите връзки между Пловдив и Перник.

Влакове от Пловдив до Перник

Кога заминават влаковете до Перник и колко време е пътуването?

Средната продължителност на пътуването е 4 ч. 11 мин., но най-бързите връзки ви отвеждат до Перник за 3 ч. 28 мин.. Първият влак тръгва от Пловдив в 05:08, докато последният тръгва в 22:00.

На кои станции можете да хванете влака до Перник и къде ще пристигнете?

Влаковете до Перник могат да заминат от ПЛОВДИВ и да пристигнат на ПЕРНИК.

Когато пътувате с влак, никога не забравяйте да вземете билета със себе си: уверете се, че сте го отпечатали предварително или изтеглете мобилната версия, ако е позволено.

За къси разстояния като тези между Пловдив и Перник, автобусите и споделеното пътуване са добри алтернативи на влака, благодарение на ниската си цена. Освен това автобусите имат предимството, че стигат до най-малките градове, в които няма жп гара.

Пътуване с влак до Перник от Пловдив: колко връзки дневно има?

11 влакови връзки съществуват дневно до Перник от Пловдив. Моля, имайте предвид, че сред тези връзки има директни линии, спрямо 11 маршрута, които имат поне една смяна. Силно ви препоръчваме да изберете билет за директна линия, ако предпочитате да не сменяте влаковете.

Ако искате да пътувате от Пловдив до Перник с влак, има 11 достъпни връзки на ден. Моля, обърнете внимание, че всички тези връзки, т.е. 11 маршрута, имат смяна. Следователно ще трябва да смените влаковете.