Влак Пловдив - Перник цени от 10,19 лв.

23/06/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

Осигурете билета си днес и се възползвайте от най-добрите оферти!

Днес | Повече ▼
утре | Повече ▼
2 дни | Повече ▼
3 дни | Повече ▼

Пловдив до Перник с влак

Пътуването от Пловдив до Перник от влак е 149,8 km и отнема 4 ч 37 мин. Има 11 връзки на ден, с първото заминаване на 02:40 ч. и последното на 18:51 ч.. Възможно е да пътувате от Пловдив до Перник от влак само за 10,19 лв. или за 10,35 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 10,19 лв..

Най-ниската цена10,19 лв.
Продължителност на пътуването4 ч 37 мин
Връзка на ден11
Най-ниската цена10,19 лв.
Най-висока цена10,35 лв.
Първо заминаване02:40 ч.
Последно заминаване18:51 ч.
Разстояние149,8 km
ЗаминаванеПловдив
ПристиганеПерник
ПревозвачиBDZ

Влак Билети от Plovdiv до Pernik

Дата на заминаване
неделя, 23 юни 2024 г.

Бързо и лесно пътуване от Пловдив до Перник с Virail

Кой е най-добрият начин да се стигне от Пловдив до Перник? Ако не сте сигурни, не се притеснявайте - Virail може да ви помогне. Единственото нещо, което трябва да направите, е да въведете планираните дати за пътуване и да оставите мощния инструмент за търсене на Virail да се справи с останалото. Ще разгледаме маршрутите, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви дадем всички налични опции. Независимо дали искате да пътувате със самолет, влак, автобус, споделено пътуване или нещо друго, ние ще намерим идеалното решение за вас. Можете да филтрирате резултатите си според цената, времето на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването, брой връзки, еднопосочно или двупосочно пътуване - всичко, което искате. Virail ще ви даде пълна, ясна картина за това как да стигнете от Пловдив до Перник, след което ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик, за да завършите резервацията си.

Как мога да намеря най-евтините билети за влак, за да стигна от Пловдив до Перник?

Цените ще варират, когато пътувате от Пловдив до Перник. Средно обаче ще платите около 10,21 лв. за билет за влак. Можете да намерите билети за влак на цени до 10,19 лв., но това може да изисква известна гъвкавост с вашите планове за пътуване. Ако търсите ниска цена, може да се наложи да се подготвите да прекарате повече време в транспорт. Също така често можете да намерите по-евтини билети за влак в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Разбира се, цените на билетите често се променят и през годината; очаквайте да платите повече в пиковия сезон. За най-ниските цени обикновено е най-добре да направите резервацията си предварително. Внимавайте обаче, тъй като много доставчици не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети за влак.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Пловдив до Перник. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Цените ще варират, когато пътувате от Пловдив до Перник. Средно обаче ще платите около 10,21 лв. за билет за влак. Ако търсите ниска цена, може да се наложи да се подготвите да прекарате повече време в транспорт. Също така често можете да намерите по-евтини билети за влак в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Разбира се, цените на билетите често се променят и през годината; очаквайте да платите повече в пиковия сезон. За най-ниските цени обикновено е най-добре да направите резервацията си предварително. Внимавайте обаче, тъй като много доставчици не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети за влак.

Колко време отнема да се стигне от Пловдив до Перник с влак?

Пътуването от Пловдив до Перник с влак обикновено отнема 4 ч 37 мин. Това пътуване обхваща разстояние от 149,8 km. Когато планирате пътуването си, имайте предвид, че 4 ч 37 мин е средна стойност, а времето на маршрута може да варира от ден на ден. Метеорологичните условия, проблеми с транспорта, неочаквани отклонения и местни събития могат да причинят забавяне на пътуването ви. Моля, имайте предвид възможността за тези извънредни събития, когато правите планове за пътуване. За да стигнете по-бързо от Пловдив до Перник, обмислете търсенето на експресна услуга, която има по-малко спирки по пътя. И обратно, маршрутът с връзки може при някои обстоятелства да бъде по-бърз от директното пътуване. Най-бързите маршрути между Пловдив и Перник ще завършат пътуването в 3 ч 48 мин. Средно ще ви отнеме около 4 ч 37 мин, за да пътувате 149,8 km между Пловдив и Перник.

Кои спирки мога да използвам, когато пътувам от Пловдив до Перник с влак?

В Пловдив спирките за заминаване включват Plovdiv Central Train Station. Когато пристигнете в Перник, може да успеете да слезете на спирки като Pernik Bus Station. Не забравяйте обаче, че точните спирки, обслужвани по всеки маршрут, могат да варират. Различните компании могат да тръгват и пристигат на различни спирки. Освен това, ако пътувате с експресна услуга, броят на спирките може да бъде ограничен и точните спирки, обслужвани по определен маршрут, могат да варират в различни часове от деня или деня от седмицата. Проверете предварително, за да сте сигурни, че тръгвате и пристигате на спирка, която е удобна за вашето пътуване.

Колко пътувания от Пловдив до Перник има всеки ден?

Точният брой на пътуванията от Пловдив до Перник може да варира според деня. Някои услуги може да работят само в определени дни от седмицата, докато други може да са сезонни. Като цяло, има средно 11 заминаващи всеки ден. Те се изпълняват от редица различни транспортни компании, включително . В особено натоварени дни може да има до заминаващи. Обикновено можете да очаквате да има повече връзки през делничните дни. Много компании правят по-малко пътувания през уикендите или официалните празници. Като пътешественик може да предпочетете да вземете директен маршрут от Пловдив до Перник. Все пак ще намерите повече налични опции, ако искате да поемете по маршрут с връзки. Те минават през един или повече различни градове и ще трябва да смените превозното средство по пътя. Не всички пътуващи се чувстват комфортно, като правят множество връзки, но ако вас ви устройва, тогава ще се радвате на по-голяма гъвкавост при извършване на вашата резервация. Точният брой на ежедневните заминаващи от Пловдив до Перник варира, но като цяло можете да очаквате да намерите 0 директни връзки без смяна, заминаващи всеки ден. Пътуващите, които с удоволствие поемат по непряк маршрут, ще намерят средно 11 пътувания с една или повече смени. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Пловдив до Перник. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Plovdiv до Pernik

Евтини билети за влак от Пловдив до Перник
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Пловдив до Перник.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Пловдив до Перник, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Пловдив до Перник.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Plovdiv до Pernik

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от Пловдив до Перник

Най-евтините билети за влак Пловдив - Перник могат да бъдат намерени само за 4,21 лв., ако имате късмет, или средно за 9,58 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 10,21 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Перник с влак

Когато пътувате до Перник с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда BDZ от Пловдив до Перник
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Пловдив до Перник от train.
съоръжения BDZ
quiet_zone Тиха зона check
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
accessibility Достъпност check
food_and_drink Храни и напитки check
air_con Климатик check
bicycle Велосипед check

Пловдив до Перник Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
10.49kg
Автобус
11.23kg
Полет
29.96kg
Кола
23.97kg
Какви са емисиите на CO2 за Пловдив до Перник с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Пловдив и Перник са 10.49kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Пловдив и Перник? Като вземете влака между Пловдив и Перник, ще спестите 19.47kg CO2 емисии спрямо полет, 0.74kg спрямо автобус и 13.48kg спрямо кола.

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от Пловдив до Перник?
Билет влак от Пловдив до Перник е 10,21 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 10,19 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Пловдив до Перник?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Пловдив до Перник е 10,19 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Пловдив и Перник от влак?
Пловдив до Перник е 149,8 km.
Колко време трае влак между Пловдив и Перник?
Пловдив до Перник е средно 4 ч 37 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 3 ч 48 мин.
Колко влак на ден преминават от Пловдив до Перник?
Пловдив до Перник има средно 11 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Пловдив до Перник?
Най-ранният влак от Пловдив до Перник тръгва на 02:40 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Пловдив до Перник?
Последният влак от Пловдив до Перник тръгва на 18:51 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Пловдив до Перник?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 10,19 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кое е най-бързото време за пътуване между Пловдив до Перник от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Пловдив и Перник е 3 ч 48 мин.
Има ли директен влак от Пловдив към Перник?
Да, има директен влак между Пловдив и Перник.
Какви са емисиите на CO2 за Пловдив до Перник от влак?
Пътуването на влак от Пловдив до Перник създава 10.49kg CO2 емисии.

Отидете локално от Пловдив

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Пловдив

Международни маршрути от Пловдив и близките райони

Други дестинации от Пловдив

Основни маршрути до Перник

Свързани маршрути

Други популярни маршрути