Намерете влак от Пловдив до Перник

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в

Детайли за пътуването

Най-добра цена 8 лв.
Продължителност на пътуването 4 ч. 14 мин.
Връзки на ден 13
Първо заминаване: 04:11
Последно отпътуване: 21:00
Разстояние 150km

Сравнете най-добрите цени за влак от Пловдив до Перник

С virail за миг можете да сравните цените на влаковете от Пловдив до Перник. Това, което трябва да направите, е да изберете датата, на която планирате да заминете и, ако искате, да сортирате и филтрирате резултатите по цена и време. За да резервирате перфектното си пътуване, virail ще ви пренасочи директно към уебсайта на доставчика за изключително безопасна покупка.

Кои фирми пътуват от Пловдив до Перник с влак?

Virail си сътрудничи с повече от 200 партньора в Европа и по света, сред които и Bdz, обслужващ влаковия маршрут Пловдив - Перник.

Колко е най-евтиният билет за влак от Пловдив до Перник?

Чрез предварителна резервация можете да намерите евтини билети за влак от Пловдив до Перник от 4,45 лв.. Въпреки това билети за влак за този маршрут струват средно около 5,38 лв..

Влакове от Пловдив до Перник


Когато пътувате с влак, никога не забравяйте да вземете билета със себе си: уверете се, че сте го отпечатали предварително или изтеглете мобилната версия, ако е позволено.

За къси разстояния като тези между Пловдив и Перник, автобусите и споделеното пътуване са добри алтернативи на влака, благодарение на ниската си цена. Освен това автобусите имат предимството, че стигат до най-малките градове, в които няма жп гара.

От кои станции пътуват влаковете до Перник?

Влаковете до Перник заминават от Пловдив от ПЛОВДИВ и пристигат на ПЕРНИК.

Колко влакови връзки има от Пловдив до Перник всеки ден?

Ако трябва да пътувате до Перник от Пловдив, моля имайте предвид, че има 11 влакови връзки всеки ден. Моля, имайте предвид, че съществуват 11 маршрута с поне една смяна, спрямо 0 директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. В резултат на това изборът на оферта с непряка линия понякога е най-добрият начин за ефективно пътуване, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута, въпреки че пътуването е по-дълго. Въпреки това, моля изберете билет за директна линия, ако предпочитате да останете в един влак и да избегнете смяна.

За колко време ще отидете от Пловдив до Перник с влак и кога тръгват влаковете?

С най-бързите връзки ще бъдете в Перник за 3 hours and 30 minutes, но средно отнема 4 hours and 38 minutes. Първият влак, водещ до Перник е в 04:12, докато последният тръгва от Пловдив в 21:12.