Влак Пловдив - Варна цени от 9,20 лв.

16/04/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com
Започва от
9,20 лв.

Пловдив до Варна с влак

Пътуването от Пловдив до Варна от влак е 285,02 km и отнема 9 ч 2 мин. Има 11 връзки на ден, с първото заминаване на 01:04 ч. и последното на 23:44 ч.. Възможно е да пътувате от Пловдив до Варна от влак само за 9,20 лв. или за 30,68 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 9,20 лв..

Най-ниската цена9,20 лв.
Продължителност на пътуването9 ч 2 мин
Връзка на ден11
Най-ниската цена9,20 лв.
Най-висока цена30,68 лв.
Първо заминаване01:04 ч.
Последно заминаване23:44 ч.
Разстояние285,02 km
ЗаминаванеПловдив
ПристиганеВарна
ПревозвачиBDZ

Влак Билети от Plovdiv до Varna

Дата на заминаване
вторник, 16 апр 2024 г.

Бързо и лесно пътуване от Пловдив до Варна с Virail

Virail помага на хиляди пътници да планират пътуванията си всяка година. Как? Лесно е. Просто въведете датите, на които планирате да пътувате от Пловдив до Варна. Нашата мощна търсачка ще разгледа данните от хиляди доставчици на туристически услуги, след което ще ви покаже всички налични маршрути. Можете да изберете да пътувате както искате. Решете за вида транспорт, който искате да използвате, по кое време на деня искате да тръгнете и дали искате директно пътуване или такова с връзки. Когато намерите идеалния маршрут за вас, Virail ще ви пренасочи към уеб страницата на доставчика. Там можете да направите вашата резервация, след това е време да се подготвите за пътуването си.

Колко струват билетите за влак от Пловдив до Варна?

Цените ще варират, когато пътувате от Пловдив до Варна. Средно обаче ще платите около 22,01 лв. за билет за влак. Можете да намерите билети за влак на цени до 9,20 лв., но това може да изисква известна гъвкавост с вашите планове за пътуване. Ако търсите ниска цена, може да се наложи да се подготвите да прекарате повече време в транспорт. Също така често можете да намерите по-евтини билети за влак в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Разбира се, цените на билетите често се променят и през годината; очаквайте да платите повече в пиковия сезон. За най-ниските цени обикновено е най-добре да направите резервацията си предварително. Внимавайте обаче, тъй като много доставчици не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети за влак.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Пловдив до Варна. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Цените ще варират, когато пътувате от Пловдив до Варна. Средно обаче ще платите около 22,01 лв. за билет за влак. Ако търсите ниска цена, може да се наложи да се подготвите да прекарате повече време в транспорт. Също така често можете да намерите по-евтини билети за влак в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Разбира се, цените на билетите често се променят и през годината; очаквайте да платите повече в пиковия сезон. За най-ниските цени обикновено е най-добре да направите резервацията си предварително. Внимавайте обаче, тъй като много доставчици не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети за влак.

Колко време отнема пътуването от Пловдив до Варна с влак?

Разстоянието между Пловдив и Варна е приблизително 285,02 km. Като цяло ще ви отнеме около 9 ч 2 мин, за да завършите пътуването между двата града. Важно е обаче да запомните, че времето за пътуване може да варира в зависимост от редица фактори, включително сезонни метеорологични условия, местни събития или отклонения. Имайте това предвид, ако възнамерявате да правите по-късна връзка и винаги планирайте съобразно с това. Пътуването от Пловдив до Варна обхваща разстояние от 285,02 km. Средно можете да очаквате пътуването ви да продължи приблизително 9 ч 2 мин. При резервация на най-бързата опция обаче ще видите, че сте стигнали до вашата дестинация след приблизително 5 ч 35 мин. За по-бързи пътувания потърсете експресни маршрути. Моля, не забравяйте, че те могат да отпътуват само в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Можете също така да откриете, че можете да отидете от Пловдив до Варна по-бързо, като направите връзки, вместо да поемете по директен маршрут.

Кои спирки мога да използвам по маршрута от Пловдив до Варна?

Можете да тръгнете от Пловдив на спирки като Plovdiv Central Train Station. В края на пътуването ще можете да пристигнете в Варна на следните спирки: Varna Coach Station,Varna Airport, VAR. Някои от тези спирки могат да се обслужват само от определени транспортни компании. Поради това може да няма пряка връзка между всички спирки в Пловдив и Варна. Планирайте пътуването си внимателно, тъй като може да се наложи да направите друга връзка преди заминаването или след пристигането.

Колко пъти на ден има пътувания от Пловдив до Варна?

Ако искате да стигнете от Пловдив до Варна, можете да пътувате с компании като . Ще откриете максимален брой от заминаващи на ден. Средно има 11 заминаващи на ден. Резервирайте предварително, за да сте сигурни, че пътуването ви ще протече безпроблемно и ще тръгнете в момент, който ви устройва най-добре. Когато пътувате, можете да търсите директни пътувания или други маршрути, които предлагат връзки и смени. Има средно 2 директни пътувания между Пловдив и Варна. Ако нямате нищо против да смените превозното средство по пътя, може да намерите повече опции, които са на ваше разположение. Обикновено има 9 пътувания с поне една смяна. Тези числа могат да варират в зависимост от месеца от годината или деня от седмицата. Някои пътници предпочитат директни маршрути, особено ако носят тежки куфари или се безпокоят да не пропуснат връзка. Други се наслаждават на гъвкавостта, предлагана от пътуванията с връзки. Каквото и да предпочитате, Virail може да ви помогне да намерите правилните опции, които да ви устройват. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Пловдив до Варна. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Plovdiv до Varna

Евтини билети за влак от Пловдив до Варна
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Пловдив до Варна.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Пловдив до Варна, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Пловдив до Варна.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Plovdiv до Varna

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Цена при наближаване на датата на заминаване

Железопътните компании може да наложат по-високи цени на билетите с наближаването на датата на заминаване. Цените през следващите дни могат да варират от около 13,80 лв. до 18,43 лв., но може да подлежат на промяна. Нашият съвет е да резервирате възможно най-рано, за да спестите потенциално до 25% от пътуването си!

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от Пловдив до Варна

Най-евтините билети за влак Пловдив - Варна могат да бъдат намерени само за 9,10 лв., ако имате късмет, или средно за 15,16 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 18,16 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Варна с влак

Когато пътувате до Варна с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда BDZ от Пловдив до Варна
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Пловдив до Варна от train.
съоръжения BDZ
quiet_zone Тиха зона check
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
accessibility Достъпност check
food_and_drink Храни и напитки check
air_con Климатик check
bicycle Велосипед check

Пловдив до Варна Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
19.95kg
Автобус
21.38kg
Полет
57kg
Кола
45.6kg
Какви са емисиите на CO2 за Пловдив до Варна с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Пловдив и Варна са 19.95kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Пловдив и Варна? Като вземете влака между Пловдив и Варна, ще спестите 37.05kg CO2 емисии спрямо полет, 1.43kg спрямо автобус и 25.65kg спрямо кола.

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от Пловдив до Варна?
Билет влак от Пловдив до Варна е 22,01 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 9,20 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Пловдив до Варна?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Пловдив до Варна е 9,20 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Пловдив и Варна от влак?
Пловдив до Варна е 285,02 km.
Колко време трае влак между Пловдив и Варна?
Пловдив до Варна е средно 9 ч 2 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 5 ч 35 мин.
Колко влак на ден преминават от Пловдив до Варна?
Пловдив до Варна има средно 11 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Пловдив до Варна?
Най-ранният влак от Пловдив до Варна тръгва на 01:04 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Пловдив до Варна?
Последният влак от Пловдив до Варна тръгва на 23:44 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Пловдив до Варна?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 9,20 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Колко директни връзки преминават от Пловдив до Варна?
Има средно 2 от Пловдив до Варна.
Кое е най-бързото време за пътуване между Пловдив до Варна от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Пловдив и Варна е 5 ч 35 мин.
Има ли директен влак от Пловдив към Варна?
Да, има директен влак между Пловдив и Варна.
Какви са емисиите на CO2 за Пловдив до Варна от влак?
Пътуването на влак от Пловдив до Варна създава 19.95kg CO2 емисии.

Отидете локално от Пловдив

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Пловдив

Международни маршрути от Пловдив и близките райони

Други дестинации от Пловдив

Основни маршрути до Варна

Свързани маршрути

Други популярни маршрути