Намерете влак от Пловдив до Варна


Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

Детайли за пътуването

Най-добра цена 17,70лв.
Продължителност на пътуването 8 ч. 14 мин.
Връзки на ден 16
Първо заминаване: 01:34
Последно отпътуване: 23:30
Разстояние 285km

Virail намира за вас най-добрите оферти за влак от Пловдив до Варна

Virail притежава вълшебния трик, с който да намери вашите евтини билети за влак до Варна. Трябва само да въведете вашите дати за пътуване и да зададете филтрите за отпътуване и цена според предпочитанията си. След като изберете най-добрите опции за пътуване за вашия влак от Пловдив до Варна, virail ще ви пренасочи автоматично към уебсайта на доставчика за покупката.

Кои фирми ви отвеждат от Пловдив до Варна с влак?

Сред всички партньори на virail, вие ще можете да пътувате и с Bdz, обслужващ влаковия маршрут между Пловдив и Варна.

Колко струват билетите за влак от Пловдив до Варна?

Ако имате възможност да резервирате предварително, вероятно ще намерите евтини билети за влак от Пловдив до Варна за 9,05 лв.. В случай, че не можете да планирате предварително, билети за влак до Варна струват средно 12,23 лв..

,

Цена на билет Пловдив - Варна всеки ден

Днес Утре След 2 дни След 3 дни След 4 дни След 5 дни След 6 дни
16 лв.16 лв. Още 16 лв. Още 16 лв.16 лв.
Още Още 292 лв. Още 476 лв. Още Още

Влакове от Пловдив до Варна


Когато става дума за къси разстояния, автобусът и споделеното пътуване представляват добра алтернатива на пътуването с влак, особено ако пътувате с ограничен бюджет.

Кои станции обслужват железопътната линия Пловдив - Варна?

Влаковете до Варна заминават от Пловдив от ПЛОВДИВ и пристигат на ВАРНА or ВАРНА - СП..

Колко връзки дневно има за пътуване до Варна от Пловдив с влак?

Ако трябва да пътувате до Варна от Пловдив, моля имайте предвид, че има 6 влакови връзки всеки ден. Моля, имайте предвид, че съществуват 4 маршрута с поне една смяна, спрямо 1 директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. Следователно, моля обърнете внимание, че дори ако пътуването е по-дълго, билетът с една смяна е понякога много по-ефективен, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последния момент. Силно ви препоръчваме да изберете билет за директна линия, ако предпочитате да не сменяте влаковете.

Колко време отнема от Пловдив до Варна и кога тръгват влаковете?

Средната продължителност на пътуването е 7 hours and 5 minutes, но най-бързите връзки ви отвеждат до Варна за 6 hours and 8 minutes. Първият влак тръгва от Пловдив в 01:08, докато последният тръгва в 07:09.