Намерете влак от Пловдив до Варна

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в

Детайли за пътуването

Най-добра цена 15 лв.
Продължителност на пътуването 7 ч. 39 мин.
Връзки на ден 42
Първо заминаване: 08:00
Последно отпътуване: 00:52
Разстояние 285km

Virail намира за вас най-добрите оферти за влак от Пловдив до Варна

Virail притежава вълшебния трик, с който да намери вашите евтини билети за влак до Варна. Трябва само да въведете вашите дати за пътуване и да зададете филтрите за отпътуване и цена според предпочитанията си. След като изберете най-добрите опции за пътуване за вашия влак от Пловдив до Варна, virail ще ви пренасочи автоматично към уебсайта на доставчика за покупката.

Кои фирми ви отвеждат от Пловдив до Варна с влак?

Сред всички партньори на virail, вие ще можете да пътувате и с Bdz, обслужващ влаковия маршрут между Пловдив и Варна.

Колко струват билетите за влак от Пловдив до Варна?

Ако имате възможност да резервирате предварително, вероятно ще намерите евтини билети за влак от Пловдив до Варна за 9,05 лв.. В случай, че не можете да планирате предварително, билети за влак до Варна струват средно 13,35 лв..

,

Цена на билет Пловдив - Варна всеки ден

Днес Утре След 2 дни След 3 дни След 4 дни След 5 дни След 6 дни
Още 753,07 лв. Още Още 168,59 лв. Още 114,79 лв.

Влакове от Пловдив до Варна


Когато става дума за къси разстояния, автобусът и споделеното пътуване представляват добра алтернатива на пътуването с влак, особено ако пътувате с ограничен бюджет.

Кои станции обслужват железопътната линия Пловдив - Варна?

Влаковете до Варна заминават от Пловдив от ПЛОВДИВ и пристигат на ВАРНА - СП. or ВАРНА.

Колко връзки дневно има за пътуване до Варна от Пловдив с влак?

Ако трябва да пътувате до Варна от Пловдив, моля имайте предвид, че има 42 влакови връзки всеки ден. Моля, имайте предвид, че съществуват 24 маршрута с поне една смяна, спрямо 18 директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. Следователно, моля обърнете внимание, че дори ако пътуването е по-дълго, билетът с една смяна е понякога много по-ефективен, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последния момент. Силно ви препоръчваме да изберете билет за директна линия, ако предпочитате да не сменяте влаковете.

Колко време отнема от Пловдив до Варна и кога тръгват влаковете?

Средната продължителност на пътуването е 6 hours and 30 minutes, но най-бързите връзки ви отвеждат до Варна за 5 hours and 33 minutes. Първият влак тръгва от Пловдив в 08:11, докато последният тръгва в 00:11.