Влак Пловдив - Казанлък цени от 1,64 лв.

23/06/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Пловдив до Казанлък с влак

Пътуването от Пловдив до Казанлък от влак е 74,53 km и отнема 3 ч 23 мин. Има 6 връзки на ден, с първото заминаване на 04:45 ч. и последното на 19:15 ч.. Възможно е да пътувате от Пловдив до Казанлък от влак само за 1,64 лв. или за 5,75 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 1,64 лв..

Най-ниската цена1,64 лв.
Продължителност на пътуването3 ч 23 мин
Връзка на ден6
Най-ниската цена1,64 лв.
Най-висока цена5,75 лв.
Първо заминаване04:45 ч.
Последно заминаване19:15 ч.
Разстояние74,53 km
ЗаминаванеПловдив
ПристиганеКазанлък
ПревозвачиBDZ

Пътуване от Пловдив до Казанлък с Virail

Кой е най-добрият начин да се стигне от Пловдив до Казанлък? Ако не сте сигурни, не се притеснявайте - Virail може да ви помогне. Единственото нещо, което трябва да направите, е да въведете планираните дати за пътуване и да оставите мощния инструмент за търсене на Virail да се справи с останалото. Ще разгледаме маршрутите, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви дадем всички налични опции. Независимо дали искате да пътувате със самолет, влак, автобус, споделено пътуване или нещо друго, ние ще намерим идеалното решение за вас. Можете да филтрирате резултатите си според цената, времето на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването, брой връзки, еднопосочно или двупосочно пътуване - всичко, което искате. Virail ще ви даде пълна, ясна картина за това как да стигнете от Пловдив до Казанлък, след което ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик, за да завършите резервацията си.

Колко ще платя за билети за влак от Пловдив до Казанлък?

Средно билетът за влак от Пловдив до Казанлък ще ви струва 3,97 лв.. Възможно е обаче да има и по-евтини алтернативи. Virail ще ви покаже най-ниските налични цени за избраните от вас дати на пътуване, които могат да бъдат само до 1,64 лв.. Ако се опитвате да се придържате към определен бюджет, има няколко начина да търсите по-ниски цени на билетите. Например, ако датите ви на пътуване могат да варират, може да откриете, че някои дни от седмицата са по-евтини от други. Пътуването през пиковия сезон обикновено ще струва повече, така че избягвайте това, ако искате да спестите пари. Дори времето от деня може понякога да повлияе на цената на билетите. Можете също така да потърсите непряк маршрут, който може да е по-евтин от директната връзка. Често най-евтините билети за влак могат да бъдат намерени, като резервирате доста преди пътуването. Имайте предвид обаче, че много компании не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Пловдив до Казанлък. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Средно можете да очаквате да похарчите около 3,97 лв. за билета си за влак. Virail ще ви помогне да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет. Можете да очаквате цените да варират в зависимост от различните доставчици на туристически услуги и начини на транспорт; често по-бързите пътувания ще струват повече от по-бавните маршрути. Ако датите ви на пътуване са гъвкави, може да успеете да намерите по-евтини билети за влак, тъй като цените може да варират малко от ден на ден. Можете също така да намерите по-ниски цени, като резервирате в определени часове на деня, като избягвате трафика в пиковите часове. Друг съвет за пътуващите с ограничен бюджет е да търсят недиректни пътувания. Понякога може да бъде по-евтино да направите смяна или две по пътя, вместо да пътувате по директен маршрут от Пловдив до Казанлък.

Колко време отнема пътуването от Пловдив до Казанлък с влак?

Разстоянието между Пловдив и Казанлък е приблизително 74,53 km. Като цяло ще ви отнеме около 3 ч 23 мин, за да завършите пътуването между двата града. Важно е обаче да запомните, че времето за пътуване може да варира в зависимост от редица фактори, включително сезонни метеорологични условия, местни събития или отклонения. Имайте това предвид, ако възнамерявате да правите по-късна връзка и винаги планирайте съобразно с това. За да стигнете по-бързо от Пловдив до Казанлък, обмислете търсенето на експресна услуга, която има по-малко спирки по пътя. И обратно, маршрутът с връзки може при някои обстоятелства да бъде по-бърз от директното пътуване. Най-бързите маршрути между Пловдив и Казанлък ще завършат пътуването в 2 ч 27 мин. Средно ще ви отнеме около 3 ч 23 мин, за да пътувате 74,53 km между Пловдив и Казанлък.

Кои са спирките по маршрута от Пловдив до Казанлък?

Има различни опции за избор, когато пътувате между Пловдив и Казанлък. Можете да започнете пътуването си в Пловдив на спирки като Plovdiv Central Train Station. Те се свързват със спирки, включително Kazanlak, Avtogara (Казанлък, Автогара) в Казанлък. Възможно е да няма пряка връзка между всички спирки на двете местоположения. Някои доставчици ще обслужват само избрани спирки и може да се наложи да пътувате от една спирка до друга в същия град след пристигането, за да стигнете до крайната си дестинация. Virail ще ви покаже както всички директни маршрути, така и всички свързващи услуги, които можете да използвате, за да стигнете от Пловдив до Казанлък.

Колко ежедневни пътувания има от Пловдив до Казанлък?

Маршрутът от Пловдив до Казанлък се обслужва от компании, включително . От този списък на транспортните компании има до заминаващи всеки ден. Точният брой обаче ще варира. Пътуванията с тръгване от Пловдив са средно 6 пъти на ден. Това число включва всички транспортни компании, които обслужват маршрута. Когато пътувате от Пловдив до Казанлък, можете да изберете да използвате непряк маршрут, включващ връзки. Ако предпочитате да не правите това, ще намерите средно 0 директни пътувания всеки ден. Непряките маршрути обаче отварят повече възможности за пътниците с гъвкави планове. Средно има 6 пътувания с една или повече смени всеки ден. Всички тези числа са средни. Те могат леко да варират в зависимост от деня от седмицата, сезона от годината, местните празници и други фактори. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Пловдив до Казанлък. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание
Евтини билети за влак от Пловдив до Казанлък
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Пловдив до Казанлък.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Пловдив до Казанлък, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Пловдив до Казанлък.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от Пловдив до Казанлък

Най-евтините билети за влак Пловдив - Казанлък могат да бъдат намерени само за 3,35 лв., ако имате късмет, или средно за 4,18 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 6,57 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Казанлък с влак

Когато пътувате до Казанлък с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда BDZ от Пловдив до Казанлък
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Пловдив до Казанлък от train.
съоръжения BDZ
quiet_zone Тиха зона check
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
accessibility Достъпност check
food_and_drink Храни и напитки check
air_con Климатик check
bicycle Велосипед check

Пловдив до Казанлък Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
5.22kg
Автобус
5.59kg
Полет
14.91kg
Кола
11.93kg
Какви са емисиите на CO2 за Пловдив до Казанлък с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Пловдив и Казанлък са 5.22kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Пловдив и Казанлък? Като вземете влака между Пловдив и Казанлък, ще спестите 9.69kg CO2 емисии спрямо полет, 0.37kg спрямо автобус и 6.71kg спрямо кола.

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от Пловдив до Казанлък?
Билет влак от Пловдив до Казанлък е 3,97 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 1,64 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Пловдив до Казанлък?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Пловдив до Казанлък е 1,64 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Пловдив и Казанлък от влак?
Пловдив до Казанлък е 74,53 km.
Колко време трае влак между Пловдив и Казанлък?
Пловдив до Казанлък е средно 3 ч 23 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 2 ч 27 мин.
Колко влак на ден преминават от Пловдив до Казанлък?
Пловдив до Казанлък има средно 6 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Пловдив до Казанлък?
Най-ранният влак от Пловдив до Казанлък тръгва на 04:45 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Пловдив до Казанлък?
Последният влак от Пловдив до Казанлък тръгва на 19:15 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Пловдив до Казанлък?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 1,64 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кое е най-бързото време за пътуване между Пловдив до Казанлък от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Пловдив и Казанлък е 2 ч 27 мин.
Има ли директен влак от Пловдив към Казанлък?
Да, има директен влак между Пловдив и Казанлък.
Какви са емисиите на CO2 за Пловдив до Казанлък от влак?
Пътуването на влак от Пловдив до Казанлък създава 5.22kg CO2 емисии.

Отидете локално от Пловдив

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Пловдив

Международни маршрути от Пловдив и близките райони

Други дестинации от Пловдив

Основни маршрути до Казанлък

Свързани маршрути

Други популярни маршрути