Header background
  • Еднопосочен
  • отиване и връщане

търсене на настаняване

Намерете влак от Пловдив до Казанлък

flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

С Влак

Днес

откривам
С Влак

Утре

откривам
С Влак

2 Дни

откривам
Rentalcars.com

Намерете евтини коли под наем в Казанлък

откривам

Бързо и лесно пътуване от Пловдив до Казанлък с Virail

Инструментът за търсене на Virail ще ви предостави опциите, от които се нуждаете, когато искате да отидете от Пловдив до Казанлък. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите на вашето планирано пътуване и нека ние се погрижим за всичко останало. Нашата търсачка върши тежката работа, търсейки сред хиляди маршрути, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви покаже опции за пътуване с влак, автобус, самолет или споделено пътуване. Можете да филтрирате резултатите според вашите нужди. Има редица опции за филтриране, включително цена, еднопосочно или двупосочно пътуване, време на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването или брой връзки. Скоро ще намерите най-добрия избор за вашето пътуване. Когато сте готови, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на доставчика, за да завършите резервацията. Без значение къде отивате, стигнете там с Virail.

Пловдив да се Казанлък с влак

разстояние 74 km
Заминаване Пловдив
Пристигане Казанлък
Превозвачи Bdz

Цена на билет Пловдив - Казанлък всеки ден

 
Днес
21,96 лв.
Утре
24,29 лв.
След 2 дни
Още
След 3 дни
Още
След 4 дни
Още
След 5 дни
Още
След 6 дни
Още

Обобщение на маршрута от Влак

Връзки
-
Превозвачи
-
Минимална цена
-
Максимална цена
-

Пловдив - Казанлък

Месечно
Най-

Най -добрите цени за месеца

Най -евтиният билет за

С Автобус

24,29 лв.

Дата
петък 20 май 2022
Union Ivkoni-logo
Sever - Sofroniy Vrachanski
13:15 - 18:00
Union Ivkoni
4 ч. 45 мин.
CO2: 2.62kg
Най-

Колко време отнема да се стигне от Пловдив до Казанлък с влак?

Средното време за пътуване е . Това показва колко време отнема преминаването на 75 km от Пловдив до Казанлък. Когато планирате пътуването си, не забравяйте, че са възможни забавяния. Някои непланирани събития могат да доведат до това, пътуването ви от Пловдив до Казанлък да отнеме повече от .

В колко часа са заминаващите от Пловдив до Казанлък?

Първото пътуване през нощта тръгва от Пловдив в . Ако предпочитате да пътувате по-късно през тази нощ, последното отпътуване ще бъде в . Не забравяйте, че това са основните часове на пътуванията между Пловдив и Казанлък. Те обаче са донякъде променливи, тъй като могат да бъдат повлияни от местни събития или празници, пикови сезони или други фактори. Винаги проверявайте предварително датите си за пътуване, за да сте в безопасност.

Кои са спирките по маршрута от Пловдив до Казанлък?

Ще можете да напуснете Пловдив, като използвате спирки като ПЛОВДИВ. Те ви свързват със спирки, включително КАЗАНЛЪК в Казанлък. Проверете внимателно, преди да направите резервация. Някои или всички тези спирки ще се явят по маршрута, в зависимост от транспортната компания, която използвате за пътуването си. Проверете внимателно, за да видите кой маршрут следва избраната от вас транспортна компания, за да видите дали преминава през спирка, която е удобна за вашите нужди. Може да се наложи да направите кратко пътуване между спирките или в Пловдив, или в Казанлък, за ваше удобство по време на пътуването.

Колко пътувания от Пловдив до Казанлък има всеки ден?

За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Пловдив до Казанлък. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

  • Omio 10% cashback

  • Booking.com 2% cashback

  • Rentalcars.com

2
Дни
:
14
:
35
:
33

Logo
authentication

Влезте или създайте акаунт

Влезте във Virail, за да получите ексклузивни оферти за пътуване