Намерете влак от Пловдив до Казанлък

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в

Детайли за пътуването

Най-добра цена 6 лв.
Продължителност на пътуването 3 ч. 20 мин.
Връзки на ден 21
Първо заминаване: 02:44
Последно отпътуване: 17:05
Разстояние 74km

Евтини билети за влак от Пловдив до Казанлък на virail

Virail притежава вълшебния трик, с който да намери вашите евтини билети за влак до Казанлък. Трябва само да въведете вашите дати за пътуване и да зададете филтрите за отпътуване и цена според предпочитанията си. След като изберете най-добрите опции за пътуване за вашия влак от Пловдив до Казанлък, virail ще ви пренасочи автоматично към уебсайта на доставчика за покупката.

Кои фирми ви отвеждат от Пловдив до Казанлък с влак?

Сред всички наши партньори ще намерите и Bdz, осигуряващ влаковите връзки между Пловдив и Казанлък.

Колко струват билетите за влак от Пловдив до Казанлък?

Средната цена на билети за влак от Пловдив до Казанлък е 6,28 лв.. Въпреки това ще можете да намерите по-евтини билети, ако резервирате предварително, или ако можете да бъдете гъвкави с вашите дати: най-евтините билети за влак от Пловдив до Казанлък могат да бъдат около 3,25 лв..

Влакове от Пловдив до Казанлък


Ако разписанието на влака не се вписва в графика или бюджета ви, автобусът и споделеното пътуване могат да ви предложат времеви и ценови алтернативи, без съществено да променят продължителността на пътуването.

От кои станции пътуват влаковете до Казанлък?

Влаковете до Казанлък могат да заминат от ПЛОВДИВ и да пристигнат на КАЗАНЛЪК.

Колко връзки дневно има до Казанлък от Пловдив с влак?

Ако трябва да пътувате до Казанлък от Пловдив, моля имайте предвид, че има 6 влакови връзки всеки ден. Моля, имайте предвид, че съществуват 6 маршрута с поне една смяна, спрямо 0 директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. Следователно, моля обърнете внимание, че дори ако пътуването е по-дълго, билетът с една смяна е понякога много по-ефективен, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последния момент. Силно ви препоръчваме да изберете билет за директна линия, ако предпочитате да не сменяте влаковете.

За кога са насрочени първите и последните влакове от Пловдив до Казанлък

Средната продължителност на пътуването е 3 hours and 18 minutes, но най-бързите връзки ви отвеждат до Казанлък за 2 hours and 43 minutes. Първият влак тръгва от Пловдив в 02:11, докато последният тръгва в 17:11.