Намерете влак от Пловдив до Казанлък

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в

Детайли за пътуването

Най-добра цена 3,25 лв.
Продължителност на пътуването 3 ч. 21 мин.
връзки на ден 6
Първо заминаване 09:10
Последно отпътуване 17:02
разстояние 74 km

Евтини билети за влак от Пловдив до Казанлък на virail

Ако търсите най-лесния начин да намерите най-добрата цена за вашия влаков маршрут, virail е това, което търсите. Трябва само да изберете датата и virail ще ви покаже всички връзки, предлагани от нашите партньори: чрез филтриране на резултатите ще намерите идеалното решение за вашия бюджет и график. Virail ще ви пренасочи към уебсайта на компанията за проста и сигурна резервация.

Колко струват нискотарифните билети за влак от Пловдив до Казанлък?

Ако имате възможност да резервирате предварително, вероятно ще намерите евтини билети за влак от Пловдив до Казанлък за 3,25 лв.. В случай, че не можете да планирате предварително, билети за влак до Казанлък струват средно 4,44 лв..

Кои фирми ви отвеждат от Пловдив до Казанлък с влак?

За да стигнете до Казанлък с влак, можете да разчитате на Bdz, само като пример сред всички наши партньори.

Влакове от Пловдив до Казанлък

Колко време отнема от Пловдив до Казанлък и кога тръгват влаковете?

Средната продължителност на пътуването е 3 ч. 21 мин., но най-бързите връзки ви отвеждат до Казанлък за 2 ч. 27 мин.. Първият влак тръгва от Пловдив в 09:10, докато последният тръгва в 17:02.

На кои станции можете да хванете влака до Казанлък и къде ще пристигнете?

Влаковете до Казанлък могат да заминат от ПЛОВДИВ и да пристигнат на КАЗАНЛЪК.

Ако има промени във вашия маршрут, уверете се, че винаги имате достатъчно време за преход от едната платформа на другата и никога не забравяйте възможността за забавяне, поради което може да пропуснете втория влак.

Тъй като пътуването между Пловдив и Казанлък е сравнително кратко, можете да помислите за споделено пътуване или автобус като алтернативни начини за транспорт с най-ниски цени и с подобна продължителност.

Колко влакови връзки има от Пловдив до Казанлък всеки ден?

Ако желаете да отидете в Казанлък от Пловдив с влак, 6 ежедневни връзки са налични. Моля, cобърнете внимание, че маршрута са преки линии, докато 6 маршрута включват една или повече смени. Така, ако не искате да сменяте влаковете, силно се препоръчва да изберете оферта с директен маршрут. Въпреки това, изборът на билет с непряка линия може да бъде по-ефективен, ако искате да стигнете до Казанлък в последната минута, особено ако има твърде малко връзки, въпреки че пътуването е по-дълго.

Ако трябва да пътувате до Казанлък от Пловдив, моля имайте предвид, че има 6 влакови връзки всеки ден. Моля, имайте предвид, че сред тези връзки има 6 маршрута с най-малко една смяна, спрямо нула директни линии. Така че ще трябва да хванете друг влак.