• Еднопосочен
  • отиване и връщане

търсене на настаняване

Намерете влак от Пловдив до Видин

flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

С Влак

Днес

С Влак

Утре

С Влак

2 Дни

Rentalcars.com

Намерете евтини коли под наем в Видин

Стигнете от Пловдив до Видин с Virail

Планирате да пътувате от Пловдив до Видин? Понякога може да е трудно да разберете откъде да започнете - но там идва Virail. Нашата мощна търсачка ще проучи всички опции, налични за вашето пътуване, като претърси над 2000 транспортни компании по целия свят. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите си за пътуване. Мигновено ще ви покажем подробен списък с възможните маршрути, с цялата информация, необходима за вземане на решение. Изберете между автобуси, влакове и други, свързващи или директни, еднопосочни или двупосочни пътувания - каквото предпочитате. Когато видите резултатите си, посочете избраната от вас опция и Virail ще ви пренасочи към уебсайта на доставчика, където можете да завършите резервацията си. Позволете ни да свършим работата за вас и можете просто да се отпуснете и да се насладите на пътуването си.

Пловдив да се Видин с влак

разстояние 255 km

Обобщение на маршрута от train

Връзки
-
Превозвачи
1
Минимална цена
-
Максимална цена
-
Bdz-logo
Bdz
Времетраене: 9 ч. 23 мин.
ПЛОВДИВ - ВИДИН
06:08 - 15:31
10,05 лв.
Bdz-logo
Bdz
Времетраене: 9 ч. 10 мин.
ПЛОВДИВ - ВИДИН
10:50 - 20:00
10,05 лв.
Bdz-logo
Bdz
Времетраене: 9 ч.
ПЛОВДИВ - ВИДИН
16:00 - 01:00
10,05 лв.
Bdz-logo
Bdz
Времетраене: 9 ч. 45 мин.
ПЛОВДИВ - ВИДИН
14:00 - 23:45
10,30 лв.
Bdz-logo
Bdz
Времетраене: 13 ч. 6 мин.
ПЛОВДИВ - ВИДИН
22:00 - 11:06
10,30 лв.

Колко време ще отнеме, за да отида от Пловдив до Видин с влак?

Пътуването от Пловдив до Видин с влак обикновено отнема . Това пътуване обхваща разстояние от 256 km. Когато планирате пътуването си, имайте предвид, че е средна стойност, а времето на маршрута може да варира от ден на ден. Метеорологичните условия, проблеми с транспорта, неочаквани отклонения и местни събития могат да причинят забавяне на пътуването ви. Моля, имайте предвид възможността за тези извънредни събития, когато правите планове за пътуване.

В колко часа са заминаващите от Пловдив до Видин?

Първият отпътуващ през нощта от Пловдив до Видин тръгва в , докато последният отпътува в . Те са в съответствие със стандартните графици за маршрута между Пловдив и Видин. Разписанията на различните компании обаче могат да варират от ден на ден или от месец на месец, така че тези конкретни заминавания може да не са налични всеки ден. Някои компании могат да променят графика си на официални празници и почивни дни или през летните месеци. Проверете датите на пътуването си, когато правите резервацията си.

Кои спирки се използват при пътуване от Пловдив до Видин?

Ще можете да напуснете Пловдив, като използвате спирки като ПЛОВДИВ. Те ви свързват със спирки, включително ВИДИН в Видин. Проверете внимателно, преди да направите резервация. Някои или всички тези спирки ще се явят по маршрута, в зависимост от транспортната компания, която използвате за пътуването си. Проверете внимателно, за да видите кой маршрут следва избраната от вас транспортна компания, за да видите дали преминава през спирка, която е удобна за вашите нужди. Може да се наложи да направите кратко пътуване между спирките или в Пловдив, или в Видин, за ваше удобство по време на пътуването.

Колко пъти на ден има пътувания от Пловдив до Видин?

За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Пловдив до Видин. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.