Намерете влак от Пловдив до Видин

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в

Детайли за пътуването

Най-добра цена 16 лв.
Продължителност на пътуването 9 ч. 59 мин.
Връзки на ден 5
Първо заминаване: 03:20
Последно отпътуване: 18:55
Разстояние 255km

Най-добрите оферти за вашия влак от Пловдив до Видин на virail

Намирането на перфектната връзка с влак никога не е било толкова лесно: благодарение на virail, ще можете да сравните стотици оферти едновременно, просто като въведете датата на вашето пътуване. Чрез филтрите за цена и заминаване ще имате възможност да ограничите резултатите и да намерите идеалното решение. Резервацията се извършва на уебсайта на доставчика, към който автоматично ще бъдете пренасочени.

Кои фирми обслужват маршрута от Пловдив до Видин?

Virail си сътрудничи с повече от 200 партньора в Европа и по света, сред които и Bdz, обслужващ влаковия маршрут Пловдив - Видин.

Колко струват билетите за влак от Пловдив до Видин?

Чрез предварителна резервация можете да намерите евтини билети за влак от Пловдив до Видин от 9,85 лв.. Въпреки това билети за влак за този маршрут струват средно около 11,90 лв..

Влакове от Пловдив до Видин


Ако има промени във вашия маршрут, уверете се, че винаги имате достатъчно време за преход от едната платформа на другата и никога не забравяйте възможността за забавяне, поради което може да пропуснете втория влак.

За къси разстояния като тези между Пловдив и Видин, автобусите и споделеното пътуване са добри алтернативи на влака, благодарение на ниската си цена. Освен това автобусите имат предимството, че стигат до най-малките градове, в които няма жп гара.

Кои са станциите за заминаване и пристигане в Пловдив и Видин?

Можете да хванете влака до Видин на ПЛОВДИВ, който пристига на ВИДИН.

Колко връзки дневно има за пътуване до Видин от Пловдив с влак?

5 връзки са налични всеки ден за пътуване от Пловдив до Видин с влак. Моля, имайте предвид, че има 5 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 0 маршрута, които са директни линии. В резултат на това изборът на оферта с непряка линия понякога е най-добрият начин за ефективно пътуване, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута, въпреки че пътуването е по-дълго. Въпреки това, моля изберете билет за директна линия, ако предпочитате да останете в един влак и да избегнете смяна.

Колко време ви трябва, за да стигнете до Видин с влак?

Първият влак до Видин тръгва в 03:06, докато последният в 18:06. Пътуването продължава средно 10 hours and 16 minutes, но с най-бързите връзки ще бъдете в Видин за 8 hours and 46 minutes.