Намерете влак от Пловдив до Видин

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в

Детайли за пътуването

Най-добра цена 9,85 лв.
Продължителност на пътуването 10 ч. 2 мин.
връзки на ден 5
Първо заминаване 05:02
Последно отпътуване 22:00
разстояние 255 km

Сравнете най-добрите цени за влак от Пловдив до Видин

С virail за миг можете да сравните цените на влаковете от Пловдив до Видин. Това, което трябва да направите, е да изберете датата, на която планирате да заминете и, ако искате, да сортирате и филтрирате резултатите по цена и време. За да резервирате перфектното си пътуване, virail ще ви пренасочи директно към уебсайта на доставчика за изключително безопасна покупка.

Колко струват нискотарифните билети за влак от Пловдив до Видин?

Ако имате възможност да резервирате предварително, вероятно ще намерите евтини билети за влак от Пловдив до Видин за 9,85 лв.. В случай, че не можете да планирате предварително, билети за влак до Видин струват средно 10,37 лв..

Влакове от Пловдив до Видин: с кои фирми можете да пътувате?

Сред всички партньори на virail, вие ще можете да пътувате и с Bdz, обслужващ влаковия маршрут между Пловдив и Видин.

Влакове от Пловдив до Видин

Колко време ви трябва, за да стигнете до Видин с влак?

Средната продължителност на пътуването е 10 ч. 2 мин., но най-бързите връзки ви отвеждат до Видин за 8 ч. 57 мин.. Първият влак тръгва от Пловдив в 05:02, докато последният тръгва в 22:00.

От кои станции пътуват влаковете до Видин?

Влаковете до Видин ще заминат от ПЛОВДИВ и ще пристигнат на ВИДИН.

Ако има промени във вашия маршрут, уверете се, че винаги имате достатъчно време за преход от едната платформа на другата и никога не забравяйте възможността за забавяне, поради което може да пропуснете втория влак.

За къси разстояния като тези между Пловдив и Видин, автобусите и споделеното пътуване са добри алтернативи на влака, благодарение на ниската си цена. Освен това автобусите имат предимството, че стигат до най-малките градове, в които няма жп гара.

Колко влакови връзки съществуват дневно, за да отидете от Пловдив до Видин?

Ако желаете да отидете в Видин от Пловдив с влак, 5 ежедневни връзки са налични. Моля, обърнете внимание, че маршрута са преки линии, докато 5 маршрута включват една или повече смени. Така, ако не искате да сменяте влаковете, силно се препоръчва да изберете оферта с директен маршрут. Въпреки това, моля изберете билет за директна линия, ако предпочитате да останете в същия влак и да избегнете смяна.

Ако трябва да пътувате до Видин от Пловдив, моля имайте предвид, че има 5 влакови връзки всеки ден. Моля, имайте предвид, че абсолютно всички тези връзки имат една или повече смени. Затова няма да останете в един влак за цялото пътуване.