Влак Пловдив - Видин цени от 6,67лв.

Започва от
6,67лв.
откривам

Пловдив до Видин с влак

Пътуването от Пловдив до Видин от влак е 255,2 km и отнема 8 ч. 55 мин.. Има 5 връзки на ден, с първото заминаване на 01:04 и последното на 22:45. Възможно е да пътувате от Пловдив до Видин от влак само за 6,67лв. или за 29,70лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 6,67лв..

Най-добра цена 6,67лв.
Продължителност на пътуването 8 ч. 55 мин.
Връзка на ден 5
Най-ниската цена 6,67лв.
Най-висока цена 29,70лв.
Първо заминаване 01:04
Последно заминаване 22:45
Разстояние 255,2 km
Заминаване Пловдив
Пристигане Видин
Превозвачи BDZ

Влак Билети от Пловдив до Видин

  Sep 26
  Още
  22°
  Sep 27
  Още
  21°
  Sep 28
  Още
  23°
  Sep 29
  Още
  25°
  Sep 30
  Още
  26°
  Oct 01
  Още
  26°
  Oct 02
  Още
  28°
  Oct 03
  Още
  29°
  Oct 04
  Още
  29°
  Oct 05
  Още
  30°
  Oct 06
  Още
  28°
  Oct 07
  Още
  26°
  Oct 08
  Още
  26°
  Oct 09
  Още
  23°
  Oct 10
  Още
  15°
Departure date
Tuesday,Sep 26 2023
22°

Стигнете от Пловдив до Видин с Virail

Планирате да пътувате от Пловдив до Видин? Понякога може да е трудно да разберете откъде да започнете - но там идва Virail. Нашата мощна търсачка ще проучи всички опции, налични за вашето пътуване, като претърси над 2000 транспортни компании по целия свят. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите си за пътуване. Мигновено ще ви покажем подробен списък с възможните маршрути, с цялата информация, необходима за вземане на решение. Изберете между автобуси, влакове и други, свързващи или директни, еднопосочни или двупосочни пътувания - каквото предпочитате. Когато видите резултатите си, посочете избраната от вас опция и Virail ще ви пренасочи към уебсайта на доставчика, където можете да завършите резервацията си. Позволете ни да свършим работата за вас и можете просто да се отпуснете и да се насладите на пътуването си.

Колко ще платя за билети за влак от Пловдив до Видин?

Цените ще варират, когато пътувате от Пловдив до Видин. Средно обаче ще платите около 21,02лв. за билет за влак. Можете да намерите билети за влак на цени до 20лв., но това може да изисква известна гъвкавост с вашите планове за пътуване. Ако търсите ниска цена, може да се наложи да се подготвите да прекарате повече време в транспорт. Също така често можете да намерите по-евтини билети за влак в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Разбира се, цените на билетите често се променят и през годината; очаквайте да платите повече в пиковия сезон. За най-ниските цени обикновено е най-добре да направите резервацията си предварително. Внимавайте обаче, тъй като много доставчици не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети за влак.Покажи пълното описание Скриване на пълното описание
Евтини билети за от Пловдив до Видин
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Пловдив до Видин.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Пловдив до Видин, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Пловдив до Видин.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от

Най-доброто време за резервиране на пътуване от Пловдив до Видин

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

  понеделник
  вторник
  сряда
  четвъртък
  петък
  събота
  неделя
  понеделник
  вторник
  сряда
  четвъртък
  петък
  събота
  неделя
  понеделник
  вторник
  сряда
  четвъртък
  петък
  събота
  неделя
  понеделник
  вторник
  сряда
  четвъртък
  петък
  събота
  неделя
  понеделник

Цена при наближаване на датата на заминаване

Железопътните компании може да наложат по-високи цени на билетите с наближаването на датата на заминаване. Цените през следващите дни могат да варират от около 20лв. до 20лв., но може да подлежат на промяна. Нашият съвет е да резервирате възможно най-рано, за да спестите потенциално до 3% от пътуването си!

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от Пловдив до Видин

Най-евтините билети за влак Пловдив - Видин могат да бъдат намерени само за 10лв., ако имате късмет, или средно за 17лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 22лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Видин с влак

Когато пътувате до Видин с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Превозвачи по този маршрут

Научете повече за превозвачите по този маршрут.

БДЖ означава Български държавни железници, която е националната железопътна компания на България. Основана е през 1888 г. и оперира пътнически и товарни влакове в цялата страна, както и международни услуги до съседни страни. БДЖ оперира по няколко направления, сред които София, Варна, Пазарджик, Ямбол, Велико Търново, Добрич, Видин, Ловеч или Силистра.

Услуги на борда BDZ от Пловдив до Видин
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Пловдив до Видин от влак.
съоръжения BDZ
Тиха зона
WiFi
Електрически контакти
Багаж
Достъпност
Храни и напитки
Климатик
Велосипед

Пловдив до Видин Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
3.5kg
Автобус
22.9kg
Полет
915.3kg
Кола
88.3kg
Какви са емисиите на CO2 за Пловдив до Видин с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Пловдив и Видин са 3.5kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Пловдив и Видин? Като вземете влака между Пловдив и Видин, ще спестите 911.8kg CO2 емисии спрямо полет, 19.4kg спрямо автобус и 84.8kg спрямо кола.

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от Пловдив до Видин?
Билет влак от Пловдив до Видин е 20,27лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 6,67лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Пловдив до Видин?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Пловдив до Видин е 6,67лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Пловдив и Видин от влак?
Пловдив до Видин е 255,2 km.
Колко време трае влак между Пловдив и Видин?
Пловдив до Видин е средно 10 ч. 10 мин.. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 8 ч. 55 мин..
Какви компании работят от Пловдив до Видин?
Пловдив до Видин се покрива от оператор(и) 1. Можете да намерите на Virail BDZ предоставяне на услуги по този маршрут.
Колко влак на ден преминават от Пловдив до Видин?
Пловдив до Видин има средно 5 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Пловдив до Видин?
Най-ранният влак от Пловдив до Видин тръгва на 01:04. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Пловдив до Видин?
Последният влак от Пловдив до Видин тръгва на 22:45. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Пловдив до Видин?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 6,67лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кои станции мога да премина от Пловдив до Видин?
Има 1 станция(и), от която можете да се отклоните от Пловдив, за да отидете до Видин. Можете да преминете от Plovdiv и можете да стигнете до Vidina.
Кое е най-бързото време за пътуване между Пловдив до Видин от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Пловдив и Видин е 8 ч. 55 мин..
Има ли директен влак от Пловдив към Видин?
Да, има директен влак между Пловдив и Видин.
Какви са емисиите на CO2 за Пловдив до Видин от влак?
Пътуването на влак от Пловдив до Видин създава 3.5kg CO2 емисии.

Абонирайте се за нашия бюлетин

Получавайте последните новини, продуктови актуализации и изключителни промоции директно във входящата си поща

Отидете локално от Пловдив

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Пловдив

Международни маршрути от Пловдив и близките райони

Други дестинации от Пловдив

Основни маршрути до Видин

Свързани маршрути

Други популярни маршрути