Намерете влак от Пловдив до Бургас

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в

Детайли за пътуването

Най-добра цена 11 лв.
Продължителност на пътуването 4 ч. 51 мин.
Връзки на ден 22
Първо заминаване: 02:44
Последно отпътуване: 17:00
Разстояние 227km

С virail са най-евтините билети за влак от Пловдив до Бургас

С virail за миг можете да сравните цените на влаковете от Пловдив до Бургас. Това, което трябва да направите, е да изберете датата, на която планирате да заминете и, ако искате, да сортирате и филтрирате резултатите по цена и време. За да резервирате перфектното си пътуване, virail ще ви пренасочи директно към уебсайта на доставчика за изключително безопасна покупка.

Кои фирми ви отвеждат от Пловдив до Бургас с влак?

За да стигнете до Бургас с влак, можете да разчитате на Bdz, само като пример сред всички наши партньори.

Коя е най-евтината цена за билети за влак до Бургас?

Средната цена на билети за влак от Пловдив до Бургас е 7,98 лв.. Въпреки това ще можете да намерите по-евтини билети, ако резервирате предварително, или ако можете да бъдете гъвкави с вашите дати: най-евтините билети за влак от Пловдив до Бургас могат да бъдат около 6,40 лв..

Цена на билет Пловдив - Бургас всеки ден

Днес Утре След 2 дни След 3 дни След 4 дни След 5 дни След 6 дни
19 лв.19 лв.22 лв.19 лв.22 лв.22 лв. Още

Влакове от Пловдив до Бургас


За къси разстояния като тези между Пловдив и Бургас, автобусите и споделеното пътуване са добри алтернативи на влака, благодарение на ниската си цена. Освен това автобусите имат предимството, че стигат до най-малките градове, в които няма жп гара.

Кои станции се обслужват от влаковете, пътуващи от Пловдив до Бургас?

Влаковете заминават от Пловдив от ПЛОВДИВ и пристигат на БУРГАС.

Колко влакови връзки съществуват дневно, за да отидете от Пловдив до Бургас?

13 връзки са налични всеки ден за пътуване от Пловдив до Бургас с влак. Моля, имайте предвид, че има 8 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 5 маршрута, които са директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. И все пак, да обмислите избора на билет за директна линия изглежда е най-добрият вариант, ако вашият приоритет е да останете в един влак за цялото пътуване.

Кога заминават влаковете до Бургас и колко време е пътуването?

Средната продължителност на пътуването е 4 hours and 24 minutes, но най-бързите връзки ви отвеждат до Бургас за 3 hours and 36 minutes. Първият влак тръгва от Пловдив в 02:12, докато последният тръгва в 17:12.