Влак Пловдив - Бургас цени от 7,08 лв.

22/05/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

| Повече ▼
| Повече ▼
| Повече ▼

Пловдив до Бургас с влак

Пътуването от Пловдив до Бургас от влак е 227,15 km и отнема 6 ч 1 мин. Има 8 връзки на ден, с първото заминаване на 00:04 ч. и последното на 23:44 ч.. Възможно е да пътувате от Пловдив до Бургас от влак само за 7,08 лв. или за 31,50 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 7,08 лв..

Най-ниската цена7,08 лв.
Продължителност на пътуването6 ч 1 мин
Връзка на ден8
Най-ниската цена7,08 лв.
Най-висока цена31,50 лв.
Първо заминаване00:04 ч.
Последно заминаване23:44 ч.
Разстояние227,15 km
ЗаминаванеПловдив
ПристиганеБургас
ПревозвачиBDZ

Влак Билети от Plovdiv до Burgas

Дата на заминаване
сряда, 22 май 2024 г.

Използвайте Virail, за да намерите най-добрия начин за пътуване от Пловдив до Бургас

Кой е най-добрият начин да се стигне от Пловдив до Бургас? Ако не сте сигурни, не се притеснявайте - Virail може да ви помогне. Единственото нещо, което трябва да направите, е да въведете планираните дати за пътуване и да оставите мощния инструмент за търсене на Virail да се справи с останалото. Ще разгледаме маршрутите, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви дадем всички налични опции. Независимо дали искате да пътувате със самолет, влак, автобус, споделено пътуване или нещо друго, ние ще намерим идеалното решение за вас. Можете да филтрирате резултатите си според цената, времето на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването, брой връзки, еднопосочно или двупосочно пътуване - всичко, което искате. Virail ще ви даде пълна, ясна картина за това как да стигнете от Пловдив до Бургас, след което ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик, за да завършите резервацията си.

Колко струва да се стигне от Пловдив до Бургас с влак?

Цените на билетите за влак от Пловдив до Бургас варират в зависимост от редица фактори, включително колко предварително сте резервирали, вашите дати на пътуване и вид транспорт, който искате да използвате. По определени маршрути може да са налични различни класове, което също ще повлияе на цената. Ако са предварително резервирани, най-евтините билети за влак от Пловдив до Бургас ще струват 7,08 лв.. Средната цена на билета за влак е приблизително 15,05 лв.. За най-ниските цени обикновено е най-добре да резервирате възможно най-рано и да обърнете внимание на евтини варианти, като например невъзстановими билети или пътуване извън пиковите часове. Имайте предвид, че някои компании не предлагат възстановяване или промяна на своите билети с по-ниски цени, така че е препоръчително да проверите, преди да завършите транзакцията си.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Пловдив до Бургас. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Средно можете да очаквате да похарчите около 15,05 лв. за билета си за влак. Virail ще ви помогне да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет. Можете да очаквате цените да варират в зависимост от различните доставчици на туристически услуги и начини на транспорт; често по-бързите пътувания ще струват повече от по-бавните маршрути. Ако датите ви на пътуване са гъвкави, може да успеете да намерите по-евтини билети за влак, тъй като цените може да варират малко от ден на ден. Можете също така да намерите по-ниски цени, като резервирате в определени часове на деня, като избягвате трафика в пиковите часове. Друг съвет за пътуващите с ограничен бюджет е да търсят недиректни пътувания. Понякога може да бъде по-евтино да направите смяна или две по пътя, вместо да пътувате по директен маршрут от Пловдив до Бургас.

Колко време отнема да се стигне от Пловдив до Бургас с влак?

Средното време за пътуване е 6 ч 1 мин. Това показва колко време отнема преминаването на 227,15 km от Пловдив до Бургас. Когато планирате пътуването си, не забравяйте, че са възможни забавяния. Някои непланирани събития могат да доведат до това, пътуването ви от Пловдив до Бургас да отнеме повече от 6 ч 1 мин. Пътуването от Пловдив до Бургас обхваща разстояние от 227,15 km. Средно можете да очаквате пътуването ви да продължи приблизително 6 ч 1 мин. При резервация на най-бързата опция обаче ще видите, че сте стигнали до вашата дестинация след приблизително 4 ч 17 мин. За по-бързи пътувания потърсете експресни маршрути. Моля, не забравяйте, че те могат да отпътуват само в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Можете също така да откриете, че можете да отидете от Пловдив до Бургас по-бързо, като направите връзки, вместо да поемете по директен маршрут.

Кои спирки се използват при пътуване от Пловдив до Бургас?

В зависимост от вида на транспорта и доставчика, който сте решили да използвате за пътуването си, ще можете да тръгнете от Пловдив от следните спирки: Plovdiv Central Train Station. Пристигайки в Бургас, вашият маршрут ще премине през всички или някои от следните спирки: Burgas,Burgas Central West,Burgas South. Не всички транспортни компании обслужват всяка спирка, така че проверете предварително, за да видите точно къде ви отвежда вашият маршрут. Може да се наложи да използвате друг вид транспорт, за да стигнете от една спирка до друга или до крайната ви дестинация, когато пристигнете в Бургас.

Колко ежедневни пътувания има от Пловдив до Бургас?

Ще можете да пътувате от Пловдив до Бургас, като използвате компании като . В комбинация тези доставчици предлагат средно 8 пътувания всеки ден. Тази средна цифра може да не отразява непременно избраните от вас дати на пътуване. В определени дни от седмицата може да има повече или по-малко пътувания. В най-натоварените часове ще има до заминаващи за един ден. Можете да изберете да пътувате от Пловдив до Бургас, използвайки както директни, така и непреки маршрути. Тези опции ще ви помогнат да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет, вашия времеви интервал и обстоятелствата на вашето пътуване. Средно има 2 директни връзки от Пловдив до Бургас всеки ден. Непряките връзки добавят повече възможности, като ви осигуряват допълнителна гъвкавост при пътуване. Средно на ден ще намерите 6 пътувания с поне една смяна. Тези цифри могат да варират в определени периоди от годината и някои маршрути може да не се изпълняват всеки ден от седмицата. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Пловдив до Бургас. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Plovdiv до Burgas

Евтини билети за влак от Пловдив до Бургас
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Пловдив до Бургас.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Пловдив до Бургас, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Пловдив до Бургас.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Plovdiv до Burgas

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Цена при наближаване на датата на заминаване

Железопътните компании може да наложат по-високи цени на билетите с наближаването на датата на заминаване. Цените през следващите дни могат да варират от около 7,08 лв. до 14,89 лв., но може да подлежат на промяна. Нашият съвет е да резервирате възможно най-рано, за да спестите потенциално до 52% от пътуването си!

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от Пловдив до Бургас

Най-евтините билети за влак Пловдив - Бургас могат да бъдат намерени само за 6,20 лв., ако имате късмет, или средно за 11,20 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 15,26 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Бургас с влак

Когато пътувате до Бургас с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда BDZ от Пловдив до Бургас
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Пловдив до Бургас от train.
съоръжения BDZ
quiet_zone Тиха зона check
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
accessibility Достъпност check
food_and_drink Храни и напитки check
air_con Климатик check
bicycle Велосипед check

Пловдив до Бургас Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
15.9kg
Автобус
17.04kg
Полет
45.43kg
Кола
36.34kg
Какви са емисиите на CO2 за Пловдив до Бургас с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Пловдив и Бургас са 15.9kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Пловдив и Бургас? Като вземете влака между Пловдив и Бургас, ще спестите 29.53kg CO2 емисии спрямо полет, 1.14kg спрямо автобус и 20.44kg спрямо кола.

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от Пловдив до Бургас?
Билет влак от Пловдив до Бургас е 15,05 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 7,08 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Пловдив до Бургас?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Пловдив до Бургас е 7,08 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Пловдив и Бургас от влак?
Пловдив до Бургас е 227,15 km.
Колко време трае влак между Пловдив и Бургас?
Пловдив до Бургас е средно 6 ч 1 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 4 ч 17 мин.
Колко влак на ден преминават от Пловдив до Бургас?
Пловдив до Бургас има средно 8 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Пловдив до Бургас?
Най-ранният влак от Пловдив до Бургас тръгва на 00:04 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Пловдив до Бургас?
Последният влак от Пловдив до Бургас тръгва на 23:44 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Пловдив до Бургас?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 7,08 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Колко директни връзки преминават от Пловдив до Бургас?
Има средно 2 от Пловдив до Бургас.
Кое е най-бързото време за пътуване между Пловдив до Бургас от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Пловдив и Бургас е 4 ч 17 мин.
Има ли директен влак от Пловдив към Бургас?
Да, има директен влак между Пловдив и Бургас.
Какви са емисиите на CO2 за Пловдив до Бургас от влак?
Пътуването на влак от Пловдив до Бургас създава 15.9kg CO2 емисии.

Отидете локално от Пловдив

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Пловдив

Международни маршрути от Пловдив и близките райони

Други дестинации от Пловдив

Основни маршрути до Бургас

Свързани маршрути

Други популярни маршрути