Намерете влак от Пловдив до Бургас

Започва от
14,75 лв.
откривам

Нашите партньори

Най-добрият начин да намерите и сравните билети за влакове, автобуси, споделени пътувания и самолети. Ние работим с повече от 100 партньора, за да ви предложим най-добрите цени на пазара.

references references references references references references references references

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

Днес

откривам

Утре

От 14,20 лв.

2 Дни

откривам

Използвайте Virail, за да намерите най-добрия начин за пътуване от Пловдив до Бургас

Инструментът за търсене на Virail ще ви предостави опциите, от които се нуждаете, когато искате да отидете от Пловдив до Бургас. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите на вашето планирано пътуване и нека ние се погрижим за всичко останало. Нашата търсачка върши тежката работа, търсейки сред хиляди маршрути, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви покаже опции за пътуване с влак, автобус, самолет или споделено пътуване. Можете да филтрирате резултатите според вашите нужди. Има редица опции за филтриране, включително цена, еднопосочно или двупосочно пътуване, време на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването или брой връзки. Скоро ще намерите най-добрия избор за вашето пътуване. Когато сте готови, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на доставчика, за да завършите резервацията. Без значение къде отивате, стигнете там с Virail.

Как мога да намеря най-евтините билети за влак, за да стигна от Пловдив до Бургас?

Най-евтините билети за влак от Пловдив до Бургас струват 13 лв.. Средно можете да очаквате да похарчите около 15,21 лв. за билета си за влак. Virail ще ви помогне да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет. Можете да очаквате цените да варират в зависимост от различните доставчици на туристически услуги и начини на транспорт; често по-бързите пътувания ще струват повече от по-бавните маршрути. Ако датите ви на пътуване са гъвкави, може да успеете да намерите по-евтини билети за влак, тъй като цените може да варират малко от ден на ден. Можете също така да намерите по-ниски цени, като резервирате в определени часове на деня, като избягвате трафика в пиковите часове. Друг съвет за пътуващите с ограничен бюджет е да търсят недиректни пътувания. Понякога може да бъде по-евтино да направите смяна или две по пътя, вместо да пътувате по директен маршрут от Пловдив до Бургас.Обобщение на пътуването с Влак

Пътуването от Пловдив до Бургас от Train е 227 км и отнема 5 ч. 17 мин.. Има 15 връзки на ден, с първото заминаване на 00:06 и последното на 16:20. Възможно е да пътувате от Пловдив до Бургас от Train само за 13 лв. или за 26,45 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 7,26 лв..

Най-добра цена 14,20 лв.
Продължителност на пътуването 5 ч. 19 мин.
Връзка на ден 15
Най-ниската цена 14,20 лв.
Най-висока цена 16,75 лв.
Първо заминаване 00:03
Последно заминаване 16:20
Разстояние 227 km
Заминаване Пловдив
Пристигане Бургас
Превозвачи Bdz

Влак Билети от Пловдив до Бургас

  Feb 03
  Още
  Feb 04
  7.257
  Feb 05
  Още
  Feb 06
  Още
  Feb 07
  Още
  Feb 08
  Още
  -2°
  Feb 09
  Още
  -2°
  Feb 10
  Още
  -1°
  Feb 11
  Още
  -4°
  Feb 12
  Още
  -1°
  Feb 13
  Още
  Feb 14
  Още
  Feb 15
  Още
  Feb 16
  Още
  Feb 17
  Още
Departure date
Friday,Feb 03 2023

Сравнете цена и билети

 
Feb 03
Friday
Още
23,01 лв.
Feb 04
Saturday
Още
22,41 лв.
Feb 05
Sunday
14,20 лв.
22,41 лв.
Feb 06
Monday
Още
22,41 лв.
Feb 07
Tuesday
Още
22,41 лв.
Feb 08
Wednesday
-2°
Още
22,39 лв.
Feb 09
Thursday
-2°
Още
22,41 лв.

Най-доброто време за резервация на Пловдив - Бургас пътуване

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

  понеделник
  вторник
  сряда
  четвъртък
  петък
  събота
  неделя
  понеделник
  вторник
  сряда
  четвъртък
  петък
  събота
  неделя
  понеделник
  вторник
  сряда
  четвъртък
  петък
  събота
  неделя
  понеделник
  вторник
  сряда
  четвъртък
  петък
  събота
  неделя
  понеделник

Пловдив до Бургас Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Полет
64.695kg
Влак
3.178kg
Автобус
15.436kg
Кола
11.123kg

Настаняване, което може да харесате в Бургас

Недостъпен

Няма намерени места за настаняване на избраното място за днес.

Ние използваме тази обратна връзка, за да подобрим нашите продукти

често задавани въпроси

Колко време отнема да се стигне от Пловдив до Бургас с влак?

Пътуването между Пловдив и Бургас продължава около 227 km и обикновено отнема приблизително 5 ч. 17 мин.. Тази цифра обаче е средна и ще варира в зависимост от редица фактори. В зависимост от избрания от вас начин на транспорт, може да успеете да пристигнете за по-малко време. Най-краткото време, за което можете да завършите това пътуване, е 3 ч. 56 мин.. Ако се опитвате да стигнете от Пловдив до Бургас възможно най-бързо, потърсете експресни маршрути или услуги без спиране. Директните маршрути не винаги са най-бързият начин за пътуване. Понякога може дори да намерите по-бърз маршрут, който включва връзка в друг град.

По кое време на деня мога да пътувам от Пловдив до Бургас?

Ако искате да тръгнете по-рано, вземете първия отпътуващ за деня от Пловдив до Бургас, който обикновено тръгва в 00:06. Последното планирано заминаване през нощта обикновено е в 16:20. Тези разписания могат да варират в зависимост от деня от седмицата или по различно време на годината.

Кои са спирките по маршрута от Пловдив до Бургас?

В Пловдив спирките за заминаване включват ПЛОВДИВ and Plovdiv. Когато пристигнете в Бургас, може да успеете да слезете на спирки като БУРГАС, БУРГАС-РАЗПРЕДЕЛИТЕЛНА and Burgas-razpredelitelna. Не забравяйте обаче, че точните спирки, обслужвани по всеки маршрут, могат да варират. Различните компании могат да тръгват и пристигат на различни спирки. Освен това, ако пътувате с експресна услуга, броят на спирките може да бъде ограничен и точните спирки, обслужвани по определен маршрут, могат да варират в различни часове от деня или деня от седмицата. Проверете предварително, за да сте сигурни, че тръгвате и пристигате на спирка, която е удобна за вашето пътуване.

Колко пътувания от Пловдив до Бургас се извършват всеки ден?

Ще можете да пътувате от Пловдив до Бургас, като използвате компании като Bdz. В комбинация тези доставчици предлагат средно 15 пътувания всеки ден. Тази средна цифра може да не отразява непременно избраните от вас дати на пътуване. В определени дни от седмицата може да има повече или по-малко пътувания. В най-натоварените часове ще има до 18 заминаващи за един ден. Можете да изберете да пътувате от Пловдив до Бургас, използвайки както директни, така и непреки маршрути. Тези опции ще ви помогнат да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет, вашия времеви интервал и обстоятелствата на вашето пътуване. Средно има 5 директни връзки от Пловдив до Бургас всеки ден. Непряките връзки добавят повече възможности, като ви осигуряват допълнителна гъвкавост при пътуване. Средно на ден ще намерите 10 пътувания с поне една смяна. Тези цифри могат да варират в определени периоди от годината и някои маршрути може да не се изпълняват всеки ден от седмицата.

Абонирайте се за нашия бюлетин

Получавайте последните новини, продуктови актуализации и изключителни промоции директно във входящата си поща

Logo
authentication

Влезте или създайте акаунт

Влезте във Virail, за да получите ексклузивни оферти за пътуване