• Еднопосочен
  • отиване и връщане

търсене на настаняване

Намерете влак от Пловдив до Враца

flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

С Влак

Днес

С Влак

Утре

С Влак

2 Дни

Rentalcars.com

Намерете евтини коли под наем в Враца

Пътуването ви от Пловдив до Враца с Virail

Virail помага на хиляди пътници да планират пътуванията си всяка година. Как? Лесно е. Просто въведете датите, на които планирате да пътувате от Пловдив до Враца. Нашата мощна търсачка ще разгледа данните от хиляди доставчици на туристически услуги, след което ще ви покаже всички налични маршрути. Можете да изберете да пътувате както искате. Решете за вида транспорт, който искате да използвате, по кое време на деня искате да тръгнете и дали искате директно пътуване или такова с връзки. Когато намерите идеалния маршрут за вас, Virail ще ви пренасочи към уеб страницата на доставчика. Там можете да направите вашата резервация, след това е време да се подготвите за пътуването си.

Пловдив да се Враца с влак

разстояние 153 km

Обобщение на маршрута от train

Връзки
-
Превозвачи
1
Минимална цена
-
Максимална цена
-
Bdz-logo
Bdz
Времетраене: 6 ч. 26 мин.
ПЛОВДИВ - ВРАЦА - СПИРКА
08:00 - 14:26
6,10 лв.
Bdz-logo
Bdz
Времетраене: 6 ч. 17 мин.
ПЛОВДИВ - ВРАЦА
08:00 - 14:17
6,10 лв.
Bdz-logo
Bdz
Времетраене: 5 ч. 56 мин.
ПЛОВДИВ - ВРАЦА
10:00 - 15:56
6,95 лв.
Bdz-logo
Bdz
Времетраене: 6 ч. 29 мин.
ПЛОВДИВ - ВРАЦА - СПИРКА
14:00 - 20:29
6,95 лв.
Bdz-logo
Bdz
Времетраене: 6 ч. 22 мин.
ПЛОВДИВ - ВРАЦА
14:00 - 20:22
6,95 лв.
Bdz-logo
Bdz
Времетраене: 10 ч.
ПЛОВДИВ - ВРАЦА - СПИРКА
22:00 - 08:00
6,95 лв.
Bdz-logo
Bdz
Времетраене: 9 ч. 52 мин.
ПЛОВДИВ - ВРАЦА
22:00 - 07:52
6,95 лв.

Колко време ще ми отнеме да пътувам от Пловдив до Враца с влак?

Разстоянието между Пловдив и Враца е приблизително 153 km. Като цяло ще ви отнеме около , за да завършите пътуването между двата града. Важно е обаче да запомните, че времето за пътуване може да варира в зависимост от редица фактори, включително сезонни метеорологични условия, местни събития или отклонения. Имайте това предвид, ако възнамерявате да правите по-късна връзка и винаги планирайте съобразно с това.

Кога тръгват заминаващите от Пловдив до Враца?

Първото пътуване през нощта тръгва от Пловдив в . Ако предпочитате да пътувате по-късно през тази нощ, последното отпътуване ще бъде в . Не забравяйте, че това са основните часове на пътуванията между Пловдив и Враца. Те обаче са донякъде променливи, тъй като могат да бъдат повлияни от местни събития или празници, пикови сезони или други фактори. Винаги проверявайте предварително датите си за пътуване, за да сте в безопасност.

Кои спирки се използват при пътуване от Пловдив до Враца?

В Пловдив спирките за заминаване включват ПЛОВДИВ. Когато пристигнете в Враца, може да успеете да слезете на спирки като ВРАЦА - СПИРКА and ВРАЦА. Не забравяйте обаче, че точните спирки, обслужвани по всеки маршрут, могат да варират. Различните компании могат да тръгват и пристигат на различни спирки. Освен това, ако пътувате с експресна услуга, броят на спирките може да бъде ограничен и точните спирки, обслужвани по определен маршрут, могат да варират в различни часове от деня или деня от седмицата. Проверете предварително, за да сте сигурни, че тръгвате и пристигате на спирка, която е удобна за вашето пътуване.

Колко ежедневни пътувания има от Пловдив до Враца?

За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Пловдив до Враца. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.