Намерете влак от Пловдив до Враца

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в

Детайли за пътуването

Най-добра цена 6,60 лв.
Продължителност на пътуването 8 ч. 30 мин.
връзки на ден 4
Първо заминаване 06:08
Последно отпътуване 22:00
разстояние 153 km

Virail намира за вас най-добрите оферти за влак от Пловдив до Враца

Virail притежава вълшебния трик, с който да намери вашите евтини билети за влак до Враца. Трябва само да въведете вашите дати за пътуване и да зададете филтрите за отпътуване и цена според предпочитанията си. След като изберете най-добрите опции за пътуване за вашия влак от Пловдив до Враца, virail ще ви пренасочи автоматично към уебсайта на доставчика за покупката.

Колко струват билетите за влак от Пловдив до Враца?

Ако имате възможност да резервирате предварително, вероятно ще намерите евтини билети за влак от Пловдив до Враца за 6,60 лв.. В случай, че не можете да планирате предварително, билети за влак до Враца струват средно 7,21 лв..

Влакове от Пловдив до Враца: с кои фирми можете да пътувате?

Сред всички наши партньори ще намерите и Bdz, осигуряващ влаковите връзки между Пловдив и Враца.

Влакове от Пловдив до Враца

Колко време ви трябва, за да стигнете до Враца с влак?

Средната продължителност на пътуването е 8 ч. 30 мин., но най-бързите връзки ви отвеждат до Враца за 7 ч. 24 мин.. Първият влак тръгва от Пловдив в 06:08, докато последният тръгва в 22:00.

Кои станции обслужват железопътната линия Пловдив - Враца?

Влаковете заминават от Пловдив от ПЛОВДИВ и пристигат на ВРАЦА - СПИРКА and ВРАЦА.

Когато става дума за къси разстояния, автобусът и споделеното пътуване представляват добра алтернатива на пътуването с влак, особено ако пътувате с ограничен бюджет.

Колко връзки дневно има до Враца от Пловдив с влак?

4 влакови връзки съществуват дневно до Враца от Пловдив. Моля, имайте предвид, че сред тези връзки има директни линии, спрямо 4 маршрута, които имат поне една смяна. Силно ви препоръчваме да изберете билет за директна линия, ако предпочитате да не сменяте влаковете.

Ако трябва да пътувате до Враца от Пловдив, моля имайте предвид, че има 4 влакови връзки всеки ден. Моля, имайте предвид, че сред тези връзки има 4 маршрута с най-малко една смяна, спрямо нула директни линии. Така че ще трябва да хванете друг влак.