Намерете влак от Пловдив до Враца

Официален партньор


Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

Детайли за пътуването

Най-добра цена 18,87лв.
Продължителност на пътуването 5 ч. 59 мин.
Връзки на ден 16
Първо заминаване: 03:11
Последно отпътуване: 20:00
Разстояние 153km

Най-добрите оферти за вашия влак от Пловдив до Враца на virail

Virail прави всяко пътуване по-лесно: единственото нещо, което трябва да направите, е да посочите датата на пътуването си от Пловдив до Враца. След това ще можете да намерите идеалната възможност за пътуването си чрез филтриране и сортиране на резултатите по цена и заминаване. Virail автоматично ще ви пренасочи към уебсайта на доставчика, за да завършите резервацията си.

Кои железопътни компании предлагат връзки с влак от Пловдив до Враца?

Virail си сътрудничи с повече от 200 партньора в Европа и по света, сред които и Bdz, обслужващ влаковия маршрут Пловдив - Враца.

Колко струват билетите за влак от Пловдив до Враца?

Средната цена на билети за влак от Пловдив до Враца е 8,25 лв.. Въпреки това ще можете да намерите по-евтини билети, ако резервирате предварително, или ако можете да бъдете гъвкави с вашите дати: най-евтините билети за влак от Пловдив до Враца могат да бъдат около 9,65 лв..

Цена на билет Пловдив - Враца всеки ден

Днес Утре След 2 дни След 3 дни След 4 дни След 5 дни След 6 дни
19,56 лв.19,56 лв.19,56 лв.19,56 лв.19,56 лв. Още Още
10,69 лв.10,69 лв.10,69 лв.10,69 лв.11,58 лв. Още Още

Влакове от Пловдив до Враца


Когато пътувате с влак, никога не забравяйте да вземете билета със себе си: уверете се, че сте го отпечатали предварително или изтеглете мобилната версия, ако е позволено.

Когато става дума за къси разстояния, автобусът и споделеното пътуване представляват добра алтернатива на пътуването с влак, особено ако пътувате с ограничен бюджет.

От кои станции пътуват влаковете до Враца?

Влаковете до Враца ще заминат от ПЛОВДИВ и ще пристигнат на ВРАЦА - СПИРКА or ВРАЦА.

Колко връзки дневно има за пътуване до Враца от Пловдив с влак?

Ако трябва да пътувате до Враца от Пловдив, моля имайте предвид, че има 16 влакови връзки всеки ден. Моля, имайте предвид, че съществуват 16 маршрута с поне една смяна, спрямо 0 директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. В резултат на това изборът на оферта с непряка линия понякога е най-добрият начин за ефективно пътуване, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута, въпреки че пътуването е по-дълго. Въпреки това, моля изберете билет за директна линия, ако предпочитате да останете в един влак и да избегнете смяна.

Кога заминават влаковете до Враца и колко време е пътуването?

Средната продължителност на пътуването е 6 hours and 32 minutes, но най-бързите връзки ви отвеждат до Враца за 5 hours and 26 minutes. Първият влак тръгва от Пловдив в 06:02, докато последният тръгва в 20:02.