Влак Пловдив - Враца цени от 6,11 лв.

20/07/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

Осигурете билета си днес и се възползвайте от най-добрите оферти!

Днес | Повече ▼
утре | Повече ▼
2 дни | Повече ▼
3 дни | Повече ▼

Пловдив до Враца с влак

Пътуването от Пловдив до Враца от влак е 152,86 km и отнема 7 ч 11 мин. Има 13 връзки на ден, с първото заминаване на 05:08 ч. и последното на 22:00 ч.. Възможно е да пътувате от Пловдив до Враца от влак само за 6,11 лв. или за 9,80 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 6,11 лв..

Най-ниската цена6,11 лв.
Продължителност на пътуването7 ч 11 мин
Връзка на ден13
Най-ниската цена6,11 лв.
Най-висока цена9,80 лв.
Първо заминаване05:08 ч.
Последно заминаване22:00 ч.
Разстояние152,86 km
ЗаминаванеПловдив
ПристиганеВраца
ПревозвачиBDZ

Влак Билети от Пловдив до Враца

Дата на заминаване
събота, 20 юли 2024 г.

Пътуването ви от Пловдив до Враца с Virail

Знаете ли кой е най-добрият начин да стигнете от Пловдив до Враца? Не? Не се притеснявайте, Virail знае. Нашият инструмент за търсене използва данни от хиляди доставчици на туристически услуги, за да ви покаже всички налични маршрути за избраните от вас дати на пътуване. Независимо дали искате да пътувате с влак, автобус, самолет или споделено пътуване, ние можем да помогнем. Филтрирайте резултатите си според вашите лични нужди: решете дали искате еднопосочен или двупосочен билет, потърсете директно пътуване или такова с връзки и изберете часа за деня, в който предпочитате да пътувате. Разгледайте цялата информация и намерете подходящата за вас опция за транспорт. Когато изберете идеалното за вас пътуване, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик на пътувания, където можете да завършите резервацията си. Вашето приключение чака - нека Virail ви помогне днес.

Колко ще платя за билети за влак от Пловдив до Враца?

Цените ще варират, когато пътувате от Пловдив до Враца. Средно обаче ще платите около 7,04 лв. за билет за влак. Можете да намерите билети за влак на цени до 6,11 лв., но това може да изисква известна гъвкавост с вашите планове за пътуване. Ако търсите ниска цена, може да се наложи да се подготвите да прекарате повече време в транспорт. Също така често можете да намерите по-евтини билети за влак в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Разбира се, цените на билетите често се променят и през годината; очаквайте да платите повече в пиковия сезон. За най-ниските цени обикновено е най-добре да направите резервацията си предварително. Внимавайте обаче, тъй като много доставчици не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети за влак.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Пловдив до Враца. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Средно билетът за влак от Пловдив до Враца ще ви струва 7,04 лв.. Ако се опитвате да се придържате към определен бюджет, има няколко начина да търсите по-ниски цени на билетите. Например, ако датите ви на пътуване могат да варират, може да откриете, че някои дни от седмицата са по-евтини от други. Пътуването през пиковия сезон обикновено ще струва повече, така че избягвайте това, ако искате да спестите пари. Дори времето от деня може понякога да повлияе на цената на билетите. Можете също така да потърсите непряк маршрут, който може да е по-евтин от директната връзка. Често най-евтините билети за влак могат да бъдат намерени, като резервирате доста преди пътуването. Имайте предвид обаче, че много компании не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети.

Колко дълго е пътуването от Пловдив до Враца с влак?

Средното време за пътуване е 7 ч 11 мин. Това показва колко време отнема преминаването на 152,86 km от Пловдив до Враца. Когато планирате пътуването си, не забравяйте, че са възможни забавяния. Някои непланирани събития могат да доведат до това, пътуването ви от Пловдив до Враца да отнеме повече от 7 ч 11 мин. Пътуването между Пловдив и Враца с влак обикновено отнема 7 ч 11 мин, за да се измине разстояние от 152,86 km. Най-краткото пътуване от Пловдив до Враца ще ви отнеме 5 ч 12 мин. Не забравяйте, както винаги, че това време не включва закъснения, които могат да възникнат поради метеорологични условия, строителство или неочаквани отклонения и смущения. Ако бързото пристигане в Враца е приоритет за вас, потърсете експресни или нон-стоп услуги. Можете също така да откриете, че маршрутът с връзки достига до вашата дестинация по-бързо от някои директни пътувания. Virail ще ви позволи да разгледате всичките възможности и да стигнете до решение, което отговаря на вашите нужди.

В колко часа са заминаващите от Пловдив до Враца?

Ако предпочитате да пътувате по-рано, обикновено ще намерите първия отпътуващ от Пловдив до Враца, който тръгва в 05:08 ч.. Въпреки че нещата може да се променят в зависимост от деня, като цяло последният заминаващ за деня тръгва в 22:00 ч.. Ако имате известна гъвкавост за деня, в който пътувате, може да намерите повече опции, които са на ваше разположение. Например, някои компании могат да пускат ранни сутрешни маршрути само в делнични дни, когато хората пътуват до работа. Често ще намерите по-малко опции, налични през уикендите или официалните празници. Ако искате да тръгнете по-рано, вземете първия отпътуващ за деня от Пловдив до Враца, който обикновено тръгва в 05:08 ч.. Последното планирано заминаване през нощта обикновено е в 22:00 ч.. Тези разписания могат да варират в зависимост от деня от седмицата или по различно време на годината.

Кои са спирките по маршрута от Пловдив до Враца?

Ще можете да напуснете Пловдив, като използвате спирки като Plovdiv Central Train Station. Те ви свързват със спирки, включително Vratsa, Автогара в Враца. Проверете внимателно, преди да направите резервация. Някои или всички тези спирки ще се явят по маршрута, в зависимост от транспортната компания, която използвате за пътуването си. Проверете внимателно, за да видите кой маршрут следва избраната от вас транспортна компания, за да видите дали преминава през спирка, която е удобна за вашите нужди. Може да се наложи да направите кратко пътуване между спирките или в Пловдив, или в Враца, за ваше удобство по време на пътуването.

Колко пъти на ден има пътувания от Пловдив до Враца?

Ако искате да стигнете от Пловдив до Враца, можете да пътувате с компании като . Ще откриете максимален брой от заминаващи на ден. Средно има 13 заминаващи на ден. Резервирайте предварително, за да сте сигурни, че пътуването ви ще протече безпроблемно и ще тръгнете в момент, който ви устройва най-добре. Когато пътувате, можете да търсите директни пътувания или други маршрути, които предлагат връзки и смени. Има средно 0 директни пътувания между Пловдив и Враца. Ако нямате нищо против да смените превозното средство по пътя, може да намерите повече опции, които са на ваше разположение. Обикновено има 13 пътувания с поне една смяна. Тези числа могат да варират в зависимост от месеца от годината или деня от седмицата. Някои пътници предпочитат директни маршрути, особено ако носят тежки куфари или се безпокоят да не пропуснат връзка. Други се наслаждават на гъвкавостта, предлагана от пътуванията с връзки. Каквото и да предпочитате, Virail може да ви помогне да намерите правилните опции, които да ви устройват. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Пловдив до Враца. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Пловдив до Враца

Евтини билети за влак от Пловдив до Враца
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Пловдив до Враца.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Пловдив до Враца, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Пловдив до Враца.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Най-доброто време за резервиране на пътуване от Пловдив до Враца

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от Пловдив до Враца

Най-евтините билети за влак Пловдив - Враца могат да бъдат намерени само за 6,12 лв., ако имате късмет, или средно за 7,76 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 11,33 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Враца с влак

Когато пътувате до Враца с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда BDZ от Пловдив до Враца
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Пловдив до Враца от train.
съоръжения BDZ
quiet_zone Тиха зона check
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
accessibility Достъпност check
food_and_drink Храни и напитки check
air_con Климатик check
bicycle Велосипед check

Пловдив до Враца Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
10.7kg
Автобус
11.46kg
Полет
30.57kg
Кола
24.46kg
Какви са емисиите на CO2 за Пловдив до Враца с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Пловдив и Враца са 10.7kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Пловдив и Враца? Като вземете влака между Пловдив и Враца, ще спестите 19.87kg CO2 емисии спрямо полет, 0.76kg спрямо автобус и 13.76kg спрямо кола.

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от Пловдив до Враца?
Билет влак от Пловдив до Враца е 7,04 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 6,11 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Пловдив до Враца?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Пловдив до Враца е 6,11 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Пловдив и Враца от влак?
Пловдив до Враца е 152,86 km.
Колко време трае влак между Пловдив и Враца?
Пловдив до Враца е средно 7 ч 11 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 5 ч 12 мин.
Колко влак на ден преминават от Пловдив до Враца?
Пловдив до Враца има средно 13 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Пловдив до Враца?
Най-ранният влак от Пловдив до Враца тръгва на 05:08 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Пловдив до Враца?
Последният влак от Пловдив до Враца тръгва на 22:00 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Пловдив до Враца?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 6,11 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кое е най-бързото време за пътуване между Пловдив до Враца от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Пловдив и Враца е 5 ч 12 мин.
Има ли директен влак от Пловдив към Враца?
Да, има директен влак между Пловдив и Враца.
Какви са емисиите на CO2 за Пловдив до Враца от влак?
Пътуването на влак от Пловдив до Враца създава 10.7kg CO2 емисии.

Отидете локално от Пловдив

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Пловдив

Международни маршрути от Пловдив и близките райони

Други дестинации от Пловдив

Основни маршрути до Враца

Свързани маршрути

Други популярни маршрути