Намерете влак от Пловдив до Русе

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в

Детайли за пътуването

Най-добра цена 8 лв.
Продължителност на пътуването 10 ч. 5 мин.
Връзки на ден 54
Първо заминаване: 05:03
Последно отпътуване: 23:52
Разстояние 214km

Евтини билети за влак от Пловдив до Русе на virail

Virail прави всяко пътуване по-лесно: единственото нещо, което трябва да направите, е да посочите датата на пътуването си от Пловдив до Русе. След това ще можете да намерите идеалната възможност за пътуването си чрез филтриране и сортиране на резултатите по цена и заминаване. Virail автоматично ще ви пренасочи към уебсайта на доставчика, за да завършите резервацията си.

Влакове от Пловдив до Русе: с кои фирми можете да пътувате?

Virail намира оферти от много железопътни компании в Европа и по света. Например, той ви показва възможните връзки с влак от Пловдив до Русе, предлагани от Bdz.

Коя е най-евтината цена за билети за влак до Русе?

Средната цена на билети за влак от Пловдив до Русе е 18,38 лв.. Въпреки това ще можете да намерите по-евтини билети, ако резервирате предварително, или ако можете да бъдете гъвкави с вашите дати: най-евтините билети за влак от Пловдив до Русе могат да бъдат около 7,65 лв..

Влакове от Пловдив до Русе


Ако вашите дати за пътуване не са твърди, винаги имайте предвид, че можете да си купите изключително евтини билети за влак, ако избягвате да пътувате през почивните дни и ако решите да пътувате през слабия сезон.

За къси разстояния като тези между Пловдив и Русе, автобусите и споделеното пътуване са добри алтернативи на влака, благодарение на ниската си цена. Освен това автобусите имат предимството, че стигат до най-малките градове, в които няма жп гара.

Кои станции се обслужват от влаковете, пътуващи от Пловдив до Русе?

Влаковете до Русе заминават от Пловдив от ПЛОВДИВ и пристигат на РУСЕ ТОВАРНА-СП..

Колко връзки дневно има за пътуване до Русе от Пловдив с влак?

Ако трябва да пътувате до Русе от Пловдив, моля имайте предвид, че има 24 влакови връзки всеки ден. Моля, имайте предвид, че съществуват 24 маршрута с поне една смяна, спрямо 0 директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. В резултат на това изборът на оферта с непряка линия понякога е най-добрият начин за ефективно пътуване, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута, въпреки че пътуването е по-дълго. Въпреки това, моля изберете билет за директна линия, ако предпочитате да останете в един влак и да избегнете смяна.

Кога заминават влаковете до Русе и колко време е пътуването?

Първият влак до Русе тръгва в 05:11, докато последният в 23:11. Пътуването продължава средно 9 hours and 25 minutes, но с най-бързите връзки ще бъдете в Русе за 8 hours and 14 minutes.