• Еднопосочен
  • отиване и връщане

търсене на настаняване

Намерете влак от Пловдив до Русе

flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

С Влак

Днес

С Влак

Утре

С Влак

2 Дни

Rentalcars.com

Намерете евтини коли под наем в Русе

Пътуването ви от Пловдив до Русе с Virail

Кой е най-добрият начин да се стигне от Пловдив до Русе? Ако не сте сигурни, не се притеснявайте - Virail може да ви помогне. Единственото нещо, което трябва да направите, е да въведете планираните дати за пътуване и да оставите мощния инструмент за търсене на Virail да се справи с останалото. Ще разгледаме маршрутите, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви дадем всички налични опции. Независимо дали искате да пътувате със самолет, влак, автобус, споделено пътуване или нещо друго, ние ще намерим идеалното решение за вас. Можете да филтрирате резултатите си според цената, времето на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването, брой връзки, еднопосочно или двупосочно пътуване - всичко, което искате. Virail ще ви даде пълна, ясна картина за това как да стигнете от Пловдив до Русе, след което ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик, за да завършите резервацията си.

Пловдив да се Русе с влак

разстояние 214 km

Обобщение на маршрута от Влак

Връзки
-
Превозвачи
1
Минимална цена
-
Максимална цена
-

Пловдив - Русе

Месечно

Най -добрите цени за месеца

Bdz-logo
Bdz
Времетраене: 10 ч. 3 мин.
ПЛОВДИВ - РУСЕ
12:50 - 22:53
7,78 лв.
Bdz-logo
Bdz
Времетраене: 9 ч. 35 мин.
ПЛОВДИВ - РУСЕ
10:25 - 20:00
8,17 лв.
Bdz-logo
Bdz
Времетраене: 10 ч. 10 мин.
ПЛОВДИВ - РУСЕ ТОВАРНА-СП.
12:50 - 23:00
8,18 лв.
Bdz-logo
Bdz
Времетраене: 10 ч. 13 мин.
ПЛОВДИВ - РУСЕ РАЗПРЕДЕЛИТЕЛНА
12:50 - 23:03
8,18 лв.
Bdz-logo
Bdz
Времетраене: 9 ч. 29 мин.
ПЛОВДИВ - РУСЕ
08:10 - 17:39
8,43 лв.
Bdz-logo
Bdz
Времетраене: 9 ч. 43 мин.
ПЛОВДИВ - РУСЕ ТОВАРНА-СП.
10:25 - 20:08
8,58 лв.
Bdz-logo
Bdz
Времетраене: 9 ч. 46 мин.
ПЛОВДИВ - РУСЕ РАЗПРЕДЕЛИТЕЛНА
10:25 - 20:11
8,58 лв.

Колко време ще ми отнеме да пътувам от Пловдив до Русе с влак?

Пътуването от Пловдив до Русе с влак обикновено отнема . Това пътуване обхваща разстояние от 215 km. Когато планирате пътуването си, имайте предвид, че е средна стойност, а времето на маршрута може да варира от ден на ден. Метеорологичните условия, проблеми с транспорта, неочаквани отклонения и местни събития могат да причинят забавяне на пътуването ви. Моля, имайте предвид възможността за тези извънредни събития, когато правите планове за пътуване.

По кое време на деня мога да пътувам от Пловдив до Русе?

По принцип първият заминаващ през нощта ще тръгне от Пловдив в , а последният - в . Важно е обаче да запомните, че това е обща информация и тези часове на пътуване не са задължително достъпни всеки ден. Разписанията за всеки доставчик по маршрута от Пловдив до Русе могат да се променят от ден на ден или от месец на месец. По-специално, много доставчици предлагат различни графици през делничните и почивните дни. Държавните празници, местните събития и сезонните разписания също могат да доведат до промяна на графиците.

Кои спирки мога да използвам, когато пътувам от Пловдив до Русе с влак?

В Пловдив спирките за заминаване включват ПЛОВДИВ. Когато пристигнете в Русе, може да успеете да слезете на спирки като РУСЕ, РУСЕ ТОВАРНА-СП. and РУСЕ РАЗПРЕДЕЛИТЕЛНА. Не забравяйте обаче, че точните спирки, обслужвани по всеки маршрут, могат да варират. Различните компании могат да тръгват и пристигат на различни спирки. Освен това, ако пътувате с експресна услуга, броят на спирките може да бъде ограничен и точните спирки, обслужвани по определен маршрут, могат да варират в различни часове от деня или деня от седмицата. Проверете предварително, за да сте сигурни, че тръгвате и пристигате на спирка, която е удобна за вашето пътуване.

Колко пътувания от Пловдив до Русе се извършват всеки ден?

За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Пловдив до Русе. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.