Влак Пловдив - Русе цени от 9,14 лв.

23/06/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

Осигурете билета си днес и се възползвайте от най-добрите оферти!

Днес | Повече ▼
утре | Повече ▼
2 дни | Повече ▼
3 дни | Повече ▼

Пловдив до Русе с влак

Пътуването от Пловдив до Русе от влак е 214,38 km и отнема 10 ч 47 мин. Има 14 връзки на ден, с първото заминаване на 00:04 ч. и последното на 23:44 ч.. Възможно е да пътувате от Пловдив до Русе от влак само за 9,14 лв. или за 36,94 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 9,14 лв..

Най-ниската цена9,14 лв.
Продължителност на пътуването10 ч 47 мин
Връзка на ден14
Най-ниската цена9,14 лв.
Най-висока цена36,94 лв.
Първо заминаване00:04 ч.
Последно заминаване23:44 ч.
Разстояние214,38 km
ЗаминаванеПловдив
ПристиганеРусе
ПревозвачиBDZ

Влак Билети от Plovdiv до Rousse

Дата на заминаване
неделя, 23 юни 2024 г.

Стигнете от Пловдив до Русе с Virail

Инструментът за търсене на Virail ще ви предостави опциите, от които се нуждаете, когато искате да отидете от Пловдив до Русе. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите на вашето планирано пътуване и нека ние се погрижим за всичко останало. Нашата търсачка върши тежката работа, търсейки сред хиляди маршрути, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви покаже опции за пътуване с влак, автобус, самолет или споделено пътуване. Можете да филтрирате резултатите според вашите нужди. Има редица опции за филтриране, включително цена, еднопосочно или двупосочно пътуване, време на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването или брой връзки. Скоро ще намерите най-добрия избор за вашето пътуване. Когато сте готови, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на доставчика, за да завършите резервацията. Без значение къде отивате, стигнете там с Virail.

Колко ще платя за билети за влак от Пловдив до Русе?

Цените ще варират, когато пътувате от Пловдив до Русе. Средно обаче ще платите около 24,01 лв. за билет за влак. Можете да намерите билети за влак на цени до 9,14 лв., но това може да изисква известна гъвкавост с вашите планове за пътуване. Ако търсите ниска цена, може да се наложи да се подготвите да прекарате повече време в транспорт. Също така често можете да намерите по-евтини билети за влак в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Разбира се, цените на билетите често се променят и през годината; очаквайте да платите повече в пиковия сезон. За най-ниските цени обикновено е най-добре да направите резервацията си предварително. Внимавайте обаче, тъй като много доставчици не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети за влак.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Пловдив до Русе. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Цените на билетите за влак от Пловдив до Русе варират в зависимост от редица фактори, включително колко предварително сте резервирали, вашите дати на пътуване и вид транспорт, който искате да използвате. По определени маршрути може да са налични различни класове, което също ще повлияе на цената. Средната цена на билета за влак е приблизително 24,01 лв.. За най-ниските цени обикновено е най-добре да резервирате възможно най-рано и да обърнете внимание на евтини варианти, като например невъзстановими билети или пътуване извън пиковите часове. Имайте предвид, че някои компании не предлагат възстановяване или промяна на своите билети с по-ниски цени, така че е препоръчително да проверите, преди да завършите транзакцията си.

Колко време ще отнеме, за да отида от Пловдив до Русе с влак?

Пътуването между Пловдив и Русе с влак е приблизително 214,38 km. Ще ви отнеме около 10 ч 47 мин, за да завършите това пътуване. Тази средна цифра не отчита закъснения, които могат да възникнат по вашия маршрут при извънредни обстоятелства. Ако планирате да правите връзка или да действате по строг график, отделете си достатъчно време. Пътуването между Пловдив и Русе с влак обикновено отнема 10 ч 47 мин, за да се измине разстояние от 214,38 km. Най-краткото пътуване от Пловдив до Русе ще ви отнеме 8 ч 14 мин. Не забравяйте, както винаги, че това време не включва закъснения, които могат да възникнат поради метеорологични условия, строителство или неочаквани отклонения и смущения. Ако бързото пристигане в Русе е приоритет за вас, потърсете експресни или нон-стоп услуги. Можете също така да откриете, че маршрутът с връзки достига до вашата дестинация по-бързо от някои директни пътувания. Virail ще ви позволи да разгледате всичките възможности и да стигнете до решение, което отговаря на вашите нужди.

Кои са спирките по маршрута от Пловдив до Русе?

В зависимост от вида на транспорта и доставчика, който сте решили да използвате за пътуването си, ще можете да тръгнете от Пловдив от следните спирки: Plovdiv Central Train Station. Пристигайки в Русе, вашият маршрут ще премине през всички или някои от следните спирки: Ruse, Ruse (Centralna Avtogara),Ruse(BG)-Tovarna. Не всички транспортни компании обслужват всяка спирка, така че проверете предварително, за да видите точно къде ви отвежда вашият маршрут. Може да се наложи да използвате друг вид транспорт, за да стигнете от една спирка до друга или до крайната ви дестинация, когато пристигнете в Русе.

Колко пъти на ден има тръгващи от Пловдив за Русе?

Средно има 14 заминаващи ежедневно от Пловдив до Русе. Възможно е обаче да има повече или по-малко в различните дни. Разписанията на доставчиците могат да се променят в определени дни от седмицата или официалните празници, а много от тях също се различават в определени периоди от годината. Някои доставчици променят графика си например през летния сезон. В много натоварени периоди може да има до заминаващи всеки ден. Доставчиците, които пътуват по този маршрут, включват и всеки работи в съответствие със своите специфични графици. Като пътешественик може да предпочетете директно пътуване или може да нямате нищо против да правите смени и връзки. Ако имате тежки куфари, директното пътуване може да е най-доброто; в противен случай може да успеете да спестите пари и да се насладите на повече гъвкавост, като направите смяна по пътя. Всеки ден има средно 0 заминаващи от Пловдив, които пътуват директно до Русе. Има 14 пътувания с една или повече смени. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Пловдив до Русе. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Plovdiv до Rousse

Евтини билети за влак от Пловдив до Русе
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Пловдив до Русе.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Пловдив до Русе, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Пловдив до Русе.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Plovdiv до Rousse

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Цена при наближаване на датата на заминаване

Железопътните компании може да наложат по-високи цени на билетите с наближаването на датата на заминаване. Цените през следващите дни могат да варират от около 15,26 лв. до 18,34 лв., но може да подлежат на промяна. Нашият съвет е да резервирате възможно най-рано, за да спестите потенциално до 17% от пътуването си!

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от Пловдив до Русе

Най-евтините билети за влак Пловдив - Русе могат да бъдат намерени само за 16,77 лв., ако имате късмет, или средно за 17,77 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 18,90 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Русе с влак

Когато пътувате до Русе с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда BDZ от Пловдив до Русе
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Пловдив до Русе от train.
съоръжения BDZ
quiet_zone Тиха зона check
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
accessibility Достъпност check
food_and_drink Храни и напитки check
air_con Климатик check
bicycle Велосипед check

Пловдив до Русе Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
15.01kg
Автобус
16.08kg
Полет
42.88kg
Кола
34.3kg
Какви са емисиите на CO2 за Пловдив до Русе с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Пловдив и Русе са 15.01kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Пловдив и Русе? Като вземете влака между Пловдив и Русе, ще спестите 27.87kg CO2 емисии спрямо полет, 1.07kg спрямо автобус и 19.29kg спрямо кола.

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от Пловдив до Русе?
Билет влак от Пловдив до Русе е 24,01 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 9,14 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Пловдив до Русе?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Пловдив до Русе е 9,14 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Пловдив и Русе от влак?
Пловдив до Русе е 214,38 km.
Колко време трае влак между Пловдив и Русе?
Пловдив до Русе е средно 10 ч 47 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 8 ч 14 мин.
Колко влак на ден преминават от Пловдив до Русе?
Пловдив до Русе има средно 14 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Пловдив до Русе?
Най-ранният влак от Пловдив до Русе тръгва на 00:04 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Пловдив до Русе?
Последният влак от Пловдив до Русе тръгва на 23:44 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Пловдив до Русе?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 9,14 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кое е най-бързото време за пътуване между Пловдив до Русе от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Пловдив и Русе е 8 ч 14 мин.
Има ли директен влак от Пловдив към Русе?
Да, има директен влак между Пловдив и Русе.
Какви са емисиите на CO2 за Пловдив до Русе от влак?
Пътуването на влак от Пловдив до Русе създава 15.01kg CO2 емисии.

Отидете локално от Пловдив

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Пловдив

Международни маршрути от Пловдив и близките райони

Други дестинации от Пловдив

Основни маршрути до Русе

Свързани маршрути

Други популярни маршрути