Намерете влак от Пловдив до Русе

Започва от
∞ лв.
откривам
Нашите партньори Най-добрият начин да намерите и сравните билети за влакове, автобуси, споделени пътувания и самолети. Ние работим с повече от 100 партньора, за да ви предложим най-добрите цени на пазара.
references references references references references references references references references references

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

С Влак

Днес

откривам
С Влак

Утре

откривам
С Влак

2 Дни

откривам

Пътуването ви от Пловдив до Русе с Virail

Кой е най-добрият начин да се стигне от Пловдив до Русе? Ако не сте сигурни, не се притеснявайте - Virail може да ви помогне. Единственото нещо, което трябва да направите, е да въведете планираните дати за пътуване и да оставите мощния инструмент за търсене на Virail да се справи с останалото. Ще разгледаме маршрутите, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви дадем всички налични опции. Независимо дали искате да пътувате със самолет, влак, автобус, споделено пътуване или нещо друго, ние ще намерим идеалното решение за вас. Можете да филтрирате резултатите си според цената, времето на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването, брой връзки, еднопосочно или двупосочно пътуване - всичко, което искате. Virail ще ви даде пълна, ясна картина за това как да стигнете от Пловдив до Русе, след което ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик, за да завършите резервацията си.

Пловдив да се Русе с влак

Продължителност на пътуването 11 ч. 12 мин.
връзки на ден 18
Първо заминаване 00:06
Последно отпътуване 21:28
разстояние 214 km
Заминаване Пловдив
Пристигане Русе
Превозвачи Bdz

Цена на билет Пловдив - Русе всеки ден

 
Днес
Още
40,17 лв.
Утре
Още
35,46 лв.
След 2 дни
Още
Още
След 3 дни
Още
Още
След 4 дни
Още
Още
След 5 дни
Още
40,17 лв.
След 6 дни
Още
Още

Обобщение на маршрута от Влак

Връзки
18
Превозвачи
1
Минимална цена
∞ лв.
Максимална цена
-∞ лв.

Пловдив - Русе

Месечно

Най -добрите цени за месеца

Колко време ще ми отнеме да пътувам от Пловдив до Русе с влак?

За да стигнете по-бързо от Пловдив до Русе, обмислете търсенето на експресна услуга, която има по-малко спирки по пътя. И обратно, маршрутът с връзки може при някои обстоятелства да бъде по-бърз от директното пътуване. Най-бързите маршрути между Пловдив и Русе ще завършат пътуването в 8 ч. 22 мин.. Средно ще ви отнеме около 11 ч. 9 мин., за да пътувате 215 km между Пловдив и Русе.

По кое време на деня мога да пътувам от Пловдив до Русе?

По принцип първият заминаващ през нощта ще тръгне от Пловдив в 00:06, а последният - в 21:28 . Важно е обаче да запомните, че това е обща информация и тези часове на пътуване не са задължително достъпни всеки ден. Разписанията за всеки доставчик по маршрута от Пловдив до Русе могат да се променят от ден на ден или от месец на месец. По-специално, много доставчици предлагат различни графици през делничните и почивните дни. Държавните празници, местните събития и сезонните разписания също могат да доведат до промяна на графиците.

Кои спирки мога да използвам, когато пътувам от Пловдив до Русе с влак?

В Пловдив спирките за заминаване включват Plovdiv. Когато пристигнете в Русе, може да успеете да слезете на спирки като Ruse, Ruse-Razpredelitelna and Ruse-TovarnaSp.. Не забравяйте обаче, че точните спирки, обслужвани по всеки маршрут, могат да варират. Различните компании могат да тръгват и пристигат на различни спирки. Освен това, ако пътувате с експресна услуга, броят на спирките може да бъде ограничен и точните спирки, обслужвани по определен маршрут, могат да варират в различни часове от деня или деня от седмицата. Проверете предварително, за да сте сигурни, че тръгвате и пристигате на спирка, която е удобна за вашето пътуване.

Колко пътувания от Пловдив до Русе се извършват всеки ден?

Маршрутът от Пловдив до Русе се обслужва от компании, включително Bdz. От този списък на транспортните компании има до 24 заминаващи всеки ден. Точният брой обаче ще варира. Пътуванията с тръгване от Пловдив са средно 18 пъти на ден. Това число включва всички транспортни компании, които обслужват маршрута. Когато пътувате от Пловдив до Русе, можете да изберете да използвате непряк маршрут, включващ връзки. Ако предпочитате да не правите това, ще намерите средно директни пътувания всеки ден. Непряките маршрути обаче отварят повече възможности за пътниците с гъвкави планове. Средно има 18 пътувания с една или повече смени всеки ден. Всички тези числа са средни. Те могат леко да варират в зависимост от деня от седмицата, сезона от годината, местните празници и други фактори.

Logo
authentication

Влезте или създайте акаунт

Влезте във Virail, за да получите ексклузивни оферти за пътуване