Намерете влак от Пловдив до Русе

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в

Детайли за пътуването

Най-добра цена 0,21 лв.
Продължителност на пътуването 9 ч. 51 мин.
връзки на ден 26
Първо заминаване 05:08
Последно отпътуване 02:50
разстояние 214 km

Virail намира за вас най-добрите оферти за влак от Пловдив до Русе

Намирането на перфектната връзка с влак никога не е било толкова лесно: благодарение на virail, ще можете да сравните стотици оферти едновременно, просто като въведете датата на вашето пътуване. Чрез филтрите за цена и заминаване ще имате възможност да ограничите резултатите и да намерите идеалното решение. Резервацията се извършва на уебсайта на доставчика, към който автоматично ще бъдете пренасочени.

Коя е най-евтината цена за билети за влак до Русе?

Средната цена на билети за влак от Пловдив до Русе е 5,53 лв.. Въпреки това ще можете да намерите по-евтини билети, ако резервирате предварително, или ако можете да бъдете гъвкави с вашите дати: най-евтините билети за влак от Пловдив до Русе могат да бъдат около 0,21 лв..

Кои фирми обслужват маршрута от Пловдив до Русе?

Сред всички партньори на virail, вие ще можете да пътувате и с Bdz, обслужващ влаковия маршрут между Пловдив и Русе.

Влакове от Пловдив до Русе

За колко време ще отидете от Пловдив до Русе с влак и кога тръгват влаковете?

Необходими са средно 9 ч. 51 мин. да стигнете до Русе с влак, но ще ви отнеме 7 ч. 40 мин. с най-бързите влакове. Първият е наличен в 05:08, докато последният тръгва от Пловдив в 02:50.

От кои станции пътуват влаковете до Русе?

Влаковете до Русе могат да заминат от ПЛОВДИВ и да пристигнат на РУСЕ, РУСЕ ТОВАРНА-СП. and РУСЕ РАЗПРЕДЕЛИТЕЛНА.

Ако вашите дати за пътуване не са твърди, винаги имайте предвид, че можете да си купите изключително евтини билети за влак, ако избягвате да пътувате през почивните дни и ако решите да пътувате през слабия сезон.

За къси разстояния като тези между Пловдив и Русе, автобусите и споделеното пътуване са добри алтернативи на влака, благодарение на ниската си цена. Освен това автобусите имат предимството, че стигат до най-малките градове, в които няма жп гара.

Колко влакови връзки има от Пловдив до Русе всеки ден?

26 влакови връзки съществуват дневно до Русе от Пловдив. Моля, имайте предвид, че сред тези връзки има директни линии, спрямо 26 маршрута, които имат поне една смяна. Силно ви препоръчваме да изберете билет за директна линия, ако предпочитате да не сменяте влаковете.

Ако трябва да пътувате до Русе от Пловдив, моля имайте предвид, че има 26 влакови връзки всеки ден. Моля, имайте предвид, че сред тези връзки има 26 маршрута с най-малко една смяна, спрямо нула директни линии. Така че ще трябва да хванете друг влак.