Влак Пловдив - Благоевград цени от 6,67 лв.

22/05/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

| Повече ▼
| Повече ▼
| Повече ▼

Пловдив до Благоевград с влак

Пътуването от Пловдив до Благоевград от влак е 137,12 km и отнема 6 ч 20 мин. Има 6 връзки на ден, с първото заминаване на 01:26 ч. и последното на 15:35 ч.. Възможно е да пътувате от Пловдив до Благоевград от влак само за 6,67 лв. или за 14,87 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 6,67 лв..

Най-ниската цена6,67 лв.
Продължителност на пътуването6 ч 20 мин
Връзка на ден6
Най-ниската цена6,67 лв.
Най-висока цена14,87 лв.
Първо заминаване01:26 ч.
Последно заминаване15:35 ч.
Разстояние137,12 km
ЗаминаванеПловдив
ПристиганеБлагоевград
ПревозвачиBDZ

Влак Билети от Plovdiv до Blagoevgrad

Дата на заминаване
сряда, 22 май 2024 г.

Бързо и лесно пътуване от Пловдив до Благоевград с Virail

Планирате да пътувате от Пловдив до Благоевград? Понякога може да е трудно да разберете откъде да започнете - но там идва Virail. Нашата мощна търсачка ще проучи всички опции, налични за вашето пътуване, като претърси над 2000 транспортни компании по целия свят. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите си за пътуване. Мигновено ще ви покажем подробен списък с възможните маршрути, с цялата информация, необходима за вземане на решение. Изберете между автобуси, влакове и други, свързващи или директни, еднопосочни или двупосочни пътувания - каквото предпочитате. Когато видите резултатите си, посочете избраната от вас опция и Virail ще ви пренасочи към уебсайта на доставчика, където можете да завършите резервацията си. Позволете ни да свършим работата за вас и можете просто да се отпуснете и да се насладите на пътуването си.

Колко струва да се стигне от Пловдив до Благоевград с влак?

Цените ще варират, когато пътувате от Пловдив до Благоевград. Средно обаче ще платите около 13,76 лв. за билет за влак. Можете да намерите билети за влак на цени до 6,67 лв., но това може да изисква известна гъвкавост с вашите планове за пътуване. Ако търсите ниска цена, може да се наложи да се подготвите да прекарате повече време в транспорт. Също така често можете да намерите по-евтини билети за влак в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Разбира се, цените на билетите често се променят и през годината; очаквайте да платите повече в пиковия сезон. За най-ниските цени обикновено е най-добре да направите резервацията си предварително. Внимавайте обаче, тъй като много доставчици не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети за влак.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Пловдив до Благоевград. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Цените на билетите за влак от Пловдив до Благоевград варират в зависимост от редица фактори, включително колко предварително сте резервирали, вашите дати на пътуване и вид транспорт, който искате да използвате. По определени маршрути може да са налични различни класове, което също ще повлияе на цената. Средната цена на билета за влак е приблизително 13,76 лв.. За най-ниските цени обикновено е най-добре да резервирате възможно най-рано и да обърнете внимание на евтини варианти, като например невъзстановими билети или пътуване извън пиковите часове. Имайте предвид, че някои компании не предлагат възстановяване или промяна на своите билети с по-ниски цени, така че е препоръчително да проверите, преди да завършите транзакцията си.

Колко време ще отнеме, за да отида от Пловдив до Благоевград с влак?

Пътуването между Пловдив и Благоевград с влак е приблизително 137,12 km. Ще ви отнеме около 6 ч 20 мин, за да завършите това пътуване. Тази средна цифра не отчита закъснения, които могат да възникнат по вашия маршрут при извънредни обстоятелства. Ако планирате да правите връзка или да действате по строг график, отделете си достатъчно време. Разстоянието между Пловдив и Благоевград е около 137,12 km. В зависимост от точния маршрут и компанията, с която пътувате, времето ви за пътуване може да варира. Средно това пътуване ще отнеме около 6 ч 20 мин. Обаче най-бързите маршрути между Пловдив и Благоевград продължават 5 ч 10 мин. Ако бързината е приоритет за вас, когато пътувате, обърнете внимание на експресни услуги, които могат да ви отведат по-бързо. При резервацията може да е необходима известна гъвкавост. Често тези услуги тръгват само в определен час от деня или дори в определени дни от седмицата. Можете също така да намерите по-бързо пътуване, като поемете по непряк маршрут и се свържете на друга спирка по пътя.

Кои спирки мога да използвам по маршрута от Пловдив до Благоевград?

В зависимост от вида на транспорта и доставчика, който сте решили да използвате за пътуването си, ще можете да тръгнете от Пловдив от следните спирки: Plovdiv Central Train Station. Пристигайки в Благоевград, вашият маршрут ще премине през всички или някои от следните спирки: Blagoevgrad, Bus Station. Не всички транспортни компании обслужват всяка спирка, така че проверете предварително, за да видите точно къде ви отвежда вашият маршрут. Може да се наложи да използвате друг вид транспорт, за да стигнете от една спирка до друга или до крайната ви дестинация, когато пристигнете в Благоевград.

Колко пъти на ден има пътувания от Пловдив до Благоевград?

Ако искате да стигнете от Пловдив до Благоевград, можете да пътувате с компании като . Ще откриете максимален брой от заминаващи на ден. Средно има 6 заминаващи на ден. Резервирайте предварително, за да сте сигурни, че пътуването ви ще протече безпроблемно и ще тръгнете в момент, който ви устройва най-добре. Когато пътувате, можете да търсите директни пътувания или други маршрути, които предлагат връзки и смени. Има средно 0 директни пътувания между Пловдив и Благоевград. Ако нямате нищо против да смените превозното средство по пътя, може да намерите повече опции, които са на ваше разположение. Обикновено има 6 пътувания с поне една смяна. Тези числа могат да варират в зависимост от месеца от годината или деня от седмицата. Някои пътници предпочитат директни маршрути, особено ако носят тежки куфари или се безпокоят да не пропуснат връзка. Други се наслаждават на гъвкавостта, предлагана от пътуванията с връзки. Каквото и да предпочитате, Virail може да ви помогне да намерите правилните опции, които да ви устройват. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Пловдив до Благоевград. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Plovdiv до Blagoevgrad

Евтини билети за влак от Пловдив до Благоевград
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Пловдив до Благоевград.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Пловдив до Благоевград, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Пловдив до Благоевград.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Plovdiv до Blagoevgrad

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Цена при наближаване на датата на заминаване

Железопътните компании може да наложат по-високи цени на билетите с наближаването на датата на заминаване. Цените през следващите дни могат да варират от около 12,62 лв. до 13,46 лв., но може да подлежат на промяна. Нашият съвет е да резервирате възможно най-рано, за да спестите потенциално до 6% от пътуването си!

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от Пловдив до Благоевград

Най-евтините билети за влак Пловдив - Благоевград могат да бъдат намерени само за 3,78 лв., ако имате късмет, или средно за 11,03 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 14,77 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Благоевград с влак

Когато пътувате до Благоевград с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда BDZ от Пловдив до Благоевград
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Пловдив до Благоевград от train.
съоръжения BDZ
quiet_zone Тиха зона check
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
accessibility Достъпност check
food_and_drink Храни и напитки check
air_con Климатик check
bicycle Велосипед check

Пловдив до Благоевград Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
9.6kg
Автобус
10.28kg
Полет
27.42kg
Кола
21.94kg
Какви са емисиите на CO2 за Пловдив до Благоевград с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Пловдив и Благоевград са 9.6kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Пловдив и Благоевград? Като вземете влака между Пловдив и Благоевград, ще спестите 17.82kg CO2 емисии спрямо полет, 0.68kg спрямо автобус и 12.34kg спрямо кола.

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от Пловдив до Благоевград?
Билет влак от Пловдив до Благоевград е 13,76 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 6,67 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Пловдив до Благоевград?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Пловдив до Благоевград е 6,67 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Пловдив и Благоевград от влак?
Пловдив до Благоевград е 137,12 km.
Колко време трае влак между Пловдив и Благоевград?
Пловдив до Благоевград е средно 6 ч 20 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 5 ч 10 мин.
Колко влак на ден преминават от Пловдив до Благоевград?
Пловдив до Благоевград има средно 6 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Пловдив до Благоевград?
Най-ранният влак от Пловдив до Благоевград тръгва на 01:26 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Пловдив до Благоевград?
Последният влак от Пловдив до Благоевград тръгва на 15:35 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Пловдив до Благоевград?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 6,67 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кое е най-бързото време за пътуване между Пловдив до Благоевград от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Пловдив и Благоевград е 5 ч 10 мин.
Има ли директен влак от Пловдив към Благоевград?
Да, има директен влак между Пловдив и Благоевград.
Какви са емисиите на CO2 за Пловдив до Благоевград от влак?
Пътуването на влак от Пловдив до Благоевград създава 9.6kg CO2 емисии.

Отидете локално от Пловдив

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Пловдив

Международни маршрути от Пловдив и близките райони

Други дестинации от Пловдив

Основни маршрути до Благоевград

Свързани маршрути

Други популярни маршрути