Намерете влак от Пловдив до Благоевград

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в

Детайли за пътуването

разстояние 137 km

Най-добрите оферти за вашия влак от Пловдив до Благоевград на virail

Намирането на перфектната връзка с влак никога не е било толкова лесно: благодарение на virail, ще можете да сравните стотици оферти едновременно, просто като въведете датата на вашето пътуване. Чрез филтрите за цена и заминаване ще имате възможност да ограничите резултатите и да намерите идеалното решение. Резервацията се извършва на уебсайта на доставчика, към който автоматично ще бъдете пренасочени.

Кои железопътни компании предлагат връзки с влак от Пловдив до Благоевград?

Virail си сътрудничи с повече от 200 партньора в Европа и по света, сред които и Bdz, обслужващ влаковия маршрут Пловдив - Благоевград.

Влакове от Пловдив до Благоевград

За колко време ще отидете от Пловдив до Благоевград с влак и кога тръгват влаковете?

Първият влак до Благоевград тръгва в , докато последният в . За да стигнете от Пловдив до Благоевград с влак, ще са ви нужни .

На кои станции можете да хванете влака до Благоевград и къде ще пристигнете?

Влаковете до Благоевград ще заминат от ПЛОВДИВ и ще пристигнат на БЛАГОЕВГРАД - СП. and БЛАГОЕВГРАД.

Ако вашите дати за пътуване не са твърди, винаги имайте предвид, че можете да си купите изключително евтини билети за влак, ако избягвате да пътувате през почивните дни и ако решите да пътувате през слабия сезон.

Ако разписанието на влака не се вписва в графика или бюджета ви, автобусът и споделеното пътуване могат да ви предложат времеви и ценови алтернативи, без съществено да променят продължителността на пътуването.

Колко връзки дневно има за пътуване до Благоевград от Пловдив с влак?

Ако искате да отидете от Пловдив до Благоевград с влак, има само една връзка на ден. Следователно, моля бъдете особено внимателни, когато избирате своя билет.