Намерете влак от Пловдив до Благоевград

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в

Детайли за пътуването

Най-добра цена 6,50 лв.
Продължителност на пътуването 6 ч. 43 мин.
връзки на ден 10
Първо заминаване 05:08
Последно отпътуване 19:00
разстояние 137 km

Най-добрите оферти за вашия влак от Пловдив до Благоевград на virail

Намирането на перфектната връзка с влак никога не е било толкова лесно: благодарение на virail, ще можете да сравните стотици оферти едновременно, просто като въведете датата на вашето пътуване. Чрез филтрите за цена и заминаване ще имате възможност да ограничите резултатите и да намерите идеалното решение. Резервацията се извършва на уебсайта на доставчика, към който автоматично ще бъдете пренасочени.

Коя е най-евтината цена за билети за влак до Благоевград?

Средната цена на билети за влак от Пловдив до Благоевград е 7,22 лв.. Въпреки това ще можете да намерите по-евтини билети, ако резервирате предварително, или ако можете да бъдете гъвкави с вашите дати: най-евтините билети за влак от Пловдив до Благоевград могат да бъдат около 6,50 лв..

Кои железопътни компании предлагат връзки с влак от Пловдив до Благоевград?

Virail си сътрудничи с повече от 200 партньора в Европа и по света, сред които и Bdz, обслужващ влаковия маршрут Пловдив - Благоевград.

Влакове от Пловдив до Благоевград

За колко време ще отидете от Пловдив до Благоевград с влак и кога тръгват влаковете?

Средната продължителност на пътуването е 6 ч. 43 мин., но най-бързите връзки ви отвеждат до Благоевград за 5 ч. 32 мин.. Първият влак тръгва от Пловдив в 05:08, докато последният тръгва в 19:00.

На кои станции можете да хванете влака до Благоевград и къде ще пристигнете?

Влаковете до Благоевград ще заминат от ПЛОВДИВ и ще пристигнат на БЛАГОЕВГРАД - СП. and БЛАГОЕВГРАД.

Ако вашите дати за пътуване не са твърди, винаги имайте предвид, че можете да си купите изключително евтини билети за влак, ако избягвате да пътувате през почивните дни и ако решите да пътувате през слабия сезон.

Ако разписанието на влака не се вписва в графика или бюджета ви, автобусът и споделеното пътуване могат да ви предложат времеви и ценови алтернативи, без съществено да променят продължителността на пътуването.

Колко връзки дневно има за пътуване до Благоевград от Пловдив с влак?

10 влакови връзки съществуват дневно до Благоевград от Пловдив. Моля, имайте предвид, че сред тези връзки има директни линии, спрямо 10 маршрута, които имат поне една смяна. Силно ви препоръчваме да изберете билет за директна линия, ако предпочитате да не сменяте влаковете.

Ако трябва да пътувате до Благоевград от Пловдив, моля имайте предвид, че има 10 влакови връзки всеки ден. Моля, имайте предвид, че сред тези връзки има 10 маршрута с най-малко една смяна, спрямо нула директни линии. Така че ще трябва да хванете друг влак.