Намерете влак от Пловдив до Благоевград

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в

Детайли за пътуването

Най-добра цена 11 лв.
Продължителност на пътуването 6 ч. 42 мин.
Връзки на ден 16
Първо заминаване: 04:12
Последно отпътуване: 16:20
Разстояние 137km

Най-добрите оферти за вашия влак от Пловдив до Благоевград на virail

С virail за миг можете да сравните цените на влаковете от Пловдив до Благоевград. Това, което трябва да направите, е да изберете датата, на която планирате да заминете и, ако искате, да сортирате и филтрирате резултатите по цена и време. За да резервирате перфектното си пътуване, virail ще ви пренасочи директно към уебсайта на доставчика за изключително безопасна покупка.

Влакове от Пловдив до Благоевград: с кои фирми можете да пътувате?

Сред всички партньори на virail, вие ще можете да пътувате и с Bdz, обслужващ влаковия маршрут между Пловдив и Благоевград.

Каква е цената на билетите за влак от Пловдив до Благоевград?

Ако имате възможност да резервирате предварително, вероятно ще намерите евтини билети за влак от Пловдив до Благоевград за 6,50 лв.. В случай, че не можете да планирате предварително, билети за влак до Благоевград струват средно 13,30 лв..

,

Влакове от Пловдив до Благоевград


Ако вашите дати за пътуване не са твърди, винаги имайте предвид, че можете да си купите изключително евтини билети за влак, ако избягвате да пътувате през почивните дни и ако решите да пътувате през слабия сезон.

Ако разписанието на влака не се вписва в графика или бюджета ви, автобусът и споделеното пътуване могат да ви предложат времеви и ценови алтернативи, без съществено да променят продължителността на пътуването.

Кои станции обслужват железопътната линия Пловдив - Благоевград?

Можете да хванете влака до Благоевград на ПЛОВДИВ, който пристига на БЛАГОЕВГРАД.

Пътуване с влак до Благоевград от Пловдив: колко връзки дневно има?

Ако трябва да пътувате до Благоевград от Пловдив, моля имайте предвид, че има 10 влакови връзки всеки ден. Моля, имайте предвид, че съществуват 10 маршрута с поне една смяна, спрямо 0 директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. В резултат на това изборът на оферта с непряка линия понякога е най-добрият начин за ефективно пътуване, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута, въпреки че пътуването е по-дълго. Въпреки това, моля изберете билет за директна линия, ако предпочитате да останете в един влак и да избегнете смяна.

Колко време ви трябва, за да стигнете до Благоевград с влак?

Необходими са средно 6 hours and 32 minutes да стигнете до Благоевград с влак, но ще ви отнеме 5 hours and 29 minutes с най-бързите влакове. Първият е наличен в 04:11, докато последният тръгва от Пловдив в 16:11.