Header background
  • Еднопосочен
  • отиване и връщане

търсене на настаняване

Намерете влак от Пловдив до Благоевград

flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

С Влак

Днес

откривам
С Влак

Утре

откривам
С Влак

2 Дни

откривам
Rentalcars.com

Намерете евтини коли под наем в Благоевград

откривам

Използвайте Virail, за да намерите най-добрия начин за пътуване от Пловдив до Благоевград

Кой е най-добрият начин да се стигне от Пловдив до Благоевград? Ако не сте сигурни, не се притеснявайте - Virail може да ви помогне. Единственото нещо, което трябва да направите, е да въведете планираните дати за пътуване и да оставите мощния инструмент за търсене на Virail да се справи с останалото. Ще разгледаме маршрутите, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви дадем всички налични опции. Независимо дали искате да пътувате със самолет, влак, автобус, споделено пътуване или нещо друго, ние ще намерим идеалното решение за вас. Можете да филтрирате резултатите си според цената, времето на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването, брой връзки, еднопосочно или двупосочно пътуване - всичко, което искате. Virail ще ви даде пълна, ясна картина за това как да стигнете от Пловдив до Благоевград, след което ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик, за да завършите резервацията си.

Пловдив да се Благоевград с влак

разстояние 137 km
Заминаване Пловдив
Пристигане Благоевград
Превозвачи Bdz

Цена на билет Пловдив - Благоевград всеки ден

 
Днес
Още
Утре
19,15 лв.
След 2 дни
Още
След 3 дни
Още
След 4 дни
19,11 лв.
След 5 дни
Още
След 6 дни
Още

Обобщение на маршрута от Влак

Връзки
-
Превозвачи
-
Минимална цена
-
Максимална цена
-

Пловдив - Благоевград

Месечно
Най-

Най -добрите цени за месеца

Най -евтиният билет за

С Автобус

Дата
четвъртък 19 май 2022
Union Ivkoni (Юнион Ивкони)-logo
Plovdiv Bus and Coach Station Sever - Автогара Благоевград
05:30 - 11:40
Union Ivkoni (Юнион Ивкони)
6 ч. 10 мин.
1 прекачвания
CO2: 4.82kg
Най-

Колко време ще отнеме, за да отида от Пловдив до Благоевград с влак?

При разстояние от 137 km между Пловдив и Благоевград, обикновено отнема , за да се завърши пътуването. Тази средна цифра може да варира от ден на ден. Закъсненията могат да бъдат причинени от неочаквани метеорологични условия, пътни работи или строителство, местни събития или други непредвидени обстоятелства. Не забравяйте, че пътуването ви може да отнеме повече от . Направете плановете си предвид това, за да избегнете разочарование, особено ако пътувате по строг график.

Кога тръгват първите и последните заминаващи от Пловдив до Благоевград?

По принцип първият заминаващ през нощта ще тръгне от Пловдив в , а последният - в . Важно е обаче да запомните, че това е обща информация и тези часове на пътуване не са задължително достъпни всеки ден. Разписанията за всеки доставчик по маршрута от Пловдив до Благоевград могат да се променят от ден на ден или от месец на месец. По-специално, много доставчици предлагат различни графици през делничните и почивните дни. Държавните празници, местните събития и сезонните разписания също могат да доведат до промяна на графиците.

Кои спирки мога да използвам за пътуване от Пловдив до Благоевград?

В зависимост от вида на транспорта и доставчика, който сте решили да използвате за пътуването си, ще можете да тръгнете от Пловдив от следните спирки: ПЛОВДИВ. Пристигайки в Благоевград, вашият маршрут ще премине през всички или някои от следните спирки: БЛАГОЕВГРАД - СП. and БЛАГОЕВГРАД. Не всички транспортни компании обслужват всяка спирка, така че проверете предварително, за да видите точно къде ви отвежда вашият маршрут. Може да се наложи да използвате друг вид транспорт, за да стигнете от една спирка до друга или до крайната ви дестинация, когато пристигнете в Благоевград.

Колко пъти на ден има пътувания от Пловдив до Благоевград?

За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Пловдив до Благоевград. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

  • Omio 10% cashback

  • Booking.com 2% cashback

  • Rentalcars.com

2
Дни
:
14
:
35
:
33

Logo
authentication

Влезте или създайте акаунт

Влезте във Virail, за да получите ексклузивни оферти за пътуване