• Еднопосочен
  • отиване и връщане

търсене на настаняване

Намерете влак от Пловдив до Пазарджик

flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

С Влак

Днес

С Влак

Утре

С Влак

2 Дни

Rentalcars.com

Намерете евтини коли под наем в Пазарджик

Бързо и лесно пътуване от Пловдив до Пазарджик с Virail

Планирате да пътувате от Пловдив до Пазарджик? Понякога може да е трудно да разберете откъде да започнете - но там идва Virail. Нашата мощна търсачка ще проучи всички опции, налични за вашето пътуване, като претърси над 2000 транспортни компании по целия свят. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите си за пътуване. Мигновено ще ви покажем подробен списък с възможните маршрути, с цялата информация, необходима за вземане на решение. Изберете между автобуси, влакове и други, свързващи или директни, еднопосочни или двупосочни пътувания - каквото предпочитате. Когато видите резултатите си, посочете избраната от вас опция и Virail ще ви пренасочи към уебсайта на доставчика, където можете да завършите резервацията си. Позволете ни да свършим работата за вас и можете просто да се отпуснете и да се насладите на пътуването си.

Пловдив да се Пазарджик с влак

разстояние 35 km

Цена на билет Пловдив - Пазарджик всеки ден

 
Днес
4,01 лв.
Утре
2,80 лв.
След 2 дни
Още
След 3 дни
4,01 лв.
След 4 дни
3,36 лв.
След 5 дни
Още
След 6 дни
Още

Обобщение на маршрута от Влак

Връзки
-
Превозвачи
1
Минимална цена
-
Максимална цена
-

Пловдив - Пазарджик

Месечно
Най-

Най -добрите цени за месеца

Най -евтиният билет за

С Автобус

3,36 лв.

Дата
събота 23 октомври 2021
Union Ivkoni-logo
Train Station - Avtogara Pazardzhik
05:30 - 06:30
Union Ivkoni
1 ч.
CO2: 1.11kg
Най-
Bdz-logo
Bdz
Времетраене: 27 мин.
ПЛОВДИВ - ПАЗАРДЖИК
08:00 - 08:27
1,35 лв.
Bdz-logo
Bdz
Времетраене: 34 мин.
ПЛОВДИВ - ПАЗАРДЖИК
10:20 - 10:54
1,35 лв.
Bdz-logo
Bdz
Времетраене: 34 мин.
ПЛОВДИВ - ПАЗАРДЖИК
12:00 - 12:34
1,35 лв.
Bdz-logo
Bdz
Времетраене: 34 мин.
ПЛОВДИВ - ПАЗАРДЖИК
17:00 - 17:34
1,35 лв.
Bdz-logo
Bdz
Времетраене: 34 мин.
ПЛОВДИВ - ПАЗАРДЖИК
20:00 - 20:34
1,35 лв.
Bdz-logo
Bdz
Времетраене: 34 мин.
ПЛОВДИВ - ПАЗАРДЖИК
20:35 - 21:09
1,35 лв.
Bdz-logo
Bdz
Времетраене: 34 мин.
ПЛОВДИВ - ПАЗАРДЖИК
22:15 - 22:49
1,35 лв.

Колко време ще ми отнеме да пътувам от Пловдив до Пазарджик с влак?

При разстояние от 35 km между Пловдив и Пазарджик, обикновено отнема , за да се завърши пътуването. Тази средна цифра може да варира от ден на ден. Закъсненията могат да бъдат причинени от неочаквани метеорологични условия, пътни работи или строителство, местни събития или други непредвидени обстоятелства. Не забравяйте, че пътуването ви може да отнеме повече от . Направете плановете си предвид това, за да избегнете разочарование, особено ако пътувате по строг график.

По кое време на деня мога да пътувам от Пловдив до Пазарджик?

Ако предпочитате да пътувате през нощта, обикновено ще намерите първия заминаващ от Пловдив до Пазарджик, който тръгва в . Въпреки че нещата могат да се променят в зависимост от деня, като цяло последното заминаване за нощта е в . Ако имате известна гъвкавост за деня, в който пътувате, може да намерите повече опции, достъпни за вас. Например, някои компании могат да пускат ранни сутрешни маршрути само в делнични дни, когато хората пътуват до работа. Често ще намерите по-малко опции, налични през уикендите или официалните празници.

Кои спирки мога да използвам, когато пътувам от Пловдив до Пазарджик с влак?

Ще можете да напуснете Пловдив, като използвате спирки като ПЛОВДИВ. Те ви свързват със спирки, включително ПАЗАРДЖИК в Пазарджик. Проверете внимателно, преди да направите резервация. Някои или всички тези спирки ще се явят по маршрута, в зависимост от транспортната компания, която използвате за пътуването си. Проверете внимателно, за да видите кой маршрут следва избраната от вас транспортна компания, за да видите дали преминава през спирка, която е удобна за вашите нужди. Може да се наложи да направите кратко пътуване между спирките или в Пловдив, или в Пазарджик, за ваше удобство по време на пътуването.

Колко пътувания от Пловдив до Пазарджик се извършват всеки ден?

За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Пловдив до Пазарджик. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.