Намерете влак от Пловдив до Пазарджик

20/07/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

Осигурете билета си днес и се възползвайте от най-добрите оферти!

Днес | Повече ▼
утре | Повече ▼
2 дни | Повече ▼
3 дни | Повече ▼

Пловдив до Пазарджик с влак

Пътуването от Пловдив до Пазарджик от влак е 34,82 km и отнема 0 ч 30 мин. Има 17 връзки на ден, с първото заминаване на 02:20 ч. и последното на 23:44 ч.. Възможно е да пътувате от Пловдив до Пазарджик от влак само за или за . Най-добрата цена за това пътуване е .

Продължителност на пътуването0 ч 30 мин
Връзка на ден17
Първо заминаване02:20 ч.
Последно заминаване23:44 ч.
Разстояние34,82 km
ЗаминаванеПловдив
ПристиганеПазарджик
ПревозвачиBDZ

Влак Билети от Пловдив до Пазарджик

Дата на заминаване
събота, 20 юли 2024 г.

Пътуването ви от Пловдив до Пазарджик с Virail

Планирате да пътувате от Пловдив до Пазарджик? Понякога може да е трудно да разберете откъде да започнете - но там идва Virail. Нашата мощна търсачка ще проучи всички опции, налични за вашето пътуване, като претърси над 2000 транспортни компании по целия свят. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите си за пътуване. Мигновено ще ви покажем подробен списък с възможните маршрути, с цялата информация, необходима за вземане на решение. Изберете между автобуси, влакове и други, свързващи или директни, еднопосочни или двупосочни пътувания - каквото предпочитате. Когато видите резултатите си, посочете избраната от вас опция и Virail ще ви пренасочи към уебсайта на доставчика, където можете да завършите резервацията си. Позволете ни да свършим работата за вас и можете просто да се отпуснете и да се насладите на пътуването си.

Как мога да взема най-евтините билети за влак, за да пътувам от Пловдив до Пазарджик?

Цените на билетите за влак от Пловдив до Пазарджик варират в зависимост от редица фактори, включително колко предварително сте резервирали, вашите дати на пътуване и вид транспорт, който искате да използвате. По определени маршрути може да са налични различни класове, което също ще повлияе на цената. Ако са предварително резервирани, най-евтините билети за влак от Пловдив до Пазарджик ще струват . Средната цена на билета за влак е приблизително . За най-ниските цени обикновено е най-добре да резервирате възможно най-рано и да обърнете внимание на евтини варианти, като например невъзстановими билети или пътуване извън пиковите часове. Имайте предвид, че някои компании не предлагат възстановяване или промяна на своите билети с по-ниски цени, така че е препоръчително да проверите, преди да завършите транзакцията си.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Пловдив до Пазарджик. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Цените на билетите за влак от Пловдив до Пазарджик варират в зависимост от редица фактори, включително колко предварително сте резервирали, вашите дати на пътуване и вид транспорт, който искате да използвате. По определени маршрути може да са налични различни класове, което също ще повлияе на цената. Средната цена на билета за влак е приблизително . За най-ниските цени обикновено е най-добре да резервирате възможно най-рано и да обърнете внимание на евтини варианти, като например невъзстановими билети или пътуване извън пиковите часове. Имайте предвид, че някои компании не предлагат възстановяване или промяна на своите билети с по-ниски цени, така че е препоръчително да проверите, преди да завършите транзакцията си.

Колко време отнема да се стигне от Пловдив до Пазарджик с влак?

Пътуването от Пловдив до Пазарджик с влак обикновено отнема 0 ч 30 мин. Това пътуване обхваща разстояние от 34,82 km. Когато планирате пътуването си, имайте предвид, че 0 ч 30 мин е средна стойност, а времето на маршрута може да варира от ден на ден. Метеорологичните условия, проблеми с транспорта, неочаквани отклонения и местни събития могат да причинят забавяне на пътуването ви. Моля, имайте предвид възможността за тези извънредни събития, когато правите планове за пътуване. За да стигнете по-бързо от Пловдив до Пазарджик, обмислете търсенето на експресна услуга, която има по-малко спирки по пътя. И обратно, маршрутът с връзки може при някои обстоятелства да бъде по-бърз от директното пътуване. Най-бързите маршрути между Пловдив и Пазарджик ще завършат пътуването в 0 ч 22 мин. Средно ще ви отнеме около 0 ч 30 мин, за да пътувате 34,82 km между Пловдив и Пазарджик.

Кои спирки мога да използвам, когато пътувам от Пловдив до Пазарджик с влак?

В Пловдив спирките за заминаване включват Plovdiv Central Train Station. Когато пристигнете в Пазарджик, може да успеете да слезете на спирки като Пазарджик, Aвтогара (Pazardžik, Avtogara),Pazardzhik Coach Station. Не забравяйте обаче, че точните спирки, обслужвани по всеки маршрут, могат да варират. Различните компании могат да тръгват и пристигат на различни спирки. Освен това, ако пътувате с експресна услуга, броят на спирките може да бъде ограничен и точните спирки, обслужвани по определен маршрут, могат да варират в различни часове от деня или деня от седмицата. Проверете предварително, за да сте сигурни, че тръгвате и пристигате на спирка, която е удобна за вашето пътуване.

Колко пъти на ден има пътувания от Пловдив до Пазарджик?

Средно има 17 заминаващи ежедневно от Пловдив до Пазарджик. Възможно е обаче да има повече или по-малко в различните дни. Разписанията на доставчиците могат да се променят в определени дни от седмицата или официалните празници, а много от тях също се различават в определени периоди от годината. Някои доставчици променят графика си например през летния сезон. В много натоварени периоди може да има до заминаващи всеки ден. Доставчиците, които пътуват по този маршрут, включват и всеки работи в съответствие със своите специфични графици. Като пътешественик може да предпочетете директно пътуване или може да нямате нищо против да правите смени и връзки. Ако имате тежки куфари, директното пътуване може да е най-доброто; в противен случай може да успеете да спестите пари и да се насладите на повече гъвкавост, като направите смяна по пътя. Всеки ден има средно 17 заминаващи от Пловдив, които пътуват директно до Пазарджик. Има 0 пътувания с една или повече смени. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Пловдив до Пазарджик. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Пловдив до Пазарджик

Евтини билети за влак от Пловдив до Пазарджик
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Пловдив до Пазарджик.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Пловдив до Пазарджик, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Пловдив до Пазарджик.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Пловдив до Пазарджик

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от Пловдив до Пазарджик

Най-евтините билети за влак Пловдив - Пазарджик могат да бъдат намерени само за 1,19 лв., ако имате късмет, или средно за 1,60 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 2,52 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Пазарджик с влак

Когато пътувате до Пазарджик с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда BDZ от Пловдив до Пазарджик
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Пловдив до Пазарджик от train.
съоръжения BDZ
quiet_zone Тиха зона check
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
accessibility Достъпност check
food_and_drink Храни и напитки check
air_con Климатик check
bicycle Велосипед check

Пловдив до Пазарджик Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
2.44kg
Автобус
2.61kg
Полет
6.96kg
Кола
5.57kg
Какви са емисиите на CO2 за Пловдив до Пазарджик с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Пловдив и Пазарджик са 2.44kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Пловдив и Пазарджик? Като вземете влака между Пловдив и Пазарджик, ще спестите 4.52kg CO2 емисии спрямо полет, 0.17kg спрямо автобус и 3.13kg спрямо кола.

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Какво е разстоянието между Пловдив и Пазарджик от влак?
Пловдив до Пазарджик е 34,82 km.
Колко време трае влак между Пловдив и Пазарджик?
Пловдив до Пазарджик е средно 0 ч 30 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 0 ч 22 мин.
Колко влак на ден преминават от Пловдив до Пазарджик?
Пловдив до Пазарджик има средно 17 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Пловдив до Пазарджик?
Най-ранният влак от Пловдив до Пазарджик тръгва на 02:20 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Пловдив до Пазарджик?
Последният влак от Пловдив до Пазарджик тръгва на 23:44 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Колко директни връзки преминават от Пловдив до Пазарджик?
Има средно 17 от Пловдив до Пазарджик.
Кое е най-бързото време за пътуване между Пловдив до Пазарджик от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Пловдив и Пазарджик е 0 ч 22 мин.
Има ли директен влак от Пловдив към Пазарджик?
Да, има директен влак между Пловдив и Пазарджик.
Какви са емисиите на CO2 за Пловдив до Пазарджик от влак?
Пътуването на влак от Пловдив до Пазарджик създава 2.44kg CO2 емисии.

Отидете локално от Пловдив

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Пловдив

Международни маршрути от Пловдив и близките райони

Други дестинации от Пловдив

Основни маршрути до Пазарджик

Свързани маршрути

Други популярни маршрути