Намерете влак от Пловдив до Пазарджик

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в

Детайли за пътуването

Най-добра цена 1,35 лв.
Продължителност на пътуването 28 мин.
връзки на ден 19
Първо заминаване 06:08
Последно отпътуване 01:20
разстояние 35 km

Евтини билети за влак от Пловдив до Пазарджик на virail

С virail за миг можете да сравните цените на влаковете от Пловдив до Пазарджик. Това, което трябва да направите, е да изберете датата, на която планирате да заминете и, ако искате, да сортирате и филтрирате резултатите по цена и време. За да резервирате перфектното си пътуване, virail ще ви пренасочи директно към уебсайта на доставчика за изключително безопасна покупка.

Колко струват нискотарифните билети за влак от Пловдив до Пазарджик?

Билетите за влак от Пловдив до Пазарджик струват средно 1,67 лв., но ако можете да резервирате предварително или да изберете по-малко популярни дати и часове, можете да намерите евтини билети за влак от 1,35 лв..

Кои фирми обслужват маршрута от Пловдив до Пазарджик?

За да стигнете до Пазарджик с влак, можете да разчитате на Bdz, само като пример сред всички наши партньори.

Цена на билет - всеки ден

4,01 лв. 3,99 лв. 3,99 лв. 4,01 лв. Още Още 4,01 лв.

Влакове от Пловдив до Пазарджик

Колко време отнема от Пловдив до Пазарджик и кога тръгват влаковете?

Първият влак до Пазарджик тръгва в 06:08, докато последният в 01:20. Пътуването продължава средно 28 мин., но с най-бързите връзки ще бъдете в Пазарджик за 20 мин..

Кои станции обслужват железопътната линия Пловдив - Пазарджик?

Влаковете заминават от Пловдив от ПЛОВДИВ и пристигат на ПАЗАРДЖИК.

Не забравяйте да си купите храна и напитки предварително, ако имате нужда от тях: жп гарите не винаги имат магазини, а кафенетата във влака не винаги са на разположение и често са много скъпи.

За къси разстояния като тези между Пловдив и Пазарджик, автобусите и споделеното пътуване са добри алтернативи на влака, благодарение на ниската си цена. Освен това автобусите имат предимството, че стигат до най-малките градове, в които няма жп гара.

Колко влакови връзки има от Пловдив до Пазарджик всеки ден?

19 влакови връзки съществуват дневно до Пазарджик от Пловдив. Моля, имайте предвид, че сред тези връзки има 19 директни линии, спрямо 0 маршрута, които имат поне една смяна. Силно ви препоръчваме да изберете билет за директна линия, ако предпочитате да не сменяте влаковете.

19 връзки са достъпни всеки ден за пътуване от Пловдив до Пазарджик с автобус. Моля, имайте предвид, че всички тези маршрути са директни линии. Няма връзка между тези два града със смяна. Така че никога няма да се наложи да хващате друг автобус.