Намерете влак от Пловдив до Пазарджик

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в

Детайли за пътуването

Най-добра цена 2 лв.
Продължителност на пътуването 28 мин.
Връзки на ден 108
Първо заминаване: 04:12
Последно отпътуване: 23:20
Разстояние 35km

Най-добрите оферти за вашия влак от Пловдив до Пазарджик на virail

Virail притежава вълшебния трик, с който да намери вашите евтини билети за влак до Пазарджик. Трябва само да въведете вашите дати за пътуване и да зададете филтрите за отпътуване и цена според предпочитанията си. След като изберете най-добрите опции за пътуване за вашия влак от Пловдив до Пазарджик, virail ще ви пренасочи автоматично към уебсайта на доставчика за покупката.

Кои фирми обслужват маршрута от Пловдив до Пазарджик?

Virail намира оферти от много железопътни компании в Европа и по света. Например, той ви показва възможните връзки с влак от Пловдив до Пазарджик, предлагани от Bdz.

Коя е най-евтината цена за билети за влак до Пазарджик?

Чрез предварителна резервация можете да намерите евтини билети за влак от Пловдив до Пазарджик от 1,35 лв.. Въпреки това билети за влак за този маршрут струват средно около 2,98 лв..

Влакове от Пловдив до Пазарджик


Не забравяйте да си купите храна и напитки предварително, ако имате нужда от тях: жп гарите не винаги имат магазини, а кафенетата във влака не винаги са на разположение и често са много скъпи.

За къси разстояния като тези между Пловдив и Пазарджик, автобусите и споделеното пътуване са добри алтернативи на влака, благодарение на ниската си цена. Освен това автобусите имат предимството, че стигат до най-малките градове, в които няма жп гара.

От кои станции пътуват влаковете до Пазарджик?

Влаковете до Пазарджик заминават от Пловдив от ПЛОВДИВ и пристигат на ПАЗАРДЖИК.

Колко влакови връзки съществуват дневно, за да отидете от Пловдив до Пазарджик?

18 връзки са налични всеки ден за пътуване от Пловдив до Пазарджик с влак. Моля, имайте предвид, че има 0 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 18 маршрута, които са директни линии. В резултат на това изборът на оферта с непряка линия понякога е най-добрият начин за ефективно пътуване, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута, въпреки че пътуването е по-дълго. Въпреки това, моля изберете билет за директна линия, ако предпочитате да останете в един влак и да избегнете смяна.

Кога заминават влаковете до Пазарджик и колко време е пътуването?

Необходими са средно 30 minutes да стигнете до Пазарджик с влак, но ще ви отнеме 24 minutes с най-бързите влакове. Първият е наличен в 05:11, докато последният тръгва от Пловдив в 23:11.