Намерете влак от Пловдив до Плевен

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в

Детайли за пътуването

Най-добра цена 7,78 лв.
Продължителност на пътуването 7 ч. 50 мин.
връзки на ден 18
Първо заминаване 06:08
Последно отпътуване 02:50
разстояние 141 km

С virail са най-евтините билети за влак от Пловдив до Плевен

Virail прави всяко пътуване по-лесно: единственото нещо, което трябва да направите, е да посочите датата на пътуването си от Пловдив до Плевен. След това ще можете да намерите идеалната възможност за пътуването си чрез филтриране и сортиране на резултатите по цена и заминаване. Virail автоматично ще ви пренасочи към уебсайта на доставчика, за да завършите резервацията си.

Колко струват нискотарифните билети за влак от Пловдив до Плевен?

Предварителната резервация наистина ви позволява да спестите пари: всъщност можете да получите евтини билети за влак от Пловдив до Плевен също само за 7,78 лв., докато средната цена е 9,62 лв..

Кои железопътни компании предлагат връзки с влак от Пловдив до Плевен?

Сред всички партньори на virail, вие ще можете да пътувате и с Bdz, обслужващ влаковия маршрут между Пловдив и Плевен.

Влакове от Пловдив до Плевен

За колко време ще отидете от Пловдив до Плевен с влак и кога тръгват влаковете?

Докато първият влак до Плевен тръгва в 06:08, последният е насрочен за 02:50. Средната продължителност на пътуването е 7 ч. 50 мин., но най-бързите влакове могат да ви отведат до Плевен за 5 ч. 50 мин..

Кои станции обслужват железопътната линия Пловдив - Плевен?

Можете да хванете влака до Плевен на ПЛОВДИВ, който пристига на ПЛЕВЕН and ПЛЕВЕН ЗАПАД.

Понякога е възможно да получите по-евтини решения, като разгледате ограничените оферти или програмите за лоялност, предоставени на уебсайтовете на компаниите.

Когато пътувате на такива къси разстояния, можете да вземете под внимание и автобусите и възможностите за споделено пътуване: с малко късмет ще намерите много евтини опции, дори ако резервирате в кратък срок.

Колко връзки дневно има до Плевен от Пловдив с влак?

Ако желаете да отидете в Плевен от Пловдив с влак, 18 ежедневни връзки са налични. Моля, обърнете внимание, че маршрута са преки линии, докато 18 маршрута включват една или повече смени. Така, ако не искате да сменяте влаковете, силно се препоръчва да изберете оферта с директен маршрут. Въпреки това, моля изберете билет за директна линия, ако предпочитате да останете в същия влак и да избегнете смяна.

Ако трябва да пътувате до Плевен от Пловдив, моля имайте предвид, че има 18 влакови връзки всеки ден. Моля, обърнете внимание, че всички тези връзки, т.е. 18 маршрута, имат смяна. Следователно ще трябва да смените влаковете.