Намерете влак от Пловдив до Плевен

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в

Детайли за пътуването

Най-добра цена 13 лв.
Продължителност на пътуването 7 ч. 55 мин.
Връзки на ден 42
Първо заминаване: 04:12
Последно отпътуване: 00:52
Разстояние 141km

С virail са най-евтините билети за влак от Пловдив до Плевен

Ако търсите най-лесния начин да намерите най-добрата цена за вашия влаков маршрут, virail е това, което търсите. Трябва само да изберете датата и virail ще ви покаже всички връзки, предлагани от нашите партньори: чрез филтриране на резултатите ще намерите идеалното решение за вашия бюджет и график. Virail ще ви пренасочи към уебсайта на компанията за проста и сигурна резервация.

Кои фирми пътуват от Пловдив до Плевен с влак?

Сред всички партньори на virail, вие ще можете да пътувате и с Bdz, обслужващ влаковия маршрут между Пловдив и Плевен.

Каква е цената на билетите за влак от Пловдив до Плевен?

Билетите за влак от Пловдив до Плевен струват средно 18,68 лв., но ако можете да резервирате предварително или да изберете по-малко популярни дати и часове, можете да намерите евтини билети за влак от 7,65 лв..

Влакове от Пловдив до Плевен


Когато става дума за къси разстояния, автобусът и споделеното пътуване представляват добра алтернатива на пътуването с влак, особено ако пътувате с ограничен бюджет.

Кои станции се обслужват от влаковете, пътуващи от Пловдив до Плевен?

Влаковете заминават от Пловдив от ПЛОВДИВ и пристигат на ПЛЕВЕН.

Колко връзки дневно има до Плевен от Пловдив с влак?

Ако трябва да пътувате до Плевен от Пловдив, моля имайте предвид, че има 42 влакови връзки всеки ден. Моля, имайте предвид, че съществуват 42 маршрута с поне една смяна, спрямо 0 директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. Следователно, моля обърнете внимание, че дори ако пътуването е по-дълго, билетът с една смяна е понякога много по-ефективен, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последния момент. Силно ви препоръчваме да изберете билет за директна линия, ако предпочитате да не сменяте влаковете.

Кога заминават влаковете до Плевен и колко време е пътуването?

Докато първият влак до Плевен тръгва в 04:11, последният е насрочен за 16:11. Средната продължителност на пътуването е 6 hours and 49 minutes, но най-бързите влакове могат да ви отведат до Плевен за 5 hours and 45 minutes.