Намерете влак от Пловдив до Плевен

Започва от
∞ лв.
откривам
Нашите партньори Най-добрият начин да намерите и сравните билети за влакове, автобуси, споделени пътувания и самолети. Ние работим с повече от 100 партньора, за да ви предложим най-добрите цени на пазара.
references references references references references references references references references references

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

С Влак

Днес

откривам
С Влак

Утре

откривам
С Влак

2 Дни

откривам

Пътуване от Пловдив до Плевен с Virail

Знаете ли кой е най-добрият начин да стигнете от Пловдив до Плевен? Не? Не се притеснявайте, Virail знае. Нашият инструмент за търсене използва данни от хиляди доставчици на туристически услуги, за да ви покаже всички налични маршрути за избраните от вас дати на пътуване. Независимо дали искате да пътувате с влак, автобус, самолет или споделено пътуване, ние можем да помогнем. Филтрирайте резултатите си според вашите лични нужди: решете дали искате еднопосочен или двупосочен билет, потърсете директно пътуване или такова с връзки и изберете часа за деня, в който предпочитате да пътувате. Разгледайте цялата информация и намерете подходящата за вас опция за транспорт. Когато изберете идеалното за вас пътуване, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик на пътувания, където можете да завършите резервацията си. Вашето приключение чака - нека Virail ви помогне днес.

Пловдив да се Плевен с влак

Продължителност на пътуването 8 ч. 22 мин.
връзки на ден 18
Първо заминаване 03:08
Последно отпътуване 19:10
разстояние 141 km
Заминаване Пловдив
Пристигане Плевен
Превозвачи Bdz

Цена на билет Пловдив - Плевен всеки ден

 
Днес
Още
Още
Утре
Още
Още
След 2 дни
Още
Още
След 3 дни
Още
Още
След 4 дни
Още
Още
След 5 дни
Още
36,28 лв.
След 6 дни
Още
Още

Обобщение на маршрута от Влак

Връзки
16
Превозвачи
1
Минимална цена
∞ лв.
Максимална цена
-∞ лв.

Пловдив - Плевен

Месечно

Най -добрите цени за месеца

Колко дълго е пътуването от Пловдив до Плевен с влак?

Разстоянието между Пловдив и Плевен е около 142 km. В зависимост от точния маршрут и компанията, с която пътувате, времето ви за пътуване може да варира. Средно това пътуване ще отнеме около 8 ч. 17 мин.. Обаче най-бързите маршрути между Пловдив и Плевен продължават 5 ч. 34 мин.. Ако бързината е приоритет за вас, когато пътувате, обърнете внимание на експресни услуги, които могат да ви отведат по-бързо. При резервацията може да е необходима известна гъвкавост. Често тези услуги тръгват само в определен час от деня или дори в определени дни от седмицата. Можете също така да намерите по-бързо пътуване, като поемете по непряк маршрут и се свържете на друга спирка по пътя.

В колко часа са заминаващите от Пловдив до Плевен?

Първият отпътуващ през нощта от Пловдив до Плевен тръгва в 03:08, докато последният отпътува в 19:10. Те са в съответствие със стандартните графици за маршрута между Пловдив и Плевен. Разписанията на различните компании обаче могат да варират от ден на ден или от месец на месец, така че тези конкретни заминавания може да не са налични всеки ден. Някои компании могат да променят графика си на официални празници и почивни дни или през летните месеци. Проверете датите на пътуването си, когато правите резервацията си.

Кои спирки мога да използвам, когато пътувам от Пловдив до Плевен с влак?

В Пловдив спирките за заминаване включват Plovdiv. Когато пристигнете в Плевен, може да успеете да слезете на спирки като Pleven and Pleven-Zapad. Не забравяйте обаче, че точните спирки, обслужвани по всеки маршрут, могат да варират. Различните компании могат да тръгват и пристигат на различни спирки. Освен това, ако пътувате с експресна услуга, броят на спирките може да бъде ограничен и точните спирки, обслужвани по определен маршрут, могат да варират в различни часове от деня или деня от седмицата. Проверете предварително, за да сте сигурни, че тръгвате и пристигате на спирка, която е удобна за вашето пътуване.

Колко пътувания от Пловдив до Плевен има всеки ден?

Маршрутът от Пловдив до Плевен се обслужва от компании, включително Bdz. От този списък на транспортните компании има до 20 заминаващи всеки ден. Точният брой обаче ще варира. Пътуванията с тръгване от Пловдив са средно 17 пъти на ден. Това число включва всички транспортни компании, които обслужват маршрута. Когато пътувате от Пловдив до Плевен, можете да изберете да използвате непряк маршрут, включващ връзки. Ако предпочитате да не правите това, ще намерите средно 1 директни пътувания всеки ден. Непряките маршрути обаче отварят повече възможности за пътниците с гъвкави планове. Средно има 16 пътувания с една или повече смени всеки ден. Всички тези числа са средни. Те могат леко да варират в зависимост от деня от седмицата, сезона от годината, местните празници и други фактори.

Logo
authentication

Влезте или създайте акаунт

Влезте във Virail, за да получите ексклузивни оферти за пътуване