Влак Пловдив - Плевен цени от 15,52лв.

Започва от
15,52лв.
откривам

Пловдив до Плевен с влак

Пътуването от Пловдив до Плевен от влак е 141,3 km и отнема 5 ч. 48 мин.. Има 20 връзки на ден, с първото заминаване на 01:04 и последното на 22:45. Възможно е да пътувате от Пловдив до Плевен от влак само за 15,52лв. или за 34,62лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 15,52лв..

Най-добра цена 15,52лв.
Продължителност на пътуването 5 ч. 48 мин.
Връзка на ден 20
Най-ниската цена 15,52лв.
Най-висока цена 34,62лв.
Първо заминаване 01:04
Последно заминаване 22:45
Разстояние 141,3 km
Заминаване Пловдив
Пристигане Плевен
Превозвачи BDZ

Влак Билети от Пловдив до Плевен

  Sep 26
  Още
  22°
  Sep 27
  Още
  21°
  Sep 28
  Още
  23°
  Sep 29
  15,52лв.
  25°
  Sep 30
  Още
  26°
  Oct 01
  Още
  26°
  Oct 02
  Още
  28°
  Oct 03
  Още
  29°
  Oct 04
  Още
  29°
  Oct 05
  Още
  30°
  Oct 06
  Още
  28°
  Oct 07
  Още
  26°
  Oct 08
  Още
  26°
  Oct 09
  Още
  23°
  Oct 10
  Още
  15°
Departure date
Tuesday,Sep 26 2023
22°

Пътуване от Пловдив до Плевен с Virail

Знаете ли кой е най-добрият начин да стигнете от Пловдив до Плевен? Не? Не се притеснявайте, Virail знае. Нашият инструмент за търсене използва данни от хиляди доставчици на туристически услуги, за да ви покаже всички налични маршрути за избраните от вас дати на пътуване. Независимо дали искате да пътувате с влак, автобус, самолет или споделено пътуване, ние можем да помогнем. Филтрирайте резултатите си според вашите лични нужди: решете дали искате еднопосочен или двупосочен билет, потърсете директно пътуване или такова с връзки и изберете часа за деня, в който предпочитате да пътувате. Разгледайте цялата информация и намерете подходящата за вас опция за транспорт. Когато изберете идеалното за вас пътуване, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик на пътувания, където можете да завършите резервацията си. Вашето приключение чака - нека Virail ви помогне днес.

Как мога да взема най-евтините билети за влак, за да пътувам от Пловдив до Плевен?

Цените ще варират, когато пътувате от Пловдив до Плевен. Средно обаче ще платите около 18,45лв. за билет за влак. Можете да намерите билети за влак на цени до 15,55лв., но това може да изисква известна гъвкавост с вашите планове за пътуване. Ако търсите ниска цена, може да се наложи да се подготвите да прекарате повече време в транспорт. Също така често можете да намерите по-евтини билети за влак в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Разбира се, цените на билетите често се променят и през годината; очаквайте да платите повече в пиковия сезон. За най-ниските цени обикновено е най-добре да направите резервацията си предварително. Внимавайте обаче, тъй като много доставчици не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети за влак.Покажи пълното описание Скриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Пловдив до Плевен

 
Sep 26
вторник
22°
Още
Sep 27
сряда
21°
Още
Sep 28
четвъртък
23°
Още
Sep 29
петък
25°
15,52лв.
Sep 30
събота
26°
Още
Oct 01
неделя
26°
Още
Oct 02
понеделник
28°
Още
Евтини билети за от Пловдив до Плевен
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Пловдив до Плевен.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Пловдив до Плевен, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Пловдив до Плевен.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от

Най-доброто време за резервиране на пътуване от Пловдив до Плевен

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

  понеделник
  вторник
  сряда
  четвъртък
  петък
  събота
  неделя
  понеделник
  вторник
  сряда
  четвъртък
  петък
  събота
  неделя
  понеделник
  вторник
  сряда
  четвъртък
  петък
  събота
  неделя
  понеделник
  вторник
  сряда
  четвъртък
  петък
  събота
  неделя
  понеделник

Цена при наближаване на датата на заминаване

Железопътните компании може да наложат по-високи цени на билетите с наближаването на датата на заминаване. Цените през следващите дни могат да варират от около 13лв. до 17лв., но може да подлежат на промяна. Нашият съвет е да резервирате възможно най-рано, за да спестите потенциално до 27% от пътуването си!

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от Пловдив до Плевен

Най-евтините билети за влак Пловдив - Плевен могат да бъдат намерени само за 8лв., ако имате късмет, или средно за 14лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 18лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Плевен с влак

Когато пътувате до Плевен с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Превозвачи по този маршрут

Научете повече за превозвачите по този маршрут.

БДЖ означава Български държавни железници, която е националната железопътна компания на България. Основана е през 1888 г. и оперира пътнически и товарни влакове в цялата страна, както и международни услуги до съседни страни. БДЖ оперира по няколко направления, сред които София, Варна, Пазарджик, Ямбол, Велико Търново, Добрич, Видин, Ловеч или Силистра.

Услуги на борда BDZ от Пловдив до Плевен
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Пловдив до Плевен от влак.
съоръжения BDZ
Тиха зона
WiFi
Електрически контакти
Багаж
Достъпност
Храни и напитки
Климатик
Велосипед

Пловдив до Плевен Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
2.7kg
Автобус
17.9kg
Полет
713.9kg
Кола
68.9kg
Какви са емисиите на CO2 за Пловдив до Плевен с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Пловдив и Плевен са 2.7kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Пловдив и Плевен? Като вземете влака между Пловдив и Плевен, ще спестите 711.2kg CO2 емисии спрямо полет, 15.2kg спрямо автобус и 66.2kg спрямо кола.

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от Пловдив до Плевен?
Билет влак от Пловдив до Плевен е 18,10лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 15,52лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Пловдив до Плевен?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Пловдив до Плевен е 15,52лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Пловдив и Плевен от влак?
Пловдив до Плевен е 141,3 km.
Колко време трае влак между Пловдив и Плевен?
Пловдив до Плевен е средно 7 ч. 55 мин.. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 5 ч. 48 мин..
Какви компании работят от Пловдив до Плевен?
Пловдив до Плевен се покрива от оператор(и) 1. Можете да намерите на Virail BDZ предоставяне на услуги по този маршрут.
Колко влак на ден преминават от Пловдив до Плевен?
Пловдив до Плевен има средно 20 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Пловдив до Плевен?
Най-ранният влак от Пловдив до Плевен тръгва на 01:04. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Пловдив до Плевен?
Последният влак от Пловдив до Плевен тръгва на 22:45. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Пловдив до Плевен?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 15,52лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кои станции мога да премина от Пловдив до Плевен?
Има 1 станция(и), от която можете да се отклоните от Пловдив, за да отидете до Плевен. Можете да преминете от Plovdiv и можете да стигнете до Pleven and Pleven, Pleven.
Колко директни връзки преминават от Пловдив до Плевен?
Има средно 1 от Пловдив до Плевен.
Кое е най-бързото време за пътуване между Пловдив до Плевен от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Пловдив и Плевен е 5 ч. 48 мин..
Има ли директен влак от Пловдив към Плевен?
Да, има директен влак между Пловдив и Плевен.
Какви са емисиите на CO2 за Пловдив до Плевен от влак?
Пътуването на влак от Пловдив до Плевен създава 2.7kg CO2 емисии.

Абонирайте се за нашия бюлетин

Получавайте последните новини, продуктови актуализации и изключителни промоции директно във входящата си поща

Отидете локално от Пловдив

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Пловдив

Международни маршрути от Пловдив и близките райони

Други дестинации от Пловдив

Основни маршрути до Плевен

Свързани маршрути

Други популярни маршрути