Header background
  • Еднопосочен
  • отиване и връщане

търсене на настаняване

Намерете влак от Пловдив до Плевен

flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

С Влак

Днес

откривам
С Влак

Утре

откривам
С Влак

2 Дни

откривам
Rentalcars.com

Намерете евтини коли под наем в Плевен

откривам

Пътуване от Пловдив до Плевен с Virail

Знаете ли кой е най-добрият начин да стигнете от Пловдив до Плевен? Не? Не се притеснявайте, Virail знае. Нашият инструмент за търсене използва данни от хиляди доставчици на туристически услуги, за да ви покаже всички налични маршрути за избраните от вас дати на пътуване. Независимо дали искате да пътувате с влак, автобус, самолет или споделено пътуване, ние можем да помогнем. Филтрирайте резултатите си според вашите лични нужди: решете дали искате еднопосочен или двупосочен билет, потърсете директно пътуване или такова с връзки и изберете часа за деня, в който предпочитате да пътувате. Разгледайте цялата информация и намерете подходящата за вас опция за транспорт. Когато изберете идеалното за вас пътуване, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик на пътувания, където можете да завършите резервацията си. Вашето приключение чака - нека Virail ви помогне днес.

Пловдив да се Плевен с влак

разстояние 141 km

Обобщение на маршрута от Влак

Връзки
-
Превозвачи
1
Минимална цена
-
Максимална цена
-

Пловдив - Плевен

Месечно

Най -добрите цени за месеца

Bdz-logo
Bdz
2 прекачвания
Времетраене: 9 ч. 36 мин.
ПЛОВДИВ - ПЛЕВЕН
12:50 - 22:26
7,78 лв.
Bdz-logo
Bdz
2 прекачвания
Времетраене: 8 ч. 31 мин.
ПЛОВДИВ - ПЛЕВЕН ЗАПАД
12:00 - 20:31
8,33 лв.
Bdz-logo
Bdz
1 прекачване
Времетраене: 6 ч. 52 мин.
ПЛОВДИВ - ПЛЕВЕН
12:00 - 18:52
8,38 лв.
Bdz-logo
Bdz
2 прекачвания
Времетраене: 8 ч. 30 мин.
ПЛОВДИВ - ПЛЕВЕН
08:10 - 16:40
8,43 лв.
Bdz-logo
Bdz
1 прекачване
Времетраене: 6 ч. 41 мин.
ПЛОВДИВ - ПЛЕВЕН
06:08 - 12:49
8,53 лв.
Bdz-logo
Bdz
1 прекачване
Времетраене: 5 ч. 55 мин.
ПЛОВДИВ - ПЛЕВЕН
10:00 - 15:55
8,53 лв.
Bdz-logo
Bdz
2 прекачвания
Времетраене: 6 ч. 44 мин.
ПЛОВДИВ - ПЛЕВЕН ЗАПАД
10:00 - 16:44
8,53 лв.

Колко дълго е пътуването от Пловдив до Плевен с влак?

Средното време за пътуване е . Това показва колко време отнема преминаването на 142 km от Пловдив до Плевен. Когато планирате пътуването си, не забравяйте, че са възможни забавяния. Някои непланирани събития могат да доведат до това, пътуването ви от Пловдив до Плевен да отнеме повече от .

В колко часа са заминаващите от Пловдив до Плевен?

Първият отпътуващ през нощта от Пловдив до Плевен тръгва в , докато последният отпътува в . Те са в съответствие със стандартните графици за маршрута между Пловдив и Плевен. Разписанията на различните компании обаче могат да варират от ден на ден или от месец на месец, така че тези конкретни заминавания може да не са налични всеки ден. Някои компании могат да променят графика си на официални празници и почивни дни или през летните месеци. Проверете датите на пътуването си, когато правите резервацията си.

Кои спирки мога да използвам, когато пътувам от Пловдив до Плевен с влак?

В Пловдив спирките за заминаване включват ПЛОВДИВ. Когато пристигнете в Плевен, може да успеете да слезете на спирки като ПЛЕВЕН and ПЛЕВЕН ЗАПАД. Не забравяйте обаче, че точните спирки, обслужвани по всеки маршрут, могат да варират. Различните компании могат да тръгват и пристигат на различни спирки. Освен това, ако пътувате с експресна услуга, броят на спирките може да бъде ограничен и точните спирки, обслужвани по определен маршрут, могат да варират в различни часове от деня или деня от седмицата. Проверете предварително, за да сте сигурни, че тръгвате и пристигате на спирка, която е удобна за вашето пътуване.

Колко пътувания от Пловдив до Плевен има всеки ден?

За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Пловдив до Плевен. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

  • Omio 10% cashback

  • Booking.com 2% cashback

  • Rentalcars.com

2
Дни
:
14
:
35
:
33