Намерете автобус от Пловдив до Сливен

Започва от
5,44 лв.
откривам
Нашите партньори Най-добрият начин да намерите и сравните билети за влакове, автобуси, споделени пътувания и самолети. Ние работим с повече от 100 партньора, за да ви предложим най-добрите цени на пазара.
references references references references references references references references references references

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

С Автобус

Днес

От 17,67 лв.
С Автобус

Утре

От 17,71 лв.
С Автобус

2 Дни

От 17,67 лв.

Пътуване от Пловдив до Сливен с Virail

Virail помага на хиляди пътници да планират пътуванията си всяка година. Как? Лесно е. Просто въведете датите, на които планирате да пътувате от Пловдив до Сливен. Нашата мощна търсачка ще разгледа данните от хиляди доставчици на туристически услуги, след което ще ви покаже всички налични маршрути. Можете да изберете да пътувате както искате. Решете за вида транспорт, който искате да използвате, по кое време на деня искате да тръгнете и дали искате директно пътуване или такова с връзки. Когато намерите идеалния маршрут за вас, Virail ще ви пренасочи към уеб страницата на доставчика. Там можете да направите вашата резервация, след това е време да се подготвите за пътуването си.

Как мога да взема най-евтините автобусни билети за пътуване от Пловдив до Сливен?

Цените ще варират, когато пътувате от Пловдив до Сливен. Средно обаче ще платите около 25,45 лв. за автобусен билет. Можете да намерите автобусни билети на цени до 5,44 лв., но това може да изисква известна гъвкавост на вашите планове за пътуване. Ако търсите ниска цена, може да се наложи да се подготвите да прекарате повече време в транспорт. Също така често можете да намерите по-евтини автобусни билети в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Разбира се, цените на билетите често се променят и през годината; очаквайте да платите повече в пиковия сезон. За най-ниските цени обикновено е най-добре да направите резервацията си предварително. Внимавайте обаче, тъй като много доставчици не предлагат възстановяване или размяна на най-евтините си автобусни билети.Пловдив да се Сливен с автобус

Най-добра цена 17,65 лв.
Продължителност на пътуването 3 ч. 12 мин.
връзки на ден 5
Първо заминаване 01:15
Последно отпътуване 13:15
разстояние 143 km
Заминаване Пловдив
Пристигане Сливен
Превозвачи Union Ivkoni, Union Ivkoni (National), Arda - Tur National, Union Ivkoni (Юнион Ивкони), Group Plus Ltd, Grup Plus, Union ivkoni unibus, Distribusion

Цена на билет Пловдив - Сливен всеки ден

 
Днес
Още
17,67 лв.
Утре
Още
17,71 лв.
След 2 дни
Още
17,67 лв.
След 3 дни
Още
17,71 лв.
След 4 дни
Още
Още
След 5 дни
Още
17,69 лв.
След 6 дни
Още
17,65 лв.

Обобщение на маршрута от Aвтобус

Връзки
8
Превозвачи
8
Минимална цена
5,44 лв.
Максимална цена
41,95 лв.

Пловдив - Сливен

Месечно

Най -добрите цени за месеца

Колко дълго е пътуването от Пловдив до Сливенс автобус?

Пътуването от Пловдив до Сливен обхваща разстояние от 143 km. Средно можете да очаквате пътуването ви да продължи приблизително 4 ч. 13 мин.. При резервация на най-бързата опция обаче ще видите, че сте стигнали до вашата дестинация след приблизително 2 ч. 45 мин.. За по-бързи пътувания потърсете експресни маршрути. Моля, не забравяйте, че те могат да отпътуват само в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Можете също така да откриете, че можете да отидете от Пловдив до Сливен по-бързо, като направите връзки, вместо да поемете по директен маршрут.

По кое време са първото и последното заминаване от Пловдив до Сливен?

По принцип първото отпътуване за деня от Пловдив ще бъде в 13:15, а последното - в 13:15. Важно е обаче да запомните, че това е обща информация и тези часове на пътуване не са задължително достъпни всеки ден. Разписанията за всеки доставчик по маршрута от Пловдив до Сливен могат да се променят от ден на ден или от месец на месец. По-специално, много доставчици предлагат различни графици през делничните и почивните дни. Държавните празници, местните събития и сезонните разписания също могат да доведат до промяна на графиците.

Кои са спирките по маршрута от Пловдив до Сливен?

Ще можете да напуснете Пловдив, като използвате спирки като Sever, Plovdiv, Plovdiv Bus station Plovdiv-South, Hristo Botev Blvd 47, Plovdiv Bus and Coach Station Sever, Train Station, Plovdiv Bus station Plovdiv-Sever, Dimitar Stambolov St 2, North bus Station and Plovdiv Bus Station South. Те ви свързват със спирки, включително Bus and Coach Station Sliven, Sliven, Sliven Sliven bus station, Hadzhi Dimitar Blvd 42, Sliven Central Bus Station and Sliven, Avtogara (Сливен, Aвтогара) в Сливен. Проверете внимателно, преди да направите резервация. Някои или всички тези спирки ще се явят по маршрута, в зависимост от транспортната компания, която използвате за пътуването си. Проверете внимателно, за да видите кой маршрут следва избраната от вас транспортна компания, за да видите дали преминава през спирка, която е удобна за вашите нужди. Може да се наложи да направите кратко пътуване между спирките или в Пловдив, или в Сливен, за ваше удобство по време на пътуването.

Колко ежедневни пътувания има от Пловдив до Сливен?

Маршрутът от Пловдив до Сливен се обслужва от компании, включително Union Ivkoni, Union Ivkoni (National), Arda - Tur National, Union Ivkoni (Юнион Ивкони), Group Plus Ltd, Grup Plus, Union ivkoni unibus and Distribusion. От този списък на транспортните компании има до 15 заминаващи всеки ден. Точният брой обаче ще варира. Пътуванията с тръгване от Пловдив са средно 7 пъти на ден. Това число включва всички транспортни компании, които обслужват маршрута. Когато пътувате от Пловдив до Сливен, можете да изберете да използвате непряк маршрут, включващ връзки. Ако предпочитате да не правите това, ще намерите средно 6 директни пътувания всеки ден. Непряките маршрути обаче отварят повече възможности за пътниците с гъвкави планове. Средно има 1 пътувания с една или повече смени всеки ден. Всички тези числа са средни. Те могат леко да варират в зависимост от деня от седмицата, сезона от годината, местните празници и други фактори.

Logo
authentication

Влезте или създайте акаунт

Влезте във Virail, за да получите ексклузивни оферти за пътуване