Автобус Пловдив - Сливен цени от 17,65 лв.

22/06/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

Осигурете билета си днес и се възползвайте от най-добрите оферти!

Днес | Повече ▼
утре | Повече ▼
2 дни | Повече ▼
3 дни | Повече ▼

Пловдив до Сливен с автобус

Пътуването от Пловдив до Сливен от автобус е 142,83 km и отнема 3 ч 41 мин. Има 2 връзки на ден, с първото заминаване на 01:15 ч. и последното на 21:10 ч.. Възможно е да пътувате от Пловдив до Сливен от автобус само за 17,65 лв. или за 43,52 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 17,65 лв..

Най-ниската цена17,65 лв.
Продължителност на пътуването3 ч 41 мин
Връзка на ден2
Най-ниската цена17,65 лв.
Най-висока цена43,52 лв.
Първо заминаване01:15 ч.
Последно заминаване21:10 ч.
Разстояние142,83 km
ЗаминаванеПловдив
ПристиганеСливен
ПревозвачиUnion Ivkoni

Автобус Билети от Plovdiv до Sliven

Дата на заминаване
събота, 22 юни 2024 г.

Стигнете от Пловдив до Сливен с Virail

Инструментът за търсене на Virail ще ви предостави опциите, от които се нуждаете, когато искате да отидете от Пловдив до Сливен. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите на вашето планирано пътуване и нека ние се погрижим за всичко останало. Нашата търсачка върши тежката работа, търсейки сред хиляди маршрути, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви покаже опции за пътуване с влак, автобус, самолет или споделено пътуване. Можете да филтрирате резултатите според вашите нужди. Има редица опции за филтриране, включително цена, еднопосочно или двупосочно пътуване, време на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването или брой връзки. Скоро ще намерите най-добрия избор за вашето пътуване. Когато сте готови, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на доставчика, за да завършите резервацията. Без значение къде отивате, стигнете там с Virail.

Как мога да взема най-евтините автобусни билети за пътуване от Пловдив до Сливен?

Цените ще варират, когато пътувате от Пловдив до Сливен. Средно обаче ще платите около 24,58 лв. за автобусен билет. Можете да намерите автобусни билети на цени до 17,65 лв., но това може да изисква известна гъвкавост на вашите планове за пътуване. Ако търсите ниска цена, може да се наложи да се подготвите да прекарате повече време в транспорт. Също така често можете да намерите по-евтини автобусни билети в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Разбира се, цените на билетите често се променят и през годината; очаквайте да платите повече в пиковия сезон. За най-ниските цени обикновено е най-добре да направите резервацията си предварително. Внимавайте обаче, тъй като много доставчици не предлагат възстановяване или размяна на най-евтините си автобусни билети.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Пловдив до Сливен. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Цените ще варират, когато пътувате от Пловдив до Сливен. Средно обаче ще платите около 24,58 лв. за автобусен билет. Ако търсите ниска цена, може да се наложи да се подготвите да прекарате повече време в транспорт. Също така често можете да намерите по-евтини автобусни билети в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Разбира се, цените на билетите често се променят и през годината; очаквайте да платите повече в пиковия сезон. За най-ниските цени обикновено е най-добре да направите резервацията си предварително. Внимавайте обаче, тъй като много доставчици не предлагат възстановяване или размяна на най-евтините си автобусни билети.

Колко дълго е пътуването от Пловдив до Сливенс автобус?

Пътуването между Пловдив и Сливен с автобус е приблизително 142,83 km. Ще ви отнеме около 3 ч 41 мин, за да завършите това пътуване. Тази средна цифра не отчита закъснения, които могат да възникнат по вашия маршрут при извънредни обстоятелства. Ако планирате да правите връзка или да действате по строг график, отделете си достатъчно време. За да стигнете по-бързо от Пловдив до Сливен, обмислете търсенето на експресна услуга, която има по-малко спирки по пътя. И обратно, маршрутът с връзки може при някои обстоятелства да бъде по-бърз от директното пътуване. Най-бързите маршрути между Пловдив и Сливен ще завършат пътуването през 1 ч 45 мин. Средно ще ви отнеме около 3 ч 41 мин, за да пътувате 142,83 km между Пловдив и Сливен.

Кои спирки мога да използвам за пътуване от Пловдив до Сливен?

Ще можете да напуснете Пловдив, като използвате спирки като Plovdiv Central Train Station. Те ви свързват със спирки, включително Sliven, Avtogara (Сливен, Aвтогара) в Сливен. Проверете внимателно, преди да направите резервация. Някои или всички тези спирки ще се явят по маршрута, в зависимост от транспортната компания, която използвате за пътуването си. Проверете внимателно, за да видите кой маршрут следва избраната от вас транспортна компания, за да видите дали преминава през спирка, която е удобна за вашите нужди. Може да се наложи да направите кратко пътуване между спирките или в Пловдив, или в Сливен, за ваше удобство по време на пътуването.

Колко пътувания от Пловдив до Сливен има всеки ден?

Ако искате да стигнете от Пловдив до Сливен, можете да пътувате с компании като . Ще откриете максимален брой от заминаващи на ден. Средно има 2 заминаващи на ден. Резервирайте предварително, за да сте сигурни, че пътуването ви ще протече безпроблемно и ще тръгнете в момент, който ви устройва най-добре. Когато пътувате, можете да търсите директни пътувания или други маршрути, които предлагат връзки и смени. Има средно 2 директни пътувания между Пловдив и Сливен. Ако нямате нищо против да смените превозното средство по пътя, може да намерите повече опции, които са на ваше разположение. Обикновено има 0 пътувания с поне една смяна. Тези числа могат да варират в зависимост от месеца от годината или деня от седмицата. Някои пътници предпочитат директни маршрути, особено ако носят тежки куфари или се безпокоят да не пропуснат връзка. Други се наслаждават на гъвкавостта, предлагана от пътуванията с връзки. Каквото и да предпочитате, Virail може да ви помогне да намерите правилните опции, които да ви устройват. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Пловдив до Сливен. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Plovdiv до Sliven

Евтини билети за автобус от Пловдив до Сливен
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Пловдив до Сливен.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Пловдив до Сливен, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Пловдив до Сливен.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Най-доброто време за резервиране на пътуване от Plovdiv до Sliven

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Цена при наближаване на датата на заминаване

Автобусните компании може да наложат по-високи цени на билетите с наближаването на датата на заминаване. Цените през следващите дни могат да варират от около 14,97 лв. до 22,72 лв., но може да подлежат на промяна. Нашият съвет е да резервирате възможно най-рано, за да спестите потенциално до 34% от пътуването си!

Най-доброто време за резервация на евтини автобусни билети от Пловдив до Сливен

Най-евтините автобусни билети Пловдив - Сливен могат да бъдат намерени само за 9,53 лв., ако имате късмет, или средно за 15,25 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 18,80 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Сливен с автобус

Когато пътувате до Сливен с автобус, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда Union Ivkoni от Пловдив до Сливен
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Пловдив до Сливен от bus.
съоръжения Union Ivkoni
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
air_con Климатик check

Пловдив до Сливен Емисии на CO2 от Автобус

Ecology
Влак
10kg
Автобус
10.71kg
Полет
28.57kg
Кола
22.85kg

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет автобус от Пловдив до Сливен?
Билет автобус от Пловдив до Сливен е 24,58 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 17,65 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Пловдив до Сливен?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Пловдив до Сливен е 17,65 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Пловдив и Сливен от автобус?
Пловдив до Сливен е 142,83 km.
Колко време трае автобус между Пловдив и Сливен?
Пловдив до Сливен е средно 3 ч 41 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 1 ч 45 мин.
Колко автобус на ден преминават от Пловдив до Сливен?
Пловдив до Сливен има средно 2 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият автобус от Пловдив до Сливен?
Най-ранният автобус от Пловдив до Сливен тръгва на 01:15 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният автобус от Пловдив до Сливен?
Последният автобус от Пловдив до Сливен тръгва на 21:10 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Пловдив до Сливен?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет автобус, който намерихме, е 17,65 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Колко директни връзки преминават от Пловдив до Сливен?
Има средно 2 от Пловдив до Сливен.
Кое е най-бързото време за пътуване между Пловдив до Сливен от автобус?
Най-бързото време за пътуване с автобус между Пловдив и Сливен е 1 ч 45 мин.
Има ли директен автобус от Пловдив към Сливен?
Да, има директен автобус между Пловдив и Сливен.
Какви са емисиите на CO2 за Пловдив до Сливен от автобус?
Пътуването на автобус от Пловдив до Сливен създава 10.71kg CO2 емисии.

Отидете локално от Пловдив

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Пловдив

Международни маршрути от Пловдив и близките райони

Други дестинации от Пловдив

Основни маршрути до Сливен

Свързани маршрути

Други популярни маршрути