Намерете автобус от Пловдив до Сливен

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в

Детайли за пътуването

Най-добра цена 11,09 лв.
Продължителност на пътуването 2 ч. 45 мин.
връзки на ден 3
Първо заминаване 12:30
Последно отпътуване 12:30
разстояние 143 km

Virail ще намери за вас най-добрите оферти за автобус от Пловдив до Сливен

Virail сравнява за вас повече от 200 доставчика, за да намери решението, което по-добре отговаря на вашите нужди. Можете да филтрирате резултатите според бюджета си, за да намерите най-доброто решение за вашето пътуване от Пловдив до Сливен.

Каква е цената на най-евтините билети за автобуси от Пловдив до Сливен?

Ако имате възможност, резервирайте предварително или се опитайте да бъдете гъвкави, когато избирате датите. По този начин ще намерите евтини автобусни билети от Пловдив до Сливен от 9,99 лв., докато средната цена е 11,33 лв..

Цена на билет - всеки ден

11,09 лв. 11,09 лв. 11,09 лв. 11,70 лв. 11,70 лв. Още Още

Автобуси от Пловдив до Сливен

За кога са планирани автобусите от Пловдив до Сливен?

Средната продължителност на пътуването е 2 ч. 45 мин., но най-бързите автобусни връзки ще ви закарат до Сливен за :1 ч. 45 мин.. Първият автобус е насрочен за 01:15, а последният за 12:30.

За сравнително кратки пътувания като това от Пловдив до Сливен, можете да изберете и споделено пътуване, по-евтина алтернатива, или с влак, екологичен избор.

Колко връзки дневно съществуват, за да отидете до Сливен от Пловдив с автобус?

3 връзки са достъпни всеки ден за пътуване от Пловдив до Сливен с автобус. Основната част от тези връзки, т.е. 3 маршрута, са директни линии, а останалите, т.е. 0 маршрута, включват една или много смени. Следователно, ако не искате да сменяте автобусите, силно се препоръчва да изберете оферта с директен маршрут. Все пак, изборът на пътуване, включващо смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълго, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута.

3 връзки са достъпни всеки ден за пътуване от Пловдив до Сливен с автобус. Моля, имайте предвид, че всички тези маршрути са директни линии. Няма връзка между тези два града със смяна. Следователно никога няма да се наложи да сменяте автобусите.