Автобус Пловдив - Сливен цени от 17,65лв.

Започва от
17,65лв.
откривам

Пловдив до Сливен с автобус

Пътуването от Пловдив до Сливен от автобус е 142,7 km и отнема 1 ч. 45 мин.. Има 2 връзки на ден, с първото заминаване на 02:15 и последното на 22:10. Възможно е да пътувате от Пловдив до Сливен от автобус само за 17,65лв. или за 43,52лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 17,65лв..

Най-добра цена 17,65лв.
Продължителност на пътуването 1 ч. 45 мин.
Връзка на ден 2
Най-ниската цена 17,65лв.
Най-висока цена 43,52лв.
Първо заминаване 02:15
Последно заминаване 22:10
Разстояние 142,7 km
Заминаване Пловдив
Пристигане Сливен
Превозвачи Union Ivkoni

Автобус Билети от Пловдив до Сливен

  Sep 26
  Още
  22°
  Sep 27
  Още
  21°
  Sep 28
  Още
  23°
  Sep 29
  Още
  25°
  Sep 30
  Още
  26°
  Oct 01
  Още
  26°
  Oct 02
  Още
  28°
  Oct 03
  Още
  29°
  Oct 04
  Още
  29°
  Oct 05
  Още
  30°
  Oct 06
  Още
  28°
  Oct 07
  Още
  26°
  Oct 08
  Още
  26°
  Oct 09
  Още
  23°
  Oct 10
  Още
  15°
Departure date
Tuesday,Sep 26 2023
22°

Пътуване от Пловдив до Сливен с Virail

Virail помага на хиляди пътници да планират пътуванията си всяка година. Как? Лесно е. Просто въведете датите, на които планирате да пътувате от Пловдив до Сливен. Нашата мощна търсачка ще разгледа данните от хиляди доставчици на туристически услуги, след което ще ви покаже всички налични маршрути. Можете да изберете да пътувате както искате. Решете за вида транспорт, който искате да използвате, по кое време на деня искате да тръгнете и дали искате директно пътуване или такова с връзки. Когато намерите идеалния маршрут за вас, Virail ще ви пренасочи към уеб страницата на доставчика. Там можете да направите вашата резервация, след това е време да се подготвите за пътуването си.

Как мога да взема най-евтините автобусни билети за пътуване от Пловдив до Сливен?

Цените ще варират, когато пътувате от Пловдив до Сливен. Средно обаче ще платите около 20,84лв. за автобусен билет. Можете да намерите автобусни билети на цени до 15,85лв., но това може да изисква известна гъвкавост на вашите планове за пътуване. Ако търсите ниска цена, може да се наложи да се подготвите да прекарате повече време в транспорт. Също така често можете да намерите по-евтини автобусни билети в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Разбира се, цените на билетите често се променят и през годината; очаквайте да платите повече в пиковия сезон. За най-ниските цени обикновено е най-добре да направите резервацията си предварително. Внимавайте обаче, тъй като много доставчици не предлагат възстановяване или размяна на най-евтините си автобусни билети.Покажи пълното описание Скриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Пловдив до Сливен

 
Sep 26
вторник
22°
10,98лв.
Sep 27
сряда
21°
Още
Sep 28
четвъртък
23°
Още
Sep 29
петък
25°
Още
Sep 30
събота
26°
Още
Oct 01
неделя
26°
11,60лв.
Oct 02
понеделник
28°
Още
Евтини билети за от Пловдив до Сливен
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Пловдив до Сливен.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Пловдив до Сливен, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Пловдив до Сливен.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от

Цена при наближаване на датата на заминаване

Автобусните компании може да наложат по-високи цени на билетите с наближаването на датата на заминаване. Цените през следващите дни могат да варират от около 15лв. до 23лв., но може да подлежат на промяна. Нашият съвет е да резервирате възможно най-рано, за да спестите потенциално до 34% от пътуването си!

Най-доброто време за резервация на евтини автобусни билети от Пловдив до Сливен

Най-евтините автобусни билети Пловдив - Сливен могат да бъдат намерени само за 10лв., ако имате късмет, или средно за 15лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 19лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Сливен с автобус

Когато пътувате до Сливен с автобус, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Превозвачи по този маршрут

Научете повече за превозвачите по този маршрут.

Юнион Ивкони е българска автобусна компания, оперираща в страната и чужбина. Основана през 1992 г., компанията се разраства до един от най-големите автобусни превозвачи в България, с флот от над 1000 автобуса. Юнион Ивкони предлага широка гама от услуги, включително редовни автобусни линии, чартърни услуги и международни маршрути до дестинации в цяла Европа. Компанията е известна с модерния си автопарк, комфортни автобуси и надежден сервиз.

Услуги на борда Union Ivkoni от Пловдив до Сливен
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Пловдив до Сливен от автобус.
съоръжения Union Ivkoni
WiFi
Електрически контакти
Багаж
Климатик

Пловдив до Сливен Емисии на CO2 от Автобус

Ecology
Влак
1.3kg
Автобус
8.3kg
Полет
331.8kg
Кола
32.0kg

често задавани въпроси

Колко струва билет автобус от Пловдив до Сливен?
Билет автобус от Пловдив до Сливен е 24,58лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 17,65лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Пловдив до Сливен?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Пловдив до Сливен е 17,65лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Пловдив и Сливен от автобус?
Пловдив до Сливен е 142,7 km.
Колко време трае автобус между Пловдив и Сливен?
Пловдив до Сливен е средно 3 ч. 41 мин.. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 1 ч. 45 мин..
Какви компании работят от Пловдив до Сливен?
Пловдив до Сливен се покрива от оператор(и) 1. Можете да намерите на Virail Union Ivkoni предоставяне на услуги по този маршрут.
Колко автобус на ден преминават от Пловдив до Сливен?
Пловдив до Сливен има средно 2 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият автобус от Пловдив до Сливен?
Най-ранният автобус от Пловдив до Сливен тръгва на 02:15. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният автобус от Пловдив до Сливен?
Последният автобус от Пловдив до Сливен тръгва на 22:10. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Пловдив до Сливен?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет автобус, който намерихме, е 17,65лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кои станции мога да премина от Пловдив до Сливен?
Има 5 станция(и), от която можете да се отклоните от Пловдив, за да отидете до Сливен. Можете да преминете от Sever, Plovdiv, Plovdiv Bus Station Plovdiv-south, Hristo Botev Blvd 47, Plovdiv Bus And Coach Station Sever and Train Station и можете да стигнете до Bus And Coach Station Sliven, Sliven, Sliven Bus Station, Boulevard Hadzhi Dimitar 42 and Сливен Централна автогара.
Колко директни връзки преминават от Пловдив до Сливен?
Има средно 2 от Пловдив до Сливен.
Кое е най-бързото време за пътуване между Пловдив до Сливен от автобус?
Най-бързото време за пътуване с автобус между Пловдив и Сливен е 1 ч. 45 мин..
Има ли директен автобус от Пловдив към Сливен?
Да, има директен автобус между Пловдив и Сливен.
Какви са емисиите на CO2 за Пловдив до Сливен от автобус?
Пътуването на автобус от Пловдив до Сливен създава 8.3kg CO2 емисии.

Абонирайте се за нашия бюлетин

Получавайте последните новини, продуктови актуализации и изключителни промоции директно във входящата си поща

Отидете локално от Пловдив

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Пловдив

Международни маршрути от Пловдив и близките райони

Други дестинации от Пловдив

Основни маршрути до Сливен

Свързани маршрути

Други популярни маршрути