Влак Пловдив - Кардам цени от 21,51 лв.

16/07/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

Осигурете билета си днес и се възползвайте от най-добрите оферти!

Днес | Повече ▼
утре | Повече ▼
2 дни | Повече ▼
3 дни | Повече ▼

Пловдив до Кардам с влак

Пътуването от Пловдив до Кардам от влак е 325,89 km и отнема 11 ч 52 мин. Има 2 връзки на ден, с първото заминаване на 00:04 ч. и последното на 07:10 ч.. Възможно е да пътувате от Пловдив до Кардам от влак само за 21,51 лв. или за 35,30 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 21,51 лв..

Най-ниската цена21,51 лв.
Продължителност на пътуването11 ч 52 мин
Връзка на ден2
Най-ниската цена21,51 лв.
Най-висока цена35,30 лв.
Първо заминаване00:04 ч.
Последно заминаване07:10 ч.
Разстояние325,89 km
ЗаминаванеПловдив
ПристиганеКардам
ПревозвачиBDZ

Влак Билети от Пловдив до Кардам

Дата на заминаване
вторник, 16 юли 2024 г.

Стигнете от Пловдив до Кардам с Virail

Знаете ли кой е най-добрият начин да стигнете от Пловдив до Кардам? Не? Не се притеснявайте, Virail знае. Нашият инструмент за търсене използва данни от хиляди доставчици на туристически услуги, за да ви покаже всички налични маршрути за избраните от вас дати на пътуване. Независимо дали искате да пътувате с влак, автобус, самолет или споделено пътуване, ние можем да помогнем. Филтрирайте резултатите си според вашите лични нужди: решете дали искате еднопосочен или двупосочен билет, потърсете директно пътуване или такова с връзки и изберете часа за деня, в който предпочитате да пътувате. Разгледайте цялата информация и намерете подходящата за вас опция за транспорт. Когато изберете идеалното за вас пътуване, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик на пътувания, където можете да завършите резервацията си. Вашето приключение чака - нека Virail ви помогне днес.

Колко струва да се стигне от Пловдив до Кардам с влак?

Средно билетът за влак от Пловдив до Кардам ще ви струва 26,38 лв.. Възможно е обаче да има и по-евтини алтернативи. Virail ще ви покаже най-ниските налични цени за избраните от вас дати на пътуване, които могат да бъдат само до 21,51 лв.. Ако се опитвате да се придържате към определен бюджет, има няколко начина да търсите по-ниски цени на билетите. Например, ако датите ви на пътуване могат да варират, може да откриете, че някои дни от седмицата са по-евтини от други. Пътуването през пиковия сезон обикновено ще струва повече, така че избягвайте това, ако искате да спестите пари. Дори времето от деня може понякога да повлияе на цената на билетите. Можете също така да потърсите непряк маршрут, който може да е по-евтин от директната връзка. Често най-евтините билети за влак могат да бъдат намерени, като резервирате доста преди пътуването. Имайте предвид обаче, че много компании не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Пловдив до Кардам. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Средно билетът за влак от Пловдив до Кардам ще ви струва 26,38 лв.. Ако се опитвате да се придържате към определен бюджет, има няколко начина да търсите по-ниски цени на билетите. Например, ако датите ви на пътуване могат да варират, може да откриете, че някои дни от седмицата са по-евтини от други. Пътуването през пиковия сезон обикновено ще струва повече, така че избягвайте това, ако искате да спестите пари. Дори времето от деня може понякога да повлияе на цената на билетите. Можете също така да потърсите непряк маршрут, който може да е по-евтин от директната връзка. Често най-евтините билети за влак могат да бъдат намерени, като резервирате доста преди пътуването. Имайте предвид обаче, че много компании не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети.

Колко време отнема да се стигне от Пловдив до Кардам с влак?

При разстояние от 325,89 km между Пловдив и Кардам, обикновено отнема 11 ч 52 мин, за да се завърши пътуването. Тази средна цифра може да варира от ден на ден. Закъсненията могат да бъдат причинени от неочаквани метеорологични условия, пътни работи или строителство, местни събития или други непредвидени обстоятелства. Не забравяйте, че пътуването ви може да отнеме повече от 11 ч 52 мин. Направете плановете си предвид това, за да избегнете разочарование, особено ако пътувате по строг график. За да стигнете по-бързо от Пловдив до Кардам, обмислете търсенето на експресна услуга, която има по-малко спирки по пътя. И обратно, маршрутът с връзки може при някои обстоятелства да бъде по-бърз от директното пътуване. Най-бързите маршрути между Пловдив и Кардам ще завършат пътуването в 10 ч 10 мин. Средно ще ви отнеме около 11 ч 52 мин, за да пътувате 325,89 km между Пловдив и Кардам.

Кои спирки мога да използвам по маршрута от Пловдив до Кардам?

В зависимост от вида на транспорта и доставчика, който сте решили да използвате за пътуването си, ще можете да тръгнете от Пловдив от следните спирки: Plovdiv Central Train Station. Пристигайки в Кардам, вашият маршрут ще премине през всички или някои от следните спирки: . Не всички транспортни компании обслужват всяка спирка, така че проверете предварително, за да видите точно къде ви отвежда вашият маршрут. Може да се наложи да използвате друг вид транспорт, за да стигнете от една спирка до друга или до крайната ви дестинация, когато пристигнете в Кардам.

Колко ежедневни пътувания има от Пловдив до Кардам?

Точният брой на пътуванията от Пловдив до Кардам може да варира според деня. Някои услуги може да работят само в определени дни от седмицата, докато други може да са сезонни. Като цяло, има средно 2 заминаващи всеки ден. Те се изпълняват от редица различни транспортни компании, включително . В особено натоварени дни може да има до заминаващи. Обикновено можете да очаквате да има повече връзки през делничните дни. Много компании правят по-малко пътувания през уикендите или официалните празници. Като пътешественик може да предпочетете да вземете директен маршрут от Пловдив до Кардам. Все пак ще намерите повече налични опции, ако искате да поемете по маршрут с връзки. Те минават през един или повече различни градове и ще трябва да смените превозното средство по пътя. Не всички пътуващи се чувстват комфортно, като правят множество връзки, но ако вас ви устройва, тогава ще се радвате на по-голяма гъвкавост при извършване на вашата резервация. Точният брой на ежедневните заминаващи от Пловдив до Кардам варира, но като цяло можете да очаквате да намерите 0 директни връзки без смяна, заминаващи всеки ден. Пътуващите, които с удоволствие поемат по непряк маршрут, ще намерят средно 2 пътувания с една или повече смени. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Пловдив до Кардам. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Пловдив до Кардам

Евтини билети за влак от Пловдив до Кардам
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Пловдив до Кардам.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Пловдив до Кардам, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Пловдив до Кардам.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Пловдив до Кардам

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от Пловдив до Кардам

Най-евтините билети за влак Пловдив - Кардам могат да бъдат намерени само за 10,55 лв., ако имате късмет, или средно за 19,18 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 23,13 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Кардам с влак

Когато пътувате до Кардам с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда BDZ от Пловдив до Кардам
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Пловдив до Кардам от train.
съоръжения BDZ
quiet_zone Тиха зона check
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
accessibility Достъпност check
food_and_drink Храни и напитки check
air_con Климатик check
bicycle Велосипед check

Пловдив до Кардам Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
22.81kg
Автобус
24.44kg
Полет
65.18kg
Кола
52.14kg
Какви са емисиите на CO2 за Пловдив до Кардам с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Пловдив и Кардам са 22.81kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Пловдив и Кардам? Като вземете влака между Пловдив и Кардам, ще спестите 42.37kg CO2 емисии спрямо полет, 1.63kg спрямо автобус и 29.33kg спрямо кола.

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от Пловдив до Кардам?
Билет влак от Пловдив до Кардам е 26,38 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 21,51 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Пловдив до Кардам?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Пловдив до Кардам е 21,51 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Пловдив и Кардам от влак?
Пловдив до Кардам е 325,89 km.
Колко време трае влак между Пловдив и Кардам?
Пловдив до Кардам е средно 11 ч 52 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 10 ч 10 мин.
Колко влак на ден преминават от Пловдив до Кардам?
Пловдив до Кардам има средно 2 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Пловдив до Кардам?
Най-ранният влак от Пловдив до Кардам тръгва на 00:04 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Пловдив до Кардам?
Последният влак от Пловдив до Кардам тръгва на 07:10 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Пловдив до Кардам?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 21,51 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кое е най-бързото време за пътуване между Пловдив до Кардам от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Пловдив и Кардам е 10 ч 10 мин.
Има ли директен влак от Пловдив към Кардам?
Да, има директен влак между Пловдив и Кардам.
Какви са емисиите на CO2 за Пловдив до Кардам от влак?
Пътуването на влак от Пловдив до Кардам създава 22.81kg CO2 емисии.

Отидете локално от Пловдив

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Пловдив

Международни маршрути от Пловдив и близките райони

Други дестинации от Пловдив

Основни маршрути до Кардам

Свързани маршрути

Други популярни маршрути